Коментари - Иран обяви подробности за оръжията, използвани срещу Израел | Днес.dir.bg

Иран обяви подробности за оръжията, използвани срещу Израел

Сред тях са балистични ракети със среден обсег "Емад" и "Хейбаршекан", крилати ракети "Павех" и дронове "Шахед-136"

Обратно в новината

Коментари - Иран обяви подробности за оръжията, използвани срещу Израел | Днес.dir.bg

Коментари

са забранили коментарите под Гриин Транзишън форум 4.0: Новите перспективи пред Централна и Източна Европа налагането на виртуалните неща се увеличава

Резултата от атаката стресирани Мошета и набутани с половин милиард долара изразходвани за ПВО Арсенал..... Общо взето резултата от масираната атака на Иран пръднаха на уйо на Моше........ракетени удари по чужди посолства по принцип са патент на САЩ но Израел да не остане по назад реши да пробва и реши да пробва...... Рейтингът на мошетата по света рязко падна след провала на Израел в Палестина с "освобождаването" на заложниците и 33500 цивилни палестински жертви..........хамас,хизбула станаха още по мразени по света...... Та сега какво ще последва терористите щу удрят там където Моше е лесна жертва.....иранците и останлите им другарчета ислямисти ще търсят отмъщение чрез терористични атаки,нападения с ножове мачетета,превозни средства,концерти,синагоги,посолства и тн.... злия гений на тероризма не спи а постоянно търси жертви...... 300 мошета,200 хизбули и 100 хамаса да мандърсат клесавата маймуна плод на ицест триеща коментари докато и збушат джигера....докато карантията и не се разтече по пода като кравешка гибря

Дири прост Ганьо знае поговорката "Капките дълбаят камъка но не със сила а със постоянство". Иранците да ги ударят още един път. После още един и още един. Ако ги удрят с постоянство рано или късно чифутите че им клекнат.

Дреме ми на Уя за твойте палестинци, хихихи Най обичам миризма на изпържено палестинско и иранско, хихихи

Половината от балистичните ракети, изстреляни от Иран срещу Израел, се провалиха Много от тях просто не се сринаха по време на стартирането. Поне половината от балистичните ракети, изстреляни от Иран срещу Израел при вчерашната масирана атака, се провалиха. Тези оръжия или не са успели да летят по време на изстрелвания, не са успели или са се разбили по време на полет, или са се разбили, преди да достигнат целите си. Арабските страни тайно предоставиха разузнавателна информация за иранската атака срещу Израел Те се оказаха решаващи в успешната защита. Арабските държави тайно предоставиха на Съединените щати разузнавателна информация за плана за атака на Иран. Обединените арабски емирства и Саудитска Арабия се споразумяха да споделят разузнавателна информация, а Йордания обяви съгласието си да използва въздушното си пространство. Иранската информация достигна до Вашингтон. Тя се оказа решителна в успешната защита.

ТЕЛЕГРАФ: Иран демонстрира военното си безсилие Техеран претърпя съкрушително поражение. Всичко, което Иран постигна чрез изстрелването на своите безпилотни самолети и ракети срещу Израел, беше да демонстрира истинската степен на своето военно безсилие. Според ТЕЛЕГРАФ само един от около триста безпилотни летателни апарата и ракети, изстреляни от иранците срещу Израел, успява да достигне целта си, като повечето от тях са унищожени много преди да наближат израелска територия. И както пише изданието, изобщо не трябва да се учудва, че първият опит на Иран да влезе в пряка конфронтация с Израел претърпя съкрушителен поражение. „Неуспехът на Русия да постигне военните си цели в Украйна се дължи отчасти на неефективността на иранските безпилотни самолети, които Техеран достави на Москва в значителни количества, но които се оказаха несъвместими с превъзходната система за противовъздушна отбрана на Украйна, голяма част от която е предоставена от Запада.“

Байдън да пуска атома първо в москва и веднага след това в техеран! Само така може да се оправи скапания човешки свят!

