Хитра маймуна унижи тигър в резерват в Индия

Маймуна направи за смях тигър, като го подмами да се качи до върха на дърво, а след това разлюля клоните и той падна, съобщиха ЮПИ и БТА.

Обратно в новината

Коментари - Хитра маймуна унижи тигър в резерват в Индия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тигърът има късмет, че полк. Корбет (на чието име е резервата) отдавна е починал... ;)

Ето това е най-подходящата статия за затъпяващото българско човечество!

Аз

Гадният шебек е гледал Книга за джунглата...

Едното е роско , а другото бочко. А, разпределяйте ролите, както ви се харесва. Според мен дебелото е тва на райето.

Тези дето са го писали са или слепи, или тъпи!

Гледах клипа, въобще маймуната не раздруса клона ,а се бореше за живота си и скочи. Тигъра падна защото беше на тънкия клон. Чудите се каква простотия да измислите с животните за атракция.

Но дали пък някой от писачите не "маймуна" по даден календар и за това си умира от кеф да види написаното за маймуната която унижава тигъра?! Защо ли написаното е твърде много наподобява написаното от китайците за зодията на маймуната, която се качила високия клон от страх и правейки нещо от страх взела та намокрила муцуната на тигъра?! Е то е ясно как винаги свършват нещата за маймуната - така като се вижда и от клипа - в зъбите на тигъра!

Стига вече изопачаване на истината и желание за сензация. Маймуната не е унижавала тигъра, а просто се бореше за живота си. Престанете да приписвате на животните човешки характеристики. Добре, че не са като нас. Те са невинни и безхитростни. Хищниците преследват жертвите си не защото ги мразят, а защото трябва да се хранят. Ако не е гладен, тигърът ще подмине маймуната.

куци книжк и калпави помагала по психология? :)) бе душа! я гледай една дузина клипчета да видиш как маймуните си играят с хищниците - дърпат им ушите, опашките... скубят ги под мишниците :))) хайде престани да НЕ бъдеш критична докато четеш "нАучните измислици" на сульо, пульо и мамульо :))) Нищо ново под слънцето! Разби'иш ли хомо сапиенсите имали вродени, схеми, реакции на стимули и тъ тъ, наричали ги инстинкти - страх, въузбуда, дъвкателни, сукателни etc... а при животните (така де другите - не хомото на сапиенсите:))те са паднали от Витоша разбииш ли :))) кое от кое е следствие в онтологичното развитие - айде за домашно! и запомни еленче ( еленчето животно ли е или е притурка към дядо Коледа/Мраз? - това пак за домашно:)) та! запомни Еленче (с главна буква май на към човек бие - доста хора имат животински характеристики - искаш ли примери или ти си знаеш?! :)))

Luna0102

Темата скъпи първокласници днес е свободно съчинение за тигър и маймуна. Наградата е на геврека дупката.

И вчера имаше статия за маймуна, ама онази унижи само българския народ, а тази - цял тигър. Различни маймуни , но все унижение причиняват!!!

На Алеко има указания какво правим, ако ни срещне мечка. Най-умното беше да се качим на дърво. Ами, ако и мечката се качи? - Сега знам отговора - друсайте клона!

Докато ни се втълпява, че маймуните унижават тигрите, тигрите просто закусват с маймуните. Не ни се казва, че тигърът пази равновесие на многократно по- тънки клони и маймуната се е сдухала, докато се чуди къде са и крилете. Какво се вижда, когато тигърът пада на лапите си на земята? Маймуните се смеят на пролетарската победа, а след малко виждат как тигър изяжда една маймуна. Защото тигрите ядат маймуни, които само според други маймуни унижават тигрите.

Едно такова унижаване е по малко от написаното тук! Тигърът се бил унижил- Ха ха ха

++++++ А бе и тигър да си, е тъпо да ти се смеят маймуните, които не забелязват удивителното равновесие на тънки клони и плавното падане на земята. За сметка на това и на нас щеше да е много смешно докато се смеят маймуните, тигърът да им скочи в джипа. Ей така за всеобщо веселие, но пък щяха да го гръмнат. Отделно от това можеше тигърът да е местна атракция с тъпата маймуна да играят на гоненица срещу известно забавление на тълпата.

И тази новина намирате за по-важна от починалото детенце в хотела на морето?

В края на клипчето тигъра все пак докопва някого. Дано да не е хитрата маймунка.

Хитра!?!?!? Животинчето просто избяга панически, тъпа статия, за малоумници. Втората маймуна от клипчето не беше толкова "хитра" и отиде за закуска...

Ако тигъра е футболист, коя е маймуната? Задачка от нов учебник за първи клас.

Подмамила,раздрусала, паднал. Пълни глупости. Маймуната просто скочи и тигъра падна отегчен и мързелив. Голяма сензация. Това са новини за малоумни наркомани. Само те ще повярват.

Точно и аз така реагирах, но цензурата реши, че коментара не е по темата, а е спам. Някакви деца упражняват художественна самодейност в най-големия сайт за новини и даже се сърдят като им кажеш че пишат глупости.

Това е една хитра алегория за международното положение. А сега си представете, че Тигърът е Европа, а Маймуната е...е, тя си е маймуна. Изводът си направете сами.

''Международното положение'' винаги е било едно и също. Само глупаците чакат ''политиката '' да ги ''оправи'':)

Ей така Плевнелиев го качиха на върха и му разлюляха клона...ха-ха. Най-големият ястреб от НАТО...Като се качиш на върха ти лъсва дупето...

Плевнелиев ви качи на клона всички русофили:) Побърка ви окончателно.

ами точно де! защото според Галъп, тия които не го одобряват- т.е. русофилите- са 3/4 от българите. така че той 'побърква' 3/4 от българите с глупостите си. голям президент, голям обединител на нацията, голяма работа!