Нетаняху: Ядрена сделка с Иран - още по-лоша от очакваното

Израелският премиер Бенямин Нетаняху осъди рамковото споразумение с Иран, което е на път да бъде договорено от международните посредници.

Обратно в новината

Коментари - Нетаняху: Ядрена сделка с Иран - още по-лоша от очакваното | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Израел произвежда ядрено оръжие без контрола на МАГАТЕ.Като се поставят над световните ограничения,защо очакват Иран да се съобразява.Май нещо много се притесняват,че хегемонията в района им е оспорена.Ситуацията в Йемен хвърли камък в блатото.Спекулациите с цените на петрола нещо взеха да стават неконтролируеми.Явно има за какво да се пени човека.Процесите в Йемен ще се окажат много интересни.

с Големия Бял(?) Баща във Вашингтон.За да се резне Русия, там се правят невероятни доскоро политически салта.Дано няма салто-мортале в крайна сметка.

"Иран, че се опитва да завоюва целия Близък изток" - а нещо за САЩ няма ли да кажете, та те целия свят почти завоюваха.

Заплаха за човечеството ? Е , като имам пред вид , че според талмуда "човек" е само евреинът , а всички останали са "гои" , добитък значи ...Ами много съм доволен когато това "човечество" е заплашено . И все повече ме хваща яд на хер Шикелгрубер . Що бе , що ти трябваше да нападаш Русията ?

Защото Сталин броени часове по-късно щеше да изпепели цяла Германия и цяла континентална Европа. (По традиция, превърнала се в правило - това се наричаше "освобождение"). "На стоманените щикове и ворошиловските залпове, на могъщите крила на Съветите ние ще понесем освобождаването на работническата класа от капиталистическите страни и ще развеем знамето на комунизма над останалите пет шести от земното кълбо. Лев Мехлис, армейски комисар първи ранг, началник на Политуправлението на РККА 4 април 1939

Oooмоше, защо се опитваш да ни лъжеш? Кого се опитваш да лъжеш. Пак се опитвате да фалшифицирате история, този път на Европа. Сталин не е имал никакво намерение да напада Европа, както лъжеш. Както е известно, имало пакт Рибентроп-Молотов за ненападение. Дори непосредтвено преди СССР да бъде нападнат, имало е договор за военно сътрудничество и е очаквал партия съвременни германски изстребители. Сталин е бил заблуден добре. За което говори и факта, че червената армия е тотално изненадана от германското нападение. Загубите за няколко месеца са огромни. Така за половин година немците стигат Москва. А според твоите лъжи,Сталин е бил готов да изпепели всеки момент Германия. А цитата ти е идеологически, такива е създавал и Химлер, евреинът, създател на фашистката идеология. Кого се опитваш да лъжеш, боклук?

еврейски държави, които непрекъснато някой обвиняват в нещо, непрекъснато водят войни, свалят правителства, извършват подмолни действия, наказват този или онзи, и не търпят различните от тях, те винаги са прави, а другите - виновни, те казват къде какво да стане. Който не е съгласен с тях - до се готви за военно нахлуване, или поне майдани, преврати, терористични действия, обилно поляти с чужда кръв. Това са двете държави - Израел и ФАЩ, които смятат, че те трябва да управляват света, че всички други са втора ръка, това са фошистките държави на съвременноста. Те са най-голямата заплаха за света и световния мир.

Тук за тези които плюят Израел и евреите: вие още ли не схващате, че никой не ви обръща внимание? Да ви прави случайно впечатление, че никой от евреите дори не си прави труда да ви отговаря? Те си знаят, че все някой ги мрази, наясно са с конспирацията срещу тях, която се води от стотици години, свикнали са с нея. Знаят много добре също и че от това само частично страдат, но никой никога не може да ги унищожи 100%- нито тях, нито държава Израел. И Нетаняху няма никакво съмнение за това, но има опасение, че част от евреите може да пострадат от Иран- само част от тях. Вие изобщо и представа си нямате за това, което евреите знаят, а вие не знаете. Те обаче са достатъчно умни да си мълчат. И знаят много добре, че който е тръгнал против тях, добро не е видял. Но който се учи от тях и е с тях, той просперира. Това е факт- вижте историята! Не ви се вярва ли? Само гледайте! :))

И ти си от ония дето освен оная работа, са им клъцнали и от мозъка, а ? Айде върви лъсни една ножка на снимката на Биби. Малко ви беше преди 75 години. Що народ измряха заради вашите глупости. Ама не сте вечни. Някво объркано племе на 2000 години, жертва на кръвосмешения между няколко клана.

