Сигнали за отвличане на деца стреснаха социалните мрежи

Масова психоза се появи след фалшиви сигнали за кражби на деца. В интернет се тиражират публикации за отвличане на деца, заради търговия с органи.

Обратно в новината

Коментари - Сигнали за отвличане на деца стреснаха социалните мрежи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пловдив. Задачите за страната за днес. Средата на лятото диета агнешко месо. 2. Организирайте атака срещу престъпността и граждани на армии които не са ни съюзници също и войскови части. Камъни притеснение примерно мирис каквото има под ръка. Гледайте атакуващия от коя страна е от лошите или добрите :). Смело ние сме по силни.

Още една задача почистете монитора и камерата за подобряване за зрението. Камерата е включена към основни оръжия не знам да ли е вярно но да приемем че е така.

В края на лятото менюто е друго но още е далече. Да се съблюдават локалните климатични особености като добавка и индивидуални особености .

Има само един прихопад под наименованието ALEX THE GREAT има си няколко блога които непрекъснато се споделят в фейсбук , фалшиви истории , подклаждащи етническа омраза и какво ли не . Намерете го , осъдете го и го закючете ....... зе да ми писва , чета само неговите глупости......

Здравейте !Аз лично съм дете и много ме е страх от почти две седмици се носят слухове из социалните мрежи за някакъв бус , но аз лично не знам да ли е истина затова ровя в различни сайтове с цел да разбера защото от 1 седмица не съм излизала и много ме е страх

Дълбоко дишане бавно.Вдишването по продължително. Изправен гръбначен стълб. Намери си приятели за охрана и подходящо време. За да атакуваш престъпността когато си по организирана излез когато не те очакват.Когато пазиш може да се наложи да стоиш по продължително в къщи. Задължително намери начин да излезеш така ставаш слаба. Може да дам още съвет.

Все повече и повече ще се натяга тази психоза в световен мащаб,за да успее плана при най-малка съпротива масово да се имплантират биочипове на хора.

Подобна "новина" със снимка се върти и в Щатите This couple has been seen on multiple occasions trying to kidnap kids, they seem to target little girls with their mothers in upstate New York area. Please share this story. Update: They have been spotted in a maroon car and now a white van.

Днес е Преображение. Само Господ може да преобрази този отвратителен вертеп, в който хората превърнахме света си. И Той ще го преобрази. Всеки ще си получи заслуженото, а до тогава - да уповаваме и Бог да ни пази от всички злини, които ни заплашват всеки ден.

амин!

Вие се грижете за децата си, не стойте толкова много в лицевата книга

ОТ КАКТО ГЕРБ И БКП-Д.С. СА НА ВЛАСТ,ВЕЧЕ 26 ГОДИНИ КАКВИ ЛИ НЕ УЖАСИ ИМА В БЪЛГАРИЯ!!!КРАЖБИ, ОТВЛИЧАНЕ,ПИЯНСТВА,ОПРАВДАТЕЛНИ ПРИСЪДИ,ПРОСТО НЯМАМ ДУМИ!?!? ДО КОГА ЩЕ Е ТАКА??????????????

Докато има тъпи СДСари като теб!!!!!!!!!!!!

Не се карайте - всички партийни зомбита сте, ама много зле. Сега, кой повече кой по-малко...

за герб сметката ти не излза,а пък другите властват в БГ вече повече от 70 години

избори и народа трябва да се държи под напрежение със всякакви средства и способи.

Интересно..Тоз от 4 години не се е прибирал в България. Как стоят нещата с гражданската и прегледа. И дали се шофира в Германия...

Докато бях изпълнителен директор на ИСУЛ, в периода 1999-2000 г., съм получавал десетки писма и телефонни обаждания със запитвания: Къде и как можем да продадем органите си, разказа депутатът от НДСВ Пламен Кенаров. Той не знае дали тези хора са успели да се включат в престъпната мрежа и да си осигурят допълнителните доходи, от които имат нужда. Моят отговор на тези запитвания беше, че у нас органи не се купуват или продават и че подобни деяния се наказват строго от закона, спомня си Кенаров. Според него мургавите ни сънародници, които в това отношение са смятани за рискова група от швейцарската му колежка Рут-Габи Вермот-Манголд, не са склонни да даряват орган или част от него, освен ако не става въпрос за техен близък.

