”Ислямска държава” изби 150 жени в Ирак

Екстремисти от "Ислямска държава" са убили 150 жени в западната част на Ирак, съобщи иракското Министерство за правата на човека, цитирано от ТАСС.

Обратно в новината

Коментари - ”Ислямска държава” изби 150 жени в Ирак | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За психопати като шефът на ИДИЛ - Джон Маккейн това е все едно са убили 150 мухи...

СПОРЕД МЕН ИМА ЕДИН ИЗПИТАН В МИНАЛОТО НАЧИН ДА СЕ СПРАТ ТЕЗИ ГАДОВЕ МИРИЗЛИВИ - ЛИКВИДИРАНЕ НА ЦЯЛАТА ФАМИЛИЯ ПО ПРЯКА И СЪРЕБРЕНА ЛИНИЯ

Написах отговора - отне ми няколко часа. Постнах го, но го изтриха директно. Няма как да ти отговоря братле освен ако не ми пратиш мейл или адреса на някой нецензуриран сайт, където да го постна. Правя и screen shot-ове на коментарите - за да не мислят хората, че ги лъжа. Но какво да правим, живеем в страна, в която ако не могат да отговорят логично на някой човек, то поне могат да го цензурират.

Да ви кажа честно - точно това очаквах, поради което и не писах.... Не ви ли се струва, че модераторите на сайта са закачили на стената срещу мониторите си цитат от Новия Завет: "Защото мнозина са призвани, а малцина са избрани. (Матей 22:14 )" Не може всеки да наднича зад завесата, я! Тогава фокусникът ще се изложи...

САЩ наистина са подкрепяли муджихадините (част от които основават Ал Кайда) по времето когато СССР е бил в Афганистан. 'Момчетата' от ИД са съвсем друга порода и дори противници на Ал Кайда понеже била 'мека'

Въпроса е кой ги обучава да боравят със "превзетата" и и "закупената" с техни средства сложна военна техника, най-често американско производтво.

Да бе, затова ли сенатор Джон Маккейн се среща с тях?

Ние си се готвим за посрещане на Коледа, а какви ужасии стават там в Ирак, Иран, Пакистан, Сирия и т.н.! Мисля, че е наш - на цивилизованата част от човечеството - дълг да защитим невинните от техните сънародници, формирали ИДИЛ. Мисля, че агресията на тези изроди от радикализирани мюсюлмански секти (ИДИЛ) вече достигна ниво, когато с мирни средства и пожелания не може да бъде спряна. Това е и мнението и на нормалните мюсюлмани, които са против сектантите терористи.

Ще има: -Усмихни се за камерата -Чакай светкавицата

Стига все САЩ да са ви виновни бе! Като малките деца сте. Grow up!

тъпи коментари чета от руските тролове! Я да ги запитам като са им виновни САЩ колко РУСКИ военни се противопоствят на ИД? Ееее? Къде са им военните и техниката? НИКЪДЕ! Това е истината. За разлика от оръжията им! Защо ИД не е въоръжена с М-ки, а с АК? Всеки знае защо!

Исляма от 8 век, не е адекватен на 21 в. Имамите да се съберат и да го модернизират иначе тези народи има да страдат. Не казвам да се забрани, гнилото само си отпада.

каде в корана пише да избиваш щелу да седат до алах да имат девуцу пурят се в ада и и'м е тъпо аз незнм защо не се дигнеме сички страну да идеме там за един месец и да смажеме смажеме тая зган мрусна и тва е то па писва деца убиват жени страшни маже са тия бради толко болна работа нема на каде дигат ну 500хил човека по един калашник и да нема каде да бегат смаю тая гад брадата и да се приклучва арабска дарява глупости *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

КОИ СА ТЕЗИ ИСЛЯМИСТИ ВЪОРЪЖЕНИ ДО ЗЪБИ И С МОДЕРНО ОРЪЖИЕ? ТОЧНО ТЕЗИ ,КОИТО БЯХА В АРМИЯТА НА СВАЛЕНИЯ ПРЕЗИДЕНТ НА ЛИБИЯ-КАДАФИ, НА МАРОКО, НА ЕГИПЕТ И Т.Н Армии, които останали без РАБОТАда бъдат включени в новите процеси и в новообразуващите армии започват офанзивата. Кой е виновния? Разбира се САЩ и Обама ,чиято разрушаваща политика уж за демократични промени срещу забележете не е тази която обвиняват тоталитарна власт на едни наследници на техните ръководители - президенти, а срещу авторитарната власт. Да се поизбият донякъде е полезно ,защото се размножават в геометрична прогресия, но ТРЯБВА ООН ДА ВЗЕМЕ МЕРКИ ЗА ОГРАНИЧАВАНЕ НА РАЖДАЕМОСТТА В НЕ САМО В АРАБСКИТЕ СТРАНИ ,АМИ И В АФРИКА.НАСЕЛЕНИЕТО НА ЗЕМЯТА СТИГНА ДО 7МЛРД. ДУШИ ПО ПОСЛЕДНИ ДАННИ ОТ ДВЕ СЕДМИЦИ.КАК ЩЕ ГО ИЗХРАНВАМЕ.ОБАМА Е ПРОСТО ВЪРЛ ПРЕСТЪПНИК КАТО ГИ РАЗПРЪСВА В ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ И ЦЕЛИ УНИЩОЖАВАНЕТО НА ИДЕНТИЧНОСТТА НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ НАРОДИ. НОВИ МЕРКИ ИЗИСКВА СЪЗДАДЕНАТА СИТУАЦИЯ.

