Иран спря най-спорното обогатяване на уран

Международната агенция по атомна енергия потвърди, че Иран е спрял най-спорната дейност по обогатяване на уран.

Обратно в новината

Коментари - Иран спря най-спорното обогатяване на уран | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ми сега САЩ, какво ще правят? Трябва нов претекст да си търсят, за да ги нападнат...

При добив и обогатяване има 99% отпадък, а атомните централи са фабрики за смърт и превръщат урана в плутоний за бомби, останалите 80% се превръщат в други смъртоносни изотопи за мръсни бомби които увреждат и тровят всичко живо милиони години, от обедненият уран се произвеждат амуниции. Всичко това е с цел водене на войни от които човечеството може само да загуби - използваема площ и замърсяване. Отпадъка се излива в океаните, пропуска с в атмосферата под вид на горещи частици и благородни газове или се заравя единствено за страдание на бъдещите поколения които нямат абсолютно никаква полза от този боклук и ще произвеждат ток по други по-екологични начини.

Пълни глупости.

Явно нямаш понятие от физика, за да излагаш подобна теза. От друга страна приличаш на параноик, който подозира всички в световна конспирация за унищожаване на човечеството (в частност теб). Най-добре е да отидеш на преглед при специалист. Има надежда да те закрепят.

Съжалявам. Вероятността клони към нула. Отдолу.

За Сирия се разбрахме.... За Иран се разбрахме...... За Либия сме на път да се разберем.... Афганистан,не представлява интерес вече,защото с по-горните-се разбрахме... Оная гнида в Северна Корея,изчиства другите гниди от старата номенклатура-както се разбрахме-и скоро ще има нови кадри,по- разбрани....... За Украйна взехме решение!Никаква Европа за сега....Ще уредим компенсация чрез внос на стоки......Ама дай да има малко патаклама с протестите,да не се усетят че всичко е договорено.... Китаиците са добри момчета!!С каквото ние сме съгласни,с това са и те... Европа....хммм!!!Тая Германия много вдигна глава,и се прави на лидер.....С.А.Щ,Русия и Китай,сме достатъчни за световни лидери!Не ни трябва конкуренция!! Егейско и либийско Море,вече е парцелирано и петролът е разпределен!! Ама Германия ще остане с пръст в устата защото не слуша!Освен това,много се сближи с Турция`дето на времето,не ни даде въздушен коридор и бази за Ирак..... Няма да е зле,да дадем на меркел да се разбере че я подслушваме,за да има едно на ум...Няма да е зле да им изпратим и Ходорковски-уж като познавач на руска икономическа система-да ги прецака малко!! Няма да е зле,да дестабилизираме и Турция(Ердоган е удобна мишена за това)!Така и така при новата геополитическа ситуация-Турция не е толкова важна...Освен това с Гърция и България нямаме проблем. Ами...добре де,ама как ще стане така че да не прави впечатление нашето сътрудничество?все пак сме"врагове"!!! ААААА!!! Сетих се!Просто е!Ще обединим сили защото имаме общ враг...Тероризма!!!! След сато имаме нови източници на петрол,дали не е време да"вразумим"и диктатурата в Саудитска Арабия??Ще видим!!!

Всичко е много чудесно, само дето САЩ няма да пипнат с пръст СА, щото 80% от финансирането на ЦРУ, НАС и още няколко абревиатури идва от СА, Кувейт и Катар. А нея от ЦРУ само да им пипнеш бюджета, реагират първосигнално.

dionisiosd@yahoo.com

Обосновено е!!!! Прочети цялото изречение:"СЛЕД КАТО ИМА НОВИ ИЗТОЧНИЦИ НА ПЕТРОЛ........",така че проблемът с финансирането е решен!!!! П.П. Знам че понякога нещата които се пишат,са трудни за приемане,но стоят точно така.....За съжаление,толкова мога да кажа по мрежата.....

Правилно. За реактора 20% е достатъчно. Слагаш уран - вадиш плутоний. Лесно и просто като да свариш фасул. Само никой не трябва да те закача.

ура другари!!!! путин победи отново :))))

ПУТИН, как се превежда на български, пък и не само на български? Производно от "путана"!

Абе педал герберски на теб май все путани и водки-путинки са ти в главата.

Иран спря порното?

Не!!! Спря С порното,обогатяване на уран........ А защо не пробваха да го спрат с "екшън"или"документален филм",това е мистерия вече......

Правилно! Защо да обогатяваш до 20%, като по-хубаво е да обогатяваш до 99%

Разбира се, че е по убаво. Мъ кат се знае че Израел има поне 100 ядрени бойни глави и може да изпрати целия Иран при 70-те милиона девственици на небето, почват сърбежи!

Леле, колко си ербаб! Добре, че не си в близост до червеното копче, че отдавна сите да сме отлетели кой при девствениците, кой да дрънка на арфа по цял ден.

Междувременно Израел продължава да отказва достъп до своите ядрени обекти - оправданието е едно и също - "ние (евреите) страдахме през Холокоста и сега можем да правим каквото си искаме"

Те и арабите все това им повтарят: "Понеже сте страдали, и знаете, как става, Ви даваме възможност да продължавате да страдате!" :)