Индия изстреля с една ракета 20 спътника

Индия изстреля днес ракета-носител с 20 спътника на борда, съобщи руската агенция Интерфакс, добавяйки, че това количество е рекордно.

Обратно в новината

Коментари - Индия изстреля с една ракета 20 спътника | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Индия е една непрекъснато напредваща и развиваща се с милиони позиции държави, за разлика от нас. Може би това обяснява факта, защо изведнъж индийската кухня стана и толкова разпространена в България. Наскоро посетих един типично индийски ресторант, в който готвачите са индийци и наистина можеш да опиташ автентичността на тяхната забележителна кухня. И ядейки от техните ястия, наистина имаш чувството, че чакрите ти внезапно се "отпушват". Благодаря ви, Кохинор!

колко не си дават сметка хората какво означава това и си драскат разни "бисери" по форумите! Сега това са 20 спътника, сиреч 20 изкуствени сателита" в геостационарна орбита, но при нужда с такава една ракета това ще бъдат 20 бойни глави, които при сегашните технологии може да бъдат и касетъчни и да накрият такама огромна площ от земната повръхност че на всинца ни ще ни дойде като гръм от ясно небе ккакво и от къде ни е сполетяло! Ако такива недоучени фазани, като нашия мизерник Плевнелиев, е по-добре да млъкнат, да не дрънкат глупости и да не повтарят, като развалени плочи, изтърканите клишена за евроатлантически ценности и единство! Бъдещата война, господинчо главнокомадующи на нищото, няма да има нищо общо с това как се е воювало преди и как се нанасят удари в локалните конфликти, а ще бъде високотехнологична, всеобховатна, изключително краткотрайна, но несравнимо унищожителна и опустошителна не само за отделни държави, а целия свят и човечеството, та за това мери си приказките и си затваряй устата овреме, та да не тия я затварят тия над теб та да не им правиш бели с брътвежите си!

Е сега всеки циганин може гордо да заяви че неговата нация изстрелва ракети. Цигански, но ракети.

Допреди окончателната разруха на Персийската империя през VII век (при нашествието на цръните мохамедански орки), бялото арийско население е било мнозинство в Индия.

ТАСС СЪВСЕМ СЛУЧАЙНО СПЕСТЯВА ЧЕ ДНЕПР Е РАЗРАБОТКА НА УКРАЙНА И КАЗАХСТАН КОЯТО СИ ПРИСВОИХА 1997МА ГОДИНА :)))

А при нас пуснаха нов вид кренвирши. Все е нещо.

"нблюдения"...

Имдия да си изтегли циганите от България и да си ги храни, а не да изстрелва ракети!

Браво на Индия! Щото Русия изстрелва 1 спътник с 20 ракети! Друго си е арийската раса!

Прочете ли изобщо статията. Рекорда е на Русия с 1 ракета 37 спътника.

Не видях това в статията!

Е, ние все още сме на етап "изстрелване" не хвърчила!

Дори Индия надмина Русия в космоса.

"Все пак световният рекорд по брой спътници, изстреляни наведнъж, е поставен през 2014 г. от Русия. Тогава Ракетата носител Днепр изведе в орбита 37 спътника, припомня link."

Четете бе хора, четете, пък после пишете, защото се получава като в един виц - "Чукчи писател, не читател!" -

Русия и САЩ да пускат едновременно ядрените си ракетки и да се свършва с представлението.

Firi

Ми просто искат, действа, влагат парички и летят. Не особенно много парички. Сигурно са по-малко и от загубите които държавата по соц. закона върна на вложителите в КТБ и от тия които ще дадем на Расия за гьола.Една такава ракета я глътнала 100 милиона я не.

Много елементарно разсъждение. Космическа програма е еманация на научния потенциал натрупан в дадена държава. Колкото и странно на такива като теб България също беше космическа нация, БАН и не само се занимаваха с изследвания и програми за развитие на този потенциал. Сега така наречените "старчета" са навряни в ъгъла от такива, които мислят като теб. Очаквай следващите 20г. при липсата на наука и желание за наука да запълним липсващото звено между човека и маймуната.

