Николай Младенов става специален представител на ООН за Ирак

Бившият външен министър на България Николай Младенов е назначен за специален представител на генералния секретар на ООН за Ирак и за ръководител на мисията на световната организация в тази страна.

Обратно в новината

Коментари - Николай Младенов става специален представител на ООН за Ирак | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Този" най-после,след като се боядисва от коя ли не партия си намери място под слънцето. Честито. Помни , че има Господ той ще му се отблагодари!!

Това е човекът, който организира отдиха на людоедите в Сирия. Събра ги в България, за да ги научат косоварите как се правят масови убийства, за да се трогне ООН. И няма и седмица скед това, в Сирия беше извършено едно от най-кървавите убийства в г. Хула. Където бяха избити цели семейства, симпатизиращи на правителството. А нас, без никой да пита, този господин започна да ни обвързва с Израел. Като какви и защо ни е нужно това никой не разбра.

от министър, да станеш дребно чиновниче в оон. То май тази институция се е превъкнала в депо за всякакви свалени диктатори и неуспели политици.

НИКОЛАЙЧО ,КАКВО ООН БЕ МОМИЧЕНЦЕ! ТАМ АКО КРАДЕШ, КАТО В БЪЛГАРИЯ ЩЕ ТЕ ШЛЯКАТ!

Това назначение изобщо не е случайно, както това на Кристалина Георгиева на.пр. и няма нищо общо с Ирак.

Непрекъснато се търсят и награждават марионетки.

Интересна е необявената му секретна дейност, това с Иран е за отклонение на вниманието и несъвпада с профила му.

EЙЧ

Да се изпрати Израелски гражданин в тази държава!... по-скоро ще4 защитава еврейските интереси отколкото на ООН!...АБСУРД!

Комсомолско герберската измет която докара България до катастрофа се изнася като страхливи плъхове, един по един.

EЙЧ

Новата тройна коалиция ни кара към рецесия,... те си го казаха!

Кой беше казал, че за да успееш в живота трябва да си или педераст или евреин или масон, а той бил и трите.

Трябва да си Н. Младенов

Независимо от свободата на печата, много българи не знаят, че Николай Младеннов е етнически евреин, гражданин на Израел! Там е служил задължителната си военна служба, като всеки израелец! Сега за парлама, може и да си е замразил гражданството, Но, едва ли! У нас когато става дуа за САЩ и Израел, законите ни са суспендирани! Пак легнахме на САЩ и Израел да ги уредим със скрита тяхна "лимонка" в ООН!

Ако това действително е така, да изпратят евреин като представител на ООН в арабска държава-не го проумявам. Освен ако не го използват като еврейско ченге при това съвсем явно

За този му пост ние вече години плащаме милиони в тъпата война в Ирак, а също и в и в Афганистан. Подмазваческото му поведение към САЩ и Израел му донесе този, а и други бъдещи постове в ООН. За амбициите му се пишеше още пред 3 години, когато започна да посредничи на бунтовниците в Сирия, да прескача непрекъснато за инструкции до Израел и т.н. Милиони, милиони, милиони от бедна България

нищо особенно не се е случило, освен, че още един предател и шпионин е бил министър в правителството на герб.

Синедрион дал приказ, и ето ти го наш Николайчо онбашия в ООН! Както върви, може и шеф на тая юдео - масонска пущина да го направят, че нали е от племето и той...

И Вигенин да назначат някъде от ООН пак бих се гордял. Макар, че за него ще е по-трудно това да стане.

Бе ти и за Доган би се гордял и за бат'Сали... Бе горд човек, то се вижда.

защо ООН което си е под контрола на САЩ си вкарват комсомолци от ДКМС на БКП в структурите?

Защото всичките са под едно командване!!!

От тях по-продажни няма. Роската Плевнелиев, Марин Райков. Има ли нужда от още примери?

Кураж Младенов, това е успех и признание за България !

по-скоро срам за България.

Ти наред ли си ?