Някой знае ли, какви поражения са нанесли иранците на Израел? Само за мен ли е пълна тайна?

Разчистили са си складовете за да дадат знак и да тестват ПВО то на евреите. Е оказа се , че дори и старите им ракети дронове могат да ошашавят Израелският хартиен купол. какво ли остава за хиперзвуковите им оръжия..

Евреите са неблагодарници! Исус Христос се опита да им помогне , те го разпнаха на кръста, русите ги извадиха от концлагерите, те пращат оръжия на Украйна. Те мразят християните и ако не са мюсюлманите ще ни нападнат и унищожат. Така прави Сорос, така прави Зеля.

Ало ДС спиш ли?! иранските тр ол ове се активизираха!!!

Правилно, и азе съм на същото мнение - евреите мразят християните и искат да ни поробят икономически и политически. Ако не успеят да ни направят техни роби тогава просто ще ни ликвидират. Требе да се земат спешни мерки срещу еврейския заговор.

мюсюлманите мразят християните и искат да ни поробят икономически и политически. Ако не успеят да ни направят техни роби тогава просто ще ни ликвидират. Трябва да се вземат спешни мерки срещу ислямския заговор.

Мюсюлманите са неблагодарници! Исус Христос се опита да им помогне , те го отрекоха и си избраха скотоложника мохамед, ако не бяха американците да помагат с оръжия на ссср сега руснаците щяха да са в концлагери, американците изпращат оръжия на Украйна за да се защити от фашистка русия. Мюсюлманите мразят християните и ако не са евреите ще ни нападнат и унищожат. Така прави Кремъл, така прави Путя.

русия и иран са терористи!

Израел прави това което трябва - почиства земята от ислямофашистите които от 1 400 години извършват геноцид срещу Човечеството!

ПИПО

Като ви чета дебилските словесни диарии все си мисля, че е по добре тая Земя, да се рестартира и да започне от начало. Дъното го достигнахме.

Яко ще хвърчат чалми и петолъчки, хихихи!

да напишеш истината: Скоро яко ще хвърчат ЕРМОЛКИ И ШЕСТОЛЪЧКИ, от посолството ще ти спрат надницата, нали?

Иранските тролове се активизираха!

Истинските българи подкрепят Израел!

По принцип исмямофилите не са българи!

Реторичен въпрос: Кой истински българин подкрепя ислямофашисти?!

Подкрепящите фашизма в иран също са фашисти!

Подкрепящите фашизма в русия също са фашисти!

русия и иран треперят! Знаят че им остава малко време на земята!

русия и иран са злото! Това се вижда всеки ден! Само без русия и иран ще има мир на земята!

Прогресивното човечество трябва да даде своя принос за унищожаването на фашизма и ционо- краварския тероризъм, и колкото по- скоро се случи това ,толкова по-бързо ще настане мир и благоденствие на планетата ни.. Смърт на киевските фашаги,на ционо-чифутите и на техните господари - световните терористи ФаАЩ и Ингилизия!

Аз предлагам така - отиваш в Русия, а ние тук ще се оправим с ингилизите и краварите, не ни мисли! Спасявай се докато е време!

Прогресивното човечество тряба да даде своя принос за унищожаването на фашизма и ирано кремълския тероризъм, и колкото по- скоро се случи това, толкова по- бързо ще настане мир на земята и благоденствие на планетата ни. Смърт на кремълските фашаги, на ирано ислямофашистите и на техните господари - световните терористи русия и китай!

китай се управлява от превратаджии терористи. Китайското правителство е нелегитимно, защото китайските комунисти идват на власт по незаконен начин не чрез избори, а чрез гражданска война раздухвана кремълските болшевики! Единствената законна китайска власт се намира в Тайван!

Много, ама много настъпиха мотиката чалмалиите. Вероятно и не очакваха масираната международна помощ в свалянето на ракетите. А сега Израел ще ги думне в отговор на места където много, ама много ще ги заболят косматите задници - ядрената програма, промишления капацитет за производство на дронове и ракети и др. Нема как да биеш чело 5 пъти дневно в земята и да имаш що-годе рационално мислене.

