Евакуация в метрото в Лондон след фалшива тревога за стрелба

Полицията в Лондон евакуира за час пътниците от метростанция "Оксфорд съркъс" и разчисти "Оксфорд стрийт" заради сигнал за стрелба. Тревогата се оказа фалшива.

Обратно в новината

Коментари - Евакуация в метрото в Лондон след фалшива тревога за стрелба | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Първа точка на терористите е постигната - СТРАХ. Сега по втора точка европейците да качват всички маймуни на самолетите и като стигнат държавите им може да не кацат а да ги пускат по-отвисочко. Какви евроценности, какви пет лева. Трябва да се премахнат тия бездетни крави и разни педеруги от управленията на Европа, иначе тя загива.

А сега уважаемата Мей до се изпръчи и да каже за вражеската среда и кой я създаде. Недай си вякой да пръдне по остро и шаш и паника , които могат да имат сериозни последици. Що за свят ни предлагате бе идиоти управляващи , нали нямате претенциите , че аз съм го конструирал това.

По всичко личи, че жителите на острова по % ни бият.

Това британските ченгета са много наивни хора. Зад това злодейство не може да не стоят руските хакери, ръководени лично от подполковника.

По Коледа продажбите на памперси за възрастби ще скочат, като се има предвид пиротехниката, която се продава.

Споко- лондонската полиция и Тереза Мей решили да направят тренировка и профилактика на лондончани макар че 90% от тези на Оксфорд Съркъл са били туристи или емигранти. Сега Холивууд има оригинални снимки за следващият Оскар.

Путин е виновен. Видели са го да гърми пиратки.

Ето я Логиката - Лондон Даде най-големите Главорези на ИДИЛ ... Главорезите НЕ ОБИЧАТ МАЙКИТЕ СИ. Така беше и с Кулите ... Отглеждаш Изчядия и Живееш с тези Изчядия. Главорези и Оръжие - скромният "Дар за Света" на Майката. ----------------- Това е толкова просто за разбиране за "Майките" на Изчадията ... че нали са се пръкнали от техните Смрадливи шунди ... каквито са им и "Държавите"

Тъкмо влязох да пикая в Маркс Енд Спенсър, който е точно на ъгъла с оксфорд стройт и бейкър стр. И полицията затвори всички ни в мола на първи етаж за час и половина. Нямаше паника, но всички бяха уплашени.

Бейкър Стрийт - че да беше си пуснал Гери Рафърти ...че да се успокоиш ... нали за същия сокак говорим

Малеее.....страх :) ....евроатлантическа ценност нали ?

да де, тези "не ги е страх" само когато се снимат на погребенията на жертвите и зад сто реда полицаи... Но защо изобщо, трябва да се казва, че има проблем !? Днес е петък! В една "мирна религия" този ден има някои специфични значения и трепането на неверници е задължително. Клаха навсякъде в европа но ето, когато това не достига до говедата, няма проблем да си живеят в самолета на радеф и с "проблемите" на масква и вашингтон.

Мдааамм. А някой се изпусне и пръдне по-силно, народа се изпотрепва и изпомачква от бягане. А иначе не ни е страх.

Било партенка заради лудницата Black Friday

Какъв черен Петък ще е, ако няма бягащи и крещящи хора?

имаше преговори за брекзита..... дали пък не е сплашване от "приятелчетата" от ЕС, които си просят упорито едни пари?

МЕЙ ДНЕС КАЗА, ЧЕ ВРАГЪТ Е ЯСЕН. ТОВА МОГАТ ДА БЪДАТ САМО РУСНОЦИТЕ АЗ ПЪК ОЧАКВАМ ЕДИН МОСКОВСКИ АГЕНТ - РОМАН АБРАМОВИЧ ДА БЪДЕ ИЗГОНЕН ОТ АНГЛИЯ.

РОМАН АБРАМОВИЧ ДА БЪДЕ ИЗГОНЕН ОТ АНГЛИЯ но да остави всичките си пари в АНГЛИЯ

Некой праднал те са изпотепали да бегат и да крякат

Ли е да живееш на страх и не знаеш дали ще се прибереш в къщи жив.И в Лондон е събрана всякъква сган.Тук,там има и англичани

англия и франция са под терористична атака.

Мюслитата здраво па рд ят - на къси редове.