Русия достави на Иран първите подобрени ракети С-300

Русия достави първата пратка системи за противоракетна отбрана С-300 на Иран, съобщиха ирански медии, цитирани от Ройтерс и БТА.

Обратно в новината

Коментари - Русия достави на Иран първите подобрени ракети С-300 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Както споменах по-рано през деня..А да ви е ЧЕТСИТО ЕВРОПУТАЦИ, ЕВРОПЕДАЛИ, ПЕДОКРАТИ, ЛИБЕРАСТИ И ПРОЧИЕ ПРОДАЖНА СГАН:)) ТИЯ С-300 ЩЕ ВЛЕЗАТ ДЪЛБОКО АНАЛНО В ЗАДНИЦИТЕ НА ВАШИТЕ ГОСПОДАРИ:)

4 такива установки, и на БГ нема да и требват никви изтребители!

Ние си ги имаме, самоне зная докога е срокът за годност за използване!

русия не я мислете.имат армия единствена в света способна да се противопостави на сащ.принудени са да защитят територията си пълна с полезни изкопаеми на която са хвърлили око американските милиярдери.ние наща територия я дадохме без бой.съсипахме си и гражданска и военна индустрия с цел.Европа и сащ ни държът в капан и чакаме тяхната милостиня и техните заповеди.

Американците отдавна изнасят Русия с помощта на местните олигарси и "бащицата". Останалото са приказки за наивници като вас. Как се става най-богатия човек на планетата? А за руската армия, също са приказки. Няма по бронебоен куршум от зеления долар.

sonibvc@gmail.com

Има. Казва се Плутоний. Намира те малко след като си пронизан от зеленият долар дори когато си в Лондон....

На това му се казва търговия и много често е изгодна и за двете страни!

а такааа, ето за какво иде реч, после не била виновна Русия за всичките беди на Европа, в Сирия, В иран и в Украйна! А така де кажете нещо сега! Това е комунизма освен разруха до нищо хубаво не води!

Русия доставя ракети сега, а до този момент кой е попилял изтока? да не би руски ракети направиха хаос в Сирия , Либия, Ирак, Сърбия? То бива малоумие и липса на логика , ама ти просто счупи рекорда.

А такааа тъпанарите на сорос се събудиха!!!!!!!!!!!!!

Ма тез тръби ми мязът поиче на кунтейнири за смйет нежели на устройствъ за изстрелвъни. Може да съ им прубутъли някуйъ кулъ от нашти за буклуб барабар с мургъвелите дъ я упслужвът.

Ми на мургавелка кат теби на ко да му мяза? През целия си клошарчки живот освен сметконтейнир другу ни си виждал.

ХА ХА!!!ОБЕКТИТЕ ОТ СТРАТЕГИЧЕСКО ЗНАЧЕНИЕ НА ИРАН,ЩЕ БЪДАТ НАПЪЛНО ЗАЩИТЕНИ ОТ ВЪЗДУШЕН ТЕРОРИЗЪМ ОТ СТРАНА НА САЩ!!!СИЛНА РУСИЯ,ПО-ДОБЪР СВЯТ ЗА ЖИВЕЕНЕ!!!

Един ден като ги изсипят на главите на руснаците, да не се чудят откъде им е дошло.

Давам ви няколко факта(това са официални данни,които Русия не отрича),а всеки разумен и непредубеден човек може да си направи изводите.Военният бюджет на САЩ е 2% от БВП и е 10 пъти по-голям от руския ,който е 4% от нейния БВП. Тоест брутният вътрешен продукт на САЩ е 20 пъти по-голям от този на Русия - страната с най-голяма територия и с най-големи природни ресурси в света.Това е доказателство за огромна технологична изостаналост.На колко от вас компютрите,айфоните,кухненските уреди или пък автомобилите са руски? Призовавам участниците във форума да коментират.

100 танка т 34 са по силни от 10 танка тигър, а един танк 34 е 10 пъти по-евтин.....Не се учите от историята.....Г-н. ДВГ...

Направих проверка, резултатите са, че нито един уред от изброените не е направен в Русия, НО нито един от тях не е направен и в Америка! Извод САЩ са просто един паразит, който смуче природните ресурси и експлоатира милиони хора по света, паразит за който трябва силен лек!

Някой да е чул тая УНИкАЛНА тръба да е използвана на практика??? Това са поредните пропагандни кьорфишеци познати ни от соцвремената. Аз само помня ,че миналата година Путлер беше създал "непробиваем щит" вече над Асад,но това не попречи на израелските ВВС да взривяват един генерал от Хисбула намиращ се под "непробиваемите щит".