Схемата за трафик на органи е организирана както при всички контрабандни стоки. Тук обаче съществува нюансът на доброволно донорство. В този случай има замесени лекари, които вербуват жертвата с обещание за пари и по-добър живот без здравословни усложнения. Най-податливи на това са бедните, отчаяни или безработни хора. След като донорът се съгласи, започва подготовката за експлантация на органа, която продължава няколко месеца. Обикновено се изчаква намирането на най-подходящия богат приемник. Правят се необходимите имунологични, биохимични и кръвни анализи за съвместимост. Това става или под формата на рутинни прегледи, или през нощта. Понякога изследванията се правят и в страната, където органът ще бъде изваден и присаден. Проблемът за дарителите идва в следоперационния период. Факт е, че всяка хирургическа намеса крие рискове. Въпреки това няколко дни след експлантацията донорът се изписва от болницата и се връща в родината си. Никой не носи отговорност за всички усложнения, които биха настъпили по пътя или след това. Здравето на тези доброволни донори обикновено се влошава вследствие на мизерните условия, при които живеят (мръсотия, глад и липса на лекарско наблюдение). Много често те умират, преди да получат обещаната сума

Ромите, които продават ежедневно кръвта си пред Националния център по кръводаряване в София, обаче разказват за младо семейство, което е продало децата си в Турция. Съпрузите сега живеели много добре в съседната ни държава, но без двете си близначета. На роднините си в България те разказали, че отивайки на гости при познати, децата им изчезнали. Няколко месеца по-късно се разбрало, че са си купили къща в едно малко селце около град Ескешерих. Децата са били с вродени умствени увреждания, но здрави физически. Затова ромите кръводарители предполагат, че са послужили за донори на органи. По данни на МВР за последната една година са заловени 40 души, за които има съмнения, че участват в канал за трафик на хора. В резултат на ефективната намеса на полицията е била предотвратена контрабанда на бели робини и деца в чужбина. Част от тях е трябвало да бъдат продадени за проституция, а друга за експлантация на органи, твърдят служители от МВР. Любопитно е, че въпреки арестите няма нито един обвинен в трафик на органи, а каналджиите се задържат по обвинение единствено в опит за пренасяне през граница на проститутки или емигранти. Абсурден е обаче фактът, че в 95% от случаите престъпниците остават ненаказани и бързо се връщат към дейността си. Това е една от основните причини (макар и косвена) Европа да ни подозира в трафик на хора и органи.

Хората вярват на това, което самите те очакват да се случи. Ако ще щял ден да пускам слухове за село Горно Нанадалнище, където кражби няма, има работа за всички, всички работят и са щастливи, ако ще дори и снимки да публикувам - никой няма да ми повярва, защото социалния ни опит ни сочи че това няма как да стане. Но същия този социален опит като чуе за зверства, насилия, държавни своеволия, цигански издевателства ни нашепва - е па може и да е вярно, защо да не е.

Голям човек съм, а споделих публикацията, имам само две деца и ако моите са потърпевши - дреме ми за статистиката. Страх лозе пази.

Щом се заговори за нещо значи има нещо вярно........... Просто крият информация да не става паника..... ужас!!!!!!!!!!!!!!!

в нашия град провадия беше се разчуло че са откраднали две деца от горния краи на града.и до ден днешен децата не разбират и няма и едно дете на улуцата.не вярваите на такива измишлиотини.аз дочух от моето дете че са му казали че заради откраднатите деца е имало талпа пред полицията. деца ако четете това всичко което четете в фацебоок е измишлиотина *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Населението да се въоражи и да стреля на месо за защита на децата си.

Наистина трябва, особено ако си параноиден.

Фалшиви, дръжки! В този ареал наречен Чалгария, нищо не е такова каквото изглежда. Тук закони няма, камо ли пък полиция, която да съблюдава спазването им. Корупцията е повсеместна. Пълно е с корумпирани "лекари" които за пари са готови на всичко. Сумати народ убиха, какво би ги спряло да вадят органи за пари. Не вярвам на полиция, ДАНСъри и други подобни чалгари. Пазете си децата, докато има какво да пазите. Народа го е казал, няма дим без огън.

