МВР ще може да прави досие на всеки гражданин

МВР ще може да събира огромно количество информация за всеки гражданин, дори ако той няма криминална регистрация или е осъждан, пише "Сега".

Обратно в новината

Коментари - МВР ще може да прави досие на всеки гражданин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

нищо против. но ако се докаже истинността на писанията да дадени хора кво ще направите. не ни е страх от милиционери, преживели сме много неща, така че по-малко със заплахите. най-големите крадци на прехода като се започне от 1944 до ден днешен все тая, все заплахи. и пред Детектора на лъжата ще дойдем, но кво ли ни требе. Децата ни след като ги няма да си мислят оставащите, ние сме на изживяване. и много е важно кой ви пише. има измамници. има и хора които ви пишат самата истина, а това че вас не ви удовлетворява проблема си е ваш. не ни е страх т.е. не ми е страх от живота, достатъчно съм притеглила и продължавам да тегля. щом не искате да ви пишем, тогава няма и да ни карате насила да ходим до урните, до тук. и много ви здраве. Лошото свърши. Започва по-лошото. хахахахахахахахаха

Тия ГРОБари от ГРОБ се взеха насериозно...Май е време, нардоа да им отвинти главите!

Не ви ли прави впечатление едно нещо. Напоследък много засилиха МВР - то. Първо му увеличиха бюджета с 15 %. После дадоха право на куките да свалят направо номерата на автомобилите на пътя. После ни задължиха да си плащаме винетката направо на пътя, ако те хванат без такава. Интересно, ако нямаш пари да платиш, какво става. Сега ще задминат и Гестапо. Май, усещят, че нещата отиват и към всенародна революция и подготвят почвата. Вчера обявиха покупката на над 200 машини М1117 Гардиън от МО. Това не са машени за водене на война, аза потушаване на граждански безредици. Сигурно усещат, че се подготвя нещо много голямо срещу тях и се подготвят да не ги бутнат от власт.

Целувам ръка на Дир.бг ! Тази тема ми е най-болната, а не само на мен, а и на много преди 1944, айде до 1970 що годе икономистите казват, че сме живели добре... Време е всичко да се изхвърли, папки, досието, доносници, че много неща са ми ясни и знаещи, като бял ден. Не че ние сме стока, ама и вие сте едни селяндури слезли от балкана и вие най-добре си знаете , как с лизане и мазане сте се добрали до БКП/ДС/доносници, срам и позор. брат брата да предава. и дпс и дост не се правете на недосегаеми. от русе сте изпращали турци в харманли и т.н. оборът изцяло трябва да бъде изчистен, иначе още 27 години да минат няма да можем да се оправим. Ето ви пример: аз за едни може да съм добър човек, а за други зъл, и точно този, за когото съм зъл ще доносничи за мен, за децата ми от завист ако щете, че съм много по-заможен от него/нея и за нула време ще ме навре там където те пожелаят. бяхме първи сега се последни и точно не само аз, а и много като нас,, окрадоха ни не само душите, а и всичко що се придобили по наследство... кво да им пиша, егоистът си остава егоист, простакът също... състрадателността отсъства, ппп, за да ги дават по младите момичета и младите момчета. това е лицето на бг и света-млад мъж със стара и обратното стара жена с млад...деградация..... кви папки, кви пет лева, като именно от системата не са хора за пример, едните не знаят кой е апостола, кога е роден, а и други видни личности, а щели папки , досието, научете езика и тогава ми пишете и сега я виж набързо са изтеглили статията, защото така са им наредили отгоре, да не знаят хората кирливите им ризи. кирливи хора папки правят на съвестни граждани... това е бкп, ..герб...дпс..дост, демек шуробаджанашката мафия ще ни съветва. от неуки хора акъл не искаме. всичко ни взехте, младостта, младостта на децата ни, все ни е едно, безразличие, простащина, неграмотност, овчици селски папки ще ни правят. благодарим ви от все сърце. пари имате , но акъл ви липсва. с купени дипломи..

Имат ни и пръстовите отпечатъци вече и сега си имаме и досие! Браво на нашите престъпни управници! Ще горят в ада! Дано!

