Коментари - Собственикът на ”Найт Флайт” загина при инцидент | Днес.dir.bg

Собственикът на ”Найт Флайт” загина при инцидент

Съсобственикът на "Найт Флайт" и създателят на "Син сити" Константин Александров е загинал при инцидент в Анталия, Турция, съобщават "Стандарт" и "24 часа".

Обратно в новината

Коментари - Собственикът на ”Найт Флайт” загина при инцидент | Днес.dir.bg

Коментари

Жалко за децата станали са жертва на живота си от сега да гледат всчкия този ад. Все някога и края ще дойде и за бедни и за богати,добри и лоши .Посещавал негови клубове и жалко за човека.

Светла памет на човека,създал нещо за забавление в тоя тежък живот в България! Срамота и горко на тия,които мислят негативно,дори и в смъртта! Хора бъдете нормални,стига с тая злоба и завист!Имайте уважение!!!

Сега, когато човека е мъртъв, много знаете кой какво заслужава. Може ли някой от вас, всезнаещите, да посочи със сигурност кой е следващия който ще плати с живота си?

Господ не пита,кой има пари и кой не,дойде ли му времето си го прибира при него,и Шумахер имаше пари,а какво стана със него,по някой път парите не са всичко.Здраве със пари не се купува драги ми Бизнесмени.

Всички чалгари, отивайте си в родна Турция и скачайте от скалите.

дя-до

Родените да пълзят, не трябва да се качват на високото щото... нали. На печелившия - честито!

Просто нямам думи! Можете (като мен) да си мислите каквото искате за бизнеса, познатите и живота на човека. Но поне сега не ги коментирайте! Поредната проява на типичната българска журналистика - лешояди! ДИР-а - СПРЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ! Поне това направете!

За умрелите или добро, или нищо!! Дир-а трябва да затваря коментарите под такива новини, за да няма гадни коментари!!Трябва да имаме уважение пред смъртта и скръбта на близките, все едно за кого става въпрос и дали ни харесва или не. Грозно е да се плюе по умрял човек.

Истините за съжаление не винаги са красиви...

Грозно е, ама българина не веднъж се е доказвал какъв уникален идиот е. То и за това му е такова положението вече стотици години.

delly

Здравейте, не можем да спираме коментарите под всяка новина за смъртен случай след инцидент. Разчитаме на вашата съвест и човешко отношение. Призоваваме да спазвате добрия тон!

дя-до

Е кат са живи - само добро се чува за тях - добре облечени бизнесмени, ВИП персони, тук-таме няколко "регистрации" в МВР. Като пукнат, пак не можело да се говори лошо. Е, кога да кажем истината за тези мизерници?

Не мога да повярвам в каква "държава" живеем. Човек умрял пред очите на децата си, а всички тука си умират от кеф, защото, щом като е имал дискотеки е мутра. И същите тия гласуват после за боко тиквата и станишеф. По-лесна работа от това да ни държат под робство турците едва ли са имали някога.

И аз смятам, че умрелите или добро или нищо. Не ми стана ясно само едно във вашето мнение - да не би това да са единствените деца, чийто баща умира пред очите им? Ако на вас не се е случвало, казвам за да знаете - страшно много хора виждат как баща им или друг близък умира, понякога в собствените им ръце. На всичко отгоре при повечето хора и те самите, и бащите им, са скромни хора, работили цял живот съвестно не за големи пари. Големите пари са нечисти - винаги, безусловно!

Тогава не гласувай за боко тиквата и станишеф

Само да напомня, че децата на чалгарите също са чалгари израстнали сред чалга.

Каквото било било! Имайте малко уважение към мъртвеца.Бог да го прости.''На умряло куче,нож не се вади"е казал народа,като имате претенции защо не ги показахте приживе.После защо драскачите зад мониторите ги наричали-мишки!

И не мен не са ми симпатични този тип "бизнесмени", мразя чалгата и пошлостта, но все пак е тъжно, тъжно е за децата му. Ужасно е баща ти да умре пред очите ти.

А Митко Пайнера кога?

