Коментари - Интерпол и Европол оцениха различно разследването на атентата | Днес.dir.bg

Интерпол и Европол оцениха различно разследването на атентата

Интерпол отчита липсата на напредък в разследването по атентата в Сарафово като аномалия въпреки общите усилия на много държави, заяви пред bTV генералният секретар на международната организация Роналд Ноубъл в навечерието на световната й среща, която започва в Рим днес. МВР обаче цитира Европол, които са на противоположно мнение.

Обратно в новината

Коментари - Интерпол и Европол оцениха различно разследването на атентата | Днес.dir.bg

Коментари

пол мол на кой му дреме Цвинокио от одавна каза че сме пречупили гръбнака на престъпността а на рейса му е гръмнала газовата бутилка!!!!

Характера и начина,по който е извършен атентата е показателен за това,че кой стои зад него не трябва да бъден намерен,за да може да бъдат обвинявани удобни и обичайни заподозрени.

Мисля,че зад атентата стоят Турските служби. Отмъщават си заради жертвите които дадоха в"Флотилията на свободата". Разобличителя

След като толкова много хора разследват очевидно не виждат нещо,което е пред очите на всички. Българският туризъм също е жертва и някой има интерес точно преди сезона да се случи подобно нещастие, за да отидат туристи другаде. Навсякъде има евреи, но тук туризмът е от малкото печеливши търговски дейности,а някой има интерес в България нещата да са зле. Този атентат има "зад кадър". Отпред са евреите, но фона е туризма ни. Пък и тероризма не е нищо друго борба за пари и преразпределението им.

Абе те не могат да хванат най-обикновени крадци, а ние искаме да хванат терористи, да не говорим че за 23 години не са хванали нито един шпионин.

Не е важно кого са хванали. Важно е кого ще обявят публично по медийте, че е организирал атентата. А от статият излиза, че ЕВРОПОЛ са по- слабо засегнати от израелизацият на службите за сигурност в модерния свят

Не се заблуждавай. Всички са под една шапка. Друг е въпроса че се шпионират взаимно.

Е ТО Е ЯСНО,ЧЕ НЯМА НИКАКЪВ НАПРЕДЪК,НО Е ДРУГО ДА ТИ ГО КАЖАТ И ОТВЪН!

В МВР и ДАНС никога не е царяло такава некадърност и безумие!!!

Да ама Цв.Цветанов - каза,че ИМА НАПРЕДЪК,а аз не се съмнявам в думите му.

като не сме си свършили добре работата на място, какво може да направи Интерпол?

Пореден шамар за МВР и то от Интерпол! Причината за неуспеха на разследването е ужасяващата бюрокрация, ниските заплати, липсата на мотивация сред разследващите и лошата подготовка на кадрите. Така, че нищо ново под слънцето....

много си прост бе Мунчо иди да си пиишшш ръкиита

Как и какво ще открият, като само по нескопосаната бомба мога да Ви кажа че са били някакви аматьори. Хората какви бомби правят малеееее, след тях не могат да разберат 20 или 200 човека е имало в автобуса, и дали изобщо е било автобус. Егати бомбата щом е убила само 5 човека в радиус 1.5м. Пълни аматьори, и именно затова никой не знае и никога няма да се научи какво наистина е станало. Но определено са болни мозъци, за да убиеш човек. Поне сега и света видя некомпетентността на нашата полиция. хахахахах имали снимка, знаели кой е, знаели че е мюсолманин, разбрали по каквото е ял че е от средиземноморието, даже не бил сам а имало и други, и за тях знаем ама нямаме доказателства. Няма такава полиция. По-точно, нашата полиция нищо не може и не прави, а ония които наистина правят разследването нищо не казват защото знаят че при нас е разграден двор за информация.

Плевнелиев обещава все едно си е в Бизнес Парка, но държавата не е частна фирмичка, а сложно нещо и трябва да си държавник, какъвто той явно не е и никога няма да бъде.

Добре де тези евреи като си организираха атентата тука що не си подсигуриха виновни? Сега само сечено правят на горкия Ежко Ежков че и на Винету... А те милите така хубаво бяха преборили организираната престъпност и всичко друго което имаше за борене...

