Управленската програма – може пък този път да е различно

Със своите 128 страници управленската програма изглежда значително по-внушителна от коалиционните приоритети, които се събраха на 21 страници.

Обратно в новината

Коментари - Управленската програма – може пък този път да е различно | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой е премиера в територията-един слуга на мутрите от 90-те ,нагаждач и слагач,какво да обсъждаме повече -народа си го е избрал само и само да не е бсп или друг ,понеже те са с тежко минало,а той сякаш богопомазан и неговия кръг олигарси разбира се са чисти като сълзици...народе,народе...събуди се и искай лустрация,инак Бг се заличава ...

Само др. Ку. може да направи по добра програма за ограбване на обикновенния българин.

план Ран-ът е това от което се води към ликвидиране на България да се погнусим съвсем които обичаме родината си и тя да бъде мачкана и стъпквана от без да създава впечатление за ненормалност.

Муден пишка? - 2 капки и той ме обича Цяла нощ без спиране! Реклама в ДИР бг.

Стари политици- с нова програма. Със стари корви- нов бардак.

А дано, ама едва ли.

караме по нанадолнището като създават по голема корупция с махането на регулации и намаляне на внасяните приходи .Дрането ще бъде на калпак с ТОЛ-а .После асфалт паша ще завърти неколко асфалта километри които да ги преасфалтиа и да реже лентички та да не скучае и да се опинира нещо се върши.Докато държвата се оглозгва от хиените и се къса същите почват да врякат за намаляне на регулации и ако може да си спестяват разходите обаче да се увеличат разходите към общестевните поръчки нотрябва да се понесе разликата .Е затова богатите ще забогатяват на този гръб докато се оглозгва и политиите си осигуряват службицата спокойно като нанадолнището забатачва в мизерията.

СУДЖУКА Е ПРОБЛЕМА С ТАЯ ПРОГРАМА ЗАЩО ??? .... ЩЕ ГО ОБЕСНЯ С ВИЦ .... НАПРАВИЛИ МАНГО ЦАР НА БЪЛГАРИТЕ .... И ГО ВОДЯТ И МУ ПОКАЗВАТ "ЦАРЮ ТАЯ ГОРА Е ТВОЯ, ТИЯ ПОЛЯ СА ТВОИ , ТИЯ ПЛАНИНИ СА ТВОИ , ТАЯ РЕКА Е ТВОЯ" .... А ЦАР МАНГО ГЛЕДАЛ ВЪРБИТЕ КРАЙ РЕКАТА И ВИКАЛ "ЕЙ , КВИ ХУБАВИ КОПАНИ ЗА СВИНЕ И КВИ КОШНИЦИ ЩЕ СТАНАТ ОТ ТИЯ ВЪРБИ" ..... ДЕМЕК , НЕ МОЖЕШ ДА ИЗКАРАШ ПРЕСТЪПНИКА ОТ МУТРАТА :))

На мъжки курви-ченгета и на педераси-политици НЯМА вече кой шаран да "клъвне". По-наивните шарани, като тези от КТБ вече са изпържени, а останалите си биха камшика и изчезнаха кой където му видят очите по света през "Тернинал 2", "Сарафово" или летище "Варна". Сега всички тунеядци се надяват някой "патриот" да се върне от чужбина, за да им работи безплатно-ангария. "Управленската програма" на МЕГАкрадците и демокраДците, отлага във времето УЖАСНИЯ КРАЙ на УЖАСА БЕЗ КРАЙ?! Обаче идва 100 годишнината от ВОСР и Коледа 2017. А по Коледа, ... стават и Чудеса. Дай Боже.

Соросоидите (един от които е лицето на снимката), са една от причините боко да е 3-ти път на власт. Същите соросоиди търсят кусури на боко ...

Там е работата, че НЕ, НЕ може този път да е различно! Това няма как да се случи в чисто технически аспект. Няма как боклуците да действат ефективно срещу боклуците. Боклуците се кефаркат да мачкат и грабят хората, присмиват се на жертвите докато се гаврят с тях. Това са истинаски боклуци с душички по-гнусни и от разлагащо се изпражнение. Боклуците контролират цялата администрация, милиция, съдебна система.. и всички са се писали "юристи". Всички са червиви от рушвети и пари от юридически рекет. Боклуците са си променили удобно законите за да няма съдия или прокурор в затвора въпреки, че всички пият кръвта на народа, мачкат и гонят кадърните, а убийци се разхождат свободно и измамници-изроди си живеят охолно.. Познаваме тези боклуци, знаем как се "борят" със себе си, гледаме ги вече 30 години! НЯМА НАЧИН тези боклуци да искат да се изметат. НЯМА!

