Хлапета грабят наивници чрез сайт за запознанства

Полицията разкри нов вид интернет измама,този път чрез сайтовете за запознанства, съобщава Нова телевизия.

Обратно в новината

Коментари - Хлапета грабят наивници чрез сайт за запознанства | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия трябва да са на ваканция по ТВУ-та и изправителните интернати.

абе брао на полицята бе.. брао .. нема само да гони добрите момичета. я брао

Същите ей тези след няколко години в България ще ги наричате бизнесмени, и шефове, и работодатели.... И ще колят и бесят...ама нали са предприемчиви" и кадърни"!... Истината е че след година-две или няколко тия келеши ще са пълнолетни, определено доста по-дееспособни, но пак ще ги срещаме из улиците и блоковете си, ама още по- оперени и арогантни!...

Типично за такъв тип омразни жалки страхливци - нападат в група и скришом. Нямат нито достойнството, нито смелостта да предизвикат някого открито. Ще има гей-паради докато такива келешчета (и подкрепящите ги келешчета по форумите) не изчезнат от лицето на земята.

Е то , че се правят на "мъже", хубуу, ама що не отидоха на Гей-парада, провел се в София преди няколко дена, да ударят по някой и друг шамар на участниците и да ги ограбят а???

няколко дена ли? той беше вчера.

Много полиция имаше ;)

хлапетата са чели БРАТЯТА на гришам.е,друго е описано в книгата,но идеята е същата. тей-идея!

Аз пък за първи път чувам разумна приказка от полицай - "всеки си намира начина да се пази". Ей това е правилното становище, иначе лъжата е неразделна част от историята, до преди някой век всяка писана дума се е считала за "чиста монета", погледнете ни религиите ... какъвто и да си, дори извратеняк има общ показател за всички - дали ти е на място акъла или увлечение, хормони или там каквото те движи надделяват над тебе и те карат да вярваш на нигерийски писма. Подобна "наивност" не бива никога да се превръща в повод за закони ограничаващи всички и всеки - глупака е редно да си сърба попарата, лъжеца също, но не и преди престъплението, както става все по-модерно в нашия съвременен свят.

същите ей тези след няколко години ще ги наричате бизнесмени в българия...

И шефове, и работодатели....И ще колят, и бесят...ама нали са "предприемчиви" и "кадърни"

Хаха тия са много хард бе:) Само дето малко акъл не им е стигнал да измислят нещо друго. Може да се отърват с условна за съжаление, а заслужават затвор за известно време. Бахти криминалното мислене, някой ден ще направят нещо по-лошо!

Проблема е че педя келеш - лакът сопол се счита за оправомощен да раздава наказания. И понеже в това има намесена педерастия и педофилия, всички писачи тука в хор припяват "Ауууу-гадните педофили" Истината е че след година, две или няколко тия келеши ще са пълнолетни, определено доста по-дееспособни, но пак ще ги срещаме из улиците и блоковете си, ама още по- оперени и арогантни

Наивни хлапета. Точно по високите етажи на новобогаташите и властниците се шири педофилията. Имат си и контакти с ченгетата и си имат охранители. Пък понякога и директно на висш полицай налиташ..."Наказателната им акция" е била от самото замисляне обречена! Хак, да им е.

Не ги хвалете, защото дваме кретенчета убиха студент по медицина в борисовата преди 1-2 години, защото решили че е гей. Накрая се оказа че момчето имало приятелка и се прибирало към къщи. Това са си чисти бандити, които си търсят причина да грабят и бият. Ето статията за ония келеши: link

кво има за хвалене, сега в затвора отзад ще станат като попски ръкави :)

И ако наистина се беше оказало момчето гей, какво тогава - в правото ли щяха да бъдат, да го убият?

Добре са го измислли децата. Тия чичковци педофили това заслужават. И при хомосексуалистите трябва да има някъв ред. Не оже дърт чичко с малко момченце.

ха сега да ги пратят в затвора да понаучат занаят

Ами като се афишират по паради, ще им се случва и това!

Умни деца :)

И глупави коментиращи :)

хаха, възпитание за обратно орезбени палавници

Възпитание им трябва на лумпени тикви като теб!