”Министърът на веселието” уволнил секретарките и ... еленчето

Свиленградският бизнесмен Павлин Паришев, станал известен като "министър на веселието", "уволнил" зам.-министрите, секретарките и шефотделите.

Обратно в новината

Коментари - ”Министърът на веселието” уволнил секретарките и ... еленчето | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на този мевереец ще му раздухат вълната, най-много. Гарван гарвану око не вади. А и от нап са меверейци.

Този крадец трябва да се проверява до дупка за краденото,дори анално!

най обикновен айдук

на вас, българи, човек, който има нещо ви е по голям проблем и от престъпник. като са направили нещо, кой нормален ще го разруши? да си платят глоби, данъци и това е. доникъде няма да стигнеме, смешници. завистта ви е по голяма всичко.

изглежда нещо не ви хареса в коментара ми!?или не отговаря на поручката?ялко!!!иначе се биете по гурдите,че сте независими.ми защо не отидете да проверите,дали написаното от мен е истина?не може само да се плуе,без да се мисли.много малко можеха да направят големи пари,а наи-големите са там при вас в софия,те куде са!? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

вярно е,че забогатяха,като много други .да,обаче поне правят нещо полезно:осигъряват работа на немалко хора от града,добре плащат,доста се облажиха покраи тях,като ги крадяха и все още крадат от тях.направиха прекрасен градски парк(забранен доступ за кучета),децки площадки,столова,в която за миява сума може да се нахраниш и сигурно редица други полезни неща,за които не сум чула.колко от останалите са го направили?убедена сум,че ако всички незаконно забогатяли,поступваха като тях,щяхме да сме много по-добре.разграбването беше неизбежно,но наи-големите пари отидоха у изроди,които ги изнесоха от страната,мислеики единствено за себе си.а иначе ще му п...т на бат парко на ...изкара ли списаците с рушвети сигърно по-голямата част от парламента,начело с бб са за затвора. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Олеле ! Митница ли не щеш, лъвица ли, самоканонизиране ли, `министерство`ли... Всъщност, като сложи човек основното - фуат-гювенското и пределно ясно-отвъдчерноморската фамилия , цялата тази (изберете названието) затиктаква в цялата-си `прелест` .

това с 'самоканонизирането' е поредната журналистическа тъпня. едва ли построеният параклис е точно най-лошото дело в живота на тези хора. виж, ако беше гей-бар можеше и да ги славят.

Имате право, 8153 ; Дори е похвално дело . Моля да извините неточноста ми .(Но ако сме откровени -- текстът /в пряко четене/ говори не-толкова за изграждането на параклиса, а за съпътствуващи обреди)

НЕЗАБАВНО Българския Съд да се омита и да идва ГЕРМАНСКИЯ СЪД ;Даже и да им плащаме германските заплати, пак ще сме много на плюс,че те тия палати и скрити палати са за милиарди. Предлагам да се направи референдум до населението на БГ по този общозначим национален въпрос

Май все още има някакви балъци тука, които вярват, че цирковата трупа на БеБе и ЦвеЦве ще направи нещо съществено, като да осъди незаконно забогатял или поне да изземе имущество. Ха-Ха-Ха!!!! Нали вечер всички тия сядат заедно да ядат и пият и после по прости....ки. Абсолютна порнография. И ще е все така докато на власт не дойдат обикновени хора, които имат поне 10г. реален трудов стаж и са постигнали нещо, колкото и малко да е, но все нещо, със собствен труд. Хора необвързани с тая разпасана ДС мафия.

Проверяващите ще се повеселят и ще си тръгнат - това е. Парко плаща на депутати, а те няма да си отрежат клона. Докато не почнат да конфискуват всичко на тези които не могат да докажат доходите си от 1990 насам всичко ще е само прах в очите.

Репортерите обиждат безцеремонно Павлин Паришев, определяйки го като един от най-богатите в Свиленград. Той е един от най богатите в България и то не с кредити, а с лично откраднати пари. Само гледайте и ще видите, че това ще е поредната провалена акция на управляващите. Министерството на веселбата пак ще си се открие след месец и купоните ще се вихрят с още по-голяма сила само, че проверяващите законноста на постройките лица ще идват там със собствени джипове, а язовир Ивайловград ще стане собственост на сем. Паришеви.

Ще си платят на когото трябва и всичко ще се продължи.