Ха ха, "и аз съм от ония" :))) Ти още ли не схващаш, че и да си ги приказваш, никой не ти обръща внимание. Ама така е, измрял много народ "заради нашите глупости"- вярвай си го това щом ти харесва. И разбира се, всеки който е застанал на страната на евреите, значи е евреин нали? Браво, ти знаеш цялата истина и само истината! :)))

"Икономическият екип на Путин прави чудеса! Санкциите не влияят въобще, защото Русия бележи ръст във всички икономически показатели" БЛУМБЪРГ/30.3.15

Предлагам русофобите да напишат петиция до САЩ, за да ни върнат Волжска българия,или Балх в Афганистан, както върнаха Палестина на Израел!След това да ни финансират на годиная с 3 млрд.долара, понеже сме хубав народ и те много ни обичат.....

Какви русофоби и русофили пък те гонят теб? Израел няма нищо общо нито с едните, нито с другите. Просто в цялата тази тема, свързана с Израел, изобщо за Русия не става въпрос. За Русия виж в някоя друга новина.

Те не се занимават с такива дребни неща. Те направо казват какво да се прави и какво да не се прави, кой е лош, и кой е добър, кой да бъде унищожен и кой да бъде пощаден, кой да управлява и кой не, кой да бъде бомбардиран и кой не и т.н. Много са ти наивни разсъжденията, струва ми се че се опитваш да манипулираш.

Израел направи от пустинята рай.Води няколко успешни войнис всичките си съседи Сега Иран ще се опита с цената на всичко да направи от Израел пустиня.Само,че Израел може даотговори също толкова твърдо.Дано аятоласите си го уведомяват това.

Моше, еврейската пропаганда си я навий на руло и си я бутни от към задната част под пръста. Видяхме ви колко сте силни 2006, когато се опитахте да анексирате Ливан. Хизбула ви би и изгони. Защото се опитахте да го правите без САЩ. Вашите победи на арабите не са ваши, а на САЩ и Великобритания, които са били зад вас. Без тях и без техните пари сте НИЩО. Надуто и раздуто НИЩО. Само базовата ЕЖЕГОДНА помощ от САЩ е 10 ,лрд, а вече и повече. Да не говорим безвъзмездни програми, оръжия. И то само 4 млн човека. Направили сте били рай. Ще ги разправяш тия на шимпанзетата в зоопарка, може и да ти повярват. Кого се опитваш да лъжеш в 21 век, моше, та всички ви знаят вече какво представлявате.

Направи , я . С толкова милиарди германски марки и негрите в Сахара можеха да направят рай .

Путин разруши стабилноста въ военните неща. за да пичели от пушкала. ..и роди арабска военна лига, и Израел се изпоти. Европа е богата, желана и гъсто населена.. и разнообразна.. Европа без 50 милиона армия днес е или пуйка или патица със соев сос.. вервам, че Европа може и с Турция, и с Израел и с Арабската лига. Дори и с Русия ..некога.

и ми пише минуси.. май го знам коя е.

Немецкий депутат выступил в защиту России.

Хм, интересно в тези важни и смутни времена как се намери един луд пилот и медиите в Европа само с това се занимават.

