Момче падна от скали край Тетевен, борят се за живота му

17-годишно момче е в тежко състояние с опасност за живота в ловешката болница, след като е паднало вчера от скали в района на Тетевен.

Обратно в новината

Коментари - Момче падна от скали край Тетевен, борят се за живота му | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много жалко за това смело и добро момче. Само една непредпазлива стъпка и каква беля става! Нищо не пишат дали момчетата са били добре екипирани, дали са се движили по обозначен маршрут или са тръгнали по неподходящи за слизане скали...

екипировка, спазван маршрут, ....., случило се е....

Дано се оправи момчето! Дано!

Стискаме палци и се молим да се оправи!

Молим се за теб !

За жалост никой не е застрахован, нито някой е виновен. Дано лекарите успеят да се преборят за живота на момчето!

"Разрешила съм да пристигне неврохирург от Плевен за консултация...'' A би трябвало да каже ''извикали сме неврохирург.'' 3ащото става въпрос за епи - или суб-дурал хематом, а може дори да е вътремозъчен кръвоизлив. Cамо бърза оперативна намеса би могла (до някъде) да спаси момчето. Xарактерното за травматичните вътречерепни хематоми е наличието на ''светъл период'' - някое време след травмата пациентът е адекватен (условно казано) и контактен. Cлед този период следва загуба на съзнание, което се дължи на разширяващия се по територия кръвоизлив. Дано колегите ми да успеят да спасят момчето!

Добре бе, колега, казала го е така. Голяма работа. Бъди по-снизходителен към езиковите грешки и непримирим към фактическите. В случая няма фактическа, навреме е дошъл лекар от Плевен. Да се оправи момчето.

Шило

Дано лекарите се справят! Много живот има пред момчето! Само на 17 години е!

"Разрешила съм" .....Боже прибери си вересиите! Не трябва да разрешаваш, трябва да го осигуриш, докараш, изслушаш.... Дано се оправи детето!

...и да му платиш....

Дано се оправи, БОГ да му помага

Имаме добри лекари сигурна съм че Бог ще го спаси

да се възстанови напълно момчето. Дано да има застраховка за планината, защото иначе скъпичко ще му излезе това спасяване.

Дано се оправи момчето...