Все повече се убеждавам, че щом някой български политик ти се хили и лензи като ти говори, значи нещо те мотае и лъже. Но също така ако не се хили и лензи, не означава, че не те мотае и лъже, а по-скоро обратното.

Congratulations Borisov! някой да му го преведе.

Предлагам Стоичков, като негов близък приятел, да му го преведе!

отидоха за нулевия резултат? Май само подслушването върви добре.

И нулевият резултат Е резултат на усилията на цели служби, службички и службогонци!

Еййй, не само че дюнерите не ни спасиха, ами май бг-антитерористите са единствените толкова некадърни, че нищо не са открили. Цецко - дай един апартамент насам веее, тъща ти ще ти купи друг!

Муши, ти ли си?

ХУБАВОТО НА ЦЯЛАТА РАБОТА Е,ЧЕ ПОНЕ ИМА КОЙ ДА НИ КАЗВА,ПЪК БИЛО ТО И ОТ ЧУЖБИНА,КАКВО СЕ СЛУЧВА В МИЛАТА НИ РОДИНА. ЩОТО ДО СЕГА ЦВИНОКИО И ББ ПЛЕЩЕХА ЩУРОТИЯ СЛЕД ЩУРОТИЯ. НО ТАКА ЩЕ Е- СЛЕД КАТО СЕКТОРА ЗА СИГУРНОСТ Е ПОВЕРЕН НА ХОРА ОТ РАНГА НА ЦВИНОКИО,КАЗАКОВ И ЦВЕТЛИН ЙОВЧЕВ.А САМИЯТЦВЪК СЕ МИСЛИ ЗА НЕЗАМЕНИМ- И РЕЗУЛТАТИТЕ СА НАЛИЦЕ. НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ ЦВЪК СИ МИСЛИ ,ЧЕ ВЕЛИКИЯТ МУ БОП ЩЕ РАЗКРИЕ САМ СЛУЧАЯ. ЯДЕЦ ОБАЧЕ. НИЩО НЕ СЕ ПОЛУЧАВА, ДОКАТО ТУК В СТРАНАТА СЕ ГОВОРИ ВИДИШ ЛИ ,АХА...АХА..... ОЩЕ МАЛКО И ЩЕ ГИ РАЗКРИЕМ.

Съпричастността му е толкова срамна версия, че не вярвах, че дори на вас ще хрумне!

Аз също мисля, че Борисов е персонален виновник за случилото се. Ето, например в САЩ атентати и срутвания на небостъргачи не се случват, защото там Президентът гледа по-сериозно на нещата. Друг пример - дори самият Израел е спокоен като детска градина в часовете между 14-16 следобед. Там също гледат по-сериозно на нещата. Дори командирите ти от Позитано казаха, че няма защита от тероризъм, особено когато не е насочен пряко срещу теб, а срещу Израел на твоя територия. Май, другарю, Мунчо следи по отблизо изказванията на Румен Петков от вас - срамота! Няма да има повече кебабчета на Бузлуджа за вас!

Е ПА ЗА ВАС НАЛИ ЩЕ ИМА ПЪРЖОЛКИ. ТОЙ КУЧКАРА СИ ЗНАЕ РАБОТАТА-ЩЕ ВИ ПОГАЛИ ПО УМНИТЕ ГЛАВИЦИ,ЩЕ ВИ СЕ УСМИХНЕ, ЩЕ ВИ ДАДЕ КОКАЛЧЕ,А ВИЕ ЩЕ ВЪРТИТЕ ОПАШЧИЦА И ЩЕ МУ ЛИЖЕТЕ КРАЧОЛИТЕ.

