Коментари - Иран призна, че е обогатил уран до 84% | Днес.dir.bg

Иран призна, че е обогатил уран до 84%

Отдавна експертите твърдят, че в комплекса Фордо се обогатява уран с чистота (дори 60%), която няма гражданска употреба за Техеран

Обратно в новината

Коментари - Иран призна, че е обогатил уран до 84% | Днес.dir.bg

Коментари

Гледам .... много трол - много нещо! Гневни са тролчетата, защото нищо не става както им се иска! Живеят си те в "паралелната вселена" готино и спокойно, командват и управляват земята и небето и изведнъж...... ПЛЯЯЯЯС! Живота ги събужда с един як шамар зад врата и им казва "я марш да цункаш задника на твоя сахиб"

Ние и космическа програма имахме, смеехми се че космонавтите адат храна приготвена в бг ... Сега с какво се занимаваме, да се присмиваме на иран. Ще имат аятоласите, това е начина да си донякъде независим и да се съобразяват с теб, в днешно време

Между другото, Иран имат собствена космическа програма. Вече 2 маймуни пращаха в космоса. Имат своя ракетна програма, сами си правят ракетите. Включително и балистични. Изцяло сами си направиха подводен флот. Сами си правят подводници. Русия им направи ядрените реактори, но вече те сами си правят горивото, не да го купуват като нас. И не са джихадисти, Техният ислям е традиционния. Джихадисткия ислям е еврейска секта в исляма, разработена от Великобритания, Израел и Саудитска Арабия. Нас просто ни лъжат и ни мамят, черен пиар. А Иран не са араби, а перси. Ако ги сравним примерно с арабите от региона, те са по кефчетата. Хотелчета, футболни отбори да купят. Само помпат нефт и продават. Но са далеч от нивото на Иран. Като гледам къде сме ние, доста по-зле от тях. Умряла американска колония. Идва треторазреден американски чиновник и пред всички почва да дърпа ушите на президента ни и да ни обяснява какво е трябвало да направи държавата ни. За огромно съжаление, реалностите са такива.

a koй е решил..че Украйна не може да има ядренно оръжие ? Кой е решил ..че Украйна не може да има Zaпадно конвенционално оръжие ? Москалите построиха АЕЦ на Иранските Ислямисти Джихадисти ..обучиха и иранците да боравят с уран и да го обогатяват / апропо иранците са убили руския посланник Александър Грибоедов / ..на това му се каZва типичен Московски Оксиморон ..уж православните кремълски атеисти въоръжават войственни ислямисти ..какава е раZликата м/у ИДИЛ/ИД/Ислямска Държава в Сирия-Ирак и Ислямска Държава Иран ( това е наZванието и на Иран ) и на двете места религиоzeн водач управлява цялата държава ..и на двете местта съдят по корана ...има смъртна присъда Za aтеиzъм и жените се подтискат тотално ..режат се крайници и т.н.т. ..това ли е Новия Многополюсен Световен Ред ..който ни предлагат от Московия ?

Евреин, а по-кротко с лъжите. Не пишеш на американци. Прекрасно знаем кой какъв е. Включително знаем добре за лъжите ви по адрес на Иран.

уж са се подписали под договора за неразпространение.

Правят гориво за АеЦ Козлодуй

Сега разбрахте ли джендъри защо Тръмп изтели САЩ от договора с Иран? Какъв рев беше, какво тръшкане.

Ами Тръмп се оттегли и тогава Иран разбра че скоро ще ги "демократизират" с демократични бомби. Затова Иран започна да произвежда обогатен уран. Докато САЩ участваха в споразумението, постоянно имаше международни проверки и нито една проверка не откри нередности, но САЩ се потеглиха защото имали информация че Иран може да използва технологии за ядрено оръжие. Доказателства не се дадоха. Нещо подобно беше с информацията че Ирак има оръжия, пък после се разбра че нито оръжия, нито информация е имало, но САЩ вече 20 години са анексира ли нефта на Ирак....... Съвсем демократично. Така че единственото което може да защити Иран е наличието на ядрено оръжие. Иначе ще им се случи това което се случи в Ирак, Либия, Сирия...... Демокрация с бомби и управление на чужди ресурси....

