Дамаск е готов да се върне на преговорите с опозицията

Сирийското правителство е готово да се върне на преговорите с опозицията, отбелязва агенция "Фокус" в обзор за контактите на властта в Дамаск и съюзниците й.

Обратно в новината

Коментари - Дамаск е готов да се върне на преговорите с опозицията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

в Сирия иначе руснаците ще се оциклят от глад и лишения.Русия щяла да спечели за сметка на САЩ? - Вярно е обратното. Завладяване или окупация на враждебно население отслабва завоевателя или окупатора. Анексирането на Крим доказано беше икономически необосновано. Съветската империя се разпадна през 1991 г. заради разходите по окупирането на Афганистан и субсидирането на Източна и Централна Европа, които бяха непосилни. Президентът Владимир Путин губи пари и мъже в подкрепа на сирийския президент Асад в замяна за краткотрайна и детинска тръпка от проектирането на власт заради самата нея. САЩ не губят нищо от бездействие. По същия начин, след като се отказаха да спасят южновиетнамския президент Тхю от поражение от Северен Виетнам през 1975 г., шестнадесет години по-късно СССР заклетият враг се срина, без нито един изстрел от американски войник. САЩ станаха единствената суперсила в света, в голяма степен чрез майсторска неактивност.

Един преател се интересува.

МАЙ ГИ ПОДПУКАХА И ПРИ АЛЕПО!?ЗА МОСУЛ СЛЕД ДЕСЕТИЯ ДЕН НЕЩАТА ЗА ТЕХНИТЕ ХОРА СА НА ПРИКЛЮЧВАНЕ!ТОВА ЧЕ МЕДИИТЕ НИ ПО ПУТИНСКИ МЪЛЧАТ НЕ ПРОМЕНЯ ФАКТИТЕ!

Има покана за среща още от май тази година отбеляза сирийският дипломат. - Но САЩ и съюзниците им не позволяват провеждането на нов кръг преговори.

САЩ не разрешаваха на ИД, респ. умерената им опозиция да преговаря. След като руснаците от 2 дни приложиха Слънцепека в градски условия, американските джихадисти клекнаха и се одупиха ....ХА

ЗА ТАКИВА КАТО ВАС Е МНОГО ПРИКАЗКИ БЕЗ ЗАВЪРШЕНИ ИЗРЕЧЕНИЯ И ЛИПСА НА КАКВАТО И ДА Е ИДЕЯ - НО ОБЕМА ВИНАГИ Е ОГРОМЕН!ТА КАКВО РЕЧЕ???

Примирие ли? Дойдохте на дедовия да се връткате. Бой по руските канчета. бой докато им се напълнят каските с пясък!

работата е ясна. Рашките ядът бой и сега се молят пак за примирие. Ирак им показа какво е мъжки бой като влезе в човек с/у човек в бой, а не като страхливци ръсещи бомби в/у всяка сграда и автобус пълен с деца.

Ко стаа бе, "победа след победа" сега преговори! Май яко са се накъкали руските ВКС (въздухаро косметически сливи)! А кви победни релации бяха преди година, май вече им свършиха бонбите!

Добре, добре..Само така! И този път надиграхте еврогейската краварска коалиция, на бойното поле на дипломацията :) Евала!..Всички световни политици, на фона на Владимир Путин изглеждат кат кифладжии продаващи банички с боза!

Путин е тактикът с изражение и поведение на перфектен покер играч..... Стратегът се казва Лавров.....

Това по време на ерекция ли успя да го разбереш, или ерекцията е в следствия на изписването на името Путин?:-))))))

Всичките тези думи можеше да си ги спестиш и да напишеш едно просто и кратко...МОЛОДЦИ:-))),или Ашкулсун -аферим!!...едно и също означава:-)))

На който му е майчин, знае и кое - какво значи......

Май ще му се размине на Асад и ще стане неговото на края... Унищожили неговата страна почти изцяло,но петролът му е силна стока и ще се оправи!! От друга страна,неговият основен "противник" изразен в лицето на западните държави, е в трудна позиция след три десетилетия войни основани на изобличени - откровени груби лъжи и грабежи!!И,никой не им вярва,дори когато казват истината,което им създава проблеми и в самите им държави!! Плюс това,че много трудно ще тръгне някой срещу Асад от сега нататък, защото показал,че се бори до края и не е "рентабилна" една война срещу него!! А и руснаците са на неговата страна.... Е, сега, като заобиколи с армията си "умерени" и "неумерени" мангали и им прекъснал вода храна и въздух, е готов да преговаря - от позицията на "сега да ви довърша ли,или ще се разберем да ви дам малко бонбончета и да стоите мирно следващите 100 години"?

Преговори несъмнено ще водят с опозицията, но само с вече умерената опозиция.

ДНЕС ГАДЖАЛА ЕРДОГАН ПРАТИЛ САМОЛЕТИ КЪМ СИРИЯ, НО РАШКИТЕ И СИРИЙЦИТЕ ГИ ВЪРНАЛИ НАЗАД ....:))

Не виждам кой знае каква драма!! Владимир Владимирич само преди 20 дена на брега на Босфора се врече във вечна любов на гаджала.И преди 2 месеца гаджала му се врече в любов в С.Петербург. Няма да си вадят очите или да си скубят косите я. Няма да си развалят приятелството. Нали В.В.Пу ще пуска тръба през Черно море. Тя му е много по важна и ценна от смъртта на който и да е руски пилот,на един стар СУ-24.Дипломат си е Владимирич. И икономист разбира се!!И гаджала също е дипломат-извини се,стори ихтибар на Императора и сега ще си прави каквото си иска.:-)))))))))))))))

ВЕЧЕ НЕ МОЖЕ , АСАД МУ ГО ПОДАДЕ РУСКИЯ :))) МОСКВА, 28 окт РИА Новости. Турецкие самолеты пытались войти в воздушное пространство Сирии на севере провинции Алеппо, однако развернулись после предупреждений со стороны сирийских и российских военных, заявил агентству Sputnik источник в силах безопасности.