17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да благодарим на Бате Лойко за руските боклуци с които ни снабди!! Чекмеджето е над всичко !!

Така става като купувате Сименс с подкупи за фандъка под масата

При подобен инцидент, незабавно мокра кърпа за предпазване от дима.

Cеляндурите, които пишат, че мотрисата нила Siemens, не знаят, че по тази линия се движат само руски бараки, а Сименс се движи само по третия лъч.

Като сме тъпаци да купуваме руски бракми, така ще е.

Хора,тези мнения с изключение на едно две нормални са нагледен пример или за тотален мозъчен амок,или за бездарието на 5 трала

Трола

А фандъка иска да прави билета 2 лв.

Объркали са кадрите Мотрисата е от боклуците на Сименс

швабските п -редимно -ластмасови влакчета бърже ускоряват, а канцеларистите от столичен общински съвет сетиха ли се овреме да отворят сички подтаванни капаци и едно по едно наживо да проверят наличие на хлабина в места дет акумулаторната батерия дава ток за осветителни тела - предполагаемо луминисцентни, а не точковидни ... добре че не е множко отстояние помежду съседни станции, та хората да се не чудят кога ке зърнат осветление извън влакчето, живи и здрави

????!!!!

Господин Трольо Разбирачев,нищо не е объркано .Нищо не е боклук освен .......?

Проблема е, че и двамата ви застреляха в краката, а не в главата!

За съжаление а напредване на възрастта на влаковете и липсата на добра поддръжка, няма да е последния инцидент това. Наистина си трябва добра поддръжка, а у нас и автобусите, тролейбусите, трамваите и сега метрото карат до откат.

Повечето влакове в Метрополитена (линии 1,2 и 4) са на около 10-15 години, има и такива от 90-та година но започнаха да ги реновират. В доста добро състояние са - изключвам нарязаните от вандали седалки и графитите. Линия 3 са чисто нови. Проблемите са нещо естествено, но като цяло нещата са доста високо ниво.

Най после едно нормално мнение!

За билет 2 лева вече се предлага и екшън атракция !

Споко. Вагонът е руско производство.

Стари ламарини за изхвърляне? Що не правите самИ хубави вагони за метро, трамвай, нови автобуси, маршрутки??? Или само лалане и алъш-вериш?

Чехите са най голямата смрад след тва идват поляците после немските педали

Ето още един факт. Всички презират блядките и бладистан. Сега стана ли ти хубаво, блядке? Грух, грух?

Куц си по география, няма такава държава, булгаристанецо.

Влязал някой си в метрото и напраскал няколко скучайни снимки, които "осмислили" с някаква уж новина... Аз пушек не видях а вие?

Но комисионните са раздадени а за нас остана само разходите по поддръжка и скъпите билети. ИСКАМ ДА ЗНАМ КАКВИ СА РАЗХОДИТЕ НА КИЛОМЕТЪР ЗА РУСКИТЕ ВЛАКЧЕТА И ЗА ПОЛСКИТЕ ВЛАКЧЕТА?

"ПОЛСКИТЕ ВЛАКЧЕТА" са ужасно капризни и страшно некачествени. И често подминават станциите!

От полските педали продавящи жените си в Тайланд дори и куче не искам

Никой не ти предлага куче. Но ако искаш мъжки педал ... Ако ти си женски, де ...

Не е възможно щом Бат ман бойко го е построил. просто Киро го е подпалил нарочно.

Руски самовар се запалил. Не е новост, важното е, че няма жертви. Освен водка и хайвер, друго руско не купувайте.

Що бе двг е на Хитачи японци

техника

А, да - никога не е имало инцидент със западна техника. Нали ГАНѝО ?

а вие кво искаш бре промоскалчета недни , цената на тока да се е увеличила тройно-четворно , горивото да отива към 3,50 лв , а цената на билетчетата да не мърда ! уволниха ли некой , че хляба стана над 2 лв или фигуранта се прави на разсеян , ни юмрук вдигал , ни киро и асен , чалгарията + техноимпексова във властта докарал ?

С руските влякчета…

Ми купете си американски бе, анонимни писачи.

НЯМА!!! Те правят само танкове!

Браво, бе, другаркЕ Фандъкова, а искаш билетчето да струва 2 лв., че на какво отгоре. При този градски транспорт, който от времето на вашето царуване и крадене не се е подобрил с нищо, и 50 ст. ви е много! Първо си свършете работата КАКТО ТРЯБВА, пък после мислете как да скубете хората!

Голем прас

веднага да помогне и да плати разхода на столицата!

Веднага билетчео 4 кинта, ако знаете колко наши фирми ще захлебят от обществените поръчки за ремонт, софиянци трябва да си платят.

си плащат едва 30% процента от транспорта. Държавата доплаща борчовете, а преди това е построила метрото, че и е сложила и параваните против самоубиици.

Важно е да се субсидират социално-мангалните линии: Т22, Т10, А111, А78 и др. подобни.

Държавата нищо не плаща, парите са усвоени от нас данъкплатците, ти може ли да ми кажеш къде отиват парите например от синята зона????

Може би като се дигне цената на 2 лева ще се повиши и качеството ...............

има в машинистка кабина нещо да пиука, светка щом в салон дим, искра, остра миризма, огън, инак - лошо !! живи и здрави

вижте тоа агент на КГБ Киро Рашисткия Патриарх как се е напоркал и се пльоска на пода в храма ! ================================================================== Падение патриарха Кирилла во время освящения храма святых Петра и Февронии в Новороссийске попало на видео 25.06.2022 12:58:58 https://newkuban.ru/news/250655413/?utmsource=yxnews&utmmedium=desktop

Всички падат И Байдън, и Кирил И ти ще падаш, не веднъж

Оставка Фандък!!!

а ти кво искаш бре промоскалче недно , цената на тока да се е увеличила тройно-четворно , горивото да отива към 3,50 лв , а цената на билетчетата да не мърда ! уволниха ли некой , че хляба стана над 2 лв или фигуранта се прави на разсеян , ни юмрук вдигал , ни киро и асен , чалгарията + техноимпексова във властта докарал ?

Искам да не ми отменят картата за една линия и метро, гербераст прост! Други гербопитешки въпроси?!

нещо да писка, светка и в контролен диспечерски център, живи и здрави

Айде давайте по 2 кинта, а и ще разширим синята зона до Дружба , че Кирето и Герб имат да финансират нова предизборна кампания !