васо-педерасо и онзи глупак дето прочел една книжка от Фрьойд и му харесала и си избрал за никче фамилията на основателя на психоанализата. Пълно е с боклуци като тези на територията. Смърди на бунище ...

Васо е прав. Тук няма каво да се коментира. Тия са изроди, но тези дето могат да ги спрат, но не го правят са по-големи изроди.

да , руснаците който са им продали калашниците !

Рядко просто същество сте,ей Богу! Казва ви се -вдигнете фрага на пропагандата,това са българи,не са американци,ама вие толкова си можете. Защо сред тежките оръжия на ИД се наблюдават всякакви неруски образци? АК се произвежда легално в десетки държави, нелегално /без лиценз/- кой знае в още колко. Защо обаче не виждаме например РПГ-та сред джихадистите- факт,който контрастира с холивудските филми и тяхната пропаганда?

Те това могат, страхливите плъхове да убиват деца , беззащитните жени да режат глави на вързани мъже ! И са силни само когато са на тумби ! Без мозъчни същества ! Те не са хора! имат само човешка форма ,иначе са мъртво родени !

Т. нар. мангали от Ислямска държава са 1000 овчари с калашници, продукт и рожби на каубоите от Хамериката. Тези овчари и козари, пастири,. доячи, гледачи и селскостопански работници могат да бъдат ликвидирани до КРАК , повтарям- до крак точно за 24 часа. Кой и защо има интерес от сагата с Циганската държава? Отговорете си сами на въпроса.

като са с калашници , защо не отиде един руски батальон и не ги избие , а пращаш " хамериканците " ? Тъп Трол !

не се възмущавайте,а привиквайте и се адаптирайте,защото ще става все по-зле,нещата се развиват по запланувания от САЩ сценарий за ислямската яка около Европа,част от която ще е Южна България.

В Ново село са им базите бе глупчо.

Джихадистите откачени избиха жените...Абе, аланкоолу, с кого ще правите любов сега бе ? С овцете и козите от стада ли... Пфу...Проста работа. Мара с петте баджака ви очаква...

Ужасен и потресен съм, защо екстремисти, Ислямска държава и Ислямска полиция??? Вчера деца ученици, днес момичета и жени! Защо по този начин се назовават най-безмилостните престъпници в днешно време. Това са античовешка банда престъпници, събрала жестоки изроди и изверги убийци, срещу които трябва да застане целия цивилизован свят. Крайно време е света да се обедини и с всички средства да поведе открите борба срещу безчовечните и зверски убийства в Африка и Азия. За престъпници като тези и техните подържници, без компромиси и съд. С моята присъда и на място. Лек ден.

Само напалм за уродливият халифат и всички ненормалници които се бият там . Какво още се чака , какво не е ясно , че са ретрогради , мракобесници и изобщо некви креатури излезнали сякаш отпреди 2000 години ? / Сега все по-ясно си давам сметка какво е преживял народа ни всред тези изроди в годините на робство /

Обама не разбра ли, че с въздушни удари нищо няма да направи. Въпросът ще се реши с 10 000 пехотинци на място. Дотогава всеки ден ще четем за изклани 100 души.

Кой разви бушона на контрол над радикалния ислям? Върнете се десетина години назад и какво виждате: Саддам в Ирак, Кадафи в Либия, Асад в Сирия, техни "колеги" по власт в Египет, Афганистан, Ливан, държаха здраво властта, не позволяваха никакви изгъзици на тема радикален ислям, в тези държави нямаше шириатски закони, нямаше действащи джихадисти, нямаше задължителни бурки, забулени жени, брадати до кръста мъже, нямаше антихристиянски терористически акции с взривени църкви и масови убийства на не-мюсюлмани. Напротив, имаше ред, дисциплина, дори известна демокрация, дори права на жените, дори толерантност към други религии, дори и един сравнително добър стандарт на живот. Не мислете, че тези изброени "герои" са ми любими, напротив, никога не бих ги величал. Но изведнъж, някой (кой е той, сещате ли се) реши да задейства "арабска пролет", да обезглави споменатите по-горе държавни лидери и да отпуши духа на радикалния ислям и тероризма, да създаде условия за възникване на днешната Ислямска Държава, да се стига до масови убийства на деца, жени и невинни хора, само защото те не искат шириат, не искат радикален ислям, не искат потискане на свобода и достойнство. И отново питам: кой и защо позволи това?