В Тубата гледах един филм за замърсяването на близкия космос с орпадъци Всяко учебно изстрелване на бойна балистична ракета или на ракета с мирна цел води до останки в кос;оса- двигатели обтекатели, втори и трети степени цели спътници големи колкото автобус милиони малки част от взривили се спътници - те са особенно опасни защото могат като снаряд да преминат от единия до другия край на Международната космическа станция Тоя боклук обикаля горе стотици години докато един хубав ден не навлезе в плътните слоеве и не изгори от триенето с въздуха Но по-масивните обекти не изгарят Най-опасни са енергиините модули Това най-чобанската казано е един диод заключет в ампула със силно радиоактивно вещество, Излъчената радиация избива електрони в дупчестия преход на диода и се поражда ел ток във веригата Тези ампули падайки в океана го замърсяват страхотно Такова мощно радиоактивно заразяване има в Баренцово море където русия си изхвърля атомноото гориво от подводните лодки както нашите цигани пред вратата на къщата

И какво от това, Господин Борисов като открие газта, ще пусне газовози из цялата вселена

а'е Пасито нали биволи вкарва да заплождат наш'иа матриал, ша ги стинем, само още малко матриал да заплодят

Ха...я глей манго на кви работи е способен! Тука в БГ обаче само железо краднат и стари баби.

Ето така се прави когато никой в държавата ти не гладува.

Трябваше да е сарказъм това ... Май...

Хората няма к'во да ядът, тия ракети, мракети намсик'во ще ми изстрелват.

sonibvc@gmail.com

По добре ракети от колкото да хранаят още цигани. На милион циганина там, един се пада да е що годе свестен и достатъчно умен да се образова. В целата държава от над 1 милярд, я имат 1 милион способни, я не. Това държавата където трябва да преровиш най много хора за да намериш един читав!

Да я изстрелят по Народното събрание, пък може и да не качват спътници на нея, няма нужда да ги хабят.

Тия и от космоса не мож ги пребройш

Бегом в Индия бе "байвасо", щом не ти харесва България, прав ти път при твойте братя индийци!!!

Ако мнението ти е отговор на моето за "съдраните гащи", ще ти кажа, че съм българин и няма нужда да ме пращаш където и да било. Писал съм го, защото ми е мъчно докъде ни докараха, а някога и България беше космическа страна...

Айде да не се лъжем със спомени от соца. Каква космическа страна е била? СССР с чисто пропагандна цел всяка година ВОЗЕШЕ с техни ракети, до тяхна космическа станция по един представител на страна от СИВ, Виетнам, Куба или маймуна от някъде другаде.

Къде го пращаш в Индия, нали докарахте индийците в БГ? До 30 години ще са повече от белите хора, тъкмо да мирясате.

Мдааа... "Тъмна Индия", ама изстрелва спътници със собствена ракета, а "светла" България си кърпи съдраните гащи...

Сега поне знаеш кой си и къде си. През соца ти промиваха мозъка, колко развита е НРБ, как американците се напиват с кока-кола.

Цоциализма ни увреди емоционално. Постоянно ни набиваха в главите колко сме велики и значими.Сега като видяхме истината и боли болии.С какво сме били кос. държава.Имаме няколко апарата за наблюдение и изследване които руснаците ни позволиха да качим в Космоса за да сме и ние барабар Петко с мъжете.Проумейте най сетне че ние сме малка страна без възможност за световно влияние.Няма нищо срамно такива са 90 % от държавите в света.

Индийците са умни хора, не като лошия матрял. Сещам се за поне 4 Форчън топ 100 компании с СЕОта с индийски корени.

Индийците са много хора (без намерение да звуча расистски), затова има и някои умни. На 2 милиарда, все-ще изкараш 1-2 ЦЕО-та на Форчън с произход. Иначе, мизерията е огромна, поради това има и много, много неграмотни (които, просто няма как да са умни по днешните стандарти)

Преди няколко години индийски студент в Бългрия беше обяснявал на мой приятел : - Ей, в Индия имаме почти всичко - IT специалисти, ядрено оръжие, космическа програма, много други неща, само едно си нямаме... - Какво бе ? - Руси гаджета си нямаме и затова малко ви завиждам на вас, българите :)

Да я стрелнат по емерика

Първоначално спътниците са били 25, но въжетата на 5 не са издържали... ;))) Като чуя Индия и винаги се сещам за влаковете им.. Естествено, тази ми бележка е опит за хумор - самият факт, че ползват собствени носители е показателен за нивото им.

С една коалиция бяха изстреляни 30 партии.

гледам, напреднали са индийците, замогнали се... да им изпратим тука едни бежанци, техни родственици, тъкмо стават за космонавти...

Те си имат такива. Там 80% са като техните бежанци у нас.

мургаво население да заселят Луната и астероидния пръстен на Сатурн. А дано де!

Бегай бе, тея нашите индианци още в движение ще опоскат ракетата и няма да стигне до орбита!