Борисов търси китайски инвестиции за портовете

Правителството ще търси китайски инвестиции за морските и речните пристанища.

Обратно в новината

Коментари - Борисов търси китайски инвестиции за портовете | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Варненската алчност и тъпотия провали Морска България. То не бяха приказки, че само те знаят, че само те могат. Няма нужда от нов контейнерен терминал във Варна. След закриването на Кремиковци, новият насипен терминал в Бургас може веднага да обслужи кораби, които дори след стотици милиони инвестиции, Варна няма да може да обслужи. Г- н Борисов, г-н Кичев не се поддавайте на старата курвенска варненска клика. Те винаги когато им е удобно са били най-червени, или най-сини, а сега ще са най-гербери... Те забиха Бургас чрез митницата и пренасочиха товаропотока към Варна. Докато се забива Бургас, печелят само Солун и Констанца. Бургаският залив е най дълбокият естествен такъв в Черно море. Всяка една инвестиция в него е съответно по-евтина. А стане ли и автомагистрала Тракия, коментарът е излишен...

Цял свят знае защо Централната банка на Китай ей-така отведнъж отвори кесията и раздава-ли-раздава п`арса .(на добре-известните техни шмекери - `отличници в командировка` ) . И е съответно подготвен .(за каквото-си-трябва) А ние как сме, бате Бобчо ?

ББ да отиде да види какво се случва с пристанището в Солун преди да се прегръща с китайците, за момента то е на 50% на жълтурите като се очаква да го вземат на 100% съвсем скоро. Гърчовците ще им се е..е майката. Всички са пропищели.

Е, Бат`Бойко трябва на всякъде да огрее, ли!? Щото властта е пълна още с шибани червени и жълти предатели!?!Тези проекти отдавна трябваше да се реализират за благото на България, вижте как го правят Гърция и Италия!? А къде бяха " социалният " президент Гоце и безхаберника Станишев?

Те отдавна си бачкат в Румъния, много по лесно е там някак си :)))

Добро утро пичове,наричащи се "елит" български.Досега надувахте балона на жилищното строителство и ваканционните имоти.След оглушителния трясък се сетихте,че нямаме инфраструктура и икономика.

Бойко "разбира" от пълнене на дупки, от дупета, от ремонти на мостове, от пристанища. Не му противоречете, защото Цецо ще ви проведе една акция.

Фалирахме всички бивши империи сега да се гласи и Китай.

като отиде в Китай нека да обещае че България ще осъди виновниците за разрушаване мавзолея на Георги Димитров, за да го погледнат с добро око китайските другари. И нека да се разкае за евроатлантическия фашистки уклон. Защото за китайците Георги Димитрове велика личност. И нека цялото правителство да се запише в страницата на фейсбук " Георги Димитров - водач на световната антифашистка съпротива" То се е видяло че пак комунистите ще ни вадят от калта. Не бсп, а истинските комунисти!

Господин, Премиер, какво направи МВР и Правосъдното министерство когато се установи, че директора на Пристанище - Бургас АРГИР БОЯДЖИЕВ /от БСП и ДС / е злоупотребил с над 26 милиона ? А за злоупотребите при строежа на "японското" пристанище? Нали сте борец за справедливост?! Или и вие сте като тях?

какво направи- нищо,зото е по-лесно, или ще направи едно часно пристанище като на диневи.

Едно обещание: в-к "Труд" ЛОНДОН - Международен фонд планира да вложи 100 млн. лв. в строителството на завод за електромобили в Стара Загора. Това съобщи вчера премиерът Бойко Борисов, който се срещна в Лондон с координатора на инвестицията за България Майк Робъртсън. Британските предприемачи вече преговарят с общината в Стара Загора, а правителството ни ще ги подкрепи да си намерят подходящ терен. Борисов обясни,че електромобилите ще возят по 4-ма души, а батериите им ще издържат от 300 до 600 км. Максималната им скорост ще бъде 110 км в час. В момента ги сглобяват ръчно и излизат с около 2000 евро по-скъпо, но считат, че чрез инвестицията и развитието на пазара ще бъдат абсолютно поносими и за българите, добави той. Не мога да се размина от тези ел. коли в България!!!!!!!