ако трябва да сме честни Иран първи започнаха конфликта със САЩ след цирковете 1979-та година. Можеха пре-спокойно да ги пуснат дипломатите да си заминат и да си развиват теокрацията колкото си искат. САЩ под еврейско давление щяха да им сложат някакви символични санкции и нещата да се разминат тихо и кротко. Вместо това аятоласите ескалираха и си докараха излишни проблеми. Но те явно не знаят, че "държава с толкова ядрени бойни глави не може да загуби война".

САЩ се оттеглиха, защото беше ясно на всички, че Иран обоготява уранза военни цели. По онова време даже някой уби водещият им ядрен физик. Много ясно е, че проверките няма да покажат нищо. Вие какво очаквате?!? Секретна разработка на атомна бомба да я покажат на проверяващите ли?!?

Пълни глупости, спокойно можем да кажем, че на всички беше ясно, че Иран действително НЕ обогатяват уран. Защото не им беше нужно. Имаха сделка, от която имаха интерес и ги устройваше. Отделно, с такива действия биха провокирали съседите да си купят ядрено оръжие. Въпросът е, кой има интерес. Това са израел и сащ. Няма никакви ДОКАЗАТЕЛСТВА че Иран е обогатявал уран. Всички знаят, една баба от съседния вход ми каза, това е абсолютно по детски или по американо-еврейски дебилно.

Мда, сигурно искате американските и израелските служби на вас специално да покажат доказатества. Иран от години работи по ядрената си програма за военни цели и не е спирал никога, въпреки договрът със САЩ и ЕС. Ама вие им вярвайте де, няма лошо.

Ние разбрахме още тогава. Някоя руска елитна компаньонка му го е прошепнала на ушенцето. Оказа се, че държави с равнинен терен са много неподходящи да се дървят на САЩ и съюзниците им. Конкретно Ирак го прегазиха за седмици. За беда и Русия и Китай са такива в най-населените си части. От друга страна Афганистан се оказа много труден за овладяване. Ерго - държавите дразнители трябва да са основно Иран и Северна Корея, като първата е с много насечен терен, а втората си е направо планинска.

Сега разбрах защо Израел не дава оръжия на Украйна - ще им трябват.

не "ще"... те и в момента им трябват.

напротив , точно сега ще Zaпочнат да дават оръжия и то в големи количества на Киев ! до тука беше дослука с Москалите ..които постриха АЕЦ- а на мюслитата и ги научиха да обогатяват уран ! БаZите на НАТО респективно янките ..винаги са готови za въZдушен мост до Йерусалим ..ще снабдят Йерусалимците с всичко от което имат необходимост ! Преz 1973 г по време на войната Йом Кипур денонощно от Рамщайн и от други военни баzи летяха транспортни самолети Zа Йерусалим ..освен това и с кораби караха нонстоп оръжия и боеприпаси пак натам !

аааа евреин, евреин, нещо за краднене? За това ли си тука? И какво ще карат бе отворен, те сега ти обявиха, че са изпразнили складовете и нямат какво да дат на Украйна. На вас какво да карат. И що си решил, че някой е длъжен нещо да ви кара. То победа военна нямате. Войните ви ги спечелиха Великобритания и САЩ.

Кога ли ще ги избомбят израелтяните? Раша Говняша не може да живее добре, затова осира и останалия свят. Не искам на мен да ми е добре, сакам на Вуте да му е зле. Долна руска семка!!

"Раша Говняша" вероятно е кодово име за втората руска държава, известна под името Украйна? Наистина осраха цял свят... Както и Вие казвате, най-долната част от руската семка...

Всяка нормална държава по света разбра,че Единствената и защита срещу Американска Агресия е Ядрено оръжие!!! Иран е древна и мъдра нация и защитава себе си от Запада.

Ненормални сте, бе ватници??? Иран се управлява от ислямски диваци!!!!

Кога Иран е нападнал някоя друга държава?

Не се косете ибрици,Израел скоро ще ги обогати външно с уран.

Бала Бла дрън дрън..... Значи вече имат атомна бомба..... Израел щеше да ги помете ако беха така нещата ама Израел мълчат и седят....

