Взимат имението, къщите и 9 коли на Братя Галеви

Комисията за установяване на имущество, придобито от престъпна дейност (КУИППД), внесе в окръжния съд в Кюстендил иск за отнемане на имущество от Ангел Христов и Пламен Галев, известни като Братя Галеви, съпругите им и контролираните от тях дружества.

Обратно в новината

Коментари - Взимат имението, къщите и 9 коли на Братя Галеви | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо бе Б.Б. защо? Горките станаха бездомници и паричките от банката им взимаш. Всичко това добре,ама защо понамирисва на разчистване на канали за дрога и спирането на финансиране на БСП. Кога ще се прави нещо безкористно в България?

При Бойко Борисов най-сетне доказаните престъпници, ГОСПОДАРИТЕ НА ДУПНИЦА, ПРОТЕЖЕТАТА НА БСП - ГАЛЕВАТА ПАПЛАЧ, получиха ефективни присъди и се КОНФИСКУВАТ ИМОТИТЕ ИМ!

jizast

Хайде пак глупости и абсурдни сравнения. За кой ред и липса на кражби през турско говориш? Може би през кърджалийко време или когато са плячкосвали селата около въстанията? Освен десятъка българите са плащали и още 99 други данъци, като кръвен данък, джизие или пък ангарията. Малко трябва да се чете преди да се пишат глупости по форумите.

emoll@

Сега да ги върнат на рекетираните, или може би властт използва такива маймуни за да прецака конкуренцията

Такова крадене и по турско не е било! А уж имаме Полиция, съд и Прокуратура! Ето защо хората започват да се самоубиват от отчаяние и безпаричие.

Най-после някой да започне да прави нещо срещу такива дерибеи! Дано продължи работата въпреки,че като знам кои са насреща много се съмнявам в ефективността на решенията

сър

Що за коментари са това? Те избягаха и зарязаха имотите.Какво ще вземат. Тях не могат да намерят и вероятно вече не търсят.При Веска Меджидиева са. Отворили кръчма.

Много евтини тия коли, земи и имения бре.

Добро решение. Да видим на практика, какво ще се случи?! Докато държавата влезе във владение, да не отнесат дограмата и покривите на имението.

ЗАЩО ЧАК СЕГА СЛЕД ТОЛКОВА ГОДИНИ ? И ДАЛИ НАИСТИНА ЩЕ СТАНЕ ?

Имаше един лаф - "експроприация на експроприираното"..... всяко чудо за 3 дни... А онзи човечец, от врачанско, дето се застреля защото не може да храни децата си?? Какво значат тук някакви си 40 милиона и 10 луксозни автомобила..

Комисията за установяване на имущество, придобито от престъпна дейност (КУИППД), внесе в окръжния съд в Кюстендил иск за отнемане на имущество от Ангел Христов и Пламен Галев, известни като Братя Галеви, съпругите им и контролираните от тях дружества. От това разбрах, че на Галеви ще им отнемат имуществото, съпругите и дружествата . Очаквам да има голям интерес , като ги обявят на търг ... особено за второто

така де ,то колко неща почваха и доникаде не стигнаха.....

Когато стане тогава ще коментирам. А същото трябва да продължи с другите мафиоти, вие ги знаете.

Подкрепям 1+

Как ми се иска тези пичове да ги прочета в една друга хроника, след имената на Поли Пантев, Милчо Бонев, братя Илиеви...

Фен

Има време за всичко

в3емат не е равно на в3еха

На читав български език в случая "вземат" означава "щели били да вземат" Ама то се и друго глаголно време!

АКО ТАКА СЪС ЗАМАХ РАБОТЕХА И КОМУНИСТИТЕ ПО ВРЕМЕТО НА ТЯХНОТО ДЪЛГО УПРАВЛЕНИЕ ОТ 65 ГОДИНИ ТО СЕГА ПОЛОВИНАТА ОТ ТЯХ КОИТО СА В ПАРЛАМЕНТА ЩЯХА ДА ИЗЛЕЖАВАТ ВЕЧЕ ПРИСЪДИТЕ СИ,А НЕ СЕГА ДА РАЗМАХВАТ ЧЕРВИВИТЕ СИ ЮМРУЦИ И ДА ДАВАТ АКЪЛ НА БОЙКО И ПРАВИТЕЛСТВО, ГАЛЕВИТЕ СА ТЯХНА РОЖБА КАКТО И МАРГИНИТЕ И РЕД ДРУГИ ИЗМАМНИЦИ,

И галевите, и маргините, и алксейчо петров, и маджо, и пашата са бивши колеги и съдружници с борисов ! Нещо не виждам как така горните са комунистически рожби, а бойко не е ! Също ако не ме лъже паметта, когато бойко беше шеф на МВР НИТО ЕДИН от горните арестуван - защо бе тоти, или тогава са били библиотекари ? Също си спомням, че и галеви и маргините бяха арестувани по времето на бсп ! Това, което се случва по ми прилича на разчистване на терените, владеени от маргините, галевите, алексейчо и баретата, за да дойдат новите близки до премиера групировки като ТИМ, маджо и пашата ! Но твоето малко и свито милиционерско мозъче няма потенциала да мисли, а само да праща импулси към ръцете да козируват на най-голямата мутра в държавата !

Хей, внимавайте с конфискациите! Тези двамата пречупика гръбнака на организираната ни държава, та какво остава за конфискаторите...Ами, ако се върнат?

Хайде плюте по Бойко... хайде защитавайте още Румен Петков ! ГЕРБ репресирал... ако това е репресията - идеално. Иначе са добри момчета Галевите.... почернили N на брой семейства... ! Смъртна присъда им е малко на тези красавци !

това е само иск и показни акции.. все още ,а нищо не плюем ..то за бойко се знае

А Вие какво искате, по тъмно и до стената!

Верно ли?!? Да почнем списъка с бандити и политици-измамници,та като го свършим в другиден,да резюмираме успешната работа на другаря Бойко.... Що се ловите на гола кука,само това не мога да разбера?!? Само коковете на другарката Масларова са на стойност петгодишна пенсия,да не говорим за разни Очи,уши,Пръчове,ония с дископатийте ...,Маджовци, и всякакви знайни и незнайни митничари с вили по язовири,полицай от ДАНС,ГДБОП... О.К. тия някак си наместиха,но да не говорим приказки,че телешките пържоли за кучето никак не кефят ,след жестоко убийство на млад човек...!