Коментари - БСП иска Цветанов да се оттегли от поста си | dnes.dir.bg
назад

БСП иска Цветанов да се оттегли от поста си

Коалиция за България иска да се създаде парламентарна анкетна комисия за изясняване на фактите около имущественото и финансово състояние на вътрешния министър.

Обратно в новината

Коментари - БСП иска Цветанов да се оттегли от поста си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И МАЛКИТЕ ДЕЦА ОТ ПРЕДАВАНЕТО НА "БТВ" ЗНАЯТ, ЧЕ МИНИСТЪР ЦВЕТАНОВ ТРЯБВА ДА СЕ ОТТЕГЛИ ОТ ТОЗИ ПОСТ ДОКАТО СЕ ДОКАЖЕ ИСТИНАТА. И ЧЕЛНАТА СТОЙКА СЕ ДОКАЗВА С МОЖЕНЕ, А НЕ С ПРИКАЗКИ.

Щом БСП го иска, значи по-добре да седи и да не мърда!

Дотук чухме/прочетохме много не-знам-какви-си неща за тандема Борисов-Цветанов ; И естествено -- техните отговори са повече от очаквани/задължителни . Конкретно на др. Ангел (Найденов) обаче се налага да му се зададе простичък въпросец : - А вие (и приятели) какво/кого предлагате ? - Двадесетгодишна крими-но/хем-ложка като в страната на текилата ли !? (то не че нямате отдавна бая `командировани` баш-там де ... че и разселили/`завърнали`-се )

Абе, тоя ли мушмурок ни го гласеше Мутрата за следващ президент. Ебаси.

Защо не виждам разлика между тоя нагъл физкултурник Цвъки и хитрия философ Меди. Само дето първияткряка едно а прави друго, а вторият си прави далаверите без много шум.

Стига с простотиите на БСП !Цветанов,пич си!

Г-н Цветанов е спестил 124 000 лева. За две години. 24 месеца по 5 000 лева правят 124 000 лева. Това ли е всичко което иска губене на парламентарно време и скандали в парламента и държавата и писане нон стоп от журналисти. Да разследвате г-н Цветанов за сума малка спестена за години.Че Вие господа богаташи и свръхбогаташи от БСП, ДПС, НДСВ, СДС и др. накъде ни тласкате-да разследваме всеки друг но не хора от Вашите кръгове. Накъде тласкате ГЕРБ и парламента да разследваме всеки спестил парици за да ги инвестира в жилища, а не в скъпи и луксозни яхти и палати. Работили са, Вземали са заплати и хонорари и Цветанов и жена му-и са ги пестили. Семейството скромно живее, известни са със скромноста си от години в квартала ни, не пръска пари по яхти и екзотични екскурзии и скъпи Ферарита като Вашите Руменовци и Масларови и Доганови и още цяла плеяда, по палати и хотели и ресторанти с 1000 лева вечеря. ДОГАН ВЗЕ близо 2 милиона- за него си мълчите вие от БСП. Мълчите си и за брата на Сергей и за Велчеви братя и за за царя, който БСП го доведохте да ограби горите ни. Ако това е проблемът на БСП-спестени 124 000 лева от Цветанов-то олигарсите на БСП имат милиони и милиарди-да ги докажат и за тях всичките една комисия. Равно за всички- и там да доказват посочените семейства доходи и имущества. СРАМ че след всичките Ви кражби и нарушения с милиарди от тройната се занимавате днес с г-н Цветанов-срам и за БСП и за Яне и за ДПС и за другите, които се облизвате да стане гаф с министъра-дано за да се спасят престъпниците.. НЯМА ДА СЕ ОТЕГЛИ ОТ ПОСТА СИ-толкоз, ще продължава МВР да разкрива грабежите Ви. НЯМА господа капиталисти от тройната да спрете истините-те идват макар и пропътували дълги пътища по прашни сейфове и дупки. А г-н Цветанов да продължава работата си-спестил, работил и допълнително-нали това е демокрация, да печелиш от работа колкото можеш, като имаш качества и сили. И да спестиш за децата си. Искат като хищници да го спрат в усилията му и пак да ни върнат обратно да живеем в безумие от престъпления и кражби.

Жалък опит за защита на Цвъки. А ще ми кажеш ли каква е разликата между него и Доган. Единият получил подарък за 2 милиона без хабер да си има за какво, а другият - имоти за които не може да докаже доходи. И Герб са същата сволоч като СДС и НДСВ само дето се напъват да се показват като честни и принципни. А на практика това е една и съща електорална тиня която само се прелива от едно формирование в друго. А ако не си сигурен кой довлече мадридския лукавец, направи справка каква пътека направиха всички сини и антисоц до Мадрид, за да кандардисват комарджията за съюзник.

Тъка е!Мадритският рабойник основа мафията в България.Мафия,една от партиите сатана мафия.Това го каза турчинът Юнал Лютви пред цяла България преди седмица по телевизията.А честито!Младежо,когато апартамент се купува с кредит,както Г-н ЦЦ твърди,в нотариалният акт се вписват тези обстоятелства,тоест че апартамента е ипотекиран.Това вече създава основа за недоверие в думите на ЦЦ.Най-вероятно двата последни апартаменти просто са му подарък от бизнесмена от Хасково с който са в родствени връзки.Ама това не го е казал предварително,а сега вече е късно,защото ще го обвинят със задна дата в търговия с влияние.