На каква цена!? Цените и у нас са според индекса на международния трафик. Най-конвертируемата стока бъбреците, в Турция се продава между 2500 и 5000 долара, в Пакистан може да го изтъргувате на дъпминг за нищожните 1000 долара. Иначе нуждаещият се спешно от трансплантация плаща между 150 000 и 200 000 долара в... израелска клиника, каквато тези дни удари Интерпол, и където бе открита поредната българска следа в търговията с органи. Удивително, но присаждането на сърце, което няма как да се вземе от случаен пациент, струва около 80 000-100 000 долара. Виж, за черен дроб тарифата е твърдо 200 000 долара. При тези цени спецслужбите, които би трябвало да са в час, предполагат, че цената на едно живо българско дете е... 10 000 долара! Нашенските тарифи са дори под международните, твърдят ченгетата. Разследването установи, че три ромски фамилии са си поделили бизнеса с даряването на кръв. Според умопомрачителните данни въпросните кланове печелят милиони месечно от незаконното диспечерство и връзки с лекарите в кръводарителния център. Те са монополизирали ценните бележки за съответната група кръв и ги продават на безбожни цени от порядъка на 400 лв. за бройка. Ромите обаче не дават само кръв.

Ами то като е пълно с овце във Фейсбук така е. От няколко дни го гледам това съобщение, споделят ли споделят. Първо уж буса беш русенски, пък номера ясно се вижда че е разградски. После почнаха и снимки с трупове на деца да слагат, а тези снимки са събирани от нета и изобщо не са от България. Как не помисля че то най малкото ако едно дете беше убито, медиите щяха да гръмнат, камо ли няколко случая или опита. Някой разпространява такива неща за забавление, доста зловещо при това. Не че няма риск детето ако е само да му се случи подобно зловещо нещо. Но то е просто потенциална опасност, като всички останали рискове за здравето, а не реални случаи.

Трите клана са си разпределили териториите Центърът за зарибяване е столичната ул. Братя Миладинови поради близостта на до Женския пазар и големия поток роми, бежанци, бездомници и несретници. Според спецслужбите същите цигански кланове са и в основата на износа на хора за търговия с органи. В случая обаче бизнесът не стои както с кръвта. Той е изключително доходоносен и затова - много опасен. Ромските босове се пазят един от друг, за да не ги натопи конкурента пред полицията. Всяка фамилия действа сама за себе си, а дилърите й са като агенти на ФБР. Затова за този мръсен бизнес не се знае почти нищо. Всъщност работата на босовете е да намират роми за донори от цяла България, след което да организират пътуването им в чужбина. Бизнесът с човешки органи бил толкова доходоносен, че дори само дилърите прибирали стотици хиляди евро. Каналите обикновено водели до платежоспособни клиенти в Източна Европа, както и такива в Турция и Гърция. Донорът вземал не повече от 2000 евро за извадения си орган. Естествено по веригата цената се повишава. За здрав бъбрек крайният купувач кандисва и на 100 000 евро, ако е достатъчно платежоспособен.

Само че в този случай става въпрос за тъпа гавра с потребителите на фейсбук. Никой не знае какво правят циганите с децата си, те за тях са източник на доходи и всичко е възможно. Но това което се разпространява във фейса, че и някакъв сайт го публикувал, позовавайки се на източника потребителка във фейсбук го била качила, е съвсем друго. Има публикувани снимки на бус, който както виждаш е проверен и няма нищо общо. Има публикувани и снимки с детски трупчета които са от нето от престъпления в съвсем други страни. Просто на някой му е забавно да гледа докъде може да стигне човешката наивност. Аз видях поне 6-7 човека от приятелите в профила ми да го споделят при това големи хора не деца.

това не е наивност. това е страх. страх за наи-милото ти. и от това което прочетох в другите коментари - почива на много доказателства.

При положение, че в Косово има търговия с органи ДАНС трябва да следи в БГ какво се случва. Има такива слухове,че в Гърция и Турция се случва. Световните диктатори превърнаха Балканите в заден двор на Европа по подобие на техния заден двор Латинска Америка.

