Изписаха бебето на най-възрастната родилка у нас

Малката Мери - бебето на най-възрастната родилка у нас, вече е изписано. То е добре, храни се нормално и няма сериозни увреждания.

Обратно в новината

Коментари - Изписаха бебето на най-възрастната родилка у нас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Живи и здрави.Браво за смелостта,господ да е тях.

Лелее, колко много са загрижените мъже и жени за бъдещето на бебето! Този форум заприличал на едно средсело. Кютнали по пейките като махленски клюкарки и злобно одумват минувачите - кой на какво прилича, кой как ще живее, кой колко ще живее. Бедни клавиатурни душици!

Няма лошо да станеш майка макар и по-късно,но това вече е прекално късно за нормалното развитие и на майката и най вече на детето.

Да са живи и здрави и двете! За хората които пожелават обратното - обичайте ближния.

Поздравявам Красимира.Това е много смело-да роди дете на нейната възраст и да е готова да се грижи зе него.Тя е готова да му даде любовта си.Това е много повече от безразличието и безгрижието на много други родители.Това е едно осмислено и изстрадано майчинство.Пожелавам и сили и здраве,на нея и на момиченцето й.

Поздравявам Красимира.Това е много смело-да роди дете на нейната възраст и да е готова да се грижи зе него.Тя е готова да му даде любовта си.Това е много повече от безразличието и безгрижието на много други родители.Това е едно осмислено и изстрадано майчинство.Пожелавам и сили и здраве,на нея и на момиченцето й.

Да са живи и здрави и двете. Никой не може да се меси в Божиите работи, за да казва кой колко ще живее! Всеки има право на щастие. Всички гледаме циганчетата, захвърлени от невръстните си майки и никой нищо не казва, даже се приема за нормално. Трябва да се радваме, когато се роди българче.

ВЪЗХИТЕН СЪМ КОЛКО МНОГО СЪСТРАДАТЕЛНИ ОВЧИ МОЗЪЦИ ПОЖЕЛАВАТ ДЪЛГИ ГОДИНИ ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ. ЗА ДЕТЕТО МОЖЕ ИНАЧЕ НА ТОЯ ИЗПЕРКАЛ ХОДЕЩ БАБИШКЕР ДЕТО Е С ЕДИНИЯ КРАК В ГРОБА МОГА САМО ДА ПОЖЕЛАЯ ПОНЕ ДА МОЖЕ ДА ГО ЗАВЕДЕ ДО ЛЮЛКИТЕ ТОВА ДЕТЕНЦЕ КАТО ПРОХОДИ ЗАЩОТО ТО ЕДВА ЛИ ЩЕ СЕДИ НА ПЕЙКАТА В ПАРКА ДА СИ ПРЕПИЧА ОСТЕОПОРОЗАТА.

Всичко е индивидуално-познавам здрави,адекватни и...РАБОТЕЩИ даже хора на по 65-70,та до 75. И болни ,не особено жизнени и депресирани 30-35 -годишни.(Или може би мързеливи!!!)Може жената да е с ген за дълголетие.А и една образована жена дори на 70 може да даде повече на едно дете от някоя полуграмотна 20-годишна чалгарка.

Да и е живо и здраво и да я радва. Не забравяйте, че никой не може да каже кога един човек ще умре - толкова деца са сираци - не знам защо тряба да злобеете, може би се радвате на цганките, дето ги бълват едно след друго и ги зарязват, а като се роди българче - почвате да плюете и храчите. Нека да му се радва и да го възпитава докато може, нямам нищо против след това да се плаща от моите данъци за това дете. По-добре българче с 62 годишна майка, отколкото циганче с 12 годишна майка.

Браво

Да е жива и здрава бабата, обаче - не мисли за детето. Точно когато това дете стане на 15-16 години, и има най-голяма нужда от подкрепа.... тази баба ще е на 80 /ако изобщо е жива/.... а и какъв ли старт в живота може да му даде една баба, която е с разбирания от преди поне 50 години?

Горката Мери, сега ще трябва да живее с тоя крокозъбел изкуфял!

когато това дете стане на десет години на кой ще разчита в живота си, можеби на 72 годишната си майка.... как може такава гавра с живота на децата....как си го представяте една 70 годишна баба да се грижи за 10 годишното си ДЕТЕ.... идиотизъм на урудливата ни държава, която угажда на инфантилни жени... не за лудите майки трябва да се грижим, а да предпазваме обществото от такива луди...