Да ама не... до преди няколко години израелските туристически групи бяха предавани на летищата от охраваняващите ги израелски ченгета на българските такива които им организираха охраняван трансфер от летището до охраняван хотел, пък после ако искат да се шляят поединично без охрана до края на ваканцията... до момента в който групата пак ескортирана от наши ченгета не я предаваха под брой на чакащите в самолета израелски пазители. Та въпросчето е щом като израелците си плащаха за мероприятието що е прекратено. Използвам случая да напомня че докато в България имаше бум на фалшиви 20-то левки главния секретар на МВР ловеше фалшиви долари из цяла Европа да не говорим че вместо конрабандни цигари влизащи у нас същия пич се шляеше между Щатите и Холандия за да лови колумбийски кокаин. А америкнците сами са си виновни достатъчен е само написаното в доклада за 11 септември че на един от предполагаемите терористи че ръчната чанта е дала положителни проби за взрив преминавайки през скенера на охраната но представител на авиокомпанията с която е щял да пътува го е хванал за ръчичка и го е качил на самолета за да не закъснее полетът, и от там нататък всичко е поредица от страх да се вземат отговорни решения в критичен момент продължили почти два часа.

Много шум за нищо!?!?!?

Как така за нищо? Загина български гражданин! Дали вашите роднини биха ви оценили като "нищо", ако ви убият?

Говоря за медиите и полицията. Няма напредък=нищо

Първият въпрос е.... Кой има интерес да се случи ? После, кой има интерес да не се разкрие...при "толкова работа" и накрая, кой има интерес....да се забрави случилото се?

Този ако не е Стоян Ганев, трябва да е някой извънземен ... Цецо, Цецооо ... Да си вземаш Бибито и да се махате. Ама кукловодът не дава, казваш, а?

Единственото което президентчето може да обещае е че довечера жена му ще го тепа с чехала!

Ограмни структури като Интерпол, Мосад и ЦРУ не могат да открият атентаторите, но това е само защото са тъпи и не са се сетили да питат форумно-кръчмарските специалисти тук - те знаят всичко за разследването и за 2 ракии и една салата ще ти доведат за ръка организаторите, че и мъртвия атентатор ще съживят да потвърди версията им.. Зле сте, хора! Мислете малко, стига само злоба.

Много добре казано :)

Крадеца вика дръжте крадеца!Докато на власт е организирана престъпна група разкрити престъпления няма да има.Ще има само срамни акцийки с измислени имена за пред медиите за които после държавата,тоест всички ние ще плащаме обещетения на арестуваните в тях.

Няма ли театро и уйдурма нашите готованци не могат да разкрият нищо,Нали всички са наместени връзкари ,а не професионалисти .То без мозък и с кривак в ръка не може да се очаква,че ще разкрият каквото и да е.Виждаме ,че у нас за да станат герои в очите на лумпенизираните слепи Цвъцковци си правят съчинения по картинка (Уйдурма) и ги дават в съд където съдиите били виновни ,че ги оправдавали.Водещо е чия жена и от кого е прекарана и да му отмъстим.

има и по-гадни въпроси - ИМА ЛИ В БЪЛГАРИЯ ХОРА ИНКОГНИТО - БЕЗ ДОКУМЕНТИ ЗА САМОЛИЧНОСТ, И НИКОГА НЕ СА БИЛИ РЕГИСТРИРАНИ В ДЪРЖАВНИТЕ РЕГИСТРИ? На мен този атентат почва много на лошо да ми мирише, и тези ислямисти по Родопите може да се окажат сериозен проблем...

Еми с толкова пари - толкова разследване. Да вдигнем бюджета на МВР на 2 000 000 000 лв., току-виж разберат нещо по случая.

или да ги изтрепем като кучета за организиране на мафия, а?

"За Интерпол обаче е необяснимо как след като се разполга със снимка и видео на атентатора все още няма информация за неговата самоличност, заяви Роналд Ноубъл. " За българските граждани обаче е изключително лесно обяснимо.

Не е ли ясно, че американците си направиха поредната постановка, само че вместо да е в Ню Йорк да събарят небостъргачи, сега взривяват летище. ХАМЕРИКАНЦИИИИ, ясни сте ни като прозрачна ваза, ама сте и тъпи като нея.

Нали тоз дето трябва да се бори с престъпността казва, че България е рай за организираната престъпност. Какви резултати чакате ? Кого са хванали, а още по-малко осъдили ? Пълна некъдърност и хаос цари в това министерство!

