Датчанка стана жертва на групово изнасилване в Делхи

Датска туристка беше групово изнасилена и ограбена в Делхи при поредното тежко сексуално престъпление в Индия.

Обратно в новината

Коментари - Датчанка стана жертва на групово изнасилване в Делхи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Едно време убиха врабчетата с дрънкане на тигани и тенджери в Китай (понеже ги смятаха за вредители, ги уморяваха от летене и нямащи къде да кацнат падаха от умора), та в последствие ги нападнаха скакалците, което доведе до глад цялата им нация., После се наложи да ги вкарват от чужбина. Сега в Индия, като се роди момиче го убиват, защото не е искано от семейството като наследник и вижте какво се случва сред исканите мъжки наследници :)))

що смъртна присъда.. Да ги дялкат завинаги. А топките както кава Дик Марчинко да им изкарват през гърлото.

точно така

8901

Там римляните са си у дома.

ЧУК

Да ви е честит Бангу Васил!

от бедността,мизерята и простотята бегаи на далече.

Много ме кефят европейците, които дрънкат за "глобализация", "отворени граници", "нашето глобално село", щъкат напред назад из света, като че им е Европа, като че навсякъде ги обичат, но истината е, че по-голямата част от "нашето глобално село" тъне в ужасяваща мизерия, много страни по света са по-бедни и от БГ.

мнOго си прав, ама нали некои си мислят, че чуждата кокошка злати ги снася

то и Джеймс Кук не е трябвало да "щъка" по света. Нито Колумб, нито Магелан.

Циганори !!! Същият стил навсякъде по света, където и да са !!! Проклятието на планетата Земя !!!

Какво можеш да видиш в една циганска Държава,освен глад,мизерия и въшки,а и простотия до шия.

Тая идиотка няма ли GPS на таблета/телефона? Това техническите неграмотници си заслужават индийците, ама е малко - защо сама пътува е такава дупка като Индия? То мен ме е страх в столичния квартал да ходя, пък за шибаната Индия... Всички устройства имат функция да запаметяваш любима точка-може да е всяко място, та дори да си по средата на бостана.

Кога е следващият самолет за Индия?

Luna0102

Не разбирам как може да има желаещи да отидат на почивка на едно толкова мизерно място. Освен опасността да се разболееш от чума и проказа, има и опасност да умреш от глад- като видиш как някой пие вода от локвата където някой друг се е изходил преди това, едва ли ще има желаещи европейци после да сложат нещо в устата. А и като се знае, че тези мангали не са виждали гола жена даже на картинка и вероятността да бъдеш насилена е огромна, направо не проумявам как бели хора ходят там по собствено желание.

е уж за култура ходим. истината е, че ходим за да съберем куул истории, с които да шокираме приятелите. Но съм съгласен - не понасям много азия - след близкият изток остатъка е доста гнусен.

Luna0102

Индийската халтура се гледа по телевизията. В действителност там култура няма, има само история, а хигиена нямат даже и богатите.

Сиганина и в Африка е сиганин, нищо, че там ги наричат кафяви маймуни!

Толкова много цигани на едно място - резултата е това. Скоро и в България пейзажа ще е подобен, а улиците ще стават все по-опасни :(

Ами пришълците, окупирали центъра на София, като се шляят по цял ден и са без пари, какво друго могат да правят? Нали арабин изнасили студентка на територията на НБУ преди 2 години.

Датчанка стана жертва на групово изнасилване в Делхи На логото на индийските туроператорит трябва да пише"Пожелай си ексурзия до Индия и ще получиш групово изнасилване".

Говорете и за интеграция на малцинствата в Дания, ще ви разбере

Преди време една такава беше търсила да си купува къща в Айтос след 22 часа и когато тръгнала да се прибира със случаен автомобил за Сл. Бряг я бяха изнасилили няколко мъже и ограбили я бяха при това! След преглед се е оказало, секс е правила преди месец-два, а и отбивката за Миролюбово, не помни и не знае, където са я захвърлили! Е, сигурно не и е излязла почивката без пари! С подобни застрахователни измами десетки скандинавки годишно у нас си прекарват добре летните ваканции!