Интересно е как евреите се хвалят че са свалили всички дронове и ракети,а какво ли щеше да остане от израел ако Иран не бяха обявили 72 часа преди да изстрелят ракетите

Колко ти личи, че си тъп на квадрат? Я помисли пак.

Ракетите са си уцелили целите, за които са били предназначени. Евреите ще траят известно време. Да видим до кога. Предполагам до изборите в САЩ ще са по-кротки. Джо не може да си позволим там война и точно преди изборите Иран да потопи някое американско корито. Нещата ще изглеждат много “кой ми сра в гащите”.

Като се има предвид че сред жертвите в посолството в Сирия има двама генерали,б ми се струва, че това си е било команден център по-скоро, който е координирал атаки срещу Израел. Така погледнато си е бил съвсем легитимна военна цел.

Да е имало, е посолство. Това е все едно САЩ да нахлуят в Мексико, защото наркотиците идват от там.

Консулство. И когато е в трета държава и ръководи дейности срещу твоята си е легитимна цел.

Как се доказва? Просто си измисляш нещо.

Какво има да се доказва? МОСАД е ефективна структура. Щом са направили това което са направили повярвай ми - не е било случайно и емоционално действие. По същия начин американците думнаха китайското посолство в Белград едно време - само дето китайците си замълчаха, защото много добре знаеха какво са направили и защо са им думнали посолството ... Правиш ли връзка, или имаш фундаментални затруднения в разбирането на логични и прости факти?

Тук лъжата е в думата "легитимна". Дори и да не лъжеш за останалото, изводът ти е неверен, трябва да се каже "нелегитимна" цел. Може би да си забравил да напишеш частицата "не"? Консулство с генерали, извънземни и прочее, на държава не въвлечена в конфликта е ... нелегитимна, незаконна на български, цел. Да не говорим, че за закони по време на война говорят специалисти от твоята класа само.

900 км/ч грънци.

Сега Иран е легитимна цел да Израел

Скоро в Иран ще има отново няколко десетки резаци отправени при девиците:)))

файда....

Йок!

Колегите все още не могат да проумеят какво се случи. Иран изсипа една камара ракети по Израел и резултата е... нищо. И тръгнали да се хвалят какво са използвали, танци и заря по улиците, фоерверки, колко била струвала защитата и т.н. Просто си изгърмяха патроните за нищо и Израел получиха право да ескалират когато пожелаят. Да Иран отговори за нападението на Израел в Сирия беше но трябваше да е пропорционално. С това което направиха Иран е да се закопаят.

Уффф аман от малоумни козяшки подчетки. Как ще е нищо резултата, бе? Оказа се, че на Израел му трябват още 5 държави и 500млн долара за да се опази от дронове за 3 милиона. На всичко отгоре и спряха убийствата в Газа.

Руски глупости. Дроновете едвам летят, тях са ги разстрелвали изтребители с оръдието. Само срещу балистичните ракети изстреляха ракети. Общо взето един голям пръц се получи.

Получи се един голям праз за половин МИЛИАРД долара!

Иииии това го казва кой ? БиБиСито, СиеНеН ? Интересно що в израелски канали в телеграм има доста филмчета с взривове .... е може и да са неизправни бойлери примерно :)

1 дрон на Иран е евтин. Струва мижава цена. Този дрон е спиран с ПВО ракети, на цена 1- 10 млн долара бройката. Та излиза,че израел за да се защити е използвала ракети за 5 милиарда долара. А колко изхарчи Иран?

Това пак е по-добре отколкото да нямаш защита, защо сирииското ПВО не свали израелските самолети стреляли по изранското посоството. Защо Русия и Иран не изпратиха в сирия ПВО системи за защита от Израел.

Руско ПВО има в Сирия. Но има една особеност - не вижда Ф-35 :) Други въпроси?

