Атакуват Оланд - 10 000 евро на месец вземал фризьорът му

Френският президент Франсоа Оланд се защити от критиките в медиите, че харчи прекалено много пари за прическата си, предадоха Франс прес и БТА.

Обратно в новината

Коментари - Атакуват Оланд - 10 000 евро на месец вземал фризьорът му | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мен кара. Два пъти в месеца, номер нула, да лъска! И, понякога се сети, води ме на лимонада, САМО в Барчето на Мин-съвета. Боряна.

Е то па една коса, един ми ти хубавец тоя Оланд.

Тази година шибидах, догодина кабрио!

Добре де! Айде без обиди-прави сте.... Уважаемият Господин дьо Кабан,неповторимият ум между посланиците,подозрително мълчи за едни гнили ябълки в Франция.... Той е много честен човек и не е продажник който се прави на шут за една тлъста заплата и живеене в резиденция платена от парите на френския данъкоплатец... Той е невероятен защитник на истината и както защити тука френската фирма (защото както се знае,работата на посланиците е,да се бъркат във вътрешните работи и в работата на съда),заедно с алеманеца който милееше преди няколко месеца за демокрацията и корупцията в България,ще се изправят като мъжаги(каквито всеки знае,ме са,нали)и ще се изкажат по въпроса...... Да живеят посланиците на нашите Богове!!!!!!

...ами, нали за това ПлЮвнелиев ги награди с "Орден Стара Планина"...

В Елисейския Дворец има гнили ябълки....

Кабан си пусна брада, но ще изхарчи мнного евро за да я боядисва? На дърт пръч прилича!

Не спирам да се хиля :))))) Тоя класически неугледен шломо и една торба пари за прическа :)))))) Ама и коафьорчето си е тарикат , сигурно познава всяко косъмче поименно ;))))) Ведра почивка , хора , хващайте към моренцето :))))

Ако имах коса като на Олян(д), щеше да ме е срам да ходя на фризьор, па камо ли да харча държавна пара за това!

ма той не го стриже а му я сади бе,баце!

Е, ама той сигурно му прави и интимната прическа и пр., и пр. Пари току-тъй не се дават.

Мале мале ! Я толко бих дал, само за пичи! Оти, пичи косъм, кораб влачи! дедо Мацо

То това е и заради "масажите". Не го гледайте Оланд, че е женен. Той затова ги сменя през няколко години.

Шувалов (същия - с Ролса и Лондонските имоти) и тъпата му жена-бъчва возят коргитата си с бизнес-джет на кучешко изложение в чужбина. За честта на Расия..

Пореден случай на болен от русофрения, дето намеси Русия в тема за заплатата на фризьора на френския президент. И тия ти жалки опити за омешване на езика трябва да те правят забавен?

Става въпрос за перспектива: Оланд е Президент и му търсят сметка. Шувалов е само придворен заместник-чантаджия, позволява си каквото си иска, но ватното стадо е в пълен ступор.

Аз за подсригване давам 3 лева!

Този фльорцо поне да имаше коса за прически!

Аз за 10 000 евро на месец ще му направя страхотна прическа. Тоя смешник фризьора му е направил прическа на лузър.

Реши се нагоре, вълната от гз, и тази по гърбъ, качва се до врътъ, и, от там, на кичурчетъ, съ увивъ върху темиту на мусю Призидентъ

Що не питат, Нашия, лъснат рапон, колко дава на Каките с метлите, на Футболисчета, които ритат в оБора на Бистрица, по колко телеЖки прЖолки дава на Кучетата, КАК му се откъсват от сърцето, абаут 200 лв, за Пенционерката!

що да не взема 10000 евраки пича, това да не е някой изпаднал доктор на науките

То пък да имаше какво да подстригва ?! Докато има ЕС ще има и такива фризьори ! Интересно е колко плаща Меркел ?!

не знаех, че Европа била свободна...и че същуствуват още такива медийни агенции..поне името да бяха сменили, пък да си пеят старата песен тралала ...

Ама ти не си знаел че има и такива фризъори в ЕС - нали ??!!

Що се възмущават всякакви там олигофрени, бе? Не знаят ли, че най трудно се прави добра прическа на силно заплешивяващ човек? Това си е майсторство най-висша проба! Какво са 10 хилки за такъв голям професионалист?

все пак О,лЕнд не е Телетубче :- И второ - това е страната на модата! там така могат да ти накъдрят единствения косъм, че да не можеш да се познаеш и с гордост да кажат, че е модерно!

а Боко прас машинката като у казармата

Колко ли е дала "Къдравата СЮ" от данаците ни за прическата?

Интересно колко ли дават Тръмп или Джонсън?

В дъното на това сатанизиране на ЕУ са скотовете на путя от савушкина и техните пачаври френските комуняки демек - видите ли кви са црни айдуци в европа,а кви сме бели самодиви само в маскава!

Ама ти чупиш тъпомера,тотално.Това е на Френския пич бръснаря бе,как да ти го напишат.То при такива като теб и хапчета не помагат.

но няколко клизмички или една иригография ще го направят нов човек !!

Имаше една новина че спайс гърлс са издали нова песен. Я виж и там да напишеш нещо за Путин щото другите не са успели. Сигурен съм, че ти ще се справиш.

Кат му гледа прическата едва ли дава повече от 10 евро за нея. Тва е чист опит да го злепоставят а самото назначаване на фризьорчето със сигурност е било идея на некой от дамите в двореца. Мъж с такива работи нема да се занимава. Биж, ако беха казали че Винаря взимал по 10,000 евро, щех да се усъмня :)

е , само 600 000 € върху гърба на франсетата и още един богат коафьор (не стилист).една оландова министърка имала служебна кола и шофьор,а харчела и пари за такси и нищо ...всяко чудо за три дена ,накрая демократичната гилотина за "социалистите" .

Според мен по 1000 евро.Те са 10 косъма.

На западу, нема коруБция. Вервайте ми. Само ватенките от от СССР са корумпирани.

мужик,ква корупция видя в това че добрите фризьори са скъпо платени

Помните ли народното недоволство от височайшето разточителство на народни пари за прическата на Людмила Живкова? Въртяхме, сукахме и накрая пак на същия седнахме.

Трябва да се помни народното недоволство от времето на Мария Антоанета, която предложила на народа да ядат пасти, като нямат хляб. Само че , няколко години по-късно същият този народ и отряза главата.

Хаха, и двамата сте прави.

Мария го е казала на Антоанета, но антоанета не го е чула, чули са го само овците и го разнасят като лозунг :-

В отговор Оланд каза, че е намалил до 100 милиона евро бюджета на Елисейския дворец, който е бил 109 милиона евро през 2012 г Това означава, че Оланд е намалил заплатата на фризьора от 20000 евро на 10000 евро. Егати златните прически на Оланд с трите косъма на главата. Аз мисля , че това вече са перверзии.С парите на данъкоплатците помен да правиш.

Верно са прекалено много за това извръщение на бръснаря. Аз му вярвам, щото за това давам точно 3 лв. по пенсионерската такса на кварталната бръснарница