Минусът ми е защото мечтая да получа девет девственици в рая - нали така ми обещават радикалните ислямисти.

В случая иронията изобщо не е на място. Случващото се през последните дни не го изповядва нито една религия, а само болестта, наречена пари и власт. Наистина жалко, няма да дочакаме Земята да я удари метеорит, ние ще се избием преди това.

Изроди!!!! Господи, накажи ги!!!! Тази религия трябва да се самоочисти от тези изроди, иначе целия нормален свят ще гледа на мюсолманите с погнуса!!!

Дира , вие нормални ли сте , защитавате джахадистите ? Защитавайте ги ТЕ ЩЕ дойдат и за Вас и ще Ви резнат главите !

Аллах да избие всички джихадисти, талибани и други уроди!

Защо светът не изпрати сухопътни войски тама,ако ще специални части да избият тези талибани и тем подобни терористи,а чакат ,онея изверги да се наколят и набесят...??!?!? В ,кой свят живеем? Еволюция няма,освен техническа,умствено сме си още в каменната ера!!!!

искаш пак американците да станат виновни?

са

Еми нали правят списък с войни на САЩ, трябва да го увеличат.

Кой е избил тия жни ? Ония дето реват че в Гуантанамо ги мъчат като им пускат музика ли ?

Ужас.каквото и да се каже е малко.дали са ги заклали?

изумена работа, каква ли ще е реакцията на русия нали са номер едно

Но ако отвлекат шефа на ЦРУ или еврейските служби, или някой роднина на американски сенатор или подобни, тогава ще ги намерят и избият за 3-4 дни! Питам се, след като цял свят пропищя от варварщината на ИС, защо не се прави нищо от специалните отряди/тюлени/нинджи/каратисти/ Рамбо/ жан клод ван дам / Брус Уилис??? Ако питате мен, това бездействие говори за конспирацийка, която може да доведе до нови атентати и оправдания за начлуване на нечия територия, както и в момента се прави.

Пропусна Чък Норис.

:) прав си, къде без Чък

Ха-ха. Нека да го направят руснаците, нали те се справят завинаги. Постоянно ревете и после когато САЩ се намесят почвате " Тия пак се намесват. Пак САЩ разпалва война и други простотии."

Тия са избиване до крак... Без остатък... Без Милост, без затворници, без нищо... Просто изстребление... Пълно.

Тези просто си плачат за малки неутронни бомбички с насочено действие или някакво лазерче да ги изпари.Човечеството трябва да ги изтрие от лицето на Земята,защото те са срам и наказание за цивилизацията.Може да звучи жестоко,но май се налага да се приложи изчистването на джихадистите.Америка и Русия трябва поне за това да се разберат!!

то точно волята за унищожаването на техните предшественици доведе ирак до това положение. бомбардирането е възможно най-тъпото решение на света.

Браво на САЩ-те създадоха, обучиха и въоръжиха тези зверове! И не само тях!

Големият брадър си направи Франкенщайн (ИД) да плаши света с него, та дано всички му се примолят да ги спасява. Тук е мястото да се отбележи, че брадърът е най-голямата терористична заплаха за човечеството и най-големите престъпления срещу човечеството се извършват именно от тези, които викат "дръжте крадеца". Нашто ЕС с неговите лидери и те слушкат и са част от играта.

Е какво толкова е станало? Все пак жените са само собственост... Горното - в рамките на шегата, а сериозно - не съм склонен да вярвам в тази "новина". Прилича ми на част от американската пропаганда - все някой ще се върже.

Всеки, който е живял в мюсолманска държава, а аз съм живял 10г., ще повярва на тази новина. Тази религия преобразява тотално човека. За съжаление голява част от мюсолманите -сунити, аплодират действията на ИД, независимо, че на думи може и да казват обратното.

да си много тъп за да не вярваш! А пропаганда е онова дето те учат братушките!