Това си е ясно като бял ден. Откакто НДСВ завзеха МВР то работи само в интерес на организираната престъпност

0 пак е добре :Д

"Интерпол отчита липсата на напредък в разследването по атентата в Сарафово.." "Неотдавна Цветанов заяви, че МВР има напредък в разследването и данни кой стои зад атентата." Ха, сега де! Кой лъже? И защо ли не закрият Интерпол, след като физкултурника и заспалите му полицаи вършат по-добра работа?

Защо Плевнелиев обещава,след като не му е ясно за какво иде реч .Явно,за да хвърля прах в очите,но не му минава номера.Хората там не са тъпи като нашенци,които ги избраха да вилнеят безнаказано.

Ама и Вие задавате реторични въпроси! Ясно е, че Интерпол за нищо не стават. Виж, МВР-то с новите попълнения от 2000 полицаи ще дръпне още по-силно и вече ще мери мускули с ЦРУ, МИ6 и МИ9.

Само да гледат да не попаднат в някоя нива с люцерна, че майка им жална... :)

...ами ако просто "снимката" на фото-робота няма нищо общо с действителността, тогава какво? ...изобщо не е чудно, че не са установили самоличността на атентатора...

Абе кажете защо се потули случаят в Коиловци? Защо няма следствие? Нарушена държавна граница, стрелба по хора и нараняване - ????? Нали има прозрачност в действията на МВР?

Няма разкрития и няма и да има! Защото крадецът вика "Дръжте крадеца!"!!!

Какво по-точно искаш да кажеш? Или просто ти идват сентенцийки в главицата, които ти се иска да споделиш, просто "ей така, заради спорта"...

Не е ли ясно, че американците си направиха поредната постановка, само че вместо да е в Ню Йорк да събарят небостъргачи, сега взривяват летище. ХАМЕРИКАНЦИИИИ, ясни сте ни като прозрачна ваза, ама сте и тъпи като нея.

Нищо ново - както с всички големи престъпления в България така и тук има атентат и убити, а виновните ги няма. Е, този път и от Европол/Интерпол не помогнаха, но почва да ме прояжда съмнение в предоставените им данни. Не знам обаче защо не е потърсено съдействието им за тези ограбили страната, за тези създали предпоставки да стане и не се разкрие този атентат. От краве мляко овче сирене не става

Изглежда, че на които трябва, у нас и в чужбина, е ясно, кои и защо са извършили този атентат. Скоро, медиите ще го загърбят. Явно на чужди на България влиятелни сили, не е изгодно да се оповестяват данни по това събитие! Какво пък, чак толкоз. Няма да ни се подобри хала, ако сме разбрали, че конкуренти на туризма от приятелски страни ни правят кал!

ми на мен нулевия резултат всъщност ми харесва, особено след като знаем какъв потически натиск има от изсраел и усата нашите да набедят хизбула

Какво се прави по идентификацията на тези чужденци до сега, колко време те са били задържани, каква медицинска помощ им е оказвана, от кого са освободени и на какво основание, като преди всичко това стои въпросът, как са попаднали в България и как са попаднали на това място. Трябваше първо да съдим тримата френски агенти, които бяха пребити от наши селяни по бързата процедура, пък после нека си ги прибират. Оборудването, което е открито в трите сака е твърде специфично и не всеки, който отива на екскурзия, включително да се катери или да се гмурка, носи такъв вид оборудване със себе си. И как се получава така, че едните са летели над Румъния и кацнали тук, пък другите знаели, че те ще кацнат в село Коиловци и ги чакали там с джип. От кого и на какво основание е нает джипа и въобще идентификацията на гражданите е ключов въпрос. Освободени! На какво основание и какви мерки са предприети върху понататъшния контрол върху тях. Ако има договорка с български ведомства говорим за тежък провал

Сега Цецо като иде там ще им обясни как нищо не разбират те

За да се явиш на маратон, първо трябва да спортуваш редовно и да можеш да тичаш. Така де, след като се оплачеш на полицията се чудят как да те пуснат по пързалката и да прекратят разследването. Как да се развиват и да се учат да си вършат работата? В един момент, когато им потрябва ноу - хау те не са го изградили.