ЗАЩО СА ГИ ПОГНАЛИ 2001 г. И НЕ СА НАПРАВИЛИ НИЩО ДО СЕГА Новобогаташите от с. Марково се изпокриха Комисия от магистрати щяла да гледа под лупа имотните декларации Хайлайфът от Града на тапетата, който си построи палати в пловдивския "Бевърли хилс" - с. Марково, се изпокри. Не можеш да срещнеш жив човек из китните селски улички. Там всички новоизградени палати са със запазена марка. Издигнати са 3-4-метрови огради, та никой да не наднича в частните имения на проспериращите бизнесмени. Палатите са с басейни, медни покриви и зимни градини. Икономическа полиция се е развъртяла и предстои да сезира Окръжната пловдивска прокуратура за 10 от новобогаташите - собсвеници на палати в с. Марково. Те не могли да докажат произхода на парите си. Досега са готови само 4 преписки от общо 100

ЕLMO подгонили са ги днес защото ДНЕС го има г-н БОРИСОВ. а всички останали бивши престъпници нямат ръка върху власта защото ние народа ги изгонихме

днес ли? аз пък си помислих, че е от много време насам. пък и да по погонят едно-две кръгчета са добре за талията...

А преди Борисов нямаше ли го? Какво е правил като Главен секретар на полицията? Той е във властта от 12-13 години вече.

Точно това е идеята. Да имаш 100 в едно и също положение, а реално да преследваш само 4. Другите ги дръжиш на къса връвчица. А тия 4 явно не са сгазили лука по други направления - не са се отчели на партийната каса, не са верни на Партията, не...

Акцията е била на 12.03.2001 а министър председател Иван Йорданов Костов от 21 май 1997 24 юли 2001 Съюз на демократичните сили. Всички са един дол дренки. И сега са същите Държавата налива 40 милиона лева за 3 месеца в СИБанк по време на криза 27 Май 2010. Кризата за кого е

Незаконното застрояване на голата земя започва след 1996 г., след като забогатели митничари и служители на пътни такси и разрешителни, както и местни богаташи от Любимец и Свиленград започват да вдигат вили, без да вадят документи за това. КОЙ БЕШЕ НА ВЛАСТ ТОГАВА: Ренета Иванова Инджова от 17 октомври 1994 24 януари 1995 безпартийна Жан Василев Виденов от 25 януари 1995 11 февруари 1997 Българска социалистическа партия Стефан Антонов Софиянски от 12 февруари 1997 20 май 1997 Съюз на демократичните сили Иван Йорданов Костов от 21 май 1997 24 юли 2001 Съюз на демократичните сили Симеон Борисов Сакскобургготски от 24 юли 2001 17 август 2005 Национално движение Симеон Втори Сергей Димитриевич Станишев от 17 август 2005 27 юли 2009 Българска социалистическа партия Бойко Методиев Борисов от 27 юли 2009 Граждани за европейско развитие на България

Откъде пари за тези възможности? А гонят някой дето свалял от торент или качил сканирана книжка в нета. Нагла държава с избирателни функции. За някои работи, за други не! Докога!

Къде са компетентните органи,които допускат това да се случва - така да се краде и да се подиграва с властта този нахалник!Сигурно всички,които трябва да контролират ,са се веселили там.Възмутително е.Най-лошото е,че само се говори,нищо не се прави

открито се подиграва и на държавата, и на нас. Абе, с или без министерство, веселието очевидно продължава и ще продължава до окончателното съсипване на България!

Тоя отдавна трябва да е в зандана

а това нещо при колко правителства е било и те са спали!трябваше да доиде нашето,на герб за да прекратим безобразията на бсп!за 5 год ще очистим балгария от престапността!а преди нас-20 г. са чели романа"далгият сан"! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ахахха, трябвало да дойде вашето значи...не четеш ли, че този е от спонсорите на ГЕРБ....а и бас давам, че нищо няма да стане, отново прах в очите и сеир за простолюдието....няма да направят нищо, имитиране на дейност и отвличане на вниманието от важните проблеми, ама явно успяват циркаджиите.

Не ти ли писва навсякъде по 50 пъти да си пишеш глупостите , ти си се лумпенизирал бе човек

Министерство на Веселието в Държава на Майтапите...

Отлично попадение!

а простото селячество от Свиленград къде е спало до сега, че не е сезирало полицията и прокуратурата? а да забравих те прикрепшените селяни нямат право на глас.....

Защо бизнесмен го наричат?Той си е обикновен крадец-бил шеф на "пътни такси и разрешителни"

то в Бг поне 80% бизнесмените са такива

А какво се случи с горкото лъвче?

Такова нещо в Германия не може да има. Познайте защо! Защото имат съдилище, което не е пълно с бонаци, които смятат, че са велики, ако скатаят някой лев от подкуп. И са обидно страхливи. Тясно скроени мозъци. Това са плужеците на България. Не всички разбора се, но повечето.

Заклевам се, само в България е възможно да има такива ЕКЗЕМПЛЯРИ.