Христо Бонев бил на прага на смъртта, чудо е, че е оцелял

Стабилно, но все още критично, е състоянието на легендата на „Локомотив Пловдив” Христо Бонев, който получи инфаркт рано сутринта в неделя.

Обратно в новината

Коментари - Христо Бонев бил на прага на смъртта, чудо е, че е оцелял | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Спортистите не живеят дълго на пук на лозунга "Спортът е здраве"

проф. Генчо Начев е уникален хирург. Богатство за България. Преди 17 години ми направи 3 бай паса и до сега съм здрав и работоспособен.

Понеже ми е отвратително вече да чета помията на малоумни лузери ....се питам - ако акъл нямате, страх от Бога имате ли?М? Малките Ви гладки мозъчни полукълба могат ли да преценят коя статия може да се съсипва от простащината и коя е Богохулно да спамиш първосигнално??? Трябва ли да подчертавам, че никой от Вас не е застрахован от болести и проф Генчо Начев може да изиграе ролята на спасител за всяка една заблудена ОВЦА тук? Мммм??? Я престанете с малоумията си малко!

Головете на Бонев срещу Холандия (2) ни класираха за световното в Мексико, головете му срещу Португалия (3) ни класираха за световното в Германия, той, Гунди и Жеков потвърдиха, че България може да ражда гениални футболисти и Стоичков израсна в духа на тези светли примери. Даже се наложи веднъж Стоичков да носи букет бели рози на Бонев за извинение. Само като се сетя за играта му, веднага се усмихвам. Дано да има късмет, от все сърце му го желая

Никога няма да забравя атлетичната му фигура и дрибъла му.

Браво на лекарите, важно е да се открие навреме проблема, трябва да им отдадем заслужено уважение. Българите сме странни хора, дано помагат на все повече хора.

дошло е време за реклама

Може ли някой да ми каже защо хората, които спортуват, планинарите и професионалните спортисти след 50 -60 години имат сърдечни проблеми и умират доста рано. Всъщност не познавам някой дълголетник, който да е спортувал и да е бил здрав до дълбока старост.

Професионалният спорт е изтезание за организма. Прави се за пари и слава. Любителският спорт е за здраве.

Професионалния спорт амортизира сърцето , а и не само него от системните претоварвания ! Отделно и " добавките " които вземат повечето елитни спортисти имат принос за преждевременната амортизация . Истината е в " златната среда " !

Тайната на всичко е в умерения начин на живот, според мен. Умерено хранене, липса на пороци, здрав ген и заължително вижение и спорт, но без да се прекалява.

Интересно, ще накарат ли близките на Зума да плащат хилядарки "За избор на екип"???? Защото в Пирогов, при счупена бедрена кост на възрастна жена, без да имаш право да избираш, те принуждават да платиш близо 1000 лева за да оперират, ако ги нямаш - .бавай си майката! - няма да има никаква операция - Това е положението, Минке...

Аз съм с операция, направена от великия професор Генчо Начев. Хиляда и двеста лева съм платила на касата в болницата...за което имам официален документ(за избор на екип). В екипа на уникалния професор Начев касата оставя 400 лв, останалите ги прибира (НЗОК). Всеки Божий ден (последните 20 год) проф. Генчо Начев прави ЛИЧНО 2 операции(една преди обяд и една след обяд), оставям на аудиторията да пресметне за 20 год колко човешки животи е спасил този невероятен кардиохирург. Въпросът ми е-Дали не е обида за професор от класата на Генчо Начев да се заплащат САМО 400 лв и то за целия му ЕКИП. Оставям изводите на Вас. По време на цялото ми следоператично лечение(извършвано на свтовно ниво) никой НЕ ми е поискал 1 лв допълнително заплащане. Много е недостойно да говориш за сумата, която е законово установена за избор на екип по отношение на лекари от класата на проф. Генчо Начев, а вероятно и оператора на твоята майка е бил уникален лекар.

Не че нещо против Бонев ама за обикновените хора защо "специално не летят директори на болници" да ги оперират - нали и те са здравно осигурени..... Ей тъй чудно ми е.....

Споко , на "Оня свят " бедните и онеправданите са в ложите !

Пародия

Направо ме "успокои".....

Не е верно това г-н"Абсурдистан"Преди 8 години моят съпруг,обикновен човек на 58 години,преживя същият инфаркт и беше спасен от професор Начев.Бяха му сложени 2 байпаса и клапа.След 2 години получи инсулт и сърцето му издържа операцията на мозъка.Благодарна съм на професора!

Пародия

Искрено се радвам за вас! Аз нямам нищо против професора... Човека явно е голям специалист.... Просто друг ми беше въпроса...

Аз съм обикновен човек и съм оперирана от същия уникален екип на проф Генчо Начев. Така, че няма върху какво да се чудиш!

Всички сме гости ! Животът е като едно леко потрепване крилата на нощна пеперуда !Лошото е ,че се сещаме накрая !Като гледам каква кочина е тук , може да се окаже , че " там " наистина е по-добро място ! Надявам се Бонев да се пребори и този път с топката !

Локо умре,алелелел

Жив и Здрав да е