ГДБОП е разкрила 60 педофили, ”ловуващи” в интернет

От началото на годината ГДБОП е разкрила над 60 случая на педофили в интернет.

Обратно в новината

Коментари - ГДБОП е разкрила 60 педофили, ”ловуващи” в интернет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

може би не им вярваш, защото самият ти още не си получил "справедливо възмездие"

Сам ли се коментираш, sybi? или коментираш приятелите си от бхк и лично сорос?

"..Не на последно място полицията, която ежедневно се сблъсква с този тип престъпления и събира доказателства, които впоследствие представя на съда и прокуратурата, така че извършителите на този тип престъпления да получат справедливо възмездие", допълни шефът на сектор "Киберсигурност"." Не знам защо не ви вярвам на приказките. сигурно защото ви гледам делата.

В позитано 20 ли ги хванаха?

Как така някой ще пуска портрета на лице, което не е обявено от съда за виновно и няма влязла в сила присъда? Как така може да опозориш някого и той да се окаже невинен? Ти ли ще платиш масрафа после? До кога някой ще ни осъжда държавата и ние ще плащаме заради негодни полицейски разследвания? Защо не кажат Явор Колев как опазва оплакалите се от компютърно изнудване?

Цитат от статията: "От началото на годината ГДБОП е разкрила над 60 случая на педофили в интернет. " Разкриването го разбирам само като статистика, какви са наказанията, на които са били осъдени, а всъщност задържани ли са педофилите?!

... ПУСНЕТЕ ПОРТРЕТИТЕ ИМ В ИНТЕРНЕТ :)) В АМЕРИКА Е РЕДОВНА ПРАКТИКА НА ОТРЯДИТЕ ЗА ГРАЖДАНСКА САМООТБРАНА :))

За какво са ни портретите им? Водят ги до най-близката болница, "кръц" и толкоз...

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от ЕС, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

аз пък търся пе..раси в нета и ги "оправям" за пари

КУРМАН ИСМАИЛОВ ОТ РФ ТЕ ИЗПРЕВАРИ :))

Кастрация за педофилите! Веднага! Тяхната ма....!

Аз пък съм чувал, че се радват на особена почит сред останалите затворници. Да ги пратят у панделата да им накъсат пърдялниците, че да ги научат какво може и какво не.

Явор Колев е един лъжец, който похарчи по необясним начин едни средства от ФБР, а сега си измисля педофили, за да покаже , че структурата му работи. Когато им казах, че ми е открадната пощата те нищо не разкриха. По същия начин нито един изнудвач, който пуска вируси също не разкриха. Чудно ми е за какво служат тия позьори? По принцип в обществото се среща педофилия- един на няколко милиона души и то на петилетка, но Явор Колев очевидно ги мисли за болни от диабет, които се срещат по- често. От години куките могат само едно и то не както трябва- да лъжат, че знаят и могат да правят каквото и да е. Е, не могат нищо. Като футболистите, които говорят за икономика са полицаите! Затова и банките ни са на това дередже в "емоционален план" съгласно закона за банките.

И това мнение е провокирано от факта, че не са ти обърнали внимание като си сигнализирал, че някой ти е откраднал паролата за пощата...

Просто наблюдение и описание върху работата им.

В петък е осъществена успешна акция срещу педофил в Кюстендил, който бил влязъл във връзка с няколко момчета на възраст между 12 и 14 години. Как ги е принуждавал ? Чудя се ... Или им е провокирал интереса ? "Мъжът се е представял за момиче на тяхната възраст и съответно ги беше принуждавал да извършват сексуални действия, изготвял беше клипове с такова съдържание и беше разпространявал такива клипове в мрежата, използвайки тези клипове и за изнудване на децата да приобщават други техни приятели, а също така да продължават да изготвят клипове със съдържание, което да задоволява извратените потребности на педофили",

Ами примерно като ги покани на среща, децата отиват и си мислят, че ще се срещат с някое момиче на тяхната възраст. Ако е някое по-усамотено място, педофилът може да извади нож и да им каже "направи ми една свирка или ще те убия", заснема актът и след това казва на децата, ако не искаш да го пусна в интернет ще правиш това и това... Педофилите в интернет действат почти на 100% по такъв начин.

А тези арестувани ли са, като са разкрити, или просто са ги сложили в графата "известни на полицията"?!

Разкрили ги предизборно. После, пак ще ги "закрият".

По отношение на педофилите предлагам тясно сътрудничество с ИДИЛ. Те имат чудесни технологии, които на всичко отгоре напълно изключват възможността от рецидив.

Винаги съм смятал, че най-тежките престъпления са престъпленията срещу личността - побои, грабежи, изнасилвания, убийства. А най-тежки сред тях са тези срещу деца! За педофилия наказанията трябва да бъдат като за убийство! Първо провинение - 10 години затвор, второ провинение - 20 години затвор плюс кастрация!

Че един известен педофил за малко да бъде в бюлетината за Президен на Република България, вие за някви 60 други се притеснявате!

Ами ето - има поне 60 сигурни гласа тоя:)

И к'во?! От тия 60, сигурно петима са с условна присъда, трима с глоба от 100лв., а останалите дори не са съдени. Като са ги подкарали педофилите, вместо антибългарката Пръмова да им дава стипендии, да влязат в росмките махали и за всяка майка под 16 да бъде установен бащата и в затвора.

"В затвора", ама да си изкарва разходите с труд.