Бизнес и държава извадиха шпаги за „София Тех парк“

Бизнесмен обвини държавна фирма, че го рекетира с глоба за милиони. Според него широко рекламираният „София Тех парк“ е пълен провал и дупка за 100 млн. лв.

Обратно в новината

Коментари - Бизнес и държава извадиха шпаги за „София Тех парк“ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо не се поинтересувате повече за Ивайло Пенчев преди толкова да възхвалявате този уникален простак? Само той твърди, че е най- голям в тоя бизнес. Наскоро в Великобритания му наложиха глоба за милиони заради инцидент с пострадал човек от неговите стени. Знаете ли как неговата платформа Auxonize съсипва българския бизнес? Знаете ли как работниците му пренасят инструментите си при монтаж в чужбина в личния си багаж с нискотарифни компании и плащат свръхбагаж от собствения си джоб и че спят в "дупки", за да може той да кара супер скъпата си кола? Че брат му му помага с работници при нужда, които хал хабер си нямат от монтаж на стени? И аз му се възхищавах преди преди да ми станат известни някои факти.

Тех парк у него Хиполенд , Волейболен клуб ЦСКА , пресована пластмаса ...... За какъв най тек говорим .....

Силиконова долина? Това Холивуд ли е или някоя клиника за пластична хирургия?

Много ВАжно било, това са пари пот Евро фондове а не бългаските данъкоплатци!! ТОЗИ само за тези думи трябва да бъде уволнен и то незабавно . Абе юнак - това е едно и също , по смисъла за който говори човека . Този управител явно е пълен идиот

90% от еврофондовете са за "наши фирми" а ако не си в списъка просто трябва да платиш едни големи пари на точните хора и да получиш разрешение да ползваш 10-15% от т.н. еврофондове за развитие на реалния бизнес, който открива работни места. Това е една голяма далавера и аз съм се сблъскал не веднъж с това. Ето защо Европа и САЩ непрекъснато говорят, че сме първи в света по корупция и мафиотска съдебна система. Просто мафиотите станаха чиновници и "бизнесмени", които не създават а само точат и ограбват.

Dimi

Предвид, че въпросната компания е най-голямата в света проектираща и изграждаща катерачни стени, със собствени патенти в областа и прочие и предвид какво наблюдаваме от администрацията в нашата мила държава, съм далеч по-склонен да повярвам на Уолтопия и тяхната позиция от отговора на държавните чиновници... сигурно е имало много побещания и свалени звезди само и само въпросната фирма, пак повтарям най-голямата в световен мащаб, да дойде във впросния "технологичен" парк, а после се е оказало че 2/3 от нещата не могат да станат и са се появили пречки и забавяния за половината от останилата 1/3... накрая всичко ще се реши в съда, а както практиката показва поради некомпетентността си държавата и общините губят почти всички дела заведени срещу тях... а глобите и разходите ще плащаме всички ние вместо отговорните чиновници

От корупция,както обикновено

"Другото твърдение е, че това не са парите на данъкоплатците. София тех парк е бенефициент по европейска програма и това са само европейски пари" Ало, бИнифициентитИ, къде отиде собственото финансиране, което е задължително и приблизително 20% съгласно регламентите за еврофейските фондове?!?

Като го видиш, че е казал "силиконова долина" и ти е ясно с колко багаж е...

Само като си спомня ,че плевела изприказва маса приказки за този парк и назначи свои хора навсякъде та не се учудвам ,че симулират работа и след време нищо чудно под предлог ,че държавата е лош стопанин парка да се окаже с "подходящ" нов собственик.

ПОРЕДНАТА ИДИОТЩИНА ПОД ПАЛКАТА НА РУСКИТЕ ОЛИГОФРЕНИ И ГЕРБЕРСКИТЕ ИМ ПОДЛОГИ!!! ГЕРБ=РУСКИ ПОДЛОГИ!!!!!!!!!!!!!! БОКО=ПОМИЯРА НА ПУТИН!!!!!!!!!!!!!!

На каква лютеница си гербавите ,ако бяха руски подлоги вече щеше да има Белене и Южен поток ,а не тиквата да се нада на сондажите в Черно море.

Напълно прав е човека.

Щом като ''бебета'' така настървено лапате не искам да си представя като станете дори в ''детска градина'' какво ще правите тогава..

Поредната схема за кражба от хората. Та нали тези еврофондове си ги плащаме дефакто в пъти и от нашите джобове. Бръщолевеници за възвръщаемост в полза на държавата,ааа "ДА", та нали държавата => мафията, която от пантивека се е сраснала с нея. Сега ще има едни локуми едни врътки по масонска линия и на финала за жълти стотинки всичко ще отиде в ръцете на няколко масонски олигофрена по "държавна" линия от което последните ще си напълнят добре джобоветекакто знаем чудесно от всяка крупна БГ далавера с еврофондове за наша сметка в крайна сметка.

До десет години на мястото на този технезнамквоси ще има хотел.