Жената си е родила гледачка за стари години. Както тя е гледала родителите си докато умрат, без личен живот. Такъв ще е и живота на това детето и!Живота му е съсипан още от раждането му. А дори не е нейна плът и кръв.Аз, която не съм дарителка на яйцеклетки съм бясна, че причинява това на чуждо дете, представям си майките дарили яйцеклетки, как се чувстват при мисълта, че това може да е тяхното дете!

каква егоистка е тази бабка....как може да и разрешат подобна низост *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Да ти е живо и здраво внучето, бабо! Опа! Май бяха майка и бебе... Обърках се от годините на майката...

Нека бъде много здрава и щастлива!!!

Госпожи и господа журналисти ! Вие би трябвало да бъдете в авангарда!Най-свободомислещите и най-решени на промени! Питам ви : -Защо при всеки удобен случай се споменава възрастта на родилката? -Защо се споменава непрекъснато като сензация,а не като медицинско постижение? -Защо оставихте полуграмотни по темата хора да се нахвърлят върху лекарката ,жената родила ин витро? А сега ви моля (само за да осъзнаете вбсурдността на ситуацията) да се пренесете поне 50 години в бъдещето.Не смятате ли ,че вашите писания ще изглеждат най-малкото странни ? Аз искам да поздравя младата майка и й пожелая щастливо да отгледа рожбата си .Също да кажа и на други жени да последват примерай.Поздравления и за лекарския екип от Плевен.

Младата майка ???!??? Ама ти добре ли си с главата ?? Какво геройство е това ?!? Да дадат това нещастно създание да го отгледа някое младо и читаво семейство, което не може да има деца, а не да го дават в ръцете на тая откачена и изкукуригала бабичка! Да го дават на тая е все едно да го връчат в ръцете на някоя горила от софийският зоопарк, то и горилата би я надживяла тая побъркана бабичка и би се грижила по-добре за бебето...

Не ни занимавайте с това извращение повече, моля!

Шансовете за добър живот на детето са твърде малки. Експеримента е 100% неморален. Похарчените пари можеха да бъдат използвани моного по-рационално и да дадът шанс на други деца с добра преспектива.

ДАЛИ ТАЗИ ЖЕНА, МАКАР И ЛЕКАР ЩЕ УСПЕЕ ДА ОТГЛЕДА И ИЗУЧИ ДЕТЕТО СИ? КОГАТО ТЯ Е НА 80 ГОДИНИ ДЕТЕТО И ЩЕ Е АБИТУРИЕНТ, А СЛЕД ТОВА????????????????????? КОЙ КОГО ЩЕ ГЛЕДА - СОЦИАЛНИ ГРИЖИ И ДВЕТЕ? ПЪЛНА ИДИОТЩИНА!

Да са живи и здрави и двечките!

Да са живи и здрави детенцето и майката, да са дълги години заедно. Много се радвам, че това малко човече се пребори. Успех и на двете.

Не съм специалист за да преценя дали тази жена има психически проблеми за да направи това .Това дете няма и един ген от нея, така че ако е искала дете е можела отдавна да си осинови нормално развито дете.Само не ми е ясно лекарят дето е направил това ин витро дали си дава сметка ,че нищо не е постигнал ,напротив аз си мисля че неговото психично здраве е под въпрос.

Ръка Ви целувам, мила госпожо, за събитието, куража и всичко останало!! Честито и дано нашите сънародници не се самоотписват повече по на 35-40-50 и повече години!

Няма да и бъде лесно на баба Краса! Сам-сама с бебе на ръце....Дано да се грижи добре за мъничето, което дори не носи нейните гени....

Ха сега да ви видим, всички дето плюехтедоктора! Това е най- кадърният доктор на България! Да е живо и здраво детето и да го показват често по телевизията, за да дава надежда на всички застаряващи бъдещи майки!

Много луди имало, брей! Известно е, че лекарите стават като пациентите си, а тази е била психиатър! Не стига това, ами кръстила детето Мери, какво звучно българско име! Абе светът е пълен с откачалки, а аз си мислех, че сме малко... Много сме, много сме, много сме....