в други медии пише, че жената е била на посещение в музей с група от други туристи, не е било вечер, а следобед, загубила е групата и затова е търсила информация как да се прибере до хотела.

Да уточним- за изнасилването в Индия ли става въпрос или за това измисленото в Айтос, ако е за него можеш ли да ми посочиш музей в този град, който се посещава организирано от туристи.

Добре, че нашите жени, повечето са бедни, че квито са курволяци, щяха бегом през глава да фърчат към Индийските ласки..

тва в пълна сила важи за скандинавките ама айде.

малиииииииии, как позна?!

Има некои места по тоя свят дето само атомната бомба е решениете..

Нас ще ни огрее ли според теб? ;-)

...ЖИЦАТА-МОЯ ХЛЯБ...

Каквато е бяла и отличаваща се сред хора, където сигурно полиция са виждали преди около 100 "индийски" мили, смятай! Че и 50 годишна...Ад! А ако не си е падала и по мъже смятай как би полудяла политически коректната датска гражданка от подобно безчовечно унизително отношение на мангусти! Направо ад! Ама да я питаш милата, какво праи в Делхи вечер? Хубаво, че тигър не я е изял след това! Ако беше една нимфоманка как ли щеше да се хвали на какви любознателни хора е попаднала! Ся сигурно риве, че не са и платили за обслужването и иска пари от мангустите, които в даден момент страшно си приличат. А бе ад с мангусти и тигри, може и някоя змия да я е опълзяла и тя да си е мислела, че е група. Не всички са отровни и се продават евтино, че и ги изтърват каквито са сръчни! Затова се мажат с тигрова мас да гонят всякакви духове и не само зли.

Виновни са политиците от Великобритания най-много,които в глупостта си да реабилитират своите мангалски бивши колонии от азия и Африка заляха пресата и ТВ предавания,постери по улиците и всякакви рекламни материали с шумна и мощна реклама и промоции на тези дестинации като'Рай 'на туризма-евтино и пълно с дашни цигани.Не знаят горките:от Мангали и неграмотници по-вредно няма,но сега си блъскат главите като им напълниха Великата Британия и народиха безброй циганета......Глупостта ходи по белите та се връзват на утрепките и исканията им!

много си прав, ама то простотята е по хората, а не по горъта.....

ама то може и нимфоманка да е, нали даже си е заминала и не е извадила м-ко свидетелство, инече как ще ги хвали на лево и десно кави са хората там, даже са я и уважили...

ако продължават да давят женските новородени скоро ще започнат да изнасилват и мъже.

С глупавите Европейски закони и великите идеи на Британците да реабилитират циганите си от колониите направиха Живота в Европа и цивилизованите страни един цигански ад.Азиатци и Африканци не се свенят да демонстрират омразата към белите и по-образовани хора.Има расизъм и той е към белите и цивилизовани хора,защото трябва да толерираме цигани,азиатци,Африканци да се разполагат с нас и у нас както им е гот!Е,нали Британците усетиха дървото от 'Благородната си политика' за реабилитация на Циганските нации!тъй като рекламата на тези страни е бум много бели хора се лъжат да ги посещават!

да благодарим на Господ че не е минавал-в този момент-случайно,българин или румънец по улицата......... Че кой знае,западната преса какво щеше да пише пак........

Е, какво,какво! Ще кажат, че българинът я е държал, а румънецът е вършил политически некоректни неща с нея.

На никого не пожелавам да преживее нещо подобно, но знаете ли какво се прави ако, не дай Боже, ви се случи нещо такова? Отиваш на лекар! Едно да видят какви са пораженията, второ, че така има шанс да се изолира ДНК от нападателя и има по-голям шанс да го хванат. А не чакаш да минат 2-3-5 дни, защото шансът да се запази ДНК намалява. Така, че не я разбирам тая жена, да сигурно е в шок и иска да си иде у дома възможно най-бързо, но да откаже преглед... това означава едва ли не, че не и пука дали извършителят ще бъде намерен или не.