- 15 за Филипутляка хихи

-15 = 3 мурзилки, всяка с 5 проксита.

Аз чух че С-300 имат важна стратегическа задача - да разгонват гаргите около летищата,за да не задръстват турбините на самолетите.Дерзайте таваришчи!

И ние трябва да си купим такива плашила, да ни пазят двата полски двигатела от гаргите.

леле како, цигара-магара тактика ма тя страшна тая система бе ей само на 40 години е и да знайте никой не и знае ТТХ и слабите места досега, да не говорим за противодействие

И на 50 години да е,пак е по-добра от на Боко хотелската метла!

За тези които не са служили България също е оператор на С-300 разполага с 10 установки - два дивизиона с по 5 комплекса са, цел - охрана на въздушното пространство и противоракетна отбрана.

Да точно така. За малко единият да си замине по време на войната в Югославия, но наще бързо го изключиха и ракетата ХАРМ пропусна. Верно и че дойде от 100км и само по навигационни уреди за малко да го прасне, но падна в един покрив на Горна баня ако си спомняте.

Трай си! Това е военна тайна.

Дир-е лидер на свободната журналистика!!!

треперят.. Израел получава 1вите си F35A ;)

С цялото ми уважение към военно-техническия гений на руснаци и американци, смея да отбележа, че тия ПВО системи са основно стратегически ресурс. Кой е забравил, как няколко откачени терориста на граждански самолети разковаха кулите близнаци в Ню Йорк, като разковаха защитата на "империалистете, дека буат трне в колелото на историята!"

Душкооо, ако е нямало предварително или в самия самолет вещества равиващи при горенето над 800 градуса и то за дълъг период от време хаха кулите така да паднат хаха. Драги драги 007..............

Ами вярвам, драги ми Щирлиц, не вярвам на тия дето мразят евреите и говорят глупости обаче.

Същото дето копаеше гроба на катализЪма ? Или Историята е с 2 колелета :)

Холограмите пробиват всякаква защита!

Това на снимката е с-300 (3 тръби). с-400( 4) представете си само с-500(5). Процесора на тези чудовища е на принципа "търси -унищожавай" и е поне равен на 10 -ядрен потребителски боклук. Всъщност това е оръжието което Русия ще развива повече от всичко. Там е съсредоточила най-много ресурс.Оръжието ме кефи на макс.

Ей с такива експерти - голямо бъдеще има за Атака :)))

USSR = болен мозък

Верно съм "процесор". Ама лампов. 10-лампов. И съм чудовище. Гълтам по 10 киловата на лампа. Половината тръба е пълна с акумулатори, за да ме захранва. И ме програмират с перфиленти. Щото само такова I/O имам. Лентово. И съм много бърз. Чета по 10 байта на час. Толкова и обработвам. Треперете шорошоиди!

А вие, на колко сте години?

не ми дреме за варварите!

Това със оръжието си е важна работа-От доста време Кой се опитва да налапа ВМЗ.Първият път не успя, сега пускат между редовете,че щели да го продават след две годиниКой е този простак,който ще продава държавно печелившо предприятия на неизвестен,нискочел субект?

От два месеца използвам всяка тема, в която става въпрос за Турция или за сигурността на България , за да лансирам тезата, за това как два дивизиона С-400 ще гарантират сигурността ни от агресивните османци. Теза сама по себе си логична и разумна. Но ситуацията в която сме - членове на НАТО, с продажни ръководители, в сложни отношения с Русия превръщат подобна теза в пълен абсурд. Какви ли коментари не чух: "гладна кокошка просо сънува", "мокри болшевишки сънища". "това няма как да стане" "кой ще ни разреши?" "откъде накъде руснаците ще ни пазят?" Само един коментар не чух - никой не каза, че Турция няма намерение да праявява агресия срещу нас. Никой даже не спомена , че членуваме в един и същ агресивен военен блок. Никой! Какво означава това? Много просто - дори най-отявлените форумни проНАТОвци приемат , макар и на подсъзнателно ниво мисълта, че подобна агресия на Турция спрямо нас е възможна. Вярно, докато мисълта за подобна опсност изкристализира в мозъците им и те с пълно съзнание я осмислят, ще мине време. Но някъде, може би в подкорието на главния им мозък биохимията започва да си казва думата... И така: Мисля, че два руски дивизиона С-400, разположени на подходящи места, ще обезпечат суверенитета на въздушното ни пространство, недопускайки отоманската военна авиациа на северозапад от линията "Мидия - Енос".