когато господ каже,ти не разписваи смъртни актове

всекимо своето

Поредният самозабравил се "богопомазан". Резултата е налице. Най-смешното е, че повечето (ако не всички) сами се прецакват, кой от тъпотия, кой от алчност, кой и от двете. Та не се учудвам от начина, по който този точно си е отишъл. Всичко се връща все пак!

Дали с 9 гр олово не са му помогнали да падне...

Да постигнал си нещо ,защото си лъжец и крадец,няма друг начин това да стане в България.А бедните хора наистина са добри и няма как да им се случи да забогатеят.

Може пък и да имаш мъничко акъл, образование някакво, умение или талант, и минимална доза късмет и да измислиш някакъв съвсем свестен и почтен бизнес. По цял свят хората така забогатяват. Що само българите са си внушили че е невъзможно?

Пепа Секса /синята прашка /ще тъжи сега, ще и намалее издръжката.

Втори Коко Динев.

На чалгарите това им се случва по някое време. Неизбежно. Забравяме, че има един там горе, който вижда всичко. Него няма как да го излъжем. Съболезнования на семейството!

-Димитров се покатерил на една остра скала, за да покаже на децата си част от забележителностите край курорта- И как ще им ги покаже като той е отгоре на скалата, а те на земята ?!

глупости, да кажат защо се хвърли човека в урвата?

тои не се е хвърлил,някои му е помогнал

Нелепа смърт, Бог да го прости! За "бизнеса" му - Аврора е написала всичко, няма какво да се добави.

Не си задавйте въпроса "от къде пари"като сами знаете как се плаща на работещите в България и как се укриват данъци.

Абсолютно! Особено в тоя бизнес осигуровките са на 4 часов работен ден на минимална заплата..... Е те такива работни места е създал...

Да обобщим - ако си гладен, безработен и клошар, значи си много добър човек. Ако постигнеш нещо и осигуриш стандарт на семейството си, значи си самия дявол.

Грешката с името идва от факта,че автора на статията не прави разлика между Николай Александров и Петко Димитров които са съдружници.

В някои преси пише, че всъщност загиналия се казва Константин Александров........ Абеее то на журналята не може да се вярва

Един прекрасен човек, и приятел, завинаги в сърцата ни

каквото лошо сам си направиш и дявола неможе да ти направи

Богатите също плачат. Бог да го прости.

Ало дира, закъснявате почти със седмица с "новината".

Всеки когато му дойде времето ! Има грешки , които се заплащат скъпо . Ако беше 20 - на килограма по- лек можеше и да оцелее . Падал съм в урва и съм се премятал поне 20-на метра докато се спра . Оцелях само защото бях здрав като талпа . После станах 105 килограма и при един елементарен скок си потроших краката . Арабите имат поговорка : "Човек копае гроба си със зъбите си ! ". Бих добавил и с глупостта си .

Нелепа смърт. Само Господ знае кога и къде. Бог да го прости!

Кофти работа, рискувал е и се е прецакал. Сам си е виновен.

Човека, за разлика от много коментиращи тук поне е създал работни места. Може ли такава липса на възпитание - да се хулят починали хора...

Това, че един човек е починал, не го прави автоматично добър. Той и Хитлер е умрял.

А и това, че един човек се е трудил, имал ум и късмет и успял в някакво начинание, не го прави автоматично престъпник.

А само как се плаща в тоя бранш..А как се спазва трудовото законодателство...А как си взимат наемниците му/им полагащите се годишни отпуски....и т.н. и т.н. Начи, тоя си подсигурил семейството, пък наемниците да духат супата.

Ало Дира, кои е загинал - Александров, или Димитров?

Без да коментирам какъв е ппочиналият, това е един доста нелеп начин да си отидеш. RIP

Колко съдби са се сгромолясали в тези вертепи ... сега е дошъл и неговият ред - скромолясал се от скалата и се потрошил, сам, пред очите на жената и децата, при желание да им покаже нещо, което явно сам не е владеел ... Законът на бумеранга!

