Иран отново отрече да е замесен в атентата в Бургас

Говорителят на министерството на външните работи на Иран Рамин Мехманпараст отново отрече Техеран да стои зад терористичната атака в Бургас, след като подобно изказване направи британският премиер Дейвид Камерън.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да!...България е специално място на планетата Земя. Затова в тези най-интересни времена на преход и промени от началото на зората на човечеството тук на тази територия си дават среща най-тъмните и най-светли сили! И това световните кукловоди го знаят много добре, и много внимателно следят случващото се в Б-я. Затова са и непрекъснатите изцепки на макета и пр. като тях, служещи на тъмната сила, по отношение на Б-я и българите. Затова е и този непрехождащ преход вече 23 год. и ненормалната икономическа и социална среда, в която живеем... Но всичко това е част от неизбежния катарзис, през който на българите е отредено да преминат како неслучаен народ! И всеки ще си получи заслуженото - най-вече онези, които в мислите и постъпките си вървят с/у българите и България.

Благодаря за точното възприемане на посланието ми, във форума.

Аятоласите са доказали се терористи и двулични лоши хора. Въпреки официалната си позиция. Нещо много хора в България им вЕрват. Що ли?

Що бе, не ти харесва нещо или кво ?

"...много хора в България им вЕрват..." ЗАЩОТО БЪЛГАРИТЕ СА АТЕИСТИ. Ако бяха Човеци на Вярата, (аз не съм изключение) нещата днес нямаше да са такива.

Май много взе да ги тресе страха илюминатчетата, че идва края на ерата им и плановете им ще умрат преди да са се сбъднали. Иран ядрена сила, Иран можещ сам да си произвежда ядрено гориво, като една от най-богатите на уранови и ториеви залежи в света държава. Иран, нарушаващ хегемонията на триадата УС-УК-Франция, за доминация на ресурсите в ядрената енергетика след ерата на петрола. Мдам, като си болен алчен мозък най-много боли, когато виждаш че властта ти се изплъзва и ще останеш безгласна буква. Сега се опитват да завлекат целия свят във война, която да пази техните интереси. Много интересно какво ще стане на 21 септември в Белгия. Иранската фондация Кеше разкрива и подарява на цял свят патенти за нови технологии за евтина и леснодостпъна енергия. Времето ви свършва болни мозъци, подценихте рода человечески.

Няма значение какво е казал Иран, нито пък какво е било наистина. Има значение какво искат да бъде тези, които управляват света и дърпат конците зад кулисите. Нека си припомним родната ни история и ,,високо благородната роля" на държави като Англия в нея. Но нали знаете, че Англия няма вечни приятели, има вечни интереси, защото на кралицата и на поданиците на короната трябва да им е добре.

Да пукнат дано ... и кралицата им и всичките им мръсни поддръжници. Нищо добро не чакайте от тях.

Пука й на кралицата за някакви си амеби. Всеки ще пукне някой ден, но не всички от злоба като тебе.

"Едно си баба бае, друго си баба знае." Атовете се ритат, магаретата си патят." Шекспир, "Светът е сцена и всеки от нас е един артист.". Евреите са "кофти" артисти. Дават лош пример и на останалите си другарчета-зидарчета. Обаче ерата "ТЕЛЕЦ" - златния телец се "отича", а неговите апологети искат неистово статуквото да си остане. За настъпващата ера на "ВОДОЛЕЯ" възвестиха преди 4 месеца пирамидите по целия свят, със светлина, грохот и звуци. Изследователските сонди на NASA също регистрират кардинална промяна в космоса. Затова, " Като ги натаковат и съвсем по патешки повтарят:"Паааак, пак, пак, пак Иран!! Паааак, пак, пак, пак Хисбула!!" ... А над България има невидим щит, който я пази. Това не е Югославия, а собствената територия на Господ - българина, според легендата и днешната реалност. Страх ги е рептилите от изправеният чеп български. Още от преди 100 години, в Одрин и Дойран.

Колкото и да се опитват от Русия да промиват мозъците на хората факта е че след прегазването на Ирак, единствената страна в света подкрепяща, спонсорираща и разпространяваща мюсюлмански тероризъм е Иран. Когато този режим бъде ликвидиран ще останат само няколкодесетки отделни мюсюлмански фондации и корпорации, които да поддържат и да разпространяват мюсюлмански фундаментализъм.

ПовЕрвах ти!