Смята се, че човешката цивилизация е започнала от Месопотамия, земите между реките Тигър и Ефрат в днешен Ирак. В т.н. Вечен календар пише, че "Светът" ще свърши там, където е започнал. И водите на реките ще почервенеят от пролятата кръв, а на бойното поле, 3 годишно малаче щяло да затъне до шия в планините от трупове. И те това бил Армагедонът, след който на Земята щял да настъпи 1000 годишен мир и благоденствие!!!

Хаха, цял свят видя че тези оръжия нищо не струват подобно на руските в Украйна !

Цял свят видя че си идиот

мда... шахеда със скорост малко над 300 километра има над 3 часа докато стигне израелската граница...ракетите - поне часа и половина... и въпреки това някои от тях успяха да стигнат до целта си... и като добавим, че зашитата е струвала над 500 милиона - това си е далавеа - от където и да го погледнеш...

Достигнали са главно отломки на случайни места. Ефекта от това фиаско е една хубава платена от Иран Тренировка на координация за съюзниците, разкриване на де що има силози използвани в случая, и проверка на възможностите на Иран. А разходът защита спрямо Нападение е по-голям в случая за Иран. И е лек намек за кой какво ползва в Украйна, където има само старо дарено оръжие на Украинците, водещи битка с голяма армия с топ поледните си технологии на РФ. И не би трябвало да се "кефим" на де що някой се трепе или опитва да трепе по света - това не е мачле.

7 удара по база на Цахал не са "отломки". Поклон на израелците, че са хвърлили основните усилия в защитата на цивилните (коренна противоположност на бендеристан), но след като дори те не успяват да се справят, въпреки цената и то с Иран, си представям на какво биха могли турците. Вместо ненужните БТР-и, може би трябва да хвърлим усилия към ПВО-то и ударните дронове?

ами именно на няколкото батареи С300 - ние се водим някаква военна сила...

Добави и това, че атаката беше предизвестена, като време и място. Сега, след Украина, всички ще се юрнат да се превъорыжават с дронове и тактически ракети. МО обаче спи... Да не говорим за промишленото министерство, което дори няма план как да възроди авиониката в страната. А сме били пионери в използването на самолети и армията...

Били сме, ама преди комунизма

Защитата е била $1,35 млрд. - израелците казаха.

Баси инфлацията - вчера беше 500 милиона, днес що така? :) Всъщност няма значение сумата - ако не ги бяха похарчили - я кажи - за колко щяха да са щетите? И колко струва един човешки живот по твоя ценоразпис?

Аз съм имал по-успешни атаки срещу денонощния за алкохол.

Един цирк за пред масите ... предварително обявено нападение с детайли какво ще се случва, в крайна сметка парирано от 5 държави. Накрая Израел ликува - всички шахеди са свалени, САЩ ликува - съюзниците на Русия са малоумни, Иран ликува - отмъстено е за удара по хората на аятолаха, Русия ликува - пореден удар по Запада. Нещо ми се струва, че ни правят на маймуни.

мнението ти с тук таме няколко нюанса. Обърни внимание, че така беше и Февруари 2022 година. Медиите нон стоп пишеха, че Рудия ще влезе в Украйна. Подъниха ушите на всички. САЩ се хвалиха , че имат велико разузнаване а накрая се оказа друго. Руснаците влязоха и тамън да се споразумеят се намеси базовият рус педеас от Албиона Джонсън. От начало руснаците пускаха всички пленени украински войници срещу подписана декларация. Две години вече млатят украинците като биче в дърво. Това което искам да кажа, е че някой подкокоросва евреите да правят тъпотии срещу Ирсн ( допускам, че и самият Биби го прави, заради пълният провал в Газа). От рехави удари, може действително всичко да ескалира.

Ще ти ескалира разтроеният стомах ...