За някои галфони това просто е една тръба.Със сигурност е по ефективно от да купуваме самолети 2-ра ръка

За някой галфони "комплексна система на ПВО" също не означава нищо. ЗРВ си имат свои задачи, ВВС свои. Едните допълват другите и "работят" съгласувано за да е ПВО ефективна. НЕ СТАВА без изтребители!

Преди 1989 г. имахме ракети със среден радиус на действие които можеха да стигнат до Истамбул. Същите под външен натиск на САЩ и Турция под предлог че не са по стандартите на НАТО, бяха нарязани на скрап. Сега в момента сме беззащитни и без никаква армия и няма кой да охранява южната ни граница.

Която действаше по изпълнение на определени задачи и покриваше определени периметри. И всичкото това бе съгласувано и се задействаше заедно с ВВС и ПВО. Сега хехе да изградим нещо такова. Хахха нищо неможем да направим. Сичко е извадено и унищожено. Стара Загора замина въртолетния полк, на вътре рекитните поделения. Сичко чао бао. ОХЛЮВИ СМЕ ГОЛИ!

Как да няма кой.Вие не следите новините.ЧЕ ТУРЦИЯ РАЗБИРА СЕ.Това селскостопанския министър/извинете исках да кажа" военния"/ обяви още преди месеци.Този селянин обяви преди два месеца,пред колектива на интендаство Калофер,че или ще се съгласят да им се смени ръководството /при което имаха много добри резултати и добри заплати/ или няма да получат поръчката от 20 милиона.И назначи своя бодигард,за да могат да делят 10 процента от поръчката даже и след като го свалят от министър /ДВА милиона/Играта беше и с любовницата му ,която дни преди това беше в предприятието за успокоение на хората ,но нещо я пресекна

Само че няма кой да изпълни или дори да се замисли дали може да се направи нещо по въпроса. Хехе ама ит какво очакваш от Бат ти Боце и другите партийки?

Голи охлюви сте българи. Хаха за 26 години ви напарвиха да изглеждате като женички. Нямате армия, нямате икономика, нямате деца, няма и хора вече. Хаха още 50 години и хаха от вас само ще е спомен в историята. Нищо не става от вас!

А вие що не ядете свинско?

Просто не разбирате сарказма. За това и никога няма да се вдигнем и да изметем животните дето уж ни управляват.

Ти българомразец ли си? И българоубиец съответно. Не се радвай толкова. Защото колкото пъти са плакали невинно уязвените и съсипани българи ти толкова пъти по толкова ще плачеш. Дааа. А който последен се смее знаеш, че се смее най-добре.

сарказъм, самокритика знаеш ли ги тия думи? Научиш ли се да виждаш под повърхноста ще знаеш какво и да направиш!

би ли ни светнал какво е означава. За мен означава че страдаш от висока Т и бълнуваш. Така де протича възпалителен процес в организма ти!

Ех, дрОгари, развиат се технологиите. Ново лепило - Ц 300 - даже и ракети правят от него!

Така си мислиш от страх... Когато Саддам изстрелваше ракети "Скъд В",които са на 55 години модел,САЩ ги "прихващаше"с модерните комплекси Пейтриът. Обаче се оказа,че от 91 ракети са свалени само 45.При това за свалянето им е било изразходвано 158 ракети. Та това е относно лепилото за тапети...

симо

Ами по тази логика нямаме нужда от гащи.......Сигурен съм ,че нямаш...

Първият български танк ще бъде модел -ка-каруца с стълб от електропровод за оръдие и всичката джица по него ! Каква радост за очите и страх за противника!

Доставете им и москвичи и телевизори Березка, масово са търсени в Азербайджан, Армения и в Куба.

не се радвайте русолюбци ! после ще плачете ! и на любовта на ердоган се радвахте , и за турски поток , пък сетне ревахте че турците нещо в гръб ... и сега тъй ще стане !

Имат ракети-продават. Ние какво имаме? Кухи тикви и кратуни от Банкя.

терористите с руско оръжие

Ал Кайда и ИДИЛ са терористи с американско оръжие, Тойоти (от САЩ) и противотанкови оръжия (пак от САЩ). Това са терористи. Иран ще защитава небето си с тези С-300 - те не стават за нападение.

Не му се вързвай на тоя кухиндер, той заработва за нов фес.