ае кви са тия драматични глупости, сгромолясвали се съдби, и от какво ще се сгромолясат, от един.два коктейла ли?

От дрогата, от чалгата, от дивия разврат, които се ширят в заведенията му ... Цялата история е див кич, простотия и впиянчаване на младите, за което се плаща - който е забогатял от поощряване на най-долните пороци, не е прокопсал, нито се е радвал на парите си ... Толкова много случаи има, че време няма да ми стигне да описвам само тези, които лично знам. Всичко това е известно и разбираемо за хората, които могат да мислят и да чувстват някои неща, а на другите какво да обяснявам - все едно няма да разберат! Лек ден на всички!

няма нищо случайно на този свят но ние не умеем да забележим и обясним случващото се.

Или добро или нищо, затова - без коментар...

Момчето беше добро и голям професионалист.СПРЕТЕ С ГЛУПОСТИТЕ.

И какво добро е направил, та да му се възхищаваме?

създал е печеливш бизнес, това не е толкова лесно

на бас че е бил от гроб-възпитаник на школата в Симеоново.

И после някой ще ми разправя, че нямало Господ.

Твърде много се бави обаче понякога-цялото време е Негово и не бърза;-)

"Димитров се покатерил на една остра скала..." Статията е за Александров, но изведнъж се появява нов герой, който се казва Димитров и се пребива.... :)

Хах, имаш набито око. Сигурна съм, че малко хора забелязаха грешката :Д

менструация...Абе, важното е кръв да се лее!

Развали хубавия коментар с тъпотията си!

Може би по този начин изплаща кармата си?

като оня от несебър

Не е човешко да се говори за починалия със сарказъм, обаче сте прави - как и откъде пари за толкова нощни заведения, дали е бил толкова умен, образован, професионален ?

откраднал ги е от тебе, ти затова си мизерник, който само по форумите виси и пише глупости

Не го познавам човека, но се съмнявам всичките тия клубове да ги е създал с чисти пари......, а за такива хора обикновено не ми е жал....

Един хоремагчия по-малко,инак Бог да го прости.

Коментари - Собственикът на ”Найт Флайт” загина при инцидент | Днес.dir.bg

Собственикът на ”Найт Флайт” загина при инцидент

Съсобственикът на "Найт Флайт" и създателят на "Син сити" Константин Александров е загинал при инцидент в Анталия, Турция, съобщават "Стандарт" и "24 часа".

Обратно в новината

Коментари - Собственикът на ”Найт Флайт” загина при инцидент | Днес.dir.bg

Коментари

Жалко за децата станали са жертва на живота си от сега да гледат всчкия този ад. Все някога и края ще дойде и за бедни и за богати,добри и лоши .Посещавал негови клубове и жалко за човека.

Светла памет на човека,създал нещо за забавление в тоя тежък живот в България! Срамота и горко на тия,които мислят негативно,дори и в смъртта! Хора бъдете нормални,стига с тая злоба и завист!Имайте уважение!!!

Сега, когато човека е мъртъв, много знаете кой какво заслужава. Може ли някой от вас, всезнаещите, да посочи със сигурност кой е следващия който ще плати с живота си?

Господ не пита,кой има пари и кой не,дойде ли му времето си го прибира при него,и Шумахер имаше пари,а какво стана със него,по някой път парите не са всичко.Здраве със пари не се купува драги ми Бизнесмени.

Всички чалгари, отивайте си в родна Турция и скачайте от скалите.

дя-до

Родените да пълзят, не трябва да се качват на високото щото... нали. На печелившия - честито!

Просто нямам думи! Можете (като мен) да си мислите каквото искате за бизнеса, познатите и живота на човека. Но поне сега не ги коментирайте! Поредната проява на типичната българска журналистика - лешояди! ДИР-а - СПРЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ! Поне това направете!

За умрелите или добро, или нищо!! Дир-а трябва да затваря коментарите под такива новини, за да няма гадни коментари!!Трябва да имаме уважение пред смъртта и скръбта на близките, все едно за кого става въпрос и дали ни харесва или не. Грозно е да се плюе по умрял човек.