"През последните 20 години не се е работило за това България да бъде транспортен център". Наскоро констатирах, че експресните влакове "Чайка" и "Диана" се движат с около 50 км/h, така е сигурно вече 60 години.

Китайските инвеститори вече са намерени, сега въпроса е да измислим как да направим пристащата "губещи" за да може да се купят за 1$ без комисионните.

Понеже лафа със Станишев и на Бойко му стана банален , сега зачеса послените 20 години. Човек като не знае какво да каже, има вариант и да помълчи!

Чакай малко, ти да видиш - след някой ден Боцко как ще подкара и Хан Аспарух за простотиите му от преди 1300 годишни!

Стига продава бе, кретен. Ти ли си ги направил тези пристанища за да ги продаваш. Ще остане ли нещо българско след това мародерско правителство?

няма как да станем транспортен центар ,все едно за гарата през княжево българия не започва с герб ,дано не свърши ...

какви пристанища ,какво развитие бе,"спортисте"?не виждаш ли ,че нищо не работи,какво ще внасяш и изнасяш,освен глупавите си констатаций??започва голямото предизборно лъгане ,но дано на тъпият избирател му се отворят очите!!

Тоя самовлюбен екземпляр само бръщолеви като луд с оная си работа! Какви товари, товародатели, какви 5 лева??? И стоки за кои държави ще се стоварват в България? Може би стоки за Гърция или Румъния???Хиииииич не му е ясно, не му е ясно и защо хората разтоварват в Гърция или Румъния, той - нали е чел само Винету, а познанията му по география се изчерпват със Сомалийския залив - та какво искаш да приказва този "специалист" по всичко??? И какво??? Отива Флик в Китай и казва: "Стоварвайте си стоките в България!" Остава да обясни и от какъв зор, ама....

Аз искам китайски министри и китайски закони за период от един месец. Вярно, че после ще мием кръв около парламента с векове, но ще изчистим цялата тази сган.

Кви комунисти бе, Китай не са комунистическа държава от почти 20 години вече. Имат по-добре развита пазарна икономика от всички балкански държави взети заедно...

Ми че те и БСП не са комунисти ама тва не пречи на боко да им вика така . Та се чудя защо хората да не се подиграват с боко че прави бизнес с комунистите а не със стоите братя на запад .

Цялата власт в ръцете на държавата !!Пълна национализация !!!

На колене пред комунистите....

доста тъпо. коя нормална държава ще си продаде пристанищата. освен мутри, каквито сте свикнали да срещате тука, има и истински бизнесмени. според мен е добре тези пристанища да останат в ръцете на българи, под контрола на държава, защото това е въпрос на държавната сигурност. но не на бизнесмени - откраднали от държавата, каквито се показваните по медиите. иначе след 10 години тук ще се разхождат повече от китайчета от циганите, но какви ви пука, бат бойко и любимата му вече ще са в калифорния вероятно. т.е. каквито управниците, такъв и народа.

Аз бих попитал,коя нормална държава ще си даде тока,водата,телефоните,горите и какво ли не на чужденци?Ама няма кой да ми отговори.

И банките. Може ли да искаме западен стандарт, да да нямаме банки? Колко български банки имаме в чужбина, за да вкарват пари. А колко чужди банки ни обират?

Отговора е АЗ....АЗ...АЗ...и ... три пъти повторено - става истина.

отговор не е необходим. той е ясен и крещящ като червен светофар

В стратегическо отношемие, от гледна точка на транспортните комуникации и в сравнение с пристанищата на Румъния и Гърция, нашите пристанища не представляват интерес. Напъните в тази посока ще са провал, по простата причина, че товародателите могат да смятат и да решават т.н. "транспортна задача" / за справка - един куп учебници по висша математика /.

Боко, що с комунягите бе? Какво ще кажат господарите ти от ЦРУ?

други не останаха. на всички им светна.