Това, което е реално, го четем в други статии: Поскъпват млякото, маслото, сиренето. Това е истината за народа. Другото са прилагане на добри практики (най-вече в секса)

Управленската програма може пък този път да е различно Самата статия отрича самото и заглавие. За 27г. се нагледахме на толкова политически щуротии, които само болни мозъци могат да сътворят. И на тези идиотщини им викат управленски програми.

Hе са "управленски" програми, а са робовладелски прогами! Лоените гномове, които дерибействат и издевателстват над хорта, никога не са въприемали народа като част от обществото им! Те са много над народа, те са притежателите на народа, за тях всички са само неблагодарни роби, които заслужават да бъдат ограбвани, лъгани, мачкани до смърт.

Когато Боце каже " Хоп " скачай ама назад , защото напред нема нищо а назад поне има къде да паднеш. Иначе програма в която участие е взел освен боце и човек който си е правил " майтапчийски снимки " в Бухенвалд ще е нещо като поредният цирк и порнография ама нищо ново под слънцето. Тоя филм го гледаме вече за трети път. догодина ще е за 4-ти и така докато на народа не му поникне мозък и не се пренесе някъде извън Бустаня за да не пречи на пишман-политиците и техните кукловоди от " Бизнеса ". Тука всичко е пародия и слугинаж ние на вас а вие на нас ...народа е трета страна която не участва пряко в тоя цирк

Направо като на околовръстното . . . . само цената е в милиарди: с надзор - 10 бърз фалит - 20 без Шенген - 30 Пълна програма - 50

3-ти мандат само тупат топката

Този път може да е различно, ама може и да не е.

Четох, четох, и нито веднъж не срещнах конкретика като - "промяна" или "сполука".

ще ви направя минималната пенсия 1800 евро. Само ме наредете на държавната ясла, другари!

На седмица!

Колко танганайци трябва да превозим,да изкараме тия пари

Поредния гербераски номер е това т.н.''програма''..Лъжи на тонове че като видят дебелия и за пореден път подаде боко оставка да има с какво да се оправдава за поредното неизпълнение на обещанията му...Аман от хартии дето за нущо не стават защото реалността бая години показва безхаберие, некаърност, крадливост и лъжливост в тези за пореден път властващи дето все друг им е виновен забравяйки че са били те самите..

Добре, вече 28 години чакаме да е различно, изчакахме се.

Прочетох този пасквил, наречен Управленска програма. Пълен е с добри пожелания и общи приказки от сорта на "Обещавам да ти купя колело, ама друг път!". Някои от разделите са пълен та...ак. Пълни са с противоречащи си едно с друго твърдения и постановки. То няма и как да е по друг начин де, щото всички сме наясно, че хоризонтът на това правителство е най-много до началото на формирането на бюджета за 2020 г. - т.е. до май-юни 2019 г. ГЕРБ ще бягат от властта - от 2020 г. няма вече фондове от ЕС, а понеже магистралите и спортинет зали, които изпомпаха (изкрадоха) фондовете, уж предназначени за подготовка на икономиката, крахът е неминуем. Made in Bankya няма и да иска да се оправя с батака, който той и дружките му сътвориха.

спомняте ле си ,коги цвъкиту говореше ,чи сми гутови за шенген?

да увеличим цените на енергоносителите да увеличим цените на млечните продукти да увеличим цените на хлебните изделия да премахнем клас прослужено време да унищожим БДС на киселото мляко да цунем макетата отзад да направим 250 км. магистралки да санираме цяла България

* ефективно да ''усвоиме'' еврофондовете

Програма,програма и то само откъдето може да се открадне половината и повече,нали са последователи,на бкп и цара

Какъв Шенген, каква еврозона? Айде , нема нужда!

България ще влезе в Шенген когато престане да бъде руския троянски кон в ЕС. За тази цел не трябва да има комунисти в Парламента. И явни и под прикритие, Иначе все сме си изтривалката на Москва.

Ко е т'ва Шенген?... Цигански катун ли е, ма'алата, или еврогейски ислямски халифат?... :::))) Ха,ха, ха... :::)))

със сигурност си прав, но едно име само, едно единствено посочи, а знаеш толкова много.

С "програма" или без: БОКо-1 (27.07.2009-13.03.2013) - 43 месеца... БОКо-2 (07.11.2014-27.01.2017) - 26 месеца... (17 по-малко от БОКо-1) БОКо-3 (04.05.2017-??.01.2018) - 09 месеца... (17 по-малко от БОКо-2) ЯНУАРИ 2018 ГОДИНА Е КРАЯТ НА БОКо...!!! Дааа...!!!

По различно ???? А ДАНО АМА ....НАДАЛИ...