Няма как да ги помете Израел. Израел са въздух под налягане. Те нямат никакви военни успехи Винаги вместо тях са воювали САЩ и Великобритания. А Израел са краднали после успехите и са си приписвали заслугите пред света. Ако САЩ остави Израел сам, няма да просъществуват дълго.

че мълчат, така е. но това е най-вероятно защото Биби е разпоредил повсеместно лъскане на пушките. Той е от фанатиците.

а защо да не обогатяват. Кой е казал, че не трябва? Израел? Ами кой е дал право на израел да има ядрено оръжие и ядрени технологии. МААЕ защо мълчи и защо не инспектира еврейските ядрени оръжия. Все пак Израел е най-опасната държава в региона, която постоянно напада съседите си в опити да открадне земя. Както и по ред други начини. А Иран за 300 години вече не е нападал никого. Май само е нападан. Нормално да има добро оръжие, за да не си и помислят да ги нападат.

Това е голям технологичен успех.

Тези успеят ли да обогатят уран до 90% на САЩ ще им се стъжни ! Вече 40г САЩ избиват ирански учени от ядрената им програма !

САЩ прекратиха едностранно договора за ядрената програма на Иран. Какво сега, гроздето е кисело ли?

Тръмо го прекрати, защото беше ясно на всички, че Иран не го спазва.

обогатен ирак

Кво означава Иран призна!? Да не е на съд... Иран просто съобщава на Сащисаните и подлогите им, че е готов и ги чака...

И ти се радваш ли? Та ние първи ще пострадаме, радваш се да паднем под ирански режим ли????

Имат право да се защитят от американската и израелска агресия!

Евала на Иран ! Стоят си на сивернитета и тва е !!! Защо и ние неможем жалко !!!

И какво се случи? Западнага "пропаганда" се оказа истина. А росс просс тролль дали ще се извинят?

Кое точно се оказа истина и кой трябва да се извинява за нещо!? Беше подписано споразумението...Иран го спазваше...от МАЕ идваха на испенкции и всиячко беше ОК... ТРъмп...респективно САЩ едностранно излязоха...ми Иран кво да направи - да ги моли с баклава ли!?

,,съобщи Асошиейтед прес, цитирана от БТА." -това като еднаепруветка с бял прах ...

Коментари - Иран призна, че е обогатил уран до 84% | Днес.dir.bg

Иран призна, че е обогатил уран до 84%

Отдавна експертите твърдят, че в комплекса Фордо се обогатява уран с чистота (дори 60%), която няма гражданска употреба за Техеран

Обратно в новината

Коментари - Иран призна, че е обогатил уран до 84% | Днес.dir.bg

Коментари

Гледам .... много трол - много нещо! Гневни са тролчетата, защото нищо не става както им се иска! Живеят си те в "паралелната вселена" готино и спокойно, командват и управляват земята и небето и изведнъж...... ПЛЯЯЯЯС! Живота ги събужда с един як шамар зад врата и им казва "я марш да цункаш задника на твоя сахиб"

Ние и космическа програма имахме, смеехми се че космонавтите адат храна приготвена в бг ... Сега с какво се занимаваме, да се присмиваме на иран. Ще имат аятоласите, това е начина да си донякъде независим и да се съобразяват с теб, в днешно време

Между другото, Иран имат собствена космическа програма. Вече 2 маймуни пращаха в космоса. Имат своя ракетна програма, сами си правят ракетите. Включително и балистични. Изцяло сами си направиха подводен флот. Сами си правят подводници. Русия им направи ядрените реактори, но вече те сами си правят горивото, не да го купуват като нас. И не са джихадисти, Техният ислям е традиционния. Джихадисткия ислям е еврейска секта в исляма, разработена от Великобритания, Израел и Саудитска Арабия. Нас просто ни лъжат и ни мамят, черен пиар. А Иран не са араби, а перси. Ако ги сравним примерно с арабите от региона, те са по кефчетата. Хотелчета, футболни отбори да купят. Само помпат нефт и продават. Но са далеч от нивото на Иран. Като гледам къде сме ние, доста по-зле от тях. Умряла американска колония. Идва треторазреден американски чиновник и пред всички почва да дърпа ушите на президента ни и да ни обяснява какво е трябвало да направи държавата ни. За огромно съжаление, реалностите са такива.