Толкова ли сме били опасни !!!! То излиза че сме 6 млн бандити???

имаше песничка "Осем милиона мишлета, изкарват се взаимно ченгета..."

честит 10 ноември и връщане към старите порядки в чест на годишнината. Май Герб искат да се окопаят като доживотни управлващи

Следващия кабинет ще премахне тая тоталитарщина.То не бе незаконно подслушване ,изнудване ,рекет над бизнеса ,то не бе лъжи и простотии.Баста ,тиквите на боклука

Честито. Ерата на ДС се завърна! КАкво искате от бивши кадри на ДС? Демокрация ли?

"ПРЕЦЕДЕНТ"И ТОЙ СЪЩИЯТ! ПРЕМЕНИЛ СЕ ИЛИЯ,ОГЛЕДАЛ СЕ...! РАДЕВ БИЛ "НЕЗАВИСИМ",ЩОТО ОТ НЕГО НИЩО НЕ ЗАВИСЕЛО,А САМО ОТ БСП,КОЯТО НАДНИЧА ЗАД ГЪРБА МУ,В ЛИЦЕТО НА СОРОСОИДНАТА ЙОТОВА!!!ЕХ,ГЛУПАВ,ГЛУПАВ,НАРОДЕ...

тва не е държава. измамническа. не съм по темата, ама да си кажа и аз правичката. да го нарека бай Митко. Той от работа не може да си вдигне главата, не се интересува от политика, а как да ни нахрани... Отишъл е и са му казали - искате ли плик... и идете в стаичката на машинката хахха. ква машинка, кви пет лева, от 16 години именно той ни изхранва хахаха, а аз исках машинно да гласувам, а ме отпратиха в стая, където няма машина, а ръчно, омръзна ни и от ляво и от дясно и от дпс и от дост непрекъснато да ни манипулирате. едните поне са овце, ама мен, и ... не ни правете..., защото вие сте много по-големи овце , защото сте заченати при овцете, на тютюна... нищо лошо... но едно е да си еродиран без пари, а друго е да имаш пари и да си прост... избирайте

Тия минаха БКП !!! Няма такава фасадна демокрация и такива престъпници облечени във власт !!!

Държавна сигурност се събужда и организира отново.Нищо старо не е заблавено , нищо ново не е научено.Сега като ти чукнат ЕГН-то и лъсваш като тиган на месечина.За всеки се знае всичко.Но какво от това тези които не следва да бъдат осъдени са си на свобода и се веят капите.Продължават да ни управляват и крадат с гъзовете си защото не се наядоха.Така по-лесно се манипулира народа тъй като под формулата че лицето е "интересно" се събират всякакви лични данни .КГБ и ЩАЗИ изплуват от гардероба на скелетите.Всеки ще донася за всеки.Почвам от днес да доноснича.Дали ще дават някои лев за това?

А вие се жалвахте от агентите. Ето какво ви чака вас дребните овце. Другите, които са по високите етажи ще си ги заличават, както и сега. Много хора се хвалят, как намерили продажник в полицията, който изтрил криминалното му минало. Е, вие няма да сте от тях.

нищо друго не може да измислят, нито Цв.Цв., нито Б.Б. Хайде пак върнете ГЕРБ на бял кон. Не ми се живее вече в нашата красива Родина заради тези психично увредени лица с огромно его.

Айде СТИГА с нови простотии!!!! Това го НЯМАШЕ дори по времето на комунизма!!!!!

С тези пари не може ли да се подпомогнат културата и науката или здравеопазването, ами пак простаците ще се облажат.

Не се заблуждавайте! МВР отдавна има такива - за всички!