Тва колко просто народ има! И как вярват на всякакви слухове от типа на "ами тя една жена на пазара каза..." Толкова не разбирам, тея хора нямат ли глави на раменете си да мислят с тях? Няма да коментирам и другата страна - хората, които ги пускат или разни там глупави сайтове с нереално глупави опити за привличане на аудитория. Те извънземни ли не кацаха, деца за донори ли не крадяха, края на света ли не идва, от рак ли не се излекувахме с 3 кълбета напред и 2 назад (по метода на бай Гочо от Каспичан). Баси изтрещелите хора!

Доколкото зная, в Турция (и може би в целия мюсюлмански регион) много пазят децата, защото явно не са редки случаите на отвличане. Дали с подобни слухове не се цели разгаряне на и без това започналата да гори война между християни и мюсюлмани? Не че не трябва да се обръща внимание, но като че ли целта не е просто хората да бъдат предупредени. Има коментари, че службите у нас си мълчат дори и родителите да са съобщили. Точно в сегашно време никой на никого не може да затвори устата - има безумно много медии, интернет. Едно дете да изчезне за минути целия ефир може да гръмне. Без значение дали полицията мълчи.

ПРОДАВАТ ГИ !!!!!!!!!!Това е отвличането на деца за органи. Младежите от Добричко са следствие. Слухът за похитени деца за органи тръгва от Първомай, Пловдивско. В местен фолклор се превръщат наблюденията на лелки, които се кълнат, че са видели линейки с по трима души, които събират деца. Изчезват и безпризорни ромчета от циганското гето в Харманли. Там бащи, които не се интересуват от съдбата на многобройната си челяд дори не се интересуват от съдбата на продадените си чеда. Даже като подпийнат, почват да се хвалят като рибари кой за колко е изтъргувал невръстното си отроче.

Бе, родителите не си мълчат, ама медиите и службите си мълчат.

С тази статия поради нашумялите сериозени сигнали дирниците се стараят да притъпят бдителноста на хората като манипулират съзнанието им и трият коментари .НО ОБЩЕСТВОТО ДИРНИЦИ ЗНАЕ ЗА ТЪРГОВИЯТА С ДЕЦА И НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ МАНИПУЛИРАНО НАЙ МНОГО ДА БЪДЕТЕ РАЗСЛЕДВАНИ ЕВЕНТУАЛНО ЗА ПРИКРИВАНЕ НА ТЕЗИ ДЕЙСТВИЯ НА РОМСКИТЕ КЛАНОВЕ .Според източници от спецслужбите този трафик е засечен за пръв път с канала на донори от Шуменско към Истанбул. Тогава са арестувани Анелия Жекова, Ясен Янков и Мартин Василев, които след продажбата на собствените си бъбреци са станали трафиканти посредници на органи. Цената на един бъбрек била между 2500 и 5000 долара.

сигналът бил фалшив.... А КАКВО СТАВА С ИСТИНСКИТЕ СИГНАЛИ? - за корупция, за кражби, за престъпления на политици, полицаи, митничари, бизнесмени и мутри? С тях какво правим?

DIDA

Българинът вече е толкова изтрещял, че ако му кажеш, че слънцето от 1 година изгрява вече от Запад и той ще повярва. А политиците точно от такива хора се нуждаят!

МВР е част от властта и те по презумция отричат всяко престъпление.Лошото е че впоследствие почти всички сигнали се оказват верни,а мвр работи като служба за дезинформация и лъжи.

Поредната медиийна пушилка, направена с цел да замаже нещо друго. НИЩО! АМА НИЩО не се връзва в тази "новина". 1.Някой си минавал - никой не видял номера на микробуса! 2.В село с 8-10 деца - всичко се знае...Едно дете да изчезне и ще се разбере за 15 мин от всички там. 3.Родители да са се оплакали? Кой родител ще мълчи? Освен ако и той не е в далаверата разбира се... 4.... Много "миризлива" тази "новина" брей.. Коя ли поредна далевера на богоизбраните се замазва с нея?

Зомбито не чете какво пише в новината. Зомбито чете само заглавията и гледа анонса на новините по американската телевизия.

не си чел внимателно - видян е номера на микробуса

Да да..Някой някъде е видял нещо. Естествено нищо конкретно не се казва. Типичен журналистически похват похват за обработка на съзнанието. не се казва с благородна цел: нали тече следствие?!?! Хе хе..За всяко нещо си имат оправдание..