a koй е решил..че Украйна не може да има ядренно оръжие ? Кой е решил ..че Украйна не може да има Zaпадно конвенционално оръжие ? Москалите построиха АЕЦ на Иранските Ислямисти Джихадисти ..обучиха и иранците да боравят с уран и да го обогатяват / апропо иранците са убили руския посланник Александър Грибоедов / ..на това му се каZва типичен Московски Оксиморон ..уж православните кремълски атеисти въоръжават войственни ислямисти ..какава е раZликата м/у ИДИЛ/ИД/Ислямска Държава в Сирия-Ирак и Ислямска Държава Иран ( това е наZванието и на Иран ) и на двете места религиоzeн водач управлява цялата държава ..и на двете местта съдят по корана ...има смъртна присъда Za aтеиzъм и жените се подтискат тотално ..режат се крайници и т.н.т. ..това ли е Новия Многополюсен Световен Ред ..който ни предлагат от Московия ?

Евреин, а по-кротко с лъжите. Не пишеш на американци. Прекрасно знаем кой какъв е. Включително знаем добре за лъжите ви по адрес на Иран.

уж са се подписали под договора за неразпространение.

Правят гориво за АеЦ Козлодуй

Сега разбрахте ли джендъри защо Тръмп изтели САЩ от договора с Иран? Какъв рев беше, какво тръшкане.

Ами Тръмп се оттегли и тогава Иран разбра че скоро ще ги "демократизират" с демократични бомби. Затова Иран започна да произвежда обогатен уран. Докато САЩ участваха в споразумението, постоянно имаше международни проверки и нито една проверка не откри нередности, но САЩ се потеглиха защото имали информация че Иран може да използва технологии за ядрено оръжие. Доказателства не се дадоха. Нещо подобно беше с информацията че Ирак има оръжия, пък после се разбра че нито оръжия, нито информация е имало, но САЩ вече 20 години са анексира ли нефта на Ирак....... Съвсем демократично. Така че единственото което може да защити Иран е наличието на ядрено оръжие. Иначе ще им се случи това което се случи в Ирак, Либия, Сирия...... Демокрация с бомби и управление на чужди ресурси....

ако трябва да сме честни Иран първи започнаха конфликта със САЩ след цирковете 1979-та година. Можеха пре-спокойно да ги пуснат дипломатите да си заминат и да си развиват теокрацията колкото си искат. САЩ под еврейско давление щяха да им сложат някакви символични санкции и нещата да се разминат тихо и кротко. Вместо това аятоласите ескалираха и си докараха излишни проблеми. Но те явно не знаят, че "държава с толкова ядрени бойни глави не може да загуби война".

САЩ се оттеглиха, защото беше ясно на всички, че Иран обоготява уранза военни цели. По онова време даже някой уби водещият им ядрен физик. Много ясно е, че проверките няма да покажат нищо. Вие какво очаквате?!? Секретна разработка на атомна бомба да я покажат на проверяващите ли?!?

Пълни глупости, спокойно можем да кажем, че на всички беше ясно, че Иран действително НЕ обогатяват уран. Защото не им беше нужно. Имаха сделка, от която имаха интерес и ги устройваше. Отделно, с такива действия биха провокирали съседите да си купят ядрено оръжие. Въпросът е, кой има интерес. Това са израел и сащ. Няма никакви ДОКАЗАТЕЛСТВА че Иран е обогатявал уран. Всички знаят, една баба от съседния вход ми каза, това е абсолютно по детски или по американо-еврейски дебилно.

Мда, сигурно искате американските и израелските служби на вас специално да покажат доказатества. Иран от години работи по ядрената си програма за военни цели и не е спирал никога, въпреки договрът със САЩ и ЕС. Ама вие им вярвайте де, няма лошо.

Ние разбрахме още тогава. Някоя руска елитна компаньонка му го е прошепнала на ушенцето. Оказа се, че държави с равнинен терен са много неподходящи да се дървят на САЩ и съюзниците им. Конкретно Ирак го прегазиха за седмици. За беда и Русия и Китай са такива в най-населените си части. От друга страна Афганистан се оказа много труден за овладяване. Ерго - държавите дразнители трябва да са основно Иран и Северна Корея, като първата е с много насечен терен, а втората си е направо планинска.

Сега разбрах защо Израел не дава оръжия на Украйна - ще им трябват.