то е ясно като бял ден - сега просто искат да си узаконят незаконно събраните данни

Абе, аз трябва да им правя досиетата, защото съм чиста като сълза. Не е хвалба. Очаквам ви и направо идвам пред Детектора на лъжата. Много съм живяла, много съм видяла, а съм и наблюдателен човек. Как от системата ще ми прави досие хахаха, като лично той тя нека си кажат правичката как нашата племенница малолетна беше за пръв път в леглото... и сега милата няма деца... да продължавам ли. от системата обиколиха на целият град момичетата мохамеданки... ще спра, защото все пак родителите му са свестни хора, но лично курварите щели да ми правят сметка... скрийте се... много съм женила... правила съм добро, но добро не съм получавала и именно затова смятам, че бог не е българин. тарикат да си на днешно време, с връзки, и все пак да живее шуробаджанашката мафия, може да сме всякакви, но не ни мислете за глупави, можем и от нашият акъл да ви влеем, защо има родители, а децата им издигнати по върховете от дпс не знаят кой е Левски, твой познат ли е Левски... при разговор и много подобни случаи. айде знаем ви, и българи и турчи, с рушвет пропадна и ще продължава да пропада и най-вече жалко за умните, еродираните, които ще останат до смъртта си тук. те ви се смеят зад гърба бе хора българи депутати , да продължавам ли... опростачване откъдето и да погледнеш... с улици и асфалт не се живее, да, и без тях не може. всички депутати български са виновни за състоянието, в което се намира Родината ни. Да живее циганията. Дано час по скоро отидем в отв

А ние ще имаме ли достъп до данните и колко ще струва той, та да знаем кого да оберем и рекетираме и чия кола да откраднем без проблеми?

Нямаш проблеми. Плащаш си, получаваш.

Парите за здравеопазване се дават за детектори на пръстови отпечатъци, парите за образование за строежи на огради, че да заприличат на затвори и парите за пазене на границата за тотален шпионаж. Мутринска държава.

Ами да, очакваше се. Тоталитаръзм, фашизъм, насилие, диктатура, доноси.... Затова цялото това нещо ГЕРБ трябва дабъде изметено. Иначе горките ни деца. Хората ще се обърнат един срещу друг и тук ще настъпи безумие. Всички ще бъдат опетнени, до един. В това съмнение няма. Ей, тъп народ, продажен, подъл, гаден, зъл.

Не бъркай цял народ с интересите на управляващите , за съжаление през така наречненият преход от големите и развити държави копираме и прилагаме само най-лошите и най-гадните неща които нямат нищо общо с демокрацията. Във този случай някои стари кадри които тъгуват по "онова" време на ТЖ искат да се създаде копие на ДС , структура която всички до момента не са спирали за заклеймяват като вредна , престъпна и антихуманна.

Спокойно, това е само за гражданите. Нашествениците могат да живеят спокойно.

Боко е добър ученик на Тошо, а както знаем добрите ученици надминават учителите си. Дава ли си сметка Боко и техните приближени какъв режим може да и наложи МВР на политиците ако знае всичко за тях? Или може би си мисли че ще му простят? Човек може да бъде изнудван дори и за дребни работи, например за чат със съседката. Абе то умна тиква няма.

искрено вас. сега ще ни следят тези, които майка им ги биеше по главата, че са прости, тъпи, неуки,, и така тати полицай, синчето и той в полицията. нищо против, но поне като се завърнат от запад българите-християни, поне едно здрасти им кажи бе българино, твоят баща доносник, знаем го от кое забутано село дойде в града и започна да се прави на велик. да е жив и здрав. а умното му братче в столицата с диплома у ръка реве ли реве .. и ако това момче продължава с изцепките на бащата не майка му, а лично аз с моята дебела папка и библиотека с изчетени книги от младите ще го трясна, че свят ще му се завие по муцуната(в преносен смисъл, малко майтап, че иначе тая сивота ме убива, а и много покрай мен...), а бе българи-християни сега папките ще се пишат най-вече в смесените региони от българските турци, завършват в кърджалъка и в данс, дознатели, нищо против, ама то самочувствие до небесата бе, хора, дпс и дост, нищо против, ама нашите продажници българи прогониха, не моето, а еродираните, и това са деца на началници на пожарна, интелигентни.. не всички на учени са цветета, но този пример, си е едно към едно... те имат пари, те си купуват жилища из цяла бг, малко по малко булгаристан ще да е Родината ни. Не съм националист, а съм анти... конфликтна личност съм с конфликтните, с тези които продадоха бг. прост, неграмотен, невъзпитан, а относно ало-измамниците-няма как да ме излъжат, защото съм си с акъла, освен ако някой невъздържан ми е вдигнал кръвното и съм била с натъпкан/а лекарства да не мисля. многократно, но от раз съм им затваряла телефоните. така че може да си с диплома за криминалист и пр., а да не ставаш за нищо, а си станал станала с протежето на дпс и дост. анадънму вие нямате вина. вина имат българските политици, че продадоха българия на дпс и дост. по български език и математика имах отличен. учил а съм до четвърто отделение, но от неуважение към вас не спазвам - точки, запетаи, пълен член, единствено число, първо лице и т.н.

