Индийският президент одобри смъртно наказание за изнасилване

Индийският президент Пранаб Мукерджи одобри затягане на наказанията за изнасилвания, включително въвеждането на смъртна присъда за тези престъпления, водещи до тежки последствия.

Обратно в новината

Коментари - Индийският президент одобри смъртно наказание за изнасилване | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на Индия! А ние къде сме - нито има държава , нито има закони , нито има прокурори и съдии ,нито има осъдени. В България имаш ли пари , си над всички закони.

Браво!Смърт за престъпниците!

Попова, чу ли!? Не да ми мецаш за отмяна на доживотния без право на замяна!

Подобни варварства като смъртното наказание са справедливо бичувани от Хелзинският комитет,Индия да не си мисли ,че ще и се размине.Цивилизацията е измислила платени адвокатски услуги за преодоляване на такива примитивни проблеми!!

..:)) Надявам се, това е шега... на кой му пука за тлъстите адвокати с ампутирана съвест? Толкова е просто - убиваш и веднага те убиват... изнасилваш и теб те изнасилват... в съдебните зали съм чувал как адвокати говорят с умиление за подзащитните им гадове-престъпници...как страда горкия, колко му е неудобно от постъпката му...а отсреща гледаш брадясал изрод с кръвнишки поглед, който само чака да се измъкне... и се чудиш дали става въпрос за същия човек...затова мразя наказателното право и никакви пари не могат да ми притъпят чувството за справедливост... само смърт за всички убийци и изнасилвачи...

Както се казва, бай бабо да те не срещне мечка! Та и тебе, ако те употребят сексуално по подобен начин дали ще продължиш да намираш подобни присъди за варварски? Или ще ревеш с фалцет за "справедливо наказание".

Ти си жалък плазмодий. Не те знам що за адвокат си, но човешко същество със сигурност не си.

А така! То и за престъпниците е по-добре - няма изгледи да ги заболят зъби или да ги хване нещо... диабет или квото там...

А такива, които изнасилват народа в продължение на 23 години, с тежки последици за него, вкл. смъртни случаи? Може ли и за тях смъртно наказание?

Може, ама не трябва - така зорлем ги превръщаме в мъченици! Който е чел "Шогун" си спомня - в Япония едно време е имало такова наказание - заравят говедото до шията в земята на някой кръстопът и всеки, който мине, има право малко да му поошлайфа врата с нарочно оставен до него дървен трион. Та... за тия, които споменавате - поза партер върху някое дърводелскомагаре на някое кръстовище и който мине - да ги пооножда с нарочно оставен за целта голем, грапав и пъпчив дървен сещатесекакво... Пък... колкото изтрае, толкова... Няма да придиряме чак толкоз...

А нашата тиква Попова иска премахването на доживотната присъда.

Е, не така колега! Тиквата се знае коя е, а Попова си е чиста мисирка или токачка /ако знаете за какво говоря, де/...

Унас започваме да жалим престъпниците, горките, какъв стрес ще получат, и услужливо не споменаваме жертвите. В тази връзка бяха стреляли с газов пистолет и по майка с дете на пешеходна пътека на другия ден след Доган........

Да, само че този, който извади пистолет срещу Доган, е в ареста и е обвинен в опит за убийство, а този, който стреля по майката, не е обвинен в нищо и е на свобода! Мафията-държава си пази своите хора, а останалите сме оставени да се избиваме.

Браво на Индия!Ние сме демократи, затова ще търпим да ни изнасилват, обират и убиват.

И от мен Браво на Индия! А в Белгия ще пускат на свобода сериен убиец педофил! Лай.яна европейска демокрация!

В България за такива неща мисля, че няма присъди.

Къде е нашата патка да му се скара...

Оная с прошарената и мазна коса ли имаш предвид?

Същата ,браво на Индия.