17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А защо на картата на ВЕТКО АРАБАДЖИЕВ, пише че се казва ВЪЛЧО????? ВЪЛЧО не е ли сина му?

Маринка била магистрална проститутка, а Вълчо (Ауууу) бил шофьор и хладилен техник..кой им даде двата най престижни хотела у нас и защо? Те са ли тези тъпанари подставени лица на мафиоти в сянка?

От снимките се вижда, че тези са примати, шофьор и проститутка, как се стигна до там, такива примати да станат собственици на двата най престижни хотели у нас?

Защо на личната карта пише Вълчо? Нали той е Ветко?

Срам го е от името му и затова се е прекръстил.

Явно всички имотни българки са клиенти на д-р Енчев ...

Ако прокурартурата е знаела още когато обявиха, че Арабаджиеви са обвиняеми, че те са във Франция, ЗАЩ ОЩЕ ТОГАВА НЕ СА СИГНАЛИЗИРАЛИ ФРЕНСКИТЕ ВЛАСТИ, както направиха например за Митъо Очите в Турция?!?! Всички отлично знаем, че френската полиция е една от най-добрите в Европа, и че е мобилизирана до крайност при терористичните атаки, така че дори и да е вярно, че Арабаджиеви не са били там на почивка, а са се укривали! Излиза, че прокуратурата ни ИМ Е ПОДСИГУРИЛА БЯГСТВОТО И УКРИВАНЕТО ИМ, а адвокатът е съдействал също с откровената лъжа ЧЕ ВСЕКИ МОМЕНТ ЩЕЛИ ДА СЕ ПРИБЕРАТ В България, и дори си спомням, че ни разправяше разни простотии за големия трафик и подобни глупости... Значи за Митъо Очите може да искат и да получат съдействие от друга държава, от Турция, КЯОТО ДОРИ НЕ Е ЧЛЕН НА ЕС, а за тези двамата не може!?!?! Какво ли ще е обяснението сега пък за тази им поредна голяма изцепка? И да не ни залъгват с отвратителните си постановки по тероризирането и набеждаването на невинни, като Иванчева и колежката й Петрова, ако обичат!

Абе, я оставете хората да си харчат спечелените пари с труд и пот на челото , с кеффффф далеч о т хорските погледи...В наше село на такова му се вика ; ще му фанеш опинцитееееееее!!!!!!!!

Ей сега, като си изпразнува рождения ден Маринела и утре я чакайте да си дойде за да спасява младши от затвора, ама друг път.

естествено че до сега не сме искали издирването им от Интерпол- другарите Арабаджиеви трябваше да се укрият успешно-след това дадохме данните на Интерпол

ИЛИ КОЛКОТО ТАКИ - ИНТЕРПОЛ СЕ ОТНАСЯ С НЕДОВЕРИЕ КЪМ БГ - ТОЛКОВА СЕКРЕТНА ИНФОРМАЦИЯ ИЗТИЧА ОТ ТОЗИ КАНАЛ (БУКВАЛНО!). СЕГА И ЕВРОПОЛ ЩЕ РЕВНЕ - ЦВЪКИ СЕ НАЦВЪКА ТАМ !!

Госпожата ми е първа дружка, не я мислете, оправила съм я.

Не се лъжете БГ говеда.Никой от теа дето ви разправат че двамат селяндури арабаджиеви требвало да се върна в БГ, В ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ НЕ ГО ИСКА.Както не искат да се върнат сестрите галеви или оня мустакатия овчар-"собственик" на ктб,хаха "собственик"...Нали ако се върнат и си отворат устенцата, ИСТИНСКИТЕ СОБСТВЕНИЦИ НА БГ,ТЕА ДЕТО СИ СПРЕТНАХА "ПРЕХОДЧЕТО" ШЕ УВЕХНАТ.Теа дето ви ги написах а и всички дето ви се набиват в тъпите кратуни от всички посоки са само подставени лица от истинските собственици-кръга на правешкия свинар тодАр христов живков.

Малко внимание към речника! Тодор Живков нищо не открадна, помагаше на всеки в нужда! Голяма личност, след него такъв не сме имали...

А синът му с какви пари живее вече 30 години в Швейцария?

Аз съм ги консултирала къде могат безопасно да се установят.Конете си у реката аз няма да оставя.

Е, недейте така, те ще си дойдат доброволно. Миличката тя, като не е гримирана, много зле изглежда, а още е млада.

При парите за които става въпрос и "своевременната" реакция на нашите институции, тия е напълно възможно вече да не изглеждат, както на снимките.

Не са закъснели с месеци , а с няколко десетилетия !!!!! Като съучастници трябва да се привлекат и лицата от прокуратурата , затваряли си очите за престъпленията на уродите през всичките години .

Аха чак сега , значи вече добре са се скрили.

Църула се казва Вълчо. Защо пишете Ветко?

За по-европейско

Къде е сега голямата им приятелка и подчинена Калина Паскалева ( журналистката която уж се бори срещу престъпността и неправдата към обикновения българин) да каже нещо по въпроса ? Много е удобно да бачка за престъпници , но да го играе едва ли не защитник на народа и на неправдите които ни съпътстват и в ежедневието...

