Гневна тълпа линчува в Индия имигрант, обвинен в изнасилване

Гневна тълпа е щурмувала затвор в североизточния индийски град Димапур, измъкнала е имигрант, обвинен в изнасилване, и го е линчувала.

Обратно в новината

Коментари - Гневна тълпа линчува в Индия имигрант, обвинен в изнасилване | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ало кретен,вземи си хапчетата и не прекаляваи сас смаркането,не води до нищо добро,а ако твоито дете го убие един като тази твар.

Акцентирам на разлика между реакциите на хората тук и тези по света. както и на странното разминаване по отношение на оценките за прояви на диксриминация, които винаги са негативни за нашето общество. В страната ни имаше стотици случаи на безумно насилие срещу българи, но отзвук сред населението - никакъв почти.

У нас кой ще направо същото с убиеца на търновското момиче или всек ище ходи и ще удря хората за една банкова карта?

Бесните цхинари, вместо, да лъскат бастунчетата по цел ден, да вземат пример и да го приложат върху психара от В. Търново, едва някой полицай ще ги спре.

Хубаво ама защо не избиха техните си изнасилвачи който освен това убиха момичето в автобуса в делхи а имигранта заподозрян в изнасилване е линчуван дивашки?

Български маймуни, нищо чудно, че се възхищавате на индийските маймуни - мърша при мърша отива. Сега да ви кажа. Причината да има такова нещо като съд, заседание, жури, адвокати е да се докаже вината на някой. Това е едно от ключовите постижения на човешката цивилизация - нещо от което не сте част. Истинската причина да отпаднат смъртните наказания в редица цивилизовани страни са главно грешките при тези съдебни процеси, където невинни са били осъждани на смърт и по-късно при други обстоятелства са откривали истинските извършители. Да, болшинството случаи престъпниците си заслужават линча, смъртта... но много хора се оказват на грешното място и време и са истински невинни. Ама индийци - клоаката на цивилизацията редом с нас, руснаците, азиатците, африканците, латиносите и т.н... Ама трябва да всеки един от вас да се случи за да се научите. И ви го пожелавам искрено, животни такива.

Животът е бил по-хубав, когато такива тъпаци като теб, първо са ги стреляли и после са ги питали.

Aло-о,г-н аsd?! Хапчетата драги,!! Отново не сте си ги взели!!! Съдейки по "бисерите" които сте написали, изглежда прекалявате и с алкохола!!

"Български маймуни" не е ли расистко изказване? И как така не е "скрито", за разлика от други без расистко съдържание? Измисли поне едно нещо, в което си мислиш че ме превъзхождаш, уважаема "немаймуно", да се посмеем на воля!

МНОГО СЕ НАДЯВАМ СЛЕД 500 ГОДИНИ ДА ИМА ВЪЗМЕЗДИЕ ЗА ПРЕДАТЕЛИТЕ НА РОДИНАТА НИ . ВСИЧКИ ЗНАЯТ КОИ СА И КЪДЕ СА , ОТ СИГУРНО МЯСТО ЗНАМ , ЧЕ ОБМИСЛЯТ ДАНЪК ЗА ВТОРИ ЧИФТ ДЖАПАНКИ

....бил влачен гол и пребит до смърт с камъни...... --- Добре е да се въведе като масова практика у нас поне за няколко десетки вида престъпления! ---

Нашите цигани не са от индия! Те са еврейски клон от Египед, както и гърците. Четете повече и няма да ви се смеят всички!

Това трябва да направим и ние с циганина убил Вероника.

Добър обичай. При хроничната недостатъчност на нашето правораздаване .........

Браво!!! Народния съд е най-ефикасното средство.

Циганска работа

"Интелигентността на тълпата е равна на интелигентността на най-глупавия, разделена на броя на хората в нея." А чувството за безнаказаност е особено завладяващо. Всичките тия комплекси, колко си бил потискан и колко незначителен човек си, изведнъж нямат значение, защото има някой по-малък и по-слаб от тебе и сега ще си го изкараш на него и никой копче няма да ти каже... Бахти якото, а? Хайде, пак! Кой? Ето онзи там не ми е симпатичен. Сигурно е направил нещо гадно. Дай да го докопаме!!! Гад! На, ти! На, ти!...

Това е в основата на демокрацията :) Правата на групата над правата на индивида. Следващия етап е републиканското управление. Закони важащи за всички независимо от това, на колко хора не им харесва това.

за зъб - око за око

ТАКА Е ЗА СЪЖАЛЕНИЕ!НЕ СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА,А СИЛАТА ПРАВИ СЪЕДИНЕНИЕТО!

Е,дойдохте на моя. Скоро и в България.