Истините за съжаление не винаги са красиви...

Грозно е, ама българина не веднъж се е доказвал какъв уникален идиот е. То и за това му е такова положението вече стотици години.

delly

Здравейте, не можем да спираме коментарите под всяка новина за смъртен случай след инцидент. Разчитаме на вашата съвест и човешко отношение. Призоваваме да спазвате добрия тон!

дя-до

Е кат са живи - само добро се чува за тях - добре облечени бизнесмени, ВИП персони, тук-таме няколко "регистрации" в МВР. Като пукнат, пак не можело да се говори лошо. Е, кога да кажем истината за тези мизерници?

Не мога да повярвам в каква "държава" живеем. Човек умрял пред очите на децата си, а всички тука си умират от кеф, защото, щом като е имал дискотеки е мутра. И същите тия гласуват после за боко тиквата и станишеф. По-лесна работа от това да ни държат под робство турците едва ли са имали някога.

И аз смятам, че умрелите или добро или нищо. Не ми стана ясно само едно във вашето мнение - да не би това да са единствените деца, чийто баща умира пред очите им? Ако на вас не се е случвало, казвам за да знаете - страшно много хора виждат как баща им или друг близък умира, понякога в собствените им ръце. На всичко отгоре при повечето хора и те самите, и бащите им, са скромни хора, работили цял живот съвестно не за големи пари. Големите пари са нечисти - винаги, безусловно!

Тогава не гласувай за боко тиквата и станишеф

Само да напомня, че децата на чалгарите също са чалгари израстнали сред чалга.

Каквото било било! Имайте малко уважение към мъртвеца.Бог да го прости.''На умряло куче,нож не се вади"е казал народа,като имате претенции защо не ги показахте приживе.После защо драскачите зад мониторите ги наричали-мишки!

И не мен не са ми симпатични този тип "бизнесмени", мразя чалгата и пошлостта, но все пак е тъжно, тъжно е за децата му. Ужасно е баща ти да умре пред очите ти.

А Митко Пайнера кога?

когато господ каже,ти не разписваи смъртни актове

всекимо своето

Поредният самозабравил се "богопомазан". Резултата е налице. Най-смешното е, че повечето (ако не всички) сами се прецакват, кой от тъпотия, кой от алчност, кой и от двете. Та не се учудвам от начина, по който този точно си е отишъл. Всичко се връща все пак!

Дали с 9 гр олово не са му помогнали да падне...

Да постигнал си нещо ,защото си лъжец и крадец,няма друг начин това да стане в България.А бедните хора наистина са добри и няма как да им се случи да забогатеят.

Може пък и да имаш мъничко акъл, образование някакво, умение или талант, и минимална доза късмет и да измислиш някакъв съвсем свестен и почтен бизнес. По цял свят хората така забогатяват. Що само българите са си внушили че е невъзможно?

Пепа Секса /синята прашка /ще тъжи сега, ще и намалее издръжката.

Втори Коко Динев.

На чалгарите това им се случва по някое време. Неизбежно. Забравяме, че има един там горе, който вижда всичко. Него няма как да го излъжем. Съболезнования на семейството!

-Димитров се покатерил на една остра скала, за да покаже на децата си част от забележителностите край курорта- И как ще им ги покаже като той е отгоре на скалата, а те на земята ?!

глупости, да кажат защо се хвърли човека в урвата?

тои не се е хвърлил,някои му е помогнал

Нелепа смърт, Бог да го прости! За "бизнеса" му - Аврора е написала всичко, няма какво да се добави.

Не си задавйте въпроса "от къде пари"като сами знаете как се плаща на работещите в България и как се укриват данъци.

Абсолютно! Особено в тоя бизнес осигуровките са на 4 часов работен ден на минимална заплата..... Е те такива работни места е създал...

Да обобщим - ако си гладен, безработен и клошар, значи си много добър човек. Ако постигнеш нещо и осигуриш стандарт на семейството си, значи си самия дявол.

Грешката с името идва от факта,че автора на статията не прави разлика между Николай Александров и Петко Димитров които са съдружници.