Коментари - Интерпол и Европол оцениха различно разследването на атентата | Днес.dir.bg

Интерпол и Европол оцениха различно разследването на атентата

Интерпол отчита липсата на напредък в разследването по атентата в Сарафово като аномалия въпреки общите усилия на много държави, заяви пред bTV генералният секретар на международната организация Роналд Ноубъл в навечерието на световната й среща, която започва в Рим днес. МВР обаче цитира Европол, които са на противоположно мнение.

Обратно в новината

Коментари - Интерпол и Европол оцениха различно разследването на атентата | Днес.dir.bg

Коментари

пол мол на кой му дреме Цвинокио от одавна каза че сме пречупили гръбнака на престъпността а на рейса му е гръмнала газовата бутилка!!!!

Характера и начина,по който е извършен атентата е показателен за това,че кой стои зад него не трябва да бъден намерен,за да може да бъдат обвинявани удобни и обичайни заподозрени.

Мисля,че зад атентата стоят Турските служби. Отмъщават си заради жертвите които дадоха в"Флотилията на свободата". Разобличителя

След като толкова много хора разследват очевидно не виждат нещо,което е пред очите на всички. Българският туризъм също е жертва и някой има интерес точно преди сезона да се случи подобно нещастие, за да отидат туристи другаде. Навсякъде има евреи, но тук туризмът е от малкото печеливши търговски дейности,а някой има интерес в България нещата да са зле. Този атентат има "зад кадър". Отпред са евреите, но фона е туризма ни. Пък и тероризма не е нищо друго борба за пари и преразпределението им.

Абе те не могат да хванат най-обикновени крадци, а ние искаме да хванат терористи, да не говорим че за 23 години не са хванали нито един шпионин.

Не е важно кого са хванали. Важно е кого ще обявят публично по медийте, че е организирал атентата. А от статият излиза, че ЕВРОПОЛ са по- слабо засегнати от израелизацият на службите за сигурност в модерния свят

Не се заблуждавай. Всички са под една шапка. Друг е въпроса че се шпионират взаимно.

Е ТО Е ЯСНО,ЧЕ НЯМА НИКАКЪВ НАПРЕДЪК,НО Е ДРУГО ДА ТИ ГО КАЖАТ И ОТВЪН!

В МВР и ДАНС никога не е царяло такава некадърност и безумие!!!

Да ама Цв.Цветанов - каза,че ИМА НАПРЕДЪК,а аз не се съмнявам в думите му.

като не сме си свършили добре работата на място, какво може да направи Интерпол?

Пореден шамар за МВР и то от Интерпол! Причината за неуспеха на разследването е ужасяващата бюрокрация, ниските заплати, липсата на мотивация сред разследващите и лошата подготовка на кадрите. Така, че нищо ново под слънцето....

много си прост бе Мунчо иди да си пиишшш ръкиита

Как и какво ще открият, като само по нескопосаната бомба мога да Ви кажа че са били някакви аматьори. Хората какви бомби правят малеееее, след тях не могат да разберат 20 или 200 човека е имало в автобуса, и дали изобщо е било автобус. Егати бомбата щом е убила само 5 човека в радиус 1.5м. Пълни аматьори, и именно затова никой не знае и никога няма да се научи какво наистина е станало. Но определено са болни мозъци, за да убиеш човек. Поне сега и света видя некомпетентността на нашата полиция. хахахахах имали снимка, знаели кой е, знаели че е мюсолманин, разбрали по каквото е ял че е от средиземноморието, даже не бил сам а имало и други, и за тях знаем ама нямаме доказателства. Няма такава полиция. По-точно, нашата полиция нищо не може и не прави, а ония които наистина правят разследването нищо не казват защото знаят че при нас е разграден двор за информация.

Плевнелиев обещава все едно си е в Бизнес Парка, но държавата не е частна фирмичка, а сложно нещо и трябва да си държавник, какъвто той явно не е и никога няма да бъде.

Добре де тези евреи като си организираха атентата тука що не си подсигуриха виновни? Сега само сечено правят на горкия Ежко Ежков че и на Винету... А те милите така хубаво бяха преборили организираната престъпност и всичко друго което имаше за борене...