много са прави от МВР, като изпълнявват заръки на НПОта под формата на достъп до информация... смятайте как ще се тормози "набелязан" "случайно" Гражданин. ММММ, а как хубаво ще тормозят глобените по зздн, чак ще им се иска да бяха извършили убийство, е то може и към това да ги подтикнат с този системно организиран тормоз по наредба... на нпо да не казвам имената на конкретните авокати на хранилка прокарали това уж за правата на жените видиш ли... ... като мишките се самоизяждаме с адвокатска помощ... колкото повече наредби/ закони - толкова повече престъпници/нарушители...

По този случай има и виц: Двама агенти на ЦРУ си говорят,че най-опасни са хората без фейсбук,защото нито ги знаеш какво мислят и споделят нито къде се намират;)

АЗ ЗАТОВА НЯМАМ ФЕЙСБУК,НИТО СКАЙП!!!ХВАНАХТЕ СЕ ПАК НА МИЛИЦИОНЕРСКИТЕ НОМЕРА,СЕГА НЕ РЕВЕТЕ!ДА СТЕ МИСЛИЛИ!!!

Тия съвсем изтрещяха , полуграмотни ще събират сведения , а татуировките , голи ли ще ги събличате.

А МВР, дали ще направи досие на Боко и компания, за мутри, далавери, наркотици и всякакви други парици????

време е да ви набиемЕ зелките на кол,явно протестният вот не е достатъчен...

долу ссср

А иначе ДС ни следяла?!?! А Цецко и бъчвенце и сие? Ама като ни следяха ДС и нямаше от вашата демокрация всичко си беше наред. Спокойствие, здравеопазване, учение. Сега пак ще ни правите досиета кой как защо кога с кой. Ама няма нищо останало и по-добро от преди. А забравих имаме си демокрация и сме свободни. Свободни да мизерстваме и да ни демократизирате с досиета.

Тикви, достатъчно е да проверите във Фейсбук катилите бе. ЦРУ защо я създадоха тази платформа ? За да им е по евтино.

Мирише ми на нови протести от цялата държава.

Едно малко, мъничко градче /тип селце/.Едно мъничко полицейско управление.Полицаи и служителки - съпруги, приЯтелки, модни фигури в мъничкия хайЛАЙФ на градчето, полицаи, с кебапчийници,, с диалект, с правописни и правоговорни грешки,близки приятелчета с контингента...с нищожен интелект и ЕГО на селски ерген...Това са няколко щрихи от представителния портрет на "Я И ЗАКОНО, СМЕ ЕДНО!"Тия ще правят досиета????В градчето, където и книгите за регистрация на живеещите, не са узаконени? И министъра НЕ ЗНАЕ това? Господи, ние ли грешно ти се молим - Ти ли грешно ни разбра?

Страхотно просперища демокрация! Взима само доказано работещото от комунизма! Къде ще строят лагер,за превъзпитание на демокрация, някой има ли информация ?

Честити 27 години мизерия, простотии, далавери! Честити 27 години мутренски времена!

Че това го нямаше дори при комунизма!!!

С бързи крачки към полицейската държава!!!

Време е за клане ! Отдавна е време !

Бивш моя съученик от прогимназията е станал мутра. Виждаме се от време на време. В моето досие ще отбележат, че дружа с мутра, а в неговото, че обкръжението му се състои от почтени хора. Брава, тавариши! Дали е възможен още по-голям ръст на болшевизацията и полицейщината?

При толкова информация телефонните измами ще минат на ново, по-високо професионално ниво!