рано или късно. Комунистическата плутокрация трето поколение, всичко друго но не и в полза на България. Другаря Младенов наред с Кристалина, Поптодорова, Плугчиева, Райков, Бокова, Дянков и т.н. са истинската комунистичска мафия която усилено продава интересите на страната, в замяна на лични интереси. Ще дойде време и обществото ще изхвърли такива хора на бунището, като безполезни и чужди.

ей тея като взимат по посолствата м/у 50 и 100 евра на ден с дългосрочни командировки от 3 до 4 трири годи, защо не работят в интерес на народа? Живеят с в държанви жилища ремонтирани на хубави места, карат служебни автомобили, безплатно карго и самолетни билети за целите членове на семейството и пак не работят бе. Я да преместим протеста там вместо да обикаляме страната като най-големите глупаци. Те на ония заплатите им от по 3000 евра за сметка на държавата няма да паднат. Аре смотана държава

Е, най-накрая евреите и американците платиха заслугите му към тях!

ТОВА Е ЕДНО СПОСОБНО, МНОГО ИНТЕЛИГЕНТНО МОМЧЕ, КОЕТО С КАДИФЕНА РЪКАВИЦА УМЕЕ ДА УБЕЖДАВА И ДА ВЪРВИ ПО ПРАВИЛНИЯ ЕВРОПЕЙСКИ ПЪТ! ЖЕЛАЯ МУ УСПЕХ! ВЕГЕНИН Е НА СВЕТЛИНИ ГОДИНИ ОТ НЕГО!

Сигурно искаше да кажеш "по правилният ЕВРЕЙСКИ път"???

срам ме е че сам българин като чета написаните от позитановските драскачи. Младенов беше добър министър и неговият избор е чест за България.

И мене ме е срам от такива неграмотници като теб.

Извинявай, но си пълен идиот!!! На 18 януари 2013г. "добрият министър" каза в Израел, че всяка атака срещу Израел от страна на Иран, ще се смята за нападение срещу България!?????????????! Това българин може ли да го каже!??? Още повече ПЪРВИЯТ ДИПЛОМАТ! Даже послушният Бойко го скрасти..............! В други времена и в друго общество щеше да бъде пребит с камъни, като куче, за ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА!

По правописа не ти личи дали българският ти е майчин език, или си го изучавал като чужд. Тъй че не се напъвай много да се срамуваш, че си българин.

Долу БСП!!! Долу ДПС!!! Долу ЮРУШ ( б.прев.:атака) !!!

Е ВИОЛЕТОВА - СМЕСКА МЕЖДУ - ЧЕРВЕНАТА КРЪВ НА КОМУНИСТИЧЕСКИ АРИСТОКРАТ - СИНЯТА КРЪВ НА ЦИОНИСТКИ АРИСТОКРАТ .... СТАНИШЕВ И ПАСИ-ТО СА ДРУГИ ПРИМЕРИ ЗА "БЛАГОРОДНИЦИ" С ВИОЛЕТОВА КРЪВ - ТО ЗАТОВА БОЙКО ТОЛКОВА СЕ СРАМУВА ОТ СВОЯ СЕЛСКИ ПРОИЗХОД

изритаха от Грузия, тоя ще го шибат в Ирак.

но предполагам, че ще свърши като Стоян Ганев - с вного пари но в жестоки мъки.

Николай "Боклука" Младенов: "Боклук е всеки който не е съгласен с политиката на ГЕРБ" - излъчено директно по БТВ (и го има на запис).

Как е въможно това? Но то е доказателство за огромните поражения, които нанесоха на демоктатичния процес такива креатури на "преустройството"а комунизма и далавераджии като Ив. Костов и онази каракуда Надежда Михайлова- Неински. Господ ще вуздаде справедливост!

Представяте ли си, колко много Николайчо е работил срещу интересите на България и българската нация, за да му се отблагодаряват Господарите така!!!!! По същият начин се отблагодариха на Стоян Ганев, Петър Стоянов и сие РОДООТСТЪПНИЦИ!

сега ще им организира търговски конференции на плажа в Кувейт,позор!!!!!веднага да се отзове поради некадърност този компрометиран човек!