Ахаха,изчакаха ги да се скрият на място където не могат да бъдат екстрадирани и тогава ги пуснаха за издирване. Спец.прокуратурата и спец.съд са пълна пародия. Оставка на ГЕРБ и да идват десните да управляват че да ни вкарат у правия път. ГЕРБ и БСП винаги са докарвали страната до разруха

а защо не се вижда,че само при герб този чоков,търка нарове по съдилища и следствия,но при дпс и комунистите си развяваше байряка.защо само при герб виждам в съда баневи,търсят ветко арабаджиев,смазаха братя галеви,митйо очите чака реда си,бъргаският майбах се провали,доган не се чува общо всето,правят се пътища,училища,санирания,и какво ли още не?кога това се е случвало при комунистите?

А защо се вижда че това са чисто поръкови арести и че нито едно от тях няма да издържи - и после България ще бъде осъдена в Страсбург

Да се махат тия,ега ти теорията.Уредил ни глоба само 77000000 евро,вместо да реагират навреме и да не се стигне до глоба.За пандиза са всички,волно или от глупост такива действия ощетяват и без това бедния българин.Сега и тези,налапаха се,платиха си и дим да ги няма,ще очакват чадърлиите някъде по яхтите си.

Е, той как се казва Ветко или Валчо?

Тая ако се казваше Гичка, щяхме да си имаме хотел "Гичка" в Лозенец :D

"Гичколина" или нещо такова щеше да е! Тя тази "Маринела" всъщност се казва Маринка...

Това са от най - злото, което е родила партията.

Ама Ветко ти си се казвал Вълчо ли бре?!

Само не ми е ясно защо тези и онези Баневи, и други... едва сега, след толкова години ще им се търси някаква отговорност?

Щото идат избори, не разбра ли?

КЪДЕ ГО ИМА ТОВА ПО СВЕТА БЕ ХОРА??? ТИЯ СУТЕНЬОРИ( ВЪТЬО И МАРИНЕЛКА) ОБЯВЕНИ ЗА ИЗДИРВАНЕ ОТ ИНТЕРПОЛ....АМА ХОТЕЛИТЕ ИМ БАЧКАТ?????!!!!! КЪДЕ ГО ИМА ТОЗИ ЦИРК???

да затворят хотела и да изгонят служителите ли? Те не са като тях милионери, а припечелват за хлебеца всеки месец... Достатъчно е да им запорират частните сметки.

moket1

ЧеРеДе на Маринелка!

Luna0102

Ха, ха верно, може пък да се намерят добри хора и да я качат безплатно на самолет за България.

Ей,и на тия им уредиха спокоен и разкошен живот до девето коляно.Каква беше причината да не се арестуват навреме,когато се знаеше къде са?Докога ще спим бе българи..?

Тяхното не се губи, мисълта е сила, а всенародната "любов" е достатъчно силна, за да приключат до първо коляно още. Грабителите и изедниците не мислят за децата си, не мислят ...

Luna0102

Някой да знае какво стана със сина им -още ли е в ареста?

Целта на тая дандания е да се "приватизира" бизнесът на тия двамцата всичко друго презни приказки.

Целта на тая дандания беше да се "приватизира" бизнесът на тия двамцата, интерпол няма да ги намери скоро всичко друго е празни приказки.

Тези двамата са еталон за нагли, самовлюбени и безпардонни парвенюта, издигнали парите, властта и кича в култ! Имат късмет, че живеят в любителска държава с аматьорски институции.

Тия кой знае на кой топъл остров се пекат, от където няма екстрадиция. И защо само ни залъгват, че НАП е затворил "Маринела", не е вярно, провеждат се балове, хотелът си работи, явно тия отвън дирижират нещата. Сега очаквам и синчето им да го пуснат и да се съберат за празниците. Тия имат много, ама много пари, а идат избори и на някой много, ама много му трябват.

Защо се учудвате? Нали им трябваше време да се устроят....

Ще ги хванат колкото Галевите и прочее. Като не искат да ги хванат, няма как да ги хванат.

Селяни.

Тези, издирваните де, за толкова време можаха и на Луната да се покрият, ако искат.

Само че, обаче, Интерпол гледам издират Вълчо Арабаджиев. А?!?

Нашите управници много обичат да дават няколко месеца време на криминалите докато се замаскират някъде из топлите страни! Тикволандия е рай за крадците и мошениците! Рай!

Прощавай, Вътьо ..., достатъчно време ли ви дадохме, за да потънете в майка си пу....та..??!!?

Ще ги хванат за долуподписания...

На какви селски пръчки, тарикати и доносници са дадени нашите пари и на нашите родители и дядовци и баби направо ужасТ!

Абе може ли малко да понамалите снимката на Арабаджата, че като скролнах надолу изведнъж се показа и котката чак подскочи?

Явно оставените 10 млн. са свършили, а имаме и нова глоба, така че бъркайте си в джобовете и кажете къде са другите кинти - хахахах

Те са при братя Галеви. И ги търсят, както търсеха Баневи - за да ги пуснат, след като си платят.

цървулите-лачените...

PEYTSCH

Задочното обвинение и присъда следва да бъдат увеличени, удвоени заради това, че се укриват от правосъдието ! Стига джендърски либерализъм спрямо новобогаташите0далавераджии!

и Кобилкина била бременна - все топ-новини!

Но Кобилкина си изкарва парите с честен труд, а не като тия червени престъпници.

Много честен труд - да продава вода за любов или някква друга такава простотия беше. Тя разведена, но иначе учи другите как да не се разведат. :)