СГС запорира имущество за 1,5 млн. лв. на Бисеров и сина му

Софийският градски съд запорира имущество на обща стойност 1 555 883 лв., собственост на Христо Бисеров и доведения му син Ивайло Главинков.

Обратно в новината

Коментари - СГС запорира имущество за 1,5 млн. лв. на Бисеров и сина му | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Време е в България да се направи първото зарязване на политическите ластари! В Румъния да не са по-умни от нас!

ЗАЩО НЕ СТЕ ЗАПОРИРАЛИ И КЪЩАТА НА УЛ. "ХАН ОМУРТАГ" СРЕЩУ ВОЕННА АКАДЕМИЯ В СОФИЯ.

Mилион и половина , все едно бълха ги е ухапала. Xаиде по-сериозно от прокуратурата.

Бързо го запорира - още по-бързо ща го ОТпорира!?

Малко е, на тоя предател трябва да му се вземе всичко, включително и тайните му сметки по офшорни зони.

Това синьо мекере е един от основните виновници за пропиляните демократични надежди. Такава алчност, арогантност, безпардонност, безочливост, безцеремонност, съчетана с небивала безочливост, а често и с грубост, плюс огромната му власт на Раковска, където една неугледна тетка защитаваше като Матросов този индивид, сринаха доверието и доведоха до срива и огромното разочарование на милиони българи! Той не се посвени да вдигне палат там, където е една западна банка, наблизо до БФС, някъде около ул. "Иван Асен" - софиянци знаят. А доказателствата преливат...И не е необходимо ОР, следователи и прокурори да търсят(формално или не!)доказателства. Необходимо е само да прочетат какво е писал г-н Едвин Сугарев - факти, доказателства, анализи...години наред! Ще си направи ли някой труда да го потърси? Имам съмнения...сещате се, нали? А уж стартира Реформата! Кой знае? Може би Цацаров - говорещият с очилцата.

тоя седесар се е гушкал здраво!

Ама пък как не се намери поне един,ей така за..."цвят и мирис",който да попита с простичкото...откъде,аджеба този дърт борсук е скътал толкова парици:)))???

че той за това беше народен представител, да краде и се облагодетелства за сметка на гладуващите хорица.Разстрел за такива лакомии и бивши ченгесари

Стига с халтури.

хахахаха....Tози, преди известно време се обърна към опозицията тогава (герб) и "ехидно" ги попита: "боли ли, боли ли" ??!! A, сегашният премиер в едно от интервютата си пред медиите тогава, хвърли репликата, че като се върне на власт, ще има "Pеваншизъм до дупка"!!... и ето сега, резултата.."Mълчи и работи", както е посъветвал Bеждито Pашидов....хахахаха.."цакането със Cедмака спатия" започна!! xaxaxa

Този спокойно може да се нарече простио, тъп като галош... само като го слушаш как се изказва е ясно че е селски тарикат без ценз и култура, сега да видим докъде ще стигнат нещата..защото той е капка в морето, трябва всичките които са с подобно поведение да се изкарат на светло....

Тези действия и запори се наричат"бълха го ухапала" - стига сте ти хвърляли прах в очите! Да докаже всичките си придобивки и имоти, като преди това влезе в ареста! Другото е "кучето си лае, керванът"....всеки знае!

този престъпник има пари от реституция,баща му беше известен адвокат- не е китка за мирисане но си имаше мая и преди да влезе в политиката

тоя кретен и аидук,отворил уста и г-з като крокодил,да се вкара моментално у затворат и никога да не излиза,а до него прос-акат доган, заедно са краднали от народа.

Най- голямата и решаваща слабост на Бисеров е, че не е (бил) обвързан с никакава силовашка групировка. Независим от ДС влияние - съответно от чуждите дали руски, щатски или ционистки служби. Не че не е крал и не че е света вода ненапита, все пак е в политиката , а е и адвокат - сблъсквал се е с много житейски ситуации и предателства. Но общо взето на фона на стотиците хиляди знайни и незнайни другари и лисугери поне има доста повече култура и разум. Ама нейсе. Другарят Костов, мутрягата Боко, плазмодийте на АТАКА, БСП че и РБ и ПФ далеч, далеч не са по стойностни като хора. Бисеров дълго време си е плел сам паяжина, но едно е собствена пачжина , друго е арматура на чужди разузнавателни друзя. Все пак остава съмнение дали не се е попрестарал с ходатайствата си за турските претенции за имоти, но ако заради това са му се 'разсърдили' ще е интересно да се знае кой пък толкова се застъпва за България.

Интересен коментар. И аз мисля в тази насока. Но си мисля, че все пак го подгониха, защото е взел повече "взятки", отколкото е трябвало. Просто не е усетил "мярката" и неговите "другари и лисугери...". И една поправка - не лисугер, а лисуНгер. Това е нагла мъжка лисица, и термина е подходящ за коментара ви.