НАЙ-ГАДНОТО КОЕТО СЕ СЛУЧВА НА ИЗРАЕЛ Е ЧЕ ЕВРЕЙСКАТА ИКОНОМИЧСКА МОЩ И ЕВРЕЙСКИЯ НАРОД СЕ ДАВЯТ В МОРЕ ОТ АЗИАТСКИ (ЮЖНО-АМЕРИКАНСКИ) БОГАТАШИ И АРАБСКИ НОВОРОДЕНИ БЕБЕТА :))) ИРАНЦИТЕ ТРЯБВА САМО ДА СЕДЯТ И ДА ЧАКАТ КРАЙ БРЕГОВЕТЕ НА ГОЛЯМАТА РЕКА НА ИСТОРИЯТА :)))

След като Израел има такива сериозни претенции, редно е да се направи пълна инспекция на всички израелски ядрени програми. Да бъдат инспектирани всичките им ядрени оръжия, които уж имали, ама нямали. Пълен контрол. Всички мерки спрямо Иран, да се приложат спрямо Израел. Израел е доказано по-сериозната заплаха не само за мира в света, но и за всичките си съседи. Почти зад всички военни конфликти в региона, пряко или косвено стои Израе. За това е много по-нужно тази държавица да бъде най-старателно инспектирана. А между дръгото, от няколко стотин години Иран не е нападала други държави.

Ми няма да се направи такава инспекция на Израел. Искаш не искаш- това е положението. Просто не си ти, който да определяш кой колко застрашава региона и целия свят. Така че, и да си баеш, и да не си баеш- никой не ти обръща внимание (освен тези, които са на твоя акъл). :))

big_uncle@dir.bg

Не се притеснявай, ако не друг, то аяталясите ще направят такава "инспекция" - просто Израел забърка твърде много ла*на, за да му се размине. А ако не друго - то арабелите, ,които се плодят като зайци, ще го изядат отвътре. Въпрос на време - и не е "дали", а "кога".

Евреите са уплашени напълно неоснователно. Сделката с Иран ще отвори нови простори пред света на бизнеса, но не и бизнеса с оръжие. США си има нов съюзник и това е Иран, а някои газоотделят от всички изходи. След като отказаха да постигнат мир с Палестина , евреите изгубиха уважение и мирът ще бъде наложен, а сделката с Иран ще превърне Израел в малка държава в пустинята, която трябва да започне да се разбира със своите съседи. А най- хубавото/лошото е, че никаква бомба няма да падне върху Израел. Просто с тяхната концепция за заплаха се свърши. Америка и Русия постигат много важна крачка в промяната на света.

Иранските сили окупирали Йемен. А не , ще ви чакат както окупирахте Украйна. Тези знаят че те са целта след Украйна , да седят да чакат да ги запалите и тех. Само българите сме заспали и седиме като пред заколение. От вчера вече сме укопирани от войските на нато. На гарата с. Зимница влакови ксомпозиции с американко оръжие , а медиите мълчат ли мълчат. Българи започна войната! Ще умрем за чужди интереси. Политиците ни продадоха .

Ще има пробив в преговорите за ядрената програма.Този пробив е по-необходим на САЩ и на ЕС .Въпроса е да поуспокоят Израел и Саудитска Арабия. След успех на преговорите,моментално ще отпадне забраната на внос на ирански петрол и газ в ЕС и САЩ..Разбира се това ще се усети доста добре от нас потребителите.По-евтин бензин,по-евтин ГАЗ.Доста доходи за Иранската икономика ,която се нуждае от технологично обновяване ,а малко по тежки времена за икономиките на Венесуела,Нигерия,Русия,Азербайджан и донякъде на Ангола ,Индонезия и Малайзия.

Са изпълними в кракосрочна перспектива. В дългосрочна бъдещето на Иран е в изпращането на аятоласите и исляма в пенсия, ако Иран (Персия) иска да си възвърне истинската идентичност. Т. е. едно пробужане. без което Иран (Персия) ще потъне в една вечна зима...

Искаш едно "демократизиране" на Иран. Да си запазела идентичността :))). Това виц ли е? Тази страна тогава ще заприлича на Афганистан, Ирак, Либия, Сирия. Моше, това е много важно за вас, нали. Не сте сложили ръка върху техния петрол. Ти да не си решил, че общуваш с идиотчета?

Ай, скрий се, бе. Къв си ти, че ше даваш наклон на великите сили. Я, по-добре си прегледай мазето и тавана, да не е останало някое пушкало от дядо ти, щото ше ви строяват скоро всичките в 2 редици от Близкия изток.

