Инвеститорът в "Алепу" отказва да събори "подпорната стена" заради риск от екокатастрофа

Стоян Василев предупреждава, че "свлачещето може да се активизира и да повлече пътя"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Преди години нямаше свлачище - инвеститора копа за основи на хотел. сега да го остави и да си гнездят пилетата .

Ами прав е, че ще тръгне свлачищет- нали те са го направили като са подкопали ската!? Мисля, че наистина трябва да се помисли рационално по въпроса. Не е ли по-добре това съоръжение да се приведе в подходящ вид, за да е укрепително (например да се хидроизолира) и после да се насипе с пръст!? Отвътре ще е здрава конструкция, а отвън- нормален земен насип. Вероятно няма и да излезе по-скъпо от събарянето.

Щом ВАС е решил, че е незаконен, значи е незаконен. Измекяртт да не се прави на ощипан

само някакви самозабравили се хора да ме вземат за малоумен. Стария път на юг минава точно отгоре. Не знам от колко време е там но минимум 50г. свлачище нямаше. А сега се появило откак ровят и строят. Ми не само че трябва всичко да оправят за тяхна сметка ами и зверски глоби да платят.

Кристиян Христов и Пламен Марков държат по 14% в дружеството , а останалите 72% са поделени между фирмите "К КЕПИТАЛ" АД и "Г И М КОНСУЛТ" АД, чиито управители са Христов, Марков и Борислав Сарандев. Освен с “Алепу Вилидж” АД въпросните лица въртят разностранен бизнес, като имената им се свързват с множество други фирми.

Споко, пич. Боко повече няма да дойде на власт. Каквито и пари да си налял в подкупи на Гроб ги забрави. Почни някое друго начинание, тук няма смисъл да се пънеш повече. Пинизчийското хотелче можеше да стане само с мутренска помощ.

Защо го чакаха до сега? Одрусване в троен размер от рушвета за "инвеститора",още толкова за далите разрешително и на топличко.

1. Да глобят инвеститора 10 млн.лв 2. Да глобят 1млн тези които са му дали разрешителното 3. Да национализират обекта 4. Със събраните пари да го довършат 5. Да го ползват САМО деца Винаги има решение,в полза на обществото, даже и да е незаконно Другите хитреци доста ще се замислят преди да започнат да наглеят.

КАК "Инвеститорът в "Алепу" отказва да събори "подпорната стена""!!! Типична гербаджийска наглост. Скоро ще си плати.

Бутай и извозвай, господин инвеститор. Каквото и да падне, народа ще го покрие. Важно е мястото да се върне към автентичен вид и да е достъпно за всички. Послепос: Ай шва еа тарикатите.

Всъщност има ли проблем да се използва за хотел ? Ако не, да му тропнат много яка глоба и ако иска да го достроява. Или закона не позволява да го санкционират.....

Ако това е незаконно съоръжение, то спокойно гражданите могат да го разрушат без да нарушават закона. Някой свободен за уикенда?

Този район там не е ли защитена местност? Ако ДА, то какво прави този строителен обект там? Хайде - АУТ!

Са оня п@раз дето е издал разрешителните, той да плаща за събарянето

Какъв Инвеститор ??? Нашите Депутати и министри РАЗПРОДАВАТ България на чужденци... Тоя мощшеник иска да прави някакви апартаменти и да да ги продава на чужденци.. Не е имало по- голям КРАДЕЦ от Боклук Борисов- Банкя-лията и неговите кметове.

Екокатастрофа? Някой метеорит освен да се е насочил към подпорката?

А плаж Фичоза край Варна,кога?

Като не иска,да плати разчистването на стената и после в пандиза за неизпълнение на съдебно решение.

Взема се от нов зелен инвеститор, вдига се двойна височина , перки /мерки за да спсят въглищните райони ....

Когато ми възстановят подкупите, дето съм раздал за това разрешително за строеж, тогава ще мислим дали да го събарям хотела... пардон... подпорната стена.

Вари го, печи го... мутрата си остава мутра!

Съответно количество тротил и наглецът да плати глобата за незаконен строеж и разходи по събаряне и разчистване до стотинка!

Турския кмет на Созопол колко СВИНЩИНИ стори... целият бряг около станцията на ТУ и банката осраха, в Новия град от плажа до където ти стигне погледа е оградено от два реда 'затворени' хотели, не може да се излезе до морето, а на места даже да се мерне....

Кога ще съборите наглостта, виснала НАД плажа в стария град (срещу Лист, откъм БЧК-то?) там бетонът стърчеше 2 метра над водата, сега са го поскрили, но 40 метра от плажа са в сянка половината ден от това чудовище, което е НАД а не на метри от водата. половината от старите къщи пострадаха при 'случайни' пожари и бяха веднага застроени с хотели. кич кич кич... ПС в София ясно се видя, че може - справка района около Паметника на Левски.

Него пък кой го пита??? Не само ще събаряш, ами и ще си платиш за събарянето, за въстановяването в предишния вид и накрая и едно хоро ще изиграеш!

Има закон и този наглец да се разкара от там. Не беше хотел а къщички за птици

Защо пък трябва да бутат нещо ?!?!? Нали брогоукрепителното съоъжение е построено и е напълно законно. Сега следва да го зарият и да посадят трева и дръвчета.

Майчето Манолкова остана без хотел. А сега и без място в парламента... кой ще защити "бедната" крехка женица... Пеевски ще и върне ли услугата за това че го назачни в кабинета на Орешарски?!