Все повече се убеждавам, че щом някой български политик ти се хили и лензи като ти говори, значи нещо те мотае и лъже. Но също така ако не се хили и лензи, не означава, че не те мотае и лъже, а по-скоро обратното.

Congratulations Borisov! някой да му го преведе.

Предлагам Стоичков, като негов близък приятел, да му го преведе!

отидоха за нулевия резултат? Май само подслушването върви добре.

И нулевият резултат Е резултат на усилията на цели служби, службички и службогонци!

Еййй, не само че дюнерите не ни спасиха, ами май бг-антитерористите са единствените толкова некадърни, че нищо не са открили. Цецко - дай един апартамент насам веее, тъща ти ще ти купи друг!

Муши, ти ли си?

ХУБАВОТО НА ЦЯЛАТА РАБОТА Е,ЧЕ ПОНЕ ИМА КОЙ ДА НИ КАЗВА,ПЪК БИЛО ТО И ОТ ЧУЖБИНА,КАКВО СЕ СЛУЧВА В МИЛАТА НИ РОДИНА. ЩОТО ДО СЕГА ЦВИНОКИО И ББ ПЛЕЩЕХА ЩУРОТИЯ СЛЕД ЩУРОТИЯ. НО ТАКА ЩЕ Е- СЛЕД КАТО СЕКТОРА ЗА СИГУРНОСТ Е ПОВЕРЕН НА ХОРА ОТ РАНГА НА ЦВИНОКИО,КАЗАКОВ И ЦВЕТЛИН ЙОВЧЕВ.А САМИЯТЦВЪК СЕ МИСЛИ ЗА НЕЗАМЕНИМ- И РЕЗУЛТАТИТЕ СА НАЛИЦЕ. НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ ЦВЪК СИ МИСЛИ ,ЧЕ ВЕЛИКИЯТ МУ БОП ЩЕ РАЗКРИЕ САМ СЛУЧАЯ. ЯДЕЦ ОБАЧЕ. НИЩО НЕ СЕ ПОЛУЧАВА, ДОКАТО ТУК В СТРАНАТА СЕ ГОВОРИ ВИДИШ ЛИ ,АХА...АХА..... ОЩЕ МАЛКО И ЩЕ ГИ РАЗКРИЕМ.

Съпричастността му е толкова срамна версия, че не вярвах, че дори на вас ще хрумне!

Аз също мисля, че Борисов е персонален виновник за случилото се. Ето, например в САЩ атентати и срутвания на небостъргачи не се случват, защото там Президентът гледа по-сериозно на нещата. Друг пример - дори самият Израел е спокоен като детска градина в часовете между 14-16 следобед. Там също гледат по-сериозно на нещата. Дори командирите ти от Позитано казаха, че няма защита от тероризъм, особено когато не е насочен пряко срещу теб, а срещу Израел на твоя територия. Май, другарю, Мунчо следи по отблизо изказванията на Румен Петков от вас - срамота! Няма да има повече кебабчета на Бузлуджа за вас!

Е ПА ЗА ВАС НАЛИ ЩЕ ИМА ПЪРЖОЛКИ. ТОЙ КУЧКАРА СИ ЗНАЕ РАБОТАТА-ЩЕ ВИ ПОГАЛИ ПО УМНИТЕ ГЛАВИЦИ,ЩЕ ВИ СЕ УСМИХНЕ, ЩЕ ВИ ДАДЕ КОКАЛЧЕ,А ВИЕ ЩЕ ВЪРТИТЕ ОПАШЧИЦА И ЩЕ МУ ЛИЖЕТЕ КРАЧОЛИТЕ.