Добър пример как трябва да се постъпи с БГ магистратите и политиците,който изнасулват народа.Но при един робски народ това няма как да се случи.

Уважаеми коментиращи! Първо се запознайте малко със законите, обичаите и начинът на живот в Индия и тогава коментирайте с такъв плам и толкова замечтано. Линчът е, защото оня е сбъркал жената. Не е трябвало да посягат точно на това племе. Защото, ако прочетете по-внимателно статията, ще установите, че изнасилването в Индия направо е норма в някои отношения. Жените в Индия нямат думата при сключване на брак, което прави всяка индийка системна жертва на изнасилване в семейството. В Индия, както и в лелеяния от разни парвенюта Тибет, е широкоразпространено една жена да бъде принуждавана да е съпруга на няколко мъже (най-често братя), който трябва да "обслужва" редовно сексуално. Да ви кажа защо е така: ами защото жените са в пъти по-малко от мъжете, а на индийския мъж достойнството трябва да е редовно в употреба. А знаете ли защо са в пъти по-малко? Ами защото в селата едно време като се роди момиче, то е било умъртвявано, защото не е момче. Тази практика още се прилага в далечни райони в тази държава толкова възвеличавана от всички вас. А, да. Кефите се, че си защитават работните места? А защо пък да имат толкова много работни места, които да защитават? Ами защото една камара фирми си изнесоха производството и услугите в Индия, т.е. ние тук останахме без работа заради тези, които не могат да ни се намажат на малкия пръст като качество, производителност, ценности и отношение. И знаете ли защо стана така? Заради такива като вас дето ги величаят и им се кефят. А за случая - то изобщо не се знае кой е изнасили въпросната госпожица от висшата циганска каста. Просто манго не търпи някой друг различен от него да му оре насила на нивата....

Не говори глупости за неща, от които нищо не разбираш. Ако всичката ти информация за Индия е от CNN, просто си поредния галош с претенции. Индия е прекалено голяма страна, за да кажеш, че едно нещо е такова, каквото си прочел в някоя брошура. Истината е, че там има 1000 различни обичаи в различните места. И на изнасилването никъде не се гледа с добро око.

Забелязвам, че много хора не правят разлика между гражданско общество и линчуваща тълпа. Това щеше да е тъжно, ако не беше плашещо. п.п. Примерите с дъщери, майки, жени си ги запазете. Сигурен съм, че бащите, братята и съпрузите на 90% от изнасилените в България са били същите големи мъже като вас. И точно като вас, само на маса. Още не съм чул за някой, който е извършил убийство поради такива причини. Заради алкохол, от ревност, от алчност, от глупост - да.

Ти си чудесен пример за полиран еврогейски мозък.Стойте и гледайте как и вас ще на...т и чакайте меките европейски съдилища за справедливост!

Льольо, жените "предпочитат" да ги изнасилват от време на време незаконно, отколкото системно законно

И да добавя към твоя пост: Слава Богу, че българският "голям мъж" е "голям мъж" пред компютъра, в кръчмата, когато пие спирт за 50 стотинки и когато гласува за Волен. Същите тези наричат жените с обиди имена, подсвикват им по улицата, засичат ги като шофират и други разни импотентни пинизи, присъщи на манго, за когото неговата циганка е лична, а чуждите - общи.

пишеш. Нищо от това, което злостно си надрънкал/а не е състоятелно. По-скоро е диагноза. Личи си агресията и омразата, направо бликат у теб. Видял/а си ти подобно отношение, каквото описваш. Не ти и пожелавам да видиш.

Истинско правосъдие. Не както тук.

Чудя се защо индийците не са така непримирими срещу собствените си изнасилвачи. За много от вас обвинен значи и виновен. И когато, като част от доволната и безнаказана тълпа линчувате някой невинен, само защото някой, някъде нещо казал за него, ще отсъдите тежко, да не е бил там, негова си е вината. Като сте такива радетели за справедливост, защо не станете национални герои, като отидете и убиете някой известен престъпник лично? Нали сте големи мъже? Защо ви е тълпа да се криете? Постъпете както е правилно, а не както трябва. Или пак чакаме, някой друг да свърши мръсната работа, за да го критикуваме компетентно и градивно след това. п.п. Интелигентността на тълпата е равна на интелигентността на най-глупавия, разделена на броя на хората в нея.

Браво! ТОЧНО ТАКА трябва да се постъпва с всички изнасилвачи и убийци. А не да ги отглеждаме по затворите - на топло, и храна три пъти на ден. В България много честни хора / същите, които издържат с данъците си тези отрепки / живеят по - лошо. Колко пари ще се спести, ако се действа по същия начин. Ама ние не - хуманност, толерантност, глупости... Е, заради това - всички ни се качиха на главата.