Прави си така е тя логиката е проста: дай малко цирк първо, ако може да се размине тупаника и да си бута всеки по задачите, за съжеление при украинците не стана така

Коментари - Иран обяви подробности за оръжията, използвани срещу Израел | Днес.dir.bg

Иран обяви подробности за оръжията, използвани срещу Израел

Сред тях са балистични ракети със среден обсег "Емад" и "Хейбаршекан", крилати ракети "Павех" и дронове "Шахед-136"

Обратно в новината

Коментари - Иран обяви подробности за оръжията, използвани срещу Израел | Днес.dir.bg

Коментари

са забранили коментарите под Гриин Транзишън форум 4.0: Новите перспективи пред Централна и Източна Европа налагането на виртуалните неща се увеличава

Резултата от атаката стресирани Мошета и набутани с половин милиард долара изразходвани за ПВО Арсенал..... Общо взето резултата от масираната атака на Иран пръднаха на уйо на Моше........ракетени удари по чужди посолства по принцип са патент на САЩ но Израел да не остане по назад реши да пробва и реши да пробва...... Рейтингът на мошетата по света рязко падна след провала на Израел в Палестина с "освобождаването" на заложниците и 33500 цивилни палестински жертви..........хамас,хизбула станаха още по мразени по света...... Та сега какво ще последва терористите щу удрят там където Моше е лесна жертва.....иранците и останлите им другарчета ислямисти ще търсят отмъщение чрез терористични атаки,нападения с ножове мачетета,превозни средства,концерти,синагоги,посолства и тн.... злия гений на тероризма не спи а постоянно търси жертви...... 300 мошета,200 хизбули и 100 хамаса да мандърсат клесавата маймуна плод на ицест триеща коментари докато и збушат джигера....докато карантията и не се разтече по пода като кравешка гибря

Дири прост Ганьо знае поговорката "Капките дълбаят камъка но не със сила а със постоянство". Иранците да ги ударят още един път. После още един и още един. Ако ги удрят с постоянство рано или късно чифутите че им клекнат.

Дреме ми на Уя за твойте палестинци, хихихи Най обичам миризма на изпържено палестинско и иранско, хихихи

Половината от балистичните ракети, изстреляни от Иран срещу Израел, се провалиха Много от тях просто не се сринаха по време на стартирането. Поне половината от балистичните ракети, изстреляни от Иран срещу Израел при вчерашната масирана атака, се провалиха. Тези оръжия или не са успели да летят по време на изстрелвания, не са успели или са се разбили по време на полет, или са се разбили, преди да достигнат целите си. Арабските страни тайно предоставиха разузнавателна информация за иранската атака срещу Израел Те се оказаха решаващи в успешната защита. Арабските държави тайно предоставиха на Съединените щати разузнавателна информация за плана за атака на Иран. Обединените арабски емирства и Саудитска Арабия се споразумяха да споделят разузнавателна информация, а Йордания обяви съгласието си да използва въздушното си пространство. Иранската информация достигна до Вашингтон. Тя се оказа решителна в успешната защита.

ТЕЛЕГРАФ: Иран демонстрира военното си безсилие Техеран претърпя съкрушително поражение. Всичко, което Иран постигна чрез изстрелването на своите безпилотни самолети и ракети срещу Израел, беше да демонстрира истинската степен на своето военно безсилие. Според ТЕЛЕГРАФ само един от около триста безпилотни летателни апарата и ракети, изстреляни от иранците срещу Израел, успява да достигне целта си, като повечето от тях са унищожени много преди да наближат израелска територия. И както пише изданието, изобщо не трябва да се учудва, че първият опит на Иран да влезе в пряка конфронтация с Израел претърпя съкрушителен поражение. „Неуспехът на Русия да постигне военните си цели в Украйна се дължи отчасти на неефективността на иранските безпилотни самолети, които Техеран достави на Москва в значителни количества, но които се оказаха несъвместими с превъзходната система за противовъздушна отбрана на Украйна, голяма част от която е предоставена от Запада.“

Байдън да пуска атома първо в москва и веднага след това в техеран! Само така може да се оправи скапания човешки свят!

