Самоубиец окървави център за новобранци в Багдад

Най-малко 51 души бяха убити и 119 бяха ранени при самоубийствен атентат срещу център за набиране на новобранци за иракската армия в Багдад.

Обратно в новината

Коментари - Самоубиец окървави център за новобранци в Багдад | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Batc толкоз си тъп ,че нямаш идея, ходил съм там 2 ппъти и и зобщо не са така нещата особено в Кюрдистан всички приветстват американците, а те ще се върнат защото тъпит еараби няма да спрът и ще пренесът атентатите в Америка и тогава ще ядът бой до посиране

А до ума ти стига ли изобщо мисълта защо има атентати? Защо ли по времето на Садам нямаше такива неща?

Няма ли как, в такива центрове да се вземат мерки за предотвратяване на терористичните актове, както на летищата или да има врати, които да са отдалечени от службата, където да става сканирането на влизащите и да преминават един по един, а от вън въобще да няма струпване на хора!!!

Мисля, че си доста тъпичък, да ме прощаваш.

Чак пък...никой не се е родил научен - ето, разсъждава момъкът, ще стигне донякъде:)

Отде пари за тези неща - скенери и подобни? Ако иракчаните продаваха петрол на нормални цени щяха да имат пари. Ама всичкия им петрол отива към САЩ които плащат някакви символични суми, понеже са "освободители"

Приятел, до миналата година Ирак имаха заделени настрана над 70 милиарда долара от "символичните" цени на нефта си. А чужди неамерикански компании от Холандия, Русия, Китай и т.н. изобщо не плащат и не продават символично нефта който изкарват от иракските находища. Трябва по малко и да четеш, а не само да пишеш.

Багдад, Белград, Исламабад - все тая, все "...ад"!

Като чуя за атентат, все се сещам за РОЙТЕРС, CNN и "фотошоп по грузински" - клипчето го има в гуглето!

Ами смятайте какво ще бъде пък когато американците започнат в края на месеца да се изтеглят. Вярно, че иракчаните са поели охраната на обектите в Ирак, ама поне имат американци ако стане нещо сериозно. Е сега като се махнат янките иракчаните просто ще се молят на Обама да връща военните си.

Американците донесоха терора в Ирак и като се махнат, терора сам ще си изчезне. Да, но лесно няма да се махнат, след като "купуват" иракския петрол без пари. На практика иракчаните с кръвта си плащат за американското "благоденствие".

Като се махнат американците от Ирак там след някой и друг месец ще се появи нов Садам Хюсеин. А американците ще започнат да демократизират Иран.

Ами американците на практика са се махнали вече.