То си личи чий мозък е промит. Добре е да се имат предвид следните неща. В Б-я почти всичките хиляди джамии, включително и тези, дето са построени на места на които живеят по няколко мюсулмани, или въобще не живеят такива, са построени с пари от Сауд.Арабия или Турция - и двете първи приятели и подизпълнители на САЩ. Също обучението на млади хора по родните им места или в чужбина също се извършва по програми и с пари от тези две страни. В тези райони идват и емисари пак оттам, които не проповядват "традиционния" ислям. Има данни, че в Б-я има спящи клетки, вербувани от същите 2 страни. Да не забравяме и плановете на САЩ и Турция за балканска мюсулманска дъга. От всичко това следва, че наш враг и заплаха за нашата цялост и независимост не е Иран, а САЩ /заедно с неговите сателити, пудели, поддръжници, контролиращи ги и т.н./ и Турция. Това, че се идентифицираш с тях, си е твой проблем, но също и на всички българи, които искат Б-я да бъде независима, да не бъде подчинена на чужди каузи, да не бъдем въвличани в чужди мръсни игри и интереси, да ни натрапват врагове без причина.

А бе! Каква Русия,какви пет лева?!Явно ти си единственият с промит мозък,щом не си спомняш,че САЩ и изчадието Буш,колкото и да се стараеха,не можаха да обвинят Садам Хюсеин в тероризъм и връзки с Ал Кайда и измислиха съществуването на оръжия за масово поразяване в Ирак,което и стана благовидният предлог за агресията срещу тази страна!Затова в момента САЩ залагат едновременно две обвинения срещу Иран - както за тероризъм,така и за притежаване на ядрено оръжие. Изпитан способ! Но този път,както и срещу Сирия,светът няма да допусне същатагрешка и чрез СС на ООН да легализира агресията им срещу тези две страни!

Това не е работа на Иран и хизбула а добре свършена работа на спец.служби.Ако бяха те нямаше да са пет шест жертви а щяха да отнесат и половината летище в Бургас с много жертви!

Най големите терористи са точно Англия, Сащ и Израел... няма какво повече да се говори по този въпрос....

Иран както си отрича така и спонсорира тероризъм по цял свят.

Незнам за какви ни мислят тези от САЩ и Великобритания. За пореден път евреите доказват, че диктуват събитията в тези 2 страни / и не само там/. Защо обаче очакват да повярваме на техните скалъпени обвинения и за пореден път се опитват да ни вкарат в конфликт който не е наш. Не им ли стига, че самолетите на НАТО най-демонстративно ни обгазяват без никаква реакция от нашето смешно правителство, а сега искат да станем мишена и на мюсюлманските терористи. Дано се намери някой да прояви малко воля и да ни защити, иначе сме обречени на изчезване - пръскат ни с болести и наночастици и то именно партньорите ни от САЩ и Великобритания.

хапчетата си ги пий, че като не ги пиеш навреме виждаш какви ги плещиш. Защото дозата трябваше да я вземеш в 10 часа

Аз си пия редовно хапчетата и никакви наночастици не могат да ме съборят. По-скоро Гайгер-Мюлеровият брояч ... може да се "счупи".

Еваала на Бойко, че не попадна в капана на ционистите и да обвини Иран в атентата.

Полека с еваларките. Не са му наредили, не го е направил.

И аз мисля така,Иран и"Хизбула" нямат нищо общо с това. Имали сте доказателства,нищо нямате,само приказките ви са големи.Защо не ги предоставите тогава на обществеността? Разобличителя

едва ли иранците са толкова неразумни в този критичен за тях момент да предприемат терористични деиствия...но не знам на какъв акъл са "хизбула"?!

Мисля,че Иран ако реши да извърши такова нещо,то няма да е насочено срещу обикновените хора а ще ударят елита,те не са глупави и знаят кой дирижира всичко. Същото се отнася и за "Хизбула",която се превежда "Партия на бога". Аз мисля че "Гладио"продължава да функционира,и те са специализирани само в такива операции. Като целта е да се настрои общественото мнение срещу Иран. Защото войната срещу тях чука на вратата. След 1990 официално "Гладио" не функционира,но как мислиш се разпуска такава мрежа от стотици агенти(гладиатори)и складове за оръжия из цяла Европа. Разобличителя до mislov

А петролът поскъпва ли поскъпва...

един мармот го завива в станиол

Типичен похват на негодниците и престъпниците - да карат някой да се оправдава непрекъснато, че няма сестра.

Май цялата тази дандания е да ни настроят вече за военният конфликт. Сигурно и датата вече е ясна, само да се доизфабрикуват данните за Бургаският атентат и ето ти повода за войната, а че причината е съвсем друга - всички го знаем. И там ще намерят ядрено оръжие, толкова колкото намериха химическо в Ирак. Но от нас зависи дали и този път България ще участва в този фарс

абсолютно си прав, за съжаление се търси повод за избухване на военен конфликт. Това всеки го вижда, но как да се предотврати!

съмнявай че Иран, имат уран. Въпросът е че не е обогатен до нужния процент за ядрена бомба, обаче спокойно могат да направят т.нар. "мръсна бомба"

Повече ме е страх от "чистите" бомби на Израел, още повече че са факт, отколкото "мръсната" на Иран, още повече че е мит.