Някой знае ли, какви поражения са нанесли иранците на Израел? Само за мен ли е пълна тайна?

Разчистили са си складовете за да дадат знак и да тестват ПВО то на евреите. Е оказа се , че дори и старите им ракети дронове могат да ошашавят Израелският хартиен купол. какво ли остава за хиперзвуковите им оръжия..

Евреите са неблагодарници! Исус Христос се опита да им помогне , те го разпнаха на кръста, русите ги извадиха от концлагерите, те пращат оръжия на Украйна. Те мразят християните и ако не са мюсюлманите ще ни нападнат и унищожат. Така прави Сорос, така прави Зеля.

Ало ДС спиш ли?! иранските тр ол ове се активизираха!!!

Правилно, и азе съм на същото мнение - евреите мразят християните и искат да ни поробят икономически и политически. Ако не успеят да ни направят техни роби тогава просто ще ни ликвидират. Требе да се земат спешни мерки срещу еврейския заговор.

мюсюлманите мразят християните и искат да ни поробят икономически и политически. Ако не успеят да ни направят техни роби тогава просто ще ни ликвидират. Трябва да се вземат спешни мерки срещу ислямския заговор.

Мюсюлманите са неблагодарници! Исус Христос се опита да им помогне , те го отрекоха и си избраха скотоложника мохамед, ако не бяха американците да помагат с оръжия на ссср сега руснаците щяха да са в концлагери, американците изпращат оръжия на Украйна за да се защити от фашистка русия. Мюсюлманите мразят християните и ако не са евреите ще ни нападнат и унищожат. Така прави Кремъл, така прави Путя.

русия и иран са терористи!

Израел прави това което трябва - почиства земята от ислямофашистите които от 1 400 години извършват геноцид срещу Човечеството!

ПИПО

Като ви чета дебилските словесни диарии все си мисля, че е по добре тая Земя, да се рестартира и да започне от начало. Дъното го достигнахме.

Яко ще хвърчат чалми и петолъчки, хихихи!

да напишеш истината: Скоро яко ще хвърчат ЕРМОЛКИ И ШЕСТОЛЪЧКИ, от посолството ще ти спрат надницата, нали?

Иранските тролове се активизираха!

Истинските българи подкрепят Израел!

По принцип исмямофилите не са българи!

Реторичен въпрос: Кой истински българин подкрепя ислямофашисти?!

Подкрепящите фашизма в иран също са фашисти!

Подкрепящите фашизма в русия също са фашисти!

русия и иран треперят! Знаят че им остава малко време на земята!

русия и иран са злото! Това се вижда всеки ден! Само без русия и иран ще има мир на земята!

Прогресивното човечество трябва да даде своя принос за унищожаването на фашизма и ционо- краварския тероризъм, и колкото по- скоро се случи това ,толкова по-бързо ще настане мир и благоденствие на планетата ни.. Смърт на киевските фашаги,на ционо-чифутите и на техните господари - световните терористи ФаАЩ и Ингилизия!

Аз предлагам така - отиваш в Русия, а ние тук ще се оправим с ингилизите и краварите, не ни мисли! Спасявай се докато е време!

Прогресивното човечество тряба да даде своя принос за унищожаването на фашизма и ирано кремълския тероризъм, и колкото по- скоро се случи това, толкова по- бързо ще настане мир на земята и благоденствие на планетата ни. Смърт на кремълските фашаги, на ирано ислямофашистите и на техните господари - световните терористи русия и китай!

китай се управлява от превратаджии терористи. Китайското правителство е нелегитимно, защото китайските комунисти идват на власт по незаконен начин не чрез избори, а чрез гражданска война раздухвана кремълските болшевики! Единствената законна китайска власт се намира в Тайван!

Много, ама много настъпиха мотиката чалмалиите. Вероятно и не очакваха масираната международна помощ в свалянето на ракетите. А сега Израел ще ги думне в отговор на места където много, ама много ще ги заболят косматите задници - ядрената програма, промишления капацитет за производство на дронове и ракети и др. Нема как да биеш чело 5 пъти дневно в земята и да имаш що-годе рационално мислене.

