Иран продължава да трупа запаси от обогатен уран, сочи доклад на МААЕ

Те вече надвишават разрешения праг повече от 23 пъти, твърди Международната агенция за атомна енергия

Обратно в новината

Коментари - Иран продължава да трупа запаси от обогатен уран, сочи доклад на МААЕ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Демек скоро ше има кор.

Който има ядрено оръжие, пИчели. Който няма, духа супата. Като Милошевич, Кадафи, Садам, Асад, Янукович...

a koй е решил..че Украйна не може да има ядренно оръжие ? Кой е решил ..че Украйна не може да има Zaпадно конвенционално оръжие ? Москалите построиха АЕЦ на Иранските Ислямисти Джихадисти ..обучиха и иранците да боравят с уран и да го обогатяват / апропо иранците са убили руския посланник Александър Грибоедов / ..на това му се каZва типичен Московски Оксиморон ..уж православните кремълски атеисти въоръжават войственни ислямисти ..какава е раZликата м/у ИДИЛ/ИД/Ислямска Държава в Сирия-Ирак и Ислямска Държава Иран ( това е наZванието и на Иран ) и на двете места религиоzeн водач управлява цялата държава ..и на двете местта съдят по корана ...има смъртна присъда Za aтеиzъм и жените се подтискат тотално ..режат се крайници и т.н.т. ..това ли е Новия Многополюсен Световен Ред ..който ни предлагат от Московия ?

Щом не знаеш разликата между шиити и сунити, защо се изказваш неподготвен?

що ..Zа теб има ли раZлика кой ше те съди и реже според шериата - корана ..шиитски чаршафосани ислямете или сунитски чаршафосани ислямета ..да те светна в шиитски иран подлежиеш на смъртна присъда ..ако си атеист

Иран е от дълги години под различни санкции и ембарго. Срещу противник като САЩ, какво друго им остава, освен това.

Да ги прати на ФАЩ, с ракетка ...

Северна Корея и още куп други ще помогнат

И ЗАЩО ДА НЯМАТ УРАН? САМО ПЕДЕРАСТИТЕ САЩ ЛИ ДА ИМАТ???

А Украйна трупа запаси от обеднен уран.......

Браво на Иран. С тях сме.

Ама решавайте сега...с Китай ли ще водите война или ще нападате Иран...както се вижда проекта Бандерия е към своя край...сега вече е време за анализи за постигнатото с проекта и погледите са устремени към нови конфликти за подклаждане

Що да няма? А Хамерика няма ли?

Аха, колкото Ирак имаха химическо оръжие.

Всички руски тролове са се надупили на брадатите ислямисти от Иран

Остава да кажеш, че 'брадатите ислямисти от Иран' са и араби, нали? Поне погледни снимки, да видиш колко от "ислямистите" в Иран са 'брадати"!

обикновено зомби съм!

След малко сметки излиза, че в обогатения уран има общо 312 килограма уран 235. Като се знае, че Иран обогатява с немската технология, то това означава, че за да добие тези 312 килограма уран 235 е преработил нещо като 80 тона чист уран, в който остават около 200 килограма уран 235. Интересно ми е какво прави Иран с този "обеднен" уран. Това е нещо много отровно и от там опасно.

Еврейте Пак ще бродят из пусинята да си търсят Страна Браво На ИРАН !!!

Ако Не желаете експортна демокрация трупайте атомни бомби..

"В същото време Ислямската република продължи да се отказва от ангажиментите, поети съгласно международното споразумение от 2015 г., след като Доналд Тръмп реши през 2018 г. да изтегли САЩ от него". И какво да направи Иран? Да си продължава да си ги изпълнява ли?

Значи скоро ще има мазало в Иран! Израел ще ги отнесат!

Сорос лично ли ти го каза ???

"Я камилата, я камиларя" са казали точно в близкия изток. И в Израел чудесно знаят тази поговорка.

Израел са много напред в тая материя.

Историята показва, че трябва да са слабоумни да не го правят.

Муамар Кадафи и Саддам Хюсеин нямаха атомно оръжие - Самолетоносачите дойдоха и ги "демократизираха"..... На Башар Асад му бяха подготвили същия сценарии , но Путин го спаси......... !