В Близкия Изток всеки мрази всеки.

И бих добавил и всеки е роднина на някой в Близкият Изток.Дали близък или по-далечен-роднини са.Всички пишат от дясно на ляво!!Не се гледа с добро око на яденето на свинско,на пиенето на алкохол.Почива се в петък и събота,а не в неделя.Обрязват се,пазаренето е задължително.Търговията им е в кръвта,кой как ще мине клиента-също.Това всичко сближава араби-сунити,шиите,христяни,друзи.Евреи-местни и пришълци.Перси ,бербери и т.н.

И от каква позиция този нагъл евреин се опитва да гледа на нещата? Не зная какъв е Иран, но Израел иска да казва на целия свят какво е хубаво за него и какво не е и да грабят колкото могат.... Безкрайни наглеци са, а и като се вземе впредвид, че евреите обикновено мамят... няма какво повече да коментирам.

Нетаняху е терорист и масов убиец и думата не само не е критерий за истина, но точно обратното - най-вероятно истината е точно обратната на това, което това гнусно създание твърди!

Оставяйки всичко друго настрана-в предвид,че Израел не е страна по преговорите за к'ъв ... ни занимавате с това какво мисли 'Биби' по темата?!Все повече и повече политици му обръщат 'глухото' си ухо и това определено е повод за раздразнение,ама пък такава наглост-да определяш кое е добре и кое не за останалата част от човечеството си е малко в повече...

Омразни са тези евреи... Наистина се имат за нещо по - висше . и се мислят - че все те трябва да господстват над хората. Имал съм си разправии с тях - никаква мисъл нямат за другите... И са големи тарикати - ако леко не те врътнат - не могат да заспят... Не трябва да се казва , но Хитлер ако беше продължил с тях и гадните мангали - Европа , че и светът щеше да е по-добре сега...

Смях в залата: "Оста Иран-Лозана-Йемен е заплаха за човечеството и трябва да бъде предотвратена, подчерта Нетаняху" Т.е когато Израел децетки години издевателства над палестинците, до степен на държавно санкциониран геноцид, когато Израел тероризираше съседите си, докато беше по-силен от тях всичко бе наред. Въпреки безкрайните и често безмислени опити на ООН и редица посредници да помогнат за разрешаване на конфлинкт. Когато обаче противниците на Израел почнаха да стават по-силни, и държавата Израел осъзна, че става горещо, започнаха да реват, че е опасно за света. Не. Смятам че е опасно за тях. И както тяхната библия ги учи на око за око, зъб за зъб, сега ми се струва, че ще преживеят една друга библейска мъдрост: "който сее вятър, ще пожъне буря"

Защо Иран да няма право да има от същото,което има и Израел ? Израел има ядрена програма от 1949 г., а атомно оръжие от 1963 г.Освен това Израел никога не е подписал Договора за неразпространение на ядреното оръжие (ДНЯО).Това означава,че Израел не подлежи на никакъв контрол от международни институции. Нито Иран,нито Израел са ми симпатични,но щом едните преговарят,а другите дори не блоговоляват да го декларират,то следва да си направим извода,че на този свят някой са по хора от други ли ??

много добър коментар!това е един от малкото случаи при които не искам и не мога да взема ничия страна.просто, защото и двете държви са ми еднакво несимпатични.но ако израел има право да има ядрено оръжие, не виждам защо иран да няма право на такова.

И сега кво , изкуствената държава израел с население 4 000 000 души има право да притежава ядрено оръжие, а 80 000 000 ИРАН , НЯМА ПРАВО ДА РАЗВИВА ЯДРЕНА ТЕХНОЛОГИЯ , ЗАЩООООООООО, КОЙ ГО КАЗВА ТОВАА???????????