Интересно е как евреите се хвалят че са свалили всички дронове и ракети,а какво ли щеше да остане от израел ако Иран не бяха обявили 72 часа преди да изстрелят ракетите

Колко ти личи, че си тъп на квадрат? Я помисли пак.

Ракетите са си уцелили целите, за които са били предназначени. Евреите ще траят известно време. Да видим до кога. Предполагам до изборите в САЩ ще са по-кротки. Джо не може да си позволим там война и точно преди изборите Иран да потопи някое американско корито. Нещата ще изглеждат много “кой ми сра в гащите”.

Като се има предвид че сред жертвите в посолството в Сирия има двама генерали,б ми се струва, че това си е било команден център по-скоро, който е координирал атаки срещу Израел. Така погледнато си е бил съвсем легитимна военна цел.

Да е имало, е посолство. Това е все едно САЩ да нахлуят в Мексико, защото наркотиците идват от там.

Консулство. И когато е в трета държава и ръководи дейности срещу твоята си е легитимна цел.

Как се доказва? Просто си измисляш нещо.

Какво има да се доказва? МОСАД е ефективна структура. Щом са направили това което са направили повярвай ми - не е било случайно и емоционално действие. По същия начин американците думнаха китайското посолство в Белград едно време - само дето китайците си замълчаха, защото много добре знаеха какво са направили и защо са им думнали посолството ... Правиш ли връзка, или имаш фундаментални затруднения в разбирането на логични и прости факти?

Тук лъжата е в думата "легитимна". Дори и да не лъжеш за останалото, изводът ти е неверен, трябва да се каже "нелегитимна" цел. Може би да си забравил да напишеш частицата "не"? Консулство с генерали, извънземни и прочее, на държава не въвлечена в конфликта е ... нелегитимна, незаконна на български, цел. Да не говорим, че за закони по време на война говорят специалисти от твоята класа само.

900 км/ч грънци.

Сега Иран е легитимна цел да Израел

Скоро в Иран ще има отново няколко десетки резаци отправени при девиците:)))

файда....

Йок!

Колегите все още не могат да проумеят какво се случи. Иран изсипа една камара ракети по Израел и резултата е... нищо. И тръгнали да се хвалят какво са използвали, танци и заря по улиците, фоерверки, колко била струвала защитата и т.н. Просто си изгърмяха патроните за нищо и Израел получиха право да ескалират когато пожелаят. Да Иран отговори за нападението на Израел в Сирия беше но трябваше да е пропорционално. С това което направиха Иран е да се закопаят.

Уффф аман от малоумни козяшки подчетки. Как ще е нищо резултата, бе? Оказа се, че на Израел му трябват още 5 държави и 500млн долара за да се опази от дронове за 3 милиона. На всичко отгоре и спряха убийствата в Газа.

Руски глупости. Дроновете едвам летят, тях са ги разстрелвали изтребители с оръдието. Само срещу балистичните ракети изстреляха ракети. Общо взето един голям пръц се получи.

Получи се един голям праз за половин МИЛИАРД долара!

Иииии това го казва кой ? БиБиСито, СиеНеН ? Интересно що в израелски канали в телеграм има доста филмчета с взривове .... е може и да са неизправни бойлери примерно :)

1 дрон на Иран е евтин. Струва мижава цена. Този дрон е спиран с ПВО ракети, на цена 1- 10 млн долара бройката. Та излиза,че израел за да се защити е използвала ракети за 5 милиарда долара. А колко изхарчи Иран?

Това пак е по-добре отколкото да нямаш защита, защо сирииското ПВО не свали израелските самолети стреляли по изранското посоството. Защо Русия и Иран не изпратиха в сирия ПВО системи за защита от Израел.

Руско ПВО има в Сирия. Но има една особеност - не вижда Ф-35 :) Други въпроси?