Пояснение - може и "лисугер", но това е определение за биологическия вид мъжка лисица. За двукраките екземпляри със същите навици е приет термина "лисунгер". Разликата е важна, защото животните не са ни виновни, че възприемаме лошите им нрави.

Ето от къде идва приказката" От работа се става гърбат ,а от политика-богат"За това всички искат да станат политици-министри,общински съветници,кметове и т.н.там са парите.. Като имаш власт -имаш пари. Като имаш пари ще живееш - ще се лекуваш -при високо кочество,ще се откупиш от Темида,ще си купиш образование на децата, ще живееш с висок стандарт ,ще си купиш работни места и то: на митницата, на Висшия съдебен съвет-прокурор,някой депутатско или кметско място за теб или децата... просто стремежа на некадърните е този....бързо-забогатяване чрез власт.Никой не иска да става земеделец,животновъд и други непривлекателни професии.. то за там и конкурси -няма....Оооооо г-н премиер... не искате да ства Рюмъния само защото по ирония на съдбата няма как да се самоосъдите и да влезете в затвора..всички до един през този мноооого дълъг преход-25г.

До момента видях запорирано имущество и влогове за около 2 милиона лева. оре-долу толкова беше хонорарът на Доган Хидроинженера от язовир "Цанков камък" ... Ристю БисероFF да не му е бил подизпълнител или и той го е раздавал хидроинженер нелегално, а ?? ДПС - пример за всички партии в България!!!

Аз искам мен да проверят имам една банкова сметка в която ,като ми влязат 500 лева -възнаграждение от месечна запата ги тегля.Като си платя сметките ми остават около 100 лева за храна и други "развлечение".Чудя се от къде да спестя,за да ги изпратя в някоя швейцарска банка.. да има с какво да се фукам пред приятели... Срам и позор и делото ще се влачи сумата и години...,като на Вальо-топлото и накрая даже ще сме забравили..за какво точно са го съдили.... Няма такава държава. Делото е започнало от ноември 2013 г. сега сме 2015 г. Такива трябва да се съдят по бързата процедура... няма какво толкова да се разследва.. Всичко е ясно

Миналата година си ремонтирах кочината на прасето. По новите, Европейски изисквания. Да е щастливо животинчето. След половин месец пристигнаха от НАП да ми правят ревизия, откъде, аджеба съм намерил пари за ремонт. След тях мина и комисията "Кушлев", да установи наистина ли съм ползвал цигли на старо, а не Брамак, и колко е дебела мазилката, съответно подлежи ли на данъци в общината постройката... И, питам аз, защо нашенските депутати, със заплати от по 2000 лева, не са обект на разследване от НАП и разните комисии за незаконно забогатяване, откъде са взели съответните милиони, колко данъци са платили и не са ли обект на съдебно преследване? Или за тях важат някакви по-различни закони?

Този боклук, партията майка БКП и КГБ щедро са го наградили!

бисеров от коя партийка беше? Да прверят и другите от партийката... може да излезе нешо и при доган, местан, ментата,..

може и да не се сещаш, ама БисерчоФ преди ДПС беше от СДС, Сивия Кардинал му викаха, та и там има доста за проверка - Евгени Бакърджиев, Йордан Цонев ( ха, и той сега е в ДПС), Стефан Софиянски ... и Иван Костоф.

А някои твърдят, че имаме специален орган за това. Нарича се Сметна палата. Обаче явно те се задействат, само когато им се спусне политическа поръчка от Властимащите.

За какво мислиш, че беше този жесток бой за сметната палата?

Ох! Как боли! Зъбките мииииииииии!

Над 300 000 долара и над 100 000 евро,да е жив и здрав синът му за да си ги използва!Едва сега разбирам защо моя син все ми казва,че нищо не съм направил за него.Ами,какво да направя за детето си,когато от никой нищо не съм откраднал или предобил по незаконен начин,да не говорим,че и с политика не се занимавам.Много дигнахте мярката г-н Бисеров,много!

От къде тия сметки, тия пари и имоти бе? Ние се чудим как да си платим сметките и как да изкараме месеца от заплата до аванс! Господи дано ти бъдеш по голям съдник и върнеш на тия алчни до безбожие хора"! Срам! Голям срам за България! И лошото че не е само този а са хиляди като него кръвожадни пиявици!

Срам ме е че това се случва в България! Тъмните години на тоталитаризма не са отминали! Молете се г-н Бисеров да ви прости! Справедливостта скоро ще възтържествува!

от съдилища не може да отиде да си прекопае нивицата с лука

Е,и? Нали не са отнети. Няма доказано престъпление, няма присъда, няма влезъл в затвора. Няма и забрана за ДПС да участва в политиката, след като неговия зам. председател е уличен в престъпление. С други думи няма никави резултати. ОСТАВКА НА ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР! До кога ще му плащаме без да работи?