много знаеш дали и пука на жената или не, моли се на господ да не изпитваш никога това на собствен гръб, как може все жертвите да съдите, все едно те са си виновни !! преди месец-два, нали вървеше едно видео на голо момиче в студентски град, някакви идиоти го бяха снимали и се хилиха като пачи и се въртеше по колко медии, оказа се, че момичето е било изнасилено и в шок, дори е отказвало да облече дрехи които наблюдаващи, са му предлагали, знаете ли каво е шок, всеки човек реагира различно на него ????

Защо лелята е отказа медицински преглед? Това е доста смущаващ факт и навежда на мисълта за застрахователна измама - откраднали и парите и Айпада?

Защото ще си го направи в Дания! Ужас варварщина има в света и у нас!

И преди това сигурно ще се е изкъпала 10 пъти и познай дали ще е останало нещо от което да вземат ДНК.

Няма логика 3-4 дена по-късно да се прави преглед!? Ужас и варварщина има много, НО също така има и много мошеници и тарикати.

Отказала е, защото индийската полиция не и е повдигнала обвинение за незаконно изнасяне на генетичен матрял ;)

След това ,което е станало да се довери на Цигански лекари??????Напълно нормално е да откаже преглед в Индия!

А те индийците 100% ще направят ДНК тест, нали? Изобщо не им пука.

Британците дадоха права на Циганите и си наводниха държавата с тях,защото били отщбивша тяхна колония.Колония или не циганинът си остава циганин!!!Да си циганин освен цвят на кожата е и манталитет!Белите хора да мислят като ходят в цигански държави!!!

Хора, ходила съм в Индия и там наистина има всякакви откачалки, обаче честно казано в случая работата малко понамирисва. Забележете, тази отказала медицински преглед. Това какво ви говори? Явно нещата не са съвсем така както ги разправя.

Откачалката си ти! Една датчанка на 51 г. има достатъчно акъл веднага да се махне от тази идиотщина! ВЕДНАГА!!!!! А в Дания може и да има медицински преглед.

Ония индийци са същите като нашите индийци...

Искам да ме хванат 15 черни индиеца и цял ден да ме изнасилват !

ИЗВРАТЕНЯК!!!

Ми гледай да те вкарат в затвора, там желанието ти ще бъде почти изпълнено, добре де, няма да са точно индийци, а братчедите им от Столипиново, ама ти сигурно и така ще си доволен.

Просто трябва да ги задължат да имат само по 1 дете, със закон и като в Китай, който наруши закона, в лагер.

гледам да не се натрапвам, но искам да попитам - защо трябва бял човек да ходи в индия? няма нищо интересно, само яка цигания.

На секс туризъм - да те еб.т черни пичове....

Има какво да се види в исторически план, ама трябва да се прочете за това преди да се пишат глупости, а че е цигания там - спор няма!!!

Много туристи от Западни държави и най-много Британците умират да се навират в долнопробни цигански държави,защото е евтино и имат погрешното схващане за хората там като много безобидни и лесни.Не знаят горките:това са цигани и на външност и манталитет и са доста коварни.Но някой хора умират да 'вкусят'л*о и като им стане гарно едва тогава казват 'Ох,много мирише и е гадно на вкус!'Найвник е този,който мисли бедните и неграмотните за безобидни!В много азиатски и африкански държави циганията си е в гените на тези хора.Но те с си такива,питам какво търсят бели и образовани хора при циганската пасмина??????????

от бедността,мизерята и простотята бегаи на далече.

Това си е реклама на туристическа дестинация. Часове след излизане на новината са изкупени всички билети за Индия.

Дайте ги на европейците - те са спецове по интеграция на такива дето не се интегрират с нищо, освен с тояга! от кога им приказваме за циганите у нас, че са същите диваци, че трябва да си идат в Индия, отдето са дошли. Ами никой не се занимава с нас. Сега реват, га им го набиха. И що да плащат невинни? Съберете ги, закарайте ги в Индия, не ги пускайте обратно и те ше се социализират. Кво толкова му е сложното!? :)

некои мангал е сложил минису на коментара ти...

България е пропищяла от двата милиони цигани-катунари. Гета, нападения, кражби, золуми... А представяте ли си Индия какво преживява с два милиарда цигани? Ами ако това скотско племе се изсипе в Европа? Ако ни залеят както арабите се опитва успешно да го правят днес? Дано не съм жив да видя такова нещо... И не пускайте женюрята в Индия на екскурзии!