не "ще"... те и в момента им трябват.

напротив , точно сега ще Zaпочнат да дават оръжия и то в големи количества на Киев ! до тука беше дослука с Москалите ..които постриха АЕЦ- а на мюслитата и ги научиха да обогатяват уран ! БаZите на НАТО респективно янките ..винаги са готови za въZдушен мост до Йерусалим ..ще снабдят Йерусалимците с всичко от което имат необходимост ! Преz 1973 г по време на войната Йом Кипур денонощно от Рамщайн и от други военни баzи летяха транспортни самолети Zа Йерусалим ..освен това и с кораби караха нонстоп оръжия и боеприпаси пак натам !

аааа евреин, евреин, нещо за краднене? За това ли си тука? И какво ще карат бе отворен, те сега ти обявиха, че са изпразнили складовете и нямат какво да дат на Украйна. На вас какво да карат. И що си решил, че някой е длъжен нещо да ви кара. То победа военна нямате. Войните ви ги спечелиха Великобритания и САЩ.

Кога ли ще ги избомбят израелтяните? Раша Говняша не може да живее добре, затова осира и останалия свят. Не искам на мен да ми е добре, сакам на Вуте да му е зле. Долна руска семка!!

"Раша Говняша" вероятно е кодово име за втората руска държава, известна под името Украйна? Наистина осраха цял свят... Както и Вие казвате, най-долната част от руската семка...

Всяка нормална държава по света разбра,че Единствената и защита срещу Американска Агресия е Ядрено оръжие!!! Иран е древна и мъдра нация и защитава себе си от Запада.

Ненормални сте, бе ватници??? Иран се управлява от ислямски диваци!!!!

Кога Иран е нападнал някоя друга държава?

Не се косете ибрици,Израел скоро ще ги обогати външно с уран.

Бала Бла дрън дрън..... Значи вече имат атомна бомба..... Израел щеше да ги помете ако беха така нещата ама Израел мълчат и седят....

Няма как да ги помете Израел. Израел са въздух под налягане. Те нямат никакви военни успехи Винаги вместо тях са воювали САЩ и Великобритания. А Израел са краднали после успехите и са си приписвали заслугите пред света. Ако САЩ остави Израел сам, няма да просъществуват дълго.

че мълчат, така е. но това е най-вероятно защото Биби е разпоредил повсеместно лъскане на пушките. Той е от фанатиците.

а защо да не обогатяват. Кой е казал, че не трябва? Израел? Ами кой е дал право на израел да има ядрено оръжие и ядрени технологии. МААЕ защо мълчи и защо не инспектира еврейските ядрени оръжия. Все пак Израел е най-опасната държава в региона, която постоянно напада съседите си в опити да открадне земя. Както и по ред други начини. А Иран за 300 години вече не е нападал никого. Май само е нападан. Нормално да има добро оръжие, за да не си и помислят да ги нападат.

Това е голям технологичен успех.

Тези успеят ли да обогатят уран до 90% на САЩ ще им се стъжни ! Вече 40г САЩ избиват ирански учени от ядрената им програма !

САЩ прекратиха едностранно договора за ядрената програма на Иран. Какво сега, гроздето е кисело ли?

Тръмо го прекрати, защото беше ясно на всички, че Иран не го спазва.

обогатен ирак

Кво означава Иран призна!? Да не е на съд... Иран просто съобщава на Сащисаните и подлогите им, че е готов и ги чака...

И ти се радваш ли? Та ние първи ще пострадаме, радваш се да паднем под ирански режим ли????

Имат право да се защитят от американската и израелска агресия!

Евала на Иран ! Стоят си на сивернитета и тва е !!! Защо и ние неможем жалко !!!

И какво се случи? Западнага "пропаганда" се оказа истина. А росс просс тролль дали ще се извинят?

Кое точно се оказа истина и кой трябва да се извинява за нещо!? Беше подписано споразумението...Иран го спазваше...от МАЕ идваха на испенкции и всиячко беше ОК... ТРъмп...респективно САЩ едностранно излязоха...ми Иран кво да направи - да ги моли с баклава ли!?

,,съобщи Асошиейтед прес, цитирана от БТА." -това като еднаепруветка с бял прах ...