Това ли е опорката на Пи Ар Севи Бойко? Хотелът бил на Мая? Тя като каква точно даде разрешение да се строи там хотел и защо ГЕРБ не го спряха, а даже Ревизоро ходи на подпорната стена... да я подпира? Ебати тъпата и нагла герберска измет!

верно ли било опорка... я погледни бюлетина номер 18 и ми кажи кой виждаш до Майчето?

А кой ще му го бута това бетонно грозотилище?

А кой ще ми възстанови подкупите

Лапането свърши герберски корумпета, до тук са и инвеститорите разбойници и държавни поръчки, след като свалим Гешев се гответе за бай Ставри в ЦСЗ, всекиму заслуженото

Лапането тепърва започва за другарите господин протестър.След падането на ГЕРБ,а след падането на Гешев.Черепа и Цветан Василев ще станат депутати от партията на Радев

Такова крадене като при гроб-урунгелите, скоро пак няма да има.

Гледах го тоя т.н. инвеститор(или представител по-скоро) по тв-то сутринта. Първо твърдеше, че хотел там няма да има. После заговори, че ваканционно селище било планирано. Каква наглост!

Ммнооого загрижен този ,,инвеститор,,

Маямата и без работа остана и без хотел! Черна мъка :)

Че то самото строителство на този галъбарник на плажа не е ли екокатастрофа?

Брат на Здравко от биг брадър, бивш депутат на Манолова

Всеки си е взел подкупите под масата и сега трудно се бута, остави че си налял в строеж за инвестиция ами сега и за твоя сметка ще разтуряш. няма кой да ти върне парите. Ама това да ти е за урок и на теб и другите друг път са не строите къде не трябва

най-вече за другите!

Баси артиста, когато наливаше бетона не мислеше за екокатастрофа сега обаче е загрижен.

живота е несправедлив уважами библиотекари

Само боклуците да си изчисти, след това природата ще си го превземе сама. Само да не и се пречи.

До инвеститора. Виж сега, ГРОБ няма да се върнат на власт. Няма да си завършиш хотела. Ако трябва и за държавна сметка да го изчегъртат. А и вече има съдебно решение че строежа е незаконен.

Заради такива като "Уффф" простаци гербери си страда народа. Тряцва сериозен отпор

Тука сме двама, които "уффф"-каме , независимо един от друг, от чие уффф-кане по-точно се възмущавате? :)))

А без оправдания! Видяхме вече колко законно беше всичко и как не било строеж на хотел както същият инвеститур твръдеше. Да му е мислил когато е започвал строежа дали би било екокатастрофа или не след това! А екозащитника да не се притеснява сгради могат да се "бутат" и чрез хора с чукове и ръчна техника. Е повече време ще отнеме, но инвеститура ще е този които ще го плаща.

Апапите на Тиквата.

Мая и миризливците?

Мая Манолова вече я няма в парламента - така ще се бутне тази "стена".

1. Там никога не е имало свлачище, докато нарочно не започнаха да го поливат с вода и д багери да подкопават основите. Може да се види на предишни снимки. 2. Инвеститорът на проекта беше Главболгарстрой, близки дружки на Бойко. 3. Даващите рарешение за строеж от Созопол получиха обезщетение в комплекса Св.Тома. Има репортажи, в които "експертите" се кълнят, че това е подпорна стена и нищо друго. 4. Като се закучи и разсмърдя случката, за да прикрият следите към по-големите кражби набързо "продадоха" подпорната стена на фирмата под прикритие на Василев. Той е само подставеното лице.

от кога Здравко Василев е от ГЕРБ... все си мислих, че е от "Надупи се ... навън"

Само да те светна, че Василев е човек на мутрите от ИСБГНИ, а Главбулгарстрой съществува още от преди Бойко Борисов да се роди.

Помнещ (нерегистриран), и ние помним. По времето на чичко Бойко беше спрян проекта, той лично го нарече, че ще е къщичка за прички. Да видим сегашните.

спрян и 'на пауза' са две различни неща. има няколко култови изгъзици в и около Созпол, които седяха или седят така. докато хората не пропищят и набързо не ги направят до край. Щото и да седи по този начин същи не бива.

.. (нерегистриран), Е то аз това пиша. По времето на Командира, царчето и бат'Серги се застрои(грозно) Южното Черноморие. Чичко Бойко спря конкретния бетон. Да видим сегашните ще го пуснат ли или не?

Трудна ще е промяната. Нагли и безскрупулни! ДАНО ПРОМЯНАТА ДА ЗАПОЧНЕ ПО- БЪРЗО!!! ДАНО!!!

Ще правиш, ще струваш, ще засипваш докато възвърне първоначалния си вид! До сега не се скъпихте за нищо, а!

Schilo

Този криминален строеж е показателен за управлението на ГЕРБ- наши хора, правилата не важат, щом е на наш човек, да стои.

Айде пак дежурният виновен!

Маяма !!! не Баце ама да тролим викаш

Надявам се, че няма да оставят това чудовище да изглежда по този начин!!! Да се направи така, че да изглежда като озеленена площ и няма да е еко катастрофа, когато го правеше, сигурно не е мислил толкова за природата! Мафиоти ,крадци и безобразие! Ама като гледа другите, които нарушават законите, всеки си казва, ами защо пък аз да спазвам закона…..

Бандитите от издънката ГЕРБ успяха да унищожат голяма част от красивата ни природа.

Вас ако провери какво се случва от в.с. Елените, та чак до Ахелой ще си намери работа за ГОДИНИ на пред. А ако се сети да провери какви са ги вършили братята пъпеши от Свети Влас през годините - свят ще им се завие.