Да уважаваме културните различия на народите... За тях това може да не е изнасилване, а посрещане !

Пожелавам ти да отидеш там и да те посрешнат десетина циганина. Ама мнооого подобаващо, да те посрешнат.

Бас държа, че на коледа си бил истински християнин.

Възможно е! В тая връзка се сетих, че при българските индийци е традиция да раждат по една сюрия деца, да лъжат, да не работят, да крадат, да продават гласа си на избори, да продават малките си деца в чужбина, а по-големите (когато навършат 10 години) за булки.

да пратим в индия доган и местан на екскур зия.

Пълна цигания! :((((

Обаче в Англия всякакви индийци, пакистанци, ... - ци, ... - ци, са на голяма почит, само ние и румънците сме им трън в очите. Винаги ме е изумявало това. П.П. Живял съм на острова известно време и имам преки наблюдения.

Живял си, ама само на сън. Индийците са на касти. В Англия живеят най богатите, развиват бизнес за милиарди. Почти всички чейнч бюра, малки магазини, ресторанти, тото-барове са собственост на индийците. Наем плащам на индиец.

Богати или не от тях си лъха на миризлива манджа и цигания!

А шофьорите на таксита от коя каста са? Щото там май 80% от тях са индийци и пакистанци. Дай да въведем касти и у нас, защото в Англия едва ли някой ще има нещо против кастата на българските лекари и инженери примерно.

Търпят ги шото са прости и услужливи. Ингилизките са извратени и черните са им таман. А ние сме умни и дейни. Може много бързо да спретнем колони и предявим претенции. Имам предвид Българи и Румънци, не циганите!

Взели парите, айпада и я изнаслили. Тези са я употребили изцяло.

Явно на айпада не му е работила навигацията.

Сигурно е работела, но "индийците" били върнали антени и ретранслатори за скрап.

по прнцип това е любимо обвинение на датjанките-за да измакват пари ! така,че не барзаите с обвиненята кам индииците.

...чакам информация,какво става с "индийците",набили доктора от Луковит?!??...

е някои пак да говори за равенство . истината е че някои общества са много по изостанали от други и не трябва да се допуска те да определят съдбата на по развитите

Ще стане същото, като с "индийците", убили професора в Захарна фабрика преди няколко години - т.е. "неизвестен (и неоткрит) извършител, и след десетина години ще прекратят делото по давност. За съжаление!

...това е бъдещето и на България,след като техния етност са размножава в геометрическа прогресия през последните години и у нас!...

Не е нужно да ходи чак в Индия. Да замръкне в Столипиново или във Факултето и ще и се случи същото.

Преди 4 или 5 години и у нас имаше подобен случай, пак с датчанка - била на Златните, и като й свършила почивката се оплакала на летище Варна, че я били изнасилили и ограбили! Само след часове станало ясно, че се е опитала да преметне застрахователите си, ловко разчитайки на езиковата бариера и на театрото, което разиграва. Предполагам сега в Индия става дума за абсолютно същото, а от раздухването на случая политически голяма изгода има примерно Пакистан.

Как може да "предполагаш" нещо като не разполагаш с никаква информация. Глупак.

Ами то липсва експертиза по случая доколкото чета така, че незнам дали е чак такъв глупак. Да не се окаже, че прибързваш със заключението за него. На тая логика взеки може да претендира, че е изнасилен.

Нямаш си и представа какво говориш...Само Делхи е към 20 млн. жители, и там за туристите не е особено безопасно..по улиците в Делхи ще видиш какво ли не, така че това, че една датчанка е излъгала, не прави автоматично всички останали такива..

Ей, вие, 43-мата минуси, защо не си зададете въпроса ЗАЩО ИЗНАСИЛЕНАТА Е ОТКАЗАЛА ДА Я ПРЕГЛЕДА ЛЕКАР? След ласките на 8 души все е щяло да остане някаква следа, нали?

Велика простотия ест! Няма човешко и христянско милосърдие! Балкански антихристи, брей!