Гигов призован по делото за имуществото на Братя Галеви

Бизнесменът и собственик на ФК "Локомотив" (София) Николай Гигов е призован като свидетел по делото за отнемане на незаконно имущество от Братя Галеви.

Обратно в новината

Коментари - Гигов призован по делото за имуществото на Братя Галеви | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ха-ха Галевите и шейхове да си умреш от смях.Да но само в очите на тъпите и слепите-НА ТЕЗИ ХОРА ПЕСЕНТА ОТДАВНА Е ИЗПЯТА.ЦЯЛ ЖИВОТ ЩЕ СА ПО ДУПКИТЕ

Не разбирам защо наричате бизнесмени двама осъдени престъпници?!?! Заради такива публикации думата бизнесмен придобива изопачено значение за сметка на наистина честните хора, които се опитват да се изхранват с честен бизнес в България.

Няколко такива отлагания и делото ще се затлачи и забрави. Куче влачи файтон. . . .

Гигов призован по делото за имуществото на Братя Галеви Гигов, явно е третият Брат.

Зад всяко богатство се крие минимум едно престъпление.Има и изключения ,но не и във случая....

Тези са ясни - обаче не ясно е защо нито журналисти, нито прокуратура не се интересуват от бившите бизнес отношения, заеми и превеждани суми между другарят бойко борисов и алексей петров, ТИМ и маргините ? Защо не се споменава никъде, че борисов е бил съдружник и с алексей петров, и с иво каменов от ТИМ и с маргините ? КОЙ им нарежда да мълчат ?

Кому е нужно да се харчат държавни пари за обвинение след като е пределно ясно какъв ще е изхода на делото а именно "невинни"

Ами да ви подскажа.... най-скъпата яхта, акостираща от време на време на Марбея, Испания, познайте на кого е .... явно никой не ги търси, освен на думи...

Да,бе.Недей да си мислиш че братя Галеви са кой знае какво.Те са една малка брънка от голяма верига и над тях има поне още няколко нива.Едното вероятно е на снимката.Та въпроса е че точно те едва ли ще смаят Марбея с "най-скъпата яхта".Има достатъчно руски олигарси и арабски шейхове за тая цел.Галевците са велики на ниво Дупница,имат някой и друг милион и до там.Подставени здравеняци момчета за поръчки.

тук много се обърка, не си особено запознат

Всичко свързано с българския футбол е мафия. Няма празно.

Преди доста години имаше едно дело Опицвет по което се замесваше името на Гигов.Ставаше въпрос за някакъв цех за производство на амфети.Братята Галевци май и те бяха в тази бизнес ниша.Не е трудно да се направи логическо съждение по каква линия може да имат бизнес отношения въпросните лица.