Ето на това общество можем да кажем Будно. И да вземе пример.

Време е и българите да почнем да раздаваме правосъдие така. След 10-20 линча, престъпниците ще станат тихи като тревата. Крумовите закони трябва да бъдат върнати, а еврогейщината да бъде забравена.

Предлагам нашата прокуратура да изпраща в Индия такива престъпници за бързо производство. И без това само мрънкат, че са много претоварени.

...кога ще видя такова нещо и у нас!?

В Индия поне взимат нелегалните имигранти, особено които са престъпници, на сериозно!

Ето нещо, което се нарича бързо правораздаване.Нашата прокуратура няма нужда да открива топлата вода.

Вижте какво става в държава съставена от 100 цигански касти.

В раздрани от корупция държави граждански общности по свой бит и традиция изпълняват волята си на правосъдие бързо и радикално.малко по на север корумпираните "лидери" ги разстрелват на площада след присъда обаче.в България хвърляме боб и каквото се падне, а на запад от нас-съд,ефективна присъда без "спогодби" и във федералния кауш със съкилийник като Дитер Хьонес!и не се вълнуват дали си имигрант.

Беше много поучително да се види от снимките какво му се е случило! Съблекли са го гол. Пребили са го. Завързали го за една ограда и се струпали да го снимат гол. Набили са му кол в корема и са го влачили. Накрая е умрял. В Индия има страшни случаи на изнасилвания и затова този случай показа отношението на обществото към престъплението. Индийците никак не са се бавили да блъскат по вратата, а направо са откъртили два портала, набили са охраняващите полицаи и като са го докопали говедото направо са го разкъртили.

Как какво бе ! Защо Герберала Гойко, ги хваща, Защо съдийка ги пуска, И, Защо Ц.Ц. спи на границата? ТОВА Е ! Няма да пофтарям! И после са борат, за Шенген, И голема заеми ? една баба шарли.

Мога да кажа едно браво на хората. Ако имахме и ние българите, такава гражданска съвест, щяхме да сме светлинни години напред. Включително съм ЗА въвеждане на смъртно наказание!

родината на ромите.....

Нашите са от Бангладеш според едно изследване.

maina

Чета и не мога да повярвам... ДА, ние като общество сме зажадняли за СПРАВЕДЛИВОСТ, ДА престпниците заслужават да бъдат сурово наказани - но това което се е случило в Индия е диващина и не НЕДОПУСТИМО за едно развито общество... и вие всички искате ТОВА?????

ще повярваш - и още как - ако теб изнасилят или децата ти, а престъпниците минат с условна присъда поради липса на достатъчни доказателства, тогава и ти ще започнеш да душиш на воля без да чакаш благоволението на магистратите

Ами всъщност от години държавата ни чака това да се случи, да се премине границата на жестокост към престъпника, за да може държавата да бъде ефективна. Има само един начин в момента за решение на проблема с престъпността у нас и той е жестока саморазправа с престъпниците. Съд, прокуратура, досъдебно производство са поръчкови структури, които служат на богати фамилии и не прилагат закона за всички. Ако у нас бяха разкъртили един такъв, едва ли някой щеше да е свидетел на новината за убийството на Вероника от Търново. В Индия случаите на изнасилвания са много жестоки. Наскоро 40 души бяха изнасилили и убили туристка. Има много групови изнасилвания и убийства и обществената реакция в Индия е единствената защита на хората.

Не, не искам ТОВА! ТОВА е варварщина и е недопустимо! Но и НЕ ИСКАМ да изнасилват и убиват на воля, а после да им се назначава служебен защитник! Кажете, къде става тук дума за развито общество? Ние, като се мислим за развити, защо не можем да си превъзпитаме "малцинствата", за емигранти да не говорим! Кажете, какво наказание заслужава убиецът на Вероника, като сме напреднали в развитието си? Егати и света, егати и хората, изродихме се тотално....

диви цигани и тук и там

Циганите имат гражданско общество - ние не!

Кога ли българите ще направят подобно нещо. Например с онзи хъхращия от горна оряховица.

Пазят си и жените, и работата - така се прави.

Това се нарича гражданско общество.

Гледайте и се учете, Ганьовциии!!! Дори индийците са по-достойни от нас.

Айде и там вече плъзнаха неонацисти! Нищо чудно, като се замислиш, нали свастиката там са я измислили...

Гневна тълпа линчува в Индия имигрант, обвинен в изнасилване Добре ще е , нашенските изнасилвачи да се изпращат на "другарски" съд в Индия.