"Българинът поема мисията в сложен период за Ирак, обхванат през последните месеци от междурелигиозно насилие, което заплашва да прерасне в гражданска война." -ми те го викат като експерт по предизвикването на безредици сред населението - нали е от ГЕРБ

Не е от ГЕРБ, олигофрен, а от ционистката световна мафия!

Ще наминава ли към Багдад или ще си размахва Чатала по 5-то Авеню предимно?

И кой го назначи този простак там???

Господарите му!

Да. Господарите му чрез ГЕРБ го направиха.

Те го назначиха министър във външно министерство.

ЧЕСТИТО НА ИРАК! Най голямото мекере на България ще ви оправи.

ЗАЩО НЕ ТЕ ПРАТИХА ГРАДИНАР В ДЖИБУТИ БЕ

Да му осигурят достатъчно ядки,че този е като фуражомелка

Тези от ООН са Кретени!

Германия умно се изтегля от тази част на света, защото много скоро там ще се гърмят. САЩ дотолкова са я окъсали, че спешно се нуждаят от война някъде. Германия предвидливо гледа да не се бута между шамарите, а само да извлича дивиденти.

И това му е много...заслужаваше Афганистан или Чечня....

Слугата на чичо Сам няма право на избор и отива там, където му наредят! Младенов, Младено . о . о . в! Умно момче беше, но за колко се продаде?!?!?! Вместо на страната си служиш на чужди интереси!

А пък Цвък Цвък ще чете лекции в Харвард.

всеки си търси мястото в живота. Той и Стоян Ганев беше хванал господ за шлифера, ама си замина и той . Няма нищо вечно.

Деца, а това е мутант, тоес объркано същество ?? То са нарича МЕСОЯДЕН ЗАЕК- сребролюбец и кариерист !!

Дупенщайн пак го нагласиха на службица.

Чупакабра ще пази козите и ще преговаря.

Достатъчно е човек да прочете няколко коментара и веднага му става ясно защо положението в държавата ни е такова. Простотията, завистта и тъпотията са на почит. Повечето коментиращи не могат да пропуснат да се самоизтъкнат доколко са в синхрон със стадото.

Не си разбрал- на обществото му се повдига от такива плазмодии, безгръбначни, плужеци и много ПОСРЕДСТВЕНИ дечица на тати от ДС! Ако тоя пу---ьо беше свестен и начетен - да му кажеш - ЕВАЛЛА! А, ТОЙ САМИЯТ ОТ ДС - СЛУЖИ ВЯРНО НА СЛУЖБИТЕ, КАКВИТО И ДАСА ТЕ- САВО И САМО ДА СЕ ИЗДИГНЕ! ПФУ- МИРИШЕ!

Никой не му завижда на този кариерист,просото назначаването му е ясен знак как Чичо Сам се отблагодарява на верните си прислужници,награждавайки ги с подобни постове за "заслуги" към американските интереси.Би трябвало да се гордеем,че нашенец е удостоен с подобен пост,но този както не защитаваше българските интереси като външен министър,така няма да стори нищо добро и за иракчаните,ще слугува пак само на господарските интереси. Ренегат,сменил партийните си "убеждения" не заслужава грам уважение от никого.Рано или късно Господ ще му го върне,както стана с "ваклото седесарско агне" Стоянчо Ганев.

Дано не ни направи за резил тоя натегач!!!

Към протестиращите,е светна ли ви.Излиза че един бие тъпана,а друг обира парсата.Преластени и изоставени.Това ви очаква.

И за какви заслуги??

За безусловната ни подкрепа на Македония Сърбия и Турция и за това че съгласувахме външната си политика с Израел

Изключително подходящ избор. Арабите са във възторг. И Вие Българите, също трябва да сте във възторг. И ние сме във възторг. И Обама и той също. Ще се мъчим и Русия да я възторжим. И така да настъпи Всеобщ възторг. И да не забравяме, че следващия възторжен Target е скъпата на нашите сърца Сирия.