Да ама не... до преди няколко години израелските туристически групи бяха предавани на летищата от охраваняващите ги израелски ченгета на българските такива които им организираха охраняван трансфер от летището до охраняван хотел, пък после ако искат да се шляят поединично без охрана до края на ваканцията... до момента в който групата пак ескортирана от наши ченгета не я предаваха под брой на чакащите в самолета израелски пазители. Та въпросчето е щом като израелците си плащаха за мероприятието що е прекратено. Използвам случая да напомня че докато в България имаше бум на фалшиви 20-то левки главния секретар на МВР ловеше фалшиви долари из цяла Европа да не говорим че вместо конрабандни цигари влизащи у нас същия пич се шляеше между Щатите и Холандия за да лови колумбийски кокаин. А америкнците сами са си виновни достатъчен е само написаното в доклада за 11 септември че на един от предполагаемите терористи че ръчната чанта е дала положителни проби за взрив преминавайки през скенера на охраната но представител на авиокомпанията с която е щял да пътува го е хванал за ръчичка и го е качил на самолета за да не закъснее полетът, и от там нататък всичко е поредица от страх да се вземат отговорни решения в критичен момент продължили почти два часа.

Много шум за нищо!?!?!?

Как така за нищо? Загина български гражданин! Дали вашите роднини биха ви оценили като "нищо", ако ви убият?

Говоря за медиите и полицията. Няма напредък=нищо

Първият въпрос е.... Кой има интерес да се случи ? После, кой има интерес да не се разкрие...при "толкова работа" и накрая, кой има интерес....да се забрави случилото се?

Този ако не е Стоян Ганев, трябва да е някой извънземен ... Цецо, Цецооо ... Да си вземаш Бибито и да се махате. Ама кукловодът не дава, казваш, а?

Единственото което президентчето може да обещае е че довечера жена му ще го тепа с чехала!

Ограмни структури като Интерпол, Мосад и ЦРУ не могат да открият атентаторите, но това е само защото са тъпи и не са се сетили да питат форумно-кръчмарските специалисти тук - те знаят всичко за разследването и за 2 ракии и една салата ще ти доведат за ръка организаторите, че и мъртвия атентатор ще съживят да потвърди версията им.. Зле сте, хора! Мислете малко, стига само злоба.

Много добре казано :)

Крадеца вика дръжте крадеца!Докато на власт е организирана престъпна група разкрити престъпления няма да има.Ще има само срамни акцийки с измислени имена за пред медиите за които после държавата,тоест всички ние ще плащаме обещетения на арестуваните в тях.

Няма ли театро и уйдурма нашите готованци не могат да разкрият нищо,Нали всички са наместени връзкари ,а не професионалисти .То без мозък и с кривак в ръка не може да се очаква,че ще разкрият каквото и да е.Виждаме ,че у нас за да станат герои в очите на лумпенизираните слепи Цвъцковци си правят съчинения по картинка (Уйдурма) и ги дават в съд където съдиите били виновни ,че ги оправдавали.Водещо е чия жена и от кого е прекарана и да му отмъстим.

има и по-гадни въпроси - ИМА ЛИ В БЪЛГАРИЯ ХОРА ИНКОГНИТО - БЕЗ ДОКУМЕНТИ ЗА САМОЛИЧНОСТ, И НИКОГА НЕ СА БИЛИ РЕГИСТРИРАНИ В ДЪРЖАВНИТЕ РЕГИСТРИ? На мен този атентат почва много на лошо да ми мирише, и тези ислямисти по Родопите може да се окажат сериозен проблем...

Еми с толкова пари - толкова разследване. Да вдигнем бюджета на МВР на 2 000 000 000 лв., току-виж разберат нещо по случая.

или да ги изтрепем като кучета за организиране на мафия, а?

"За Интерпол обаче е необяснимо как след като се разполга със снимка и видео на атентатора все още няма информация за неговата самоличност, заяви Роналд Ноубъл. " За българските граждани обаче е изключително лесно обяснимо.

Не е ли ясно, че американците си направиха поредната постановка, само че вместо да е в Ню Йорк да събарят небостъргачи, сега взривяват летище. ХАМЕРИКАНЦИИИИ, ясни сте ни като прозрачна ваза, ама сте и тъпи като нея.

Нали тоз дето трябва да се бори с престъпността казва, че България е рай за организираната престъпност. Какви резултати чакате ? Кого са хванали, а още по-малко осъдили ? Пълна некъдърност и хаос цари в това министерство!