не зная на колко години сте, но не е лошо вместо наш...159...анонимки да си пишете годината на раждане, нищо повече и сега да започна. през живково време нямаше камери и ето затова ще ви светна за някои неща, най-вече младите. в системата на мвр имаше да работят хора с татуировки, с предимства и то хора със средно образование, сега децата им са полицаи, жената в съда, а я милата от селата, диалект, и продължавам, съдии безпартийни, умни, възпитани, еродирани, не вземащи рушвет бяха изхвърляни, а на тяхно место партийни членове, сега са и още по-по-най - почетни граждани на града, а бяха диктатури, обезглавяваха млади момичета, защото майката на иванка си имала приятел "любовник" хлебар, а и т.н. има си досиета. а и в системата са работили хора членове на бкп, а сега виждам, че не могат да пишат ... срам, срам, срам, а и оставиха един , който е покойник... отивайки секретарката - протоколист да носи папките, заключва вратата, събаря я на дивана и й се изпразва в ръцете... и вие ми говорите за морал. не че аз съм нещо, но съм имала един единствен приятел... а и със съпруга си съм нямала предварителен сффк. много са черните страни на комунистите. и именно те след демокрацията си назначиха на работа в системата техните отрочета, а безпартийните ??? а и да не забравя началниците ми бяха много по-прости и необразовани от мен. все пак съм с повече дипломи, а шефа ми със седми клас, и много често ми казват - ти си нервна, не дразни ме несправедливостта, и от там вдигам кръвно, нерви на преклонна възраст. викнете ме, детектора на лъжата, а ще ви кажа едно към едно всичко, защото съм от скромен род, нито сме крали, може би и затова не сме богати, много нечистоплътни сте бкп/дс, а и децата им от системата

Питам се, кой ви е лекуващия лекар!?

не вдигайте кръвно, не бъдете нервна и сега е същото. Ако си направите труда да прочетете и за други времена и власти ще разберете, че всяко общество се управлява от партията на кариеристи - конформисти. Цветовете нямат значение, те са Божие творение.

платените домоуправители и без закон им обаждат всичко както им изнася аз бях нападната от пияно и дрогирано съседче и домоуправителя го прикри като казал освен това, че съм откачена

МВР вогладе с "умницата" Бъчварова да не сезанимава с глупости, а да се справи с битовата престъпност и с пришълците. От там са проблемите на българите, а не всеки ден да измислят все нови и нови щуротии, с които да си оправдават огромните заплати и бездействието. Няма ден, в който да няма убити и ограбени старци, пребити хора, изнасилени бабички, ограбени домове, вили, откраднати коли и всякакви престъпления, за които човек може да се сети. За нищо не стават. Там са събрани едни некадърници, които за нищо друго не стават.

Честит 10 ноември.

Не, че нещо, ама почти цялата тази информация (без това къде ходиш да пиеш) си я има и в момента в различни държавни агенции.

Самата идея за такава институция противоречи на Конституцията на Република България, явно сегашните управници преминават всички граници. Ако това се случи, соца и неговите 45 години ще изглеждат като мултипликационен филм за деца, пред токова общество основано на страха. Идеята за такава "институция" означава, че демократичните права на гражданите и демокрацията по форма и съдържание - е в опасност!!! Няма демократично общество, ако няма свободни хора! Престъпници и маргинали винаги е имало и ще има - но "борбата" с тях може и трябва да се води само чрез закона. Да не говорим за политическите права на гражданите! На кого е необходимо и изгодно такова общество?

На Боко, защото вижда "бели мишки" по сред бял ден. Той е един жалък страхливец издигнат в полза на чужди интереси, а и на шайката около него.

пред края на властта си ГЕРБ възражда ГЕСТАПО! Едно само е абсолютно сигурно и то е, че тези данни ще бъдат дадени в ръцете на чужда държава! Няма ли Главна прокуратура и Конституционен съд в тази държава на своеволията от управляващите?! Хайде сега защитете правата ни НПО-та и други "човеколюбци"! Или няма да го направите защото за това не ви се плаща от чужди държави!

ОФ и партията ги пазят отговорно..даже агентите им скриха домовите книги.