Сега по-нататъшните опити на Вашингтон да достави "демокрация" по въздух на крилата на USAF в ИРИ се отменят...

да се намери в "българските" медии ? "Недавно Депардьё продал обе росквартиры и сравнил Россию с кажется вонючим сараем".

хората държавата, а то смърт продават и туземието се радва ???

Навремето през соца и ние шиткахме джепанета на братските африкански страни! Даже и деца канибали са стреляли по майките си там с български джепанета! Ама ни отнеха контингента от канибали и ги демократизираха по американски! И сега стрелят по майките си с американски джепанета!

И сега Американци и Руснаци развиват икономика,а ние ровим по кофите.Имаше такива снимки на 55 годишен инженер от военната промишленост пред кофата за боклук и пред къщата от кашони.

Къде слагаш руснаците барабар с развитите ?! :))

Шило

Жив и здрав да си! И да правиш това, което искаш, а не това, за което имаш възможности!

Шило

Проблемът е твой. Писал съм за това, че ползвам и Лада Нива, имам фризер вече на доста години, ама бачка, що? Пък, ти си пий каквато искаш водка. Поляците са майстори, шведите и те.

аз не викам, а и не крещя. говоря си културно. ти викаш ли? думата, която употребих е "подобни"! чети внимателно, че си леко затъпял. под "подобни" визирах ракети земя-въздух за ПВО. сега ПВО ни се състои единствено от зрял и зелен боб, но това е малък радиус на действие - приблизително 3-4 метра и при добро стечение на обстоятелствата до 10-тина.

За разлика от руснаците дето правят ракети,нашият военно-промишлен комплекс произвежда нощни гърнета, берданки и ерпегета -да се гърмят с тях американски военни специалисти по полигоните ни!

Гледам, че започнали репетициите за парада на 9 май. Дали няма да има ирански представители в Москва?

Сега вече иранките могат да си свалят бурките - има какво да ги пази :)))

Шило

Аааа, това ли? Май забравяш, че руснаците оперираха в Сирия. А на Божо...Пич, не си ли виждал М 16 срещу М 16?

А нашите ги унищожихме, защото демократично бъдеще пристигаше. Сега вече е тук - причудливи същества от гз на географията чакащи обещаните пари от мути.

Шило

Де да те знам. Щом като сменяш Ролсовете през година-две, може и да си прав.

Шило

Сега и търговията на Русия ли ще обсъждаме? Мен ме притеснява повече това, че на снимки се виждат терористи с пикапи с русенска регистрация, както и, че излизат данни, че ползват българско оръжие.

Разумен коментар !!!

Шило

Благодаря!

Отвратително е да се търгува с оръжие -автомати, ракети, все тая !!! А Русия на путин с друго не търгува , като изключим суровините , с които ни рекетира !!! Това не значи, че не ме е яд, че и България търгува с оръжие !!!

Шило

Много пари са, Божо, много. Две пушки да има, едната трябва да се продаде...И после ги гледаш разни нигерийчета стрелят с пушки два пъти по-високи от тях.

Да ви е честит празника скъпи саудитски,еврейски,турски и американски терористи,а и вие американски студенти и курсанти от ИДИЛ!Сега като хвъркате ще усещате една срамна топлина от С-300 в терористичните задници.

едно време и ние си имахме подобни ракети, но всичко беше сбрано в Търново в поделение с/у военно школо (източно). после потеглиха от там за нарязване. сега имаме грънци, но пък сме си поставили табели по югоизточната граница с надпис "миролюбиви и невъоръжени сме. заповядайте да ни завземете за нови 500 години.". и всеки ден през тези места влизат десетки циганина. след 2-3 години те ще се сберат и ще унищожат подобието ни на армия, а България ще спре да съществува. смърт за полициците ни, които унищожиха държавата!

Имат си реактивни мотори руснаците и си ги шиткат! Ганьо единствената реактивна сила дето използва от време оно, е пръднята дето му събувала потурите! Обратна тяга- пропорционална на изплюсканият боб!

Шило

Едва ли това е целта. Продават на персите, а европейците сами подскачат. И ако си бъркат някъде- те си го правят. Търгуват си хората.

КНДР едва ли, ама поне ще те ебем на воля - от сутрин до вечер...

Шило

Можеш бе, спокойно!

Шило

Не ти разбрах мисълта, ама нейсе. Какво лошо има да си партнират и с персите и с евреите?

Правилно, арменци срещу азери, евреи срещу иранци, украинци срещу украинци - веселба за путин !!!