В някои преси пише, че всъщност загиналия се казва Константин Александров........ Абеее то на журналята не може да се вярва

Един прекрасен човек, и приятел, завинаги в сърцата ни

каквото лошо сам си направиш и дявола неможе да ти направи

Богатите също плачат. Бог да го прости.

Ало дира, закъснявате почти със седмица с "новината".

Всеки когато му дойде времето ! Има грешки , които се заплащат скъпо . Ако беше 20 - на килограма по- лек можеше и да оцелее . Падал съм в урва и съм се премятал поне 20-на метра докато се спра . Оцелях само защото бях здрав като талпа . После станах 105 килограма и при един елементарен скок си потроших краката . Арабите имат поговорка : "Човек копае гроба си със зъбите си ! ". Бих добавил и с глупостта си .

Нелепа смърт. Само Господ знае кога и къде. Бог да го прости!

Кофти работа, рискувал е и се е прецакал. Сам си е виновен.

Човека, за разлика от много коментиращи тук поне е създал работни места. Може ли такава липса на възпитание - да се хулят починали хора...

Това, че един човек е починал, не го прави автоматично добър. Той и Хитлер е умрял.

А и това, че един човек се е трудил, имал ум и късмет и успял в някакво начинание, не го прави автоматично престъпник.

А само как се плаща в тоя бранш..А как се спазва трудовото законодателство...А как си взимат наемниците му/им полагащите се годишни отпуски....и т.н. и т.н. Начи, тоя си подсигурил семейството, пък наемниците да духат супата.

Ало Дира, кои е загинал - Александров, или Димитров?

Без да коментирам какъв е ппочиналият, това е един доста нелеп начин да си отидеш. RIP

Колко съдби са се сгромолясали в тези вертепи ... сега е дошъл и неговият ред - скромолясал се от скалата и се потрошил, сам, пред очите на жената и децата, при желание да им покаже нещо, което явно сам не е владеел ... Законът на бумеранга!

ае кви са тия драматични глупости, сгромолясвали се съдби, и от какво ще се сгромолясат, от един.два коктейла ли?

От дрогата, от чалгата, от дивия разврат, които се ширят в заведенията му ... Цялата история е див кич, простотия и впиянчаване на младите, за което се плаща - който е забогатял от поощряване на най-долните пороци, не е прокопсал, нито се е радвал на парите си ... Толкова много случаи има, че време няма да ми стигне да описвам само тези, които лично знам. Всичко това е известно и разбираемо за хората, които могат да мислят и да чувстват някои неща, а на другите какво да обяснявам - все едно няма да разберат! Лек ден на всички!

няма нищо случайно на този свят но ние не умеем да забележим и обясним случващото се.

Или добро или нищо, затова - без коментар...

Момчето беше добро и голям професионалист.СПРЕТЕ С ГЛУПОСТИТЕ.

И какво добро е направил, та да му се възхищаваме?

създал е печеливш бизнес, това не е толкова лесно

на бас че е бил от гроб-възпитаник на школата в Симеоново.

И после някой ще ми разправя, че нямало Господ.

Твърде много се бави обаче понякога-цялото време е Негово и не бърза;-)

"Димитров се покатерил на една остра скала..." Статията е за Александров, но изведнъж се появява нов герой, който се казва Димитров и се пребива.... :)

Хах, имаш набито око. Сигурна съм, че малко хора забелязаха грешката :Д

менструация...Абе, важното е кръв да се лее!

Развали хубавия коментар с тъпотията си!

Може би по този начин изплаща кармата си?

като оня от несебър

Не е човешко да се говори за починалия със сарказъм, обаче сте прави - как и откъде пари за толкова нощни заведения, дали е бил толкова умен, образован, професионален ?

откраднал ги е от тебе, ти затова си мизерник, който само по форумите виси и пише глупости

Не го познавам човека, но се съмнявам всичките тия клубове да ги е създал с чисти пари......, а за такива хора обикновено не ми е жал....

Един хоремагчия по-малко,инак Бог да го прости.