Ердоган: Германия плаши инвеститорите в Турция с лъжи

Ердоган обвини германското правителство, че се опитва да изплаши инвеститорите в Турция с лъжи. Шойбле сравни Турция с Източна Германия, когато тя беше ГДР.

Обратно в новината

Коментари - Ердоган: Германия плаши инвеститорите в Турция с лъжи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

гдр беше витрина на късния демократичен социализъм и шойбле не знае какво говори

Д-р Фил разкрива в телевизионното си шоу педофилски кръг на елита заедно с избягалата жертва Кендал. Но само няколко дни след излъчването на изданието шоуто му беше спряно от холандската медия RTL.

А кога падишах Ердоган ще въведе отново еничарството, че искам да кандидатствам ?

Руските санкции против Турция ще се сторят като лек ветрец в сравнение с потенциалните проблеми от изтеглянето дори на малка част от немския капитал ... За съжаление ефекта няма да е голям, защото китайците с радост ще се наместят на тяхно място. А китаеца е перде и не му дреме особено за лица като Ердоган ...

Ами немското правителство вече препоръча изтегляне от Турция, загубите са поне около 2 млрд засега. Да не говорим за туризма- спадът на броя на немци традиционни клиенти е такъв, че много дребни и средни собственици на хотели вече са фалирали или са пред фалит.

др.Ердо знае ли какво прави като гони немски фирми? Турците тоя ще го гонят с камъни ако им потъне икономиката.Интересно ,с кой ще върви Турция ако няма да е с ЕС или САЩ .Можеби с рашка ??

Хайде Германия, Както изтегли военните , почвай да изтегляш бизнеси и имвестиции. Тогава ще чуем друга песничка....

Вероятно г-н Шойбле предпочита Северен поток 2 пред Турски поток 1. А г-дата Качински и Ердоан може би са на различно мнение от неговото , всеки по свой начин и свои причини. Полша като че ли все пак би предпочела втечнен американски газ, не толкова по икономически, а по-скоро по чисто политически причини...

След такива обиди и търкания,как евентуално Турция би защитила интересите на съюзника си в един евентуален конфликт?

Никак - османлиите са с добре известни навици при спазването на уговорки - при първия изстрел напускат НАТО.

присмял се хърбел на щърбел..

До трабантите стигнахме пак..... добре, нека не вземем предвид кога е произведен трабантът и нека приеме, че трябва да говорим за него все едно е вчерашен модел с изостанала технология!!:)))) Значи, проблемът на "онази" система беше, че има дефицит от масово приложени технологии.... Проблемът на запада е, че има масов дефицит от мислещи индивиди и затова се получава явлението, най твърдите защитници на международните бандити които колят с предтекст "демокрацията" за да гепят суровини - да стават в форума за смях с нелепи писаници...:))))))) Много бързо забравиха тези умствени травестити, как вдигаха култ на Ердоган и Турция когато свалил руския самолет и много неумело наричат поставянето на Ердоган пред Русия на поза "младоженка разказва приказки на микрофона на младоженеца" - приятелство. Същите гниди които са премълчавали поведението на Турция в Кипър, Искендерун И Кюрдистан, изведнъж когато Турция стана неудобна на техните притежатели, се събудиха видяха, че Ердоган е лош.... Иначе, преди европрестъпниците да получат шамарите и Меркел правеше бизнес с Турция, пак си правеха гаргари тези незначителни павиани...:)))))) Мижитурки, не заслужаващи дори и храчка...:))))))))

Машалла аркадаш!Американците и Сорос са най-виновни.Ердоан и Путин ще наложат нов световен ред и Меркел ще им носи кафе и баклава.

Бати, от това което разбра, че съм написал, изводът е, че требе леко да се срещнеш с психиатър....:):)))))

Г;лемите турски общности са там, където се произвеждат автомобилите в Германия. Ако те напуснат ДЕ , ще трябва арабите да ги заместят.... Всеки 7ми в немско е с турски произход и Шойбле трябва да се съобразява с тези факти.

според твоите сметки в германия има около 10-12 милиона турци ;)

Автомобилите в Германия се произвеждат от роботи.

Май въобще не си на ясно с Германия...и особено с автомобилостроенето там. а по-голямата част от турците не са заети в него....

Абе да вдигат стена и да идват в БГ тия немски фирми. Европа трябва да се изолира от упадъчните африкански и азиатски бананови републики. Да връщат всички фесове в анадола и да вземем глътка въздух.

Не става, българите се изнесоха за чистачи и гледачи в немско.

Deutschland und Tuerkei fuer immer zusammen! Българите да научим най-после,че принадлежим към една вековна обност!

Тъпоеврогейците като се пъчеха срещу тероризма и подписаха предложенията на Хюсеин Обама (дето само бащаму бил мюсюлманин), където не се дефинира както е терорист, сега се оказват в положение на терористи. И то разбира се европейските фирми, не личности или организации. Е не че VW не е терорист. Терорист си е.

Явно Ердоган разполага с компромат за Меркел.

така е, същите са като гдр - има там малко германски граждани които още не са се присъединили ..

години, а за вартбург - десетилетия.

Източна Германия и Турция нямат нищо общо.

хонекер, ердугън и путлер са едно към едно, сиамски близнаци.

Германски свине, направихте заедно със САЩ и Англия от средновековната Турция един неуправляем Франкенщайн на Балканите. Идиоти! Сега какво ще правите мизерни боклуци? Турция ще ви изяде с парцалите.

Боже, какви разюздани комунисти, с родители избили цвета на нацията пишат тук....

Сус бе кьопек! Къде сме ний, къде сте вий?

само комунизма може да накара германци да правят трабант

и ти си направен(a) през комунизма, затова си толкова тъп(а)

А кое от това което >>> каза, не е вярно ? Ако не можеш да го посочиш ти си тъпака.

НАТО изисква корекции. Трябва да бъде реорганизиран на нова основа. Щтатите няма да могат да влияят като обединяващ фактор както до сега. Този тип конфликти за в бъдеще само ще се задълбочават.