Смята се, че човешката цивилизация е започнала от Месопотамия, земите между реките Тигър и Ефрат в днешен Ирак. В т.н. Вечен календар пише, че "Светът" ще свърши там, където е започнал. И водите на реките ще почервенеят от пролятата кръв, а на бойното поле, 3 годишно малаче щяло да затъне до шия в планините от трупове. И те това бил Армагедонът, след който на Земята щял да настъпи 1000 годишен мир и благоденствие!!!

Хаха, цял свят видя че тези оръжия нищо не струват подобно на руските в Украйна !

Цял свят видя че си идиот

мда... шахеда със скорост малко над 300 километра има над 3 часа докато стигне израелската граница...ракетите - поне часа и половина... и въпреки това някои от тях успяха да стигнат до целта си... и като добавим, че зашитата е струвала над 500 милиона - това си е далавеа - от където и да го погледнеш...

Достигнали са главно отломки на случайни места. Ефекта от това фиаско е една хубава платена от Иран Тренировка на координация за съюзниците, разкриване на де що има силози използвани в случая, и проверка на възможностите на Иран. А разходът защита спрямо Нападение е по-голям в случая за Иран. И е лек намек за кой какво ползва в Украйна, където има само старо дарено оръжие на Украинците, водещи битка с голяма армия с топ поледните си технологии на РФ. И не би трябвало да се "кефим" на де що някой се трепе или опитва да трепе по света - това не е мачле.

7 удара по база на Цахал не са "отломки". Поклон на израелците, че са хвърлили основните усилия в защитата на цивилните (коренна противоположност на бендеристан), но след като дори те не успяват да се справят, въпреки цената и то с Иран, си представям на какво биха могли турците. Вместо ненужните БТР-и, може би трябва да хвърлим усилия към ПВО-то и ударните дронове?

ами именно на няколкото батареи С300 - ние се водим някаква военна сила...

Добави и това, че атаката беше предизвестена, като време и място. Сега, след Украина, всички ще се юрнат да се превъорыжават с дронове и тактически ракети. МО обаче спи... Да не говорим за промишленото министерство, което дори няма план как да възроди авиониката в страната. А сме били пионери в използването на самолети и армията...

Били сме, ама преди комунизма

Защитата е била $1,35 млрд. - израелците казаха.

Баси инфлацията - вчера беше 500 милиона, днес що така? :) Всъщност няма значение сумата - ако не ги бяха похарчили - я кажи - за колко щяха да са щетите? И колко струва един човешки живот по твоя ценоразпис?

Аз съм имал по-успешни атаки срещу денонощния за алкохол.

Един цирк за пред масите ... предварително обявено нападение с детайли какво ще се случва, в крайна сметка парирано от 5 държави. Накрая Израел ликува - всички шахеди са свалени, САЩ ликува - съюзниците на Русия са малоумни, Иран ликува - отмъстено е за удара по хората на аятолаха, Русия ликува - пореден удар по Запада. Нещо ми се струва, че ни правят на маймуни.

мнението ти с тук таме няколко нюанса. Обърни внимание, че така беше и Февруари 2022 година. Медиите нон стоп пишеха, че Рудия ще влезе в Украйна. Подъниха ушите на всички. САЩ се хвалиха , че имат велико разузнаване а накрая се оказа друго. Руснаците влязоха и тамън да се споразумеят се намеси базовият рус педеас от Албиона Джонсън. От начало руснаците пускаха всички пленени украински войници срещу подписана декларация. Две години вече млатят украинците като биче в дърво. Това което искам да кажа, е че някой подкокоросва евреите да правят тъпотии срещу Ирсн ( допускам, че и самият Биби го прави, заради пълният провал в Газа). От рехави удари, може действително всичко да ескалира.

Ще ти ескалира разтроеният стомах ...

Прави си така е тя логиката е проста: дай малко цирк първо, ако може да се размине тупаника и да си бута всеки по задачите, за съжеление при украинците не стана така