Това си е ясно като бял ден. Откакто НДСВ завзеха МВР то работи само в интерес на организираната престъпност

0 пак е добре :Д

"Интерпол отчита липсата на напредък в разследването по атентата в Сарафово.." "Неотдавна Цветанов заяви, че МВР има напредък в разследването и данни кой стои зад атентата." Ха, сега де! Кой лъже? И защо ли не закрият Интерпол, след като физкултурника и заспалите му полицаи вършат по-добра работа?

Защо Плевнелиев обещава,след като не му е ясно за какво иде реч .Явно,за да хвърля прах в очите,но не му минава номера.Хората там не са тъпи като нашенци,които ги избраха да вилнеят безнаказано.

Ама и Вие задавате реторични въпроси! Ясно е, че Интерпол за нищо не стават. Виж, МВР-то с новите попълнения от 2000 полицаи ще дръпне още по-силно и вече ще мери мускули с ЦРУ, МИ6 и МИ9.

Само да гледат да не попаднат в някоя нива с люцерна, че майка им жална... :)

...ами ако просто "снимката" на фото-робота няма нищо общо с действителността, тогава какво? ...изобщо не е чудно, че не са установили самоличността на атентатора...

Абе кажете защо се потули случаят в Коиловци? Защо няма следствие? Нарушена държавна граница, стрелба по хора и нараняване - ????? Нали има прозрачност в действията на МВР?

Няма разкрития и няма и да има! Защото крадецът вика "Дръжте крадеца!"!!!

Какво по-точно искаш да кажеш? Или просто ти идват сентенцийки в главицата, които ти се иска да споделиш, просто "ей така, заради спорта"...

Не е ли ясно, че американците си направиха поредната постановка, само че вместо да е в Ню Йорк да събарят небостъргачи, сега взривяват летище. ХАМЕРИКАНЦИИИИ, ясни сте ни като прозрачна ваза, ама сте и тъпи като нея.

Нищо ново - както с всички големи престъпления в България така и тук има атентат и убити, а виновните ги няма. Е, този път и от Европол/Интерпол не помогнаха, но почва да ме прояжда съмнение в предоставените им данни. Не знам обаче защо не е потърсено съдействието им за тези ограбили страната, за тези създали предпоставки да стане и не се разкрие този атентат. От краве мляко овче сирене не става

Изглежда, че на които трябва, у нас и в чужбина, е ясно, кои и защо са извършили този атентат. Скоро, медиите ще го загърбят. Явно на чужди на България влиятелни сили, не е изгодно да се оповестяват данни по това събитие! Какво пък, чак толкоз. Няма да ни се подобри хала, ако сме разбрали, че конкуренти на туризма от приятелски страни ни правят кал!

ми на мен нулевия резултат всъщност ми харесва, особено след като знаем какъв потически натиск има от изсраел и усата нашите да набедят хизбула

Какво се прави по идентификацията на тези чужденци до сега, колко време те са били задържани, каква медицинска помощ им е оказвана, от кого са освободени и на какво основание, като преди всичко това стои въпросът, как са попаднали в България и как са попаднали на това място. Трябваше първо да съдим тримата френски агенти, които бяха пребити от наши селяни по бързата процедура, пък после нека си ги прибират. Оборудването, което е открито в трите сака е твърде специфично и не всеки, който отива на екскурзия, включително да се катери или да се гмурка, носи такъв вид оборудване със себе си. И как се получава така, че едните са летели над Румъния и кацнали тук, пък другите знаели, че те ще кацнат в село Коиловци и ги чакали там с джип. От кого и на какво основание е нает джипа и въобще идентификацията на гражданите е ключов въпрос. Освободени! На какво основание и какви мерки са предприети върху понататъшния контрол върху тях. Ако има договорка с български ведомства говорим за тежък провал

Сега Цецо като иде там ще им обясни как нищо не разбират те

За да се явиш на маратон, първо трябва да спортуваш редовно и да можеш да тичаш. Така де, след като се оплачеш на полицията се чудят как да те пуснат по пързалката и да прекратят разследването. Как да се развиват и да се учат да си вършат работата? В един момент, когато им потрябва ноу - хау те не са го изградили.