УВАЖАЕМИ, НЯКОЙ ОТ ВАС ЗНАЕ ЛИ ПРИМЕРНО еврейн ДА РАБОТИ,КАТО ТАКСИМЕТРОВ ШОФЬОР,ОБЩ РАБОТНИК, МИЯЧ НА КОЛИ ИТ.Н, ТЕ СЕ МИСЛЯТ ЗА БОГОПОМАЗАНИ ТЕ СА ВЪРХА НА ЕВОЛЮЦИЯТА , НИЩО ПОДОБНО УЖАСНИ ПРОСТАЦИ СА , АМА ДЪРЖАТ ПАРИТЕ , ДАНО СЪВСЕМ СКОРО ИРАН ДОВЪРШИ БОМБАТА.....

Странно защо туземните рашистчета фафоризират дестотичен, феодален Иран, а заклеймяват демократичен, социалистически Израел, където има военни батальони от равноправни, красиви, свободни, секси израелтянки ?

Иречек,лягай !

" дестотичен, феодален Иран" - моше, вашите дребни номерца не важат. Тия категории може да си ги давате на демократичните "монархии" от Залива, с които създадохте еврейската секта в исляма - джихадистите. Иран доси си имат собствени космически кораби, сами си развиват атомната енергетика. А Израел няма своя Космическа програма, а всичко по-напредничаво, снасят му САЩ. Както и по 10 млрд базова "помощ" всеки месец. На население от 4 млн. Отделно всчкакви други програми. И тези с всичките тези пари не могат да се оправят!!! И си остават най-мизерната и гадничка държава в региона, изпокарана с всички. Не общуваш с аборигени, в България ни е известно добре кой кой е и какви ги върши.

къв кеф! АЙДЕ ТРЕТАТА И ПО-БЪРЗО. ЧЕ МИ ПИСНА ОТ ПРИКАЗКИ. съгъ млък и якшън

,,.."Наред с подготовката за подписване на това опасно споразумение иранските сили в Йемен окупират обширни територии от страната и се опитват да завземат стратегически важния проток Баб ел Мандеб, което ще промени съотношението на силите в сферата на корабоплаването и в сферата на световните доставки на петрол", изтъкна Нетаняху..,,??? за територията ,,контролирана в иемен от ,,ал-каида,, нито дума??? ,,наши хора са,,!!! израел-саудитска арабия-ал-каида,,-форевър!!!

Натаняхо е параноик , постоянно има видения че арабските страни наоколо искат да превземат Израел! Същия е Порошенко с виденията че има в Украйна руски войски , поне един за цяр да беше показал ! С тази политика израелците са под постоянен страх ! Палестина е призната вече от няколко Европейски страни , а той се прави на сляп и глух!

Мечтата на нетаняху е с атомна програма да разполага единствено и само израел . Е , не ти се получават нещата , чиче. На всички им писна от жидовски лъжи , тероризъм и режисирани кланета . И по-лошо ще става за вас, свиквай :)

Така е, да отива в Пхенян да се разбира и с Кимчето, щото и то иска да превърне Далечния изток в "море от огън" и също си разработва ядрени оръжия! Та да седнат и да се разберат и с него!

Четох в един сайт преди време, една компютърна разработка- как би протекла една евентуална война между Израел и Иран. Това беше само игра, но на много високо професионално ниво. Извода беше- Израел няма никакви шансове за победа. За това и аз винаги съм твърдял, че пряка война между тях е невъзможна. И те си разменят за сега само леки периферни удари. Крайно време е, тая половинвековна безсмислена война да завършва. С парите, пръснати по нея, Близкият Изток можеше да бъде направен наистина като райска градина. Израел добре знае, че никой не смее да я нападне, защото нападателят ще почувствува веднага дългата ръка на презокеанските евреи. За това стига се е правил на ощипана мома. Кой век сме сега, та се лее още кръв?

Светът ще миряса когато тая сатанинска държава на психопати и дегенерати изчезне от картата на Земята!

Кaк тaкa Нaтaняхо психопaт,той е от aмерикaнскaтa бaндa,зaбрaви ли,ще ти резнaт хонорaрa от USA посолството !

Притеснявай се за твоя хонорар. Не всеки е нечия подлога.

Нетаняху е не по-малък психопат от Путин.

Правилно, за последните 2000 години няма по-надминат психопат от Путин!

Тоя диктува и американската политика. Преди 10 години пак същите работи плямпаше... Големи интриганти са някои евреи.