Хич не е "разграден двор" - това е двора на касапница.

"Теоретично - ок, но едно дете ако се открадне, ще научим веднага от родителя. Нали не си представяме, че масово ще се крадат деца и те ще си мълчат?, каза Марияна Симеонова." Съвсем ясно си представяме как моралните мутанти в разните лай.яни агенцийки, службици, мвренца, министерства, медийки... си мълчат и си делкат пари с изродите търгуващи криминално с органи. По съвсем същия начин както това става с наркотиците, контрабандата, трафика на хора, проституцията... и прочие изродщини по управленски чадър.

"...под управленски чадър."

ДИМ БЕЗ ОГЪН НЯМА!

Първо се ограмотете, че тогава пишете простотии по форумите, тъпи илитерати! А рязаните - да си ходят в Турция. Тук е България, а не булгаристан! Турското робство свърши преди близо век и половина! А това, за краденето на деца, дай боже да е само слух...Защото, ако се надяваме на сегашната власт да се справи с подобен проблем, жестоко се лъжем. При сегашните некадърници - абсурд!

Само една забележка - турско- циганското-еврейско робство започна да се възражда, под прикритието на "демократично управление" отпреди 26г. и набира сила.

Прост народ е булгаристанският.

Срам ли те е да кажеш към кой "умен" народ принадлежиш?

Пловдив да организира страната от всеки район когато се излиза и през останалото време да има гражданска охрана включително и вечерна. Атакувайте нарушителите в подходящия момент или по осмотрение.

Тракийците се преструват.

А дир-а съвсем не помага за разпространение на нелепи слухове...

Не подценявайте новината,защото МВР,ДАНС и ГДБОБ последни ще разберат.

Те първи ще разберат, защото не става без тяхно съдействие и прикритие, но ще се правят на умряла лисица до последно.

Ей тва хората са много прости животни! Щом някой изплюе някаква тъпня и всички почват да му вярват! Самоче не е само този случай ами 90% от "медийте" са пълни с лъжи за всякви гадорий само и само глопаците да вартят посещения = реклами!

"глОпаците" много бързо се познават по неграмотността и правописа.

Това да не е работа пак на Мая Манолова. Нали ще защитава гражданите и техните интереси.

Във всеки случай, мозъци от гербави няма да вземат, защото мозъци в гербавите липсват.

ви "мая" за нова телефонна измама. "Всяко събитие, свързано с региона е случайно или измислица." :)

"мая", да се чете "маЯ", захранка.

А БОСТАНДЖИИТЕ ОТ ГЕРБ И ПАРТИЯ КОЧ ПОЧНАХА ДА ИЗПАДАТ В МИСТИЦИЗЪМ В СТИЛ ЛЮДМИЛА ЖИВКОВА :)))))) Донесоха вода от свещения кладенец в Плиска на откриването на "Белокопитово" ПАПА НА НОВАТА РЕЛИГИЯ МУТРЯМ (ОТ МУТРА И ИСЛЯМ ) В СЛУЧАЯ Е БОЖО ШОПАРА :))))

Идват избори, ще се нагледаме на какво ли не!

Това е.Идат избори,съклетът трябва да се напомпва и електоратът да мисли минимално,за предпочитане хич. Но в негова полза ли е:-) ?

Pesh0

МВР , няма данни за отвличане на деца . Ама МВР няма данни и за корупция . Няна данни за събиране на пари по пътищата от полицай. Няма данни за купуване на гласове по изборите . Всичко са слухове :) Май стана като в приказката за лъжливото овчарче.

все нищо не знаят, чакат последния момент, аз вярвам на гражданите, които са били свидетели, четете по другите статии относно тази тема какво пишат свидетелите! не вярвам на медии и полиции! те нищо не знаят и все прикриват нещата!!! дразня се!!!

преди години бабата ме лънготеше, че юдей минавали крадяли и те слагали в буре с пирони и те търкаляли и после ти изпивали кръвчицата! Беше набожна мноо.

На такъв келеш като го хванеш да му натрошиш тиквата на ситни парчеца!!!

Сега МВР да намери тази офсъ Мариета Рашкова дето разпространява слухове и да и лепнат една глоба или съд даже!

Първото мнение е най-вярно. Полиция и прокуратура да се стягат!