една яка глоба от 50лв. мисля че е достатъчна - за да помни цял живот как се правят "врътки и далаверки"

Много бе! Нека не бъдем кръвожадни! 20 лева стигат!

последно 2лв. и една бира черпене

след такива "изхвърляния" на "прокуратурата и сие" обикновено след няколко дни подвиват опашки и после даже и доплащаме за обида и дадавяме още народни пари ....

Настъпиха го по мазолите ...но не много силно за да не извика нечие име от болка. Ако пък случайно и това стане ще му излекуват главобола като му махнат главата. Това е урок от прокуратурата и съдебната власт за всички (неотчели се подобаващо пред Фирмата).

Много големи сумите бе! Мислех, че за година ще успеят да покрият повече. Ма и сега милия жив да го ожалиш - същи голтак, някакви си 100-200 х. лв.? Ех, Цацаров, поне веднъж се престраши да си свършиш работата както трябва!

В Българищя трябва да останат само ромите и политиците ,за да видим ,.....КОЙ-КОЙ ще надвие.

В Бг осъдени няма да има ,затова кой какможе да се спасява от ЦИГАНИЗАЦИЯТА ,в Бг.

Абсурд е да го осъдят. Той е над всички закони, както в България, така и в ЕС.

Бълха го ухапала, но все пак е нещо. Макар,че ще намерят начин да го компенсират в последствие

СМЕХ В ЦАЦАРАТУРАТА!!

Значи, претендират и за сумите, които Главинков бил връщал по заеми от физически и юридически лица. И що бе? Ако е теглил кредит от банка, че даже го е и погасил, сега кво - банката да се бръкне и да ги даде на държавата ли? Щото ги върнал от крадени пари?

Силно се надявам това лайно и всички като него да бъдат осъдени и натикани в затвора където им е мястото. Както и да върнат всичко окрадено. Ето начин да се погаси дълга на Б-ия. Да се дръпне водата на кенефа и Б-ия и да живеем на чисто.Колко съм наивен! Но ставам щастлив само като си го помисля.

добре че амер слузби го натупиха,наще щяха везди да му изрисуват.т.е да си наемем един уса прокурор и за една година сме прочистени и дпс ехпулсирана в турзя или в арменя:))

Никаква новина не е това. Новина ще е, ако наистина ще им вземат откраднатото и ги вкарат на топло. Сега е само прах в очите. Между другото - къде са те в момента?

d4

първо-това не му е роден син. а "доведен". второ-милион и половина са дребните пари на измамника и ренегата Бисеров. трето-когато селяндурите от провинцията станат депутати/N на брой мандата/ никой няма право да пита откъде са кинтите. четвърто-според Конституцията депутата не носи наказателна отговорност за деянията си в Парламента. пето-поредното замазване и замитане на дълбоките коловози и безумните кражби, подплатени с горната безнаказаност. шесто-Бисеров от село Бисер е невинен до доказване на противното. Но доказателства за противното не са сабрани. седмо-ръкопляскане и овации в централата на ДПС. И не само там...

Не ми е приятен, даже ми е противен поне от 20 години, но имам чуваството и предположението, че този дребен мошеник ще опере пешкира за всички яки крадци и разбойници от прехода. С атаката срещу него от една задокеанска служба започна същинското сваляне на законно българско правителство, за да се предостави управлението и властта в България на послушни и раболепни люде. А на овците, въпреки , че ги поостригаха за сега малко, а утре - повече, малко сол и тревица , за да блеят по-тихо !

Изобщо не е дребен мошеник. Той е КАСИЕРА и върти милиарди. Ако нещата наистина стигнат до затвор - най-вероятно ще го самоубият.

До затвор! Е няма да стигнат! Да залагаме, ама цялата страна! Ех, че смях ще падне!

Ааа другите 10-тина милиони ,които открадна тоя алчен тарикат...-къде са !?Защо му ги оставят...!?Яяяя , сега гн Местан ..да даде обяснение какво е ставало в това най-социално и патриотично ориентирано .. движение в България...!?

Хайде да дадем наред по номерата. Само че кой ще прибере глобите и конфискациите? Докладвайте!

1,5 милиона с депутатска заплата?!?!? Дали ще го видим този и сина му заедно зад решетките или и това дело ще се протака през годините и накрая ще го изкарат невинен,както всички останали престъпници съдени от покварения български съд!? Едва ли има някой,който да вярва,че ще се случи нещо повече от условна присъда!!!!

Правилно..този филм го гледаме вече 25 години. Аз съм прост овчи мозък, но знам, че ТАКА НЕ СТАВА !!! Всичките престъпления на всякакви престъпници, които се гаврят с народа (съдии, прокурори, политици и т.н.) ще им излязат някои ден през ........