Натаняу , Иран си играят с огъня защото Путин ги подкрепя .

Ако не са Израел и САЩ света ще се превърне в световен халифат. Толкова ли не разбирате какъв залога?

......Cигурно си много нещастен, след като си разбрал колко мхоооого си тъп??

Ако тебе те кефи да биеш главата у килимчето по 5 пъти на ден. Това е друг въпрос. Аз не съм навит.

Ми що, Путлеровски халифат с гол задник по-добре ли ще е?

Путин е бита карта.

Това е официалната версия, а истината е, че без любезното съдействие на САЩ, фундаменталният ислям не би оцелял.

ЧЕ ТЕ САЩ И ВЕЛИКОБРИТАНИЯ ОТКРИТО ПОДКРЕПЯТ У НАС ВСИЧКИ СРЕЩУ БЪЛГАРИТЕ, ВКЛЮЧИТЕЛНО И МОСЕЛЕМИТЕ И ЦИГАНИТЕ. ТИ ОТ КОЯ ЛУНА ИЛИ ПЛАНЕТА ПАДАШ, ЗА ДА ТВЪРДИШ ПОДОБНИ НЕЛЕПОСТИ.

Каква е разликата между Холокоста и това, което правят моите сънародници с арабите в Палестина? Никаква.

И ДВЕТЕ СА САМО ПРЕУВЕЛИЧЕНИ И ЛЪЖЛИВИ.

Как така! Това са нашите приоритети! - Нетаняху

Иран трябва да бъде озаптяван,но стига е да могат. Случайно дали вече нямат ядрени ракети. Официално, не ,ама реално? И докато някои се занимават с Русия Иран директно си отравя заплахи влючително и към България,че ако САЩ използват нашата територия за нападение срещу Иран те имат ракети стигащи до България,така че нашите да се замислят преди да се завират между шамарите в желанието си да угодят на САЩ.

При положение, че атомната бомба е измислена от евреите, е при положение, че Израел има ядрено оръжие от 50 години, ясно е кво ще се случи с Иран, ако той се сдобие с ядрено оръжие! При евреите лабаво нема! Преди години разгромиха целия арабски свят, барбар с Русия, та сега ли някой ще им се опъне!

Един руснак пита друг! Къде изчезна Путин за седмица, да не би да се е запил? Другият отговаря, Путин изобщо не пие! Първият, добре де, тогава какво е правил цяла седмица?

Пурко, показваш изключителна компетентност по темата. Едно си баба знае, едно си бае.

Тъпак, просто цитирам вчерашен руски виц! Учи езици, Олиго!

Тази отрепка и масов убиец, терорист, боклук и т.н. - каквото тя казва е критерий за това, че е обратното на това в действителност!

Не така с рого бе! Путин е душичка и много добър човек! И след като жена му го изгони, се гушка с наше българско куче (кучка)!

Много от умниците политикани във форума считат Иран за населен само с перси. Но те са едва 10% от населението. Има белуджи, араби, евреи, азери и кюрди. Аятолах Хаменей е азербейджанец по произход. Държавата има висока наука и жизнен стандарт. Ако сгреши при договарянията, тези неща вече няма да ги има. Семейства от Иран почиваха на нашето Черноморие миналата година. Жените им не влизат в морето с бурка.

Правилно! Жените им не влизат в морето с бурка, а направо със скафандър!

Ти влизаш с презерватив за да не се намокриш.

е ислямът! Ако успеят да се освободят от него и да се върнат към времето на шаха, ще видим един друг Иран.

проблемът на рибите е че плуват. ако им поникнат крила ще полетят

Не лъжи - перси са 61%, азери 16%, кюрди 10%... Пише го например в Уикипедия (и на сайта на ЦРУ/факт-боок :) )

Що се напиняте! Ще получите само хемороиди! Изчакайте, когато му дойде времето, Израел ще ликвидира ядрената програма на Иран! Ядреното оръжие е измислено от евреи, и те няма да допуснат някой да им го краде!

VIPER

Сделката е лошо нещо за някои....войничка им трябва.И колкото по-голяма и продължителна , толкова по-добре