Отворено писмо до джихадистите: Скъпи джихадисти, Алах акбар( или там, както е по нормата ви) тук в София има една много опасна жена, която всеки ден поругава Алах и знамето ви,а именно тъща ми- освен това маа свинско като за световно и бие мъжа си( а тои е много кротък човек) Ще въдете ли така добри да....вие си знаете, там , по вашите норми Мерси в аванс

Шило

Ако пие и алкохол, ще ти свършат работа

новината я няма в нито един друг български или чуждестранен новинарски сайт.

Има я в link (Russia today). Там доста неща казват, който в други сайтове ги няма.

Секс-джихадът е творческо развитие на корана за 21 век, макар, че те са в 14-ти век.

Питам къде е ООН, за да защити тези нещастни хора? Защо съществуват правозащитни организации, след като не реагират на такива зверства? Къде са представителите на "мирната, човеколюбива" ислямска религия? Спят ли, че позволяват да се случват такива ужасни, нечовешки събития? Къде е ДПС да излезе с декларация по въпроса така бързо, както защитава крадците на ток и побойниците, посягащи на лекарите, отишли при тях, за да ги лекуват? Къде е справедливостта?

Пропуснат е Хелзинкския комитет по правата.И те мълчат като риби.Поне дума да бяха обелили,а то....

В Twitter няма ли да се появи hashtag за пътуване заедно с талибаните и с другите ислямисти?

Напротив, в дискусията се ражда истината! Пиша отговора на коментара от по-горе.

С нетърпение чакам този отговор! И аз бях тръгнал да пиша, но сега предпочитам да изчакам.

i_iskren@mail.bg

Постнах отговора.

БРЕЙ,ЧЕ ДЕМОКРАТИЧЕН СТАНА ТОЗ ИРАК,БРЕ!? И СТАВА ВСЕ ПО-ДЕМОКРАТИЧЕН! ЗАПОЧНА ЛИ ВЕЧЕ "ПУСТИННА БУРЯ",КВО СТАВА,БЕ,КЪДЕ СЕ ИЗПОКРИХА ТИЯ ДЕМОКРАТИЧНИ БОРЦИ,БОЙЦИ,ВОЙСКИ И СВЕТЦИ???КОЛКО ХИЛЯДИ(ДЕСЕТКИ,СТОТИЦИ..) ИЗМРЯХА ОТКАК ПРОБИ ТАЯ ЯКА ДЕМОКРАЦИЯ,ВНЕСЕНА ОТВЪН?? АЛОО,СМЕТКАТА,МОЛЯ! А ИНАК Е ОК-ПО-МАЛКО ПИНГВИН ЩЕ НАВОДНЯВА ЕВРОПАТА...АМА СЛАБА РАБОТА!ТРЯБВА ЧИЧКО ХАРИ ТРУМАН С ГЪБКИТЕ ДА СЕ НАМЕСИ!

Въпросът е много сериозен. Липсват всякакви реакции по въпроса от страна на етническите друговерски партии.

Хайде да изкоментират господата правоверни това хубаво ли е, но преди това да видят записите, където е заснета турската армия да съдейства на джихадистите. С какъв акъл после се тупат в гърдите...според мен нормалните и пострадали иракски и сирийски мюсюлмани трудно ще им простят

това очаква и бедното българско население(без христо бисеров,баи боико балкански,цв. цв.,цец цач и всички власт имащи които са в негласна договорка с дпс)които не приеме исляма отива на дръвника,затова трябва да смачкаме главата на змията докато е малка,ако и тук не сме единни бог да пази българя.

Вчера ислямисти убиха 200 деца, днес 150 жени. Целият свят, начело с ООН и Обама ги заклеймява!!! Само Путин - богът на българските национални предатели - се спотайва! Защо бе, другарю Путин? А като окупират пак някое училище в Русия и после ти, с некадърните си действия доведеш нещата до масово кръвопролитие на детска кръв, както стана в близкото минало, няма ли да очакваш останялия свят да заклейми терористите? Или те е страх, да се конфронтираш с тях?

За да мисли трябва да има нещо между ушите!!!!

Я виж кадърната пакистанска армия как блестящо се справи в собственото си армейско училище. Сигурно защото е обучавана от американски, а не от руски експерти. Нужно ли е да се използва всяка трагедия за политическо словоблудстване. Точно тук Путин няма нищо общо, въпреки че ако падне астероид и за това най-вероятно Путин ще се окаже виновен.

путин мисли като теб,не се подаваи на вражеска пеевска пропаганда.сега путин(не съм му фен) е враг номер 1 за сащ и всички създадени от сащ групировки се хвърлят като негово дело.путин е християнин като теб и мен,може и да бъркам за теб(може да си с къса бургия)

Що питаш Путин бе пикльо,Да не би той да я забърка тази каша.Или гледаш да заработиш някой долар да не мине напразно деня.