Мравчо! Преди да се упражняваш в писане се научи да четеш! Обяснено е откъде са парите и то след проверка на данъчните декларации. Това е обявено от шефа на НАП. А ти явно си нечия подлога - или на СерГейчо или на лудото Яне

Ako bqx na mqstoto na TZvetanov,6tqx da iskam ot BSP vseki 5 min.da mi iskat ostavkata!Kradtzite da se pla6at ot tebe:TOVA E NAGRADA!

А Доган милион и половина спечели 'законно'. е се и намериха 2-ма съдии, кото да го птвърдят. Много смешна държава сме! Не изключвам и Цветанов, ако е посвъртял някой и друг лев оттук и оттам, асно от какво. Да видим!

Tapite 4ervenokratunkovtzi da ne si vaobrazqvat,4e mogat da napravqt ne6to!Vsi4ki sme s TZetzo,ne samo Ivan,peda....a ot partiqta na pedalite!Mlaknete dokato ne sme vi sritali!

Абе, с една дума - ченге.

Цялата герберска мафия да се маха от управлението!

Нали сте опозицийка ? Нещо много насериозно се вземате. "Дружна песен днес да екне..." За да искаш, трябва първо да дадеш. Познайте кой неруски поет го е казал.

Цветанов да си ходи и без това всичките му акции бяха само камуфлаж, а и Бойко го използва за да си изчисти сметките със старите си врагове от мутренския период!

Нима не четохте в европейските вестници при избора на ББ ! Коментарът беше ясен - ББ е един от най- богатите българи , но никой не го разследва . Така е , ще посмее ли някой да направи това . Сега дава рамо на ЦЦ. Дерзайте българи . Имаме си честно правителство .

Да бе, четохме че има милиардите от преди 1989 година в Швейцария. Четохме че станал поданик на НВ английската кралица. Четохме още за куфарчета от ЦК на БКП и от ДС. Ние много четем. Лошото е, че и много помним.

Господин Цветанов, продължавайте в същия дух. Прогресивните хора в България са на Ваша страна. Срещу Вас са само комунягите и престъпниците, на който явно обърквате сметките, но не се притеснявайте. Голяма част от първите са на преклонна възраст и един по един поемат по зеления път, а другите натикайте в затворите (доколкото знам там нямат право на глас). На следващите избори ще получите още по-голяма подкрепа и голяма част от сегашните Ви врагове ще Ви станат "приятели".

Много си я закъсал брат щом в тоя олигофрен ти е надеждата.На следващите избори тоя срам за човешкия род едва ли ще го помни някой.Неговите от БКП ще си го приберат,ако другите негови от МВР не му видят сметката.

Кажи тогава на теб, в кой ти е надеждата, надявам се не е Алексей Петров.

Абе кажете къде дават тия пари на един милион на друг с хиляди на месец без да е свършил работа за 1 -на стотинка. В белите страни такова животно нема!

На нас Цецо ни харесва, а БСП и с-ие - не.

Вземете си го у вас

Това,че е много грозен не е най-важното.Но,че е много тъп е страшно,че е нагъл е характерно за просто ченге,че е крадлив е престъпно,че е лъжлив е проблем на Боко,а че е още на този пост е наш проблем.В нормална държава отдавна да беше отишъл в архива,в по ненормална-да е отнесъл доста сопи,а в Китай-на въжето.Искам да сме Китай.

В нормална държава, нямаше никой да е изтърпял, това което търпим ние. И продължаваме да го правим.Станишев, Доган, Масларова и т.н нямаше да се разхождат все още свободно.Още пък по-малко такива като Галеви, Маргини и всеизвестни нам наркобосове и разни други подобни. Не политиците, а ние сме си виновни.Само пишем и на маса обсъждаме политиката. Вижте гърци,французи и други европейски народи, които скачат при най-малкото.А тук си пишем кой какви пари бил взел. Да взимат, последните години само това правят. Вижте палатите на Емел Етем. Вижте дори часовника на Станишев, който и идея си нямате колко струва, а той гордо го размахва пред лицата ви.Всичко е една пародия, а държавата ни е цирк, в който клоуните сме ние.

ЦЕЦКО В ПАНДЕЛАТА !!! ДА ГО СЛОЖАТ В ЕДНА КИЛИЯ С ТЕЗИ ДЕТО ГИ ЗАЛОВИ!!!

Защо Коалициа за Б-а иска оставка на Цветанов. Ами хайде цялата коалиция за Б-я да си даде оставка. Нека не се радват и не шумат много. Идва и техният ред за проверка и тогава ще видим. Наглост.

Който неможе да чете и мисли да не коментира. Никой не иска оставка а да излезе в малко неплатена за да се проведе проверката. Така постъпват с всички които ги проверяват защо той да е изключение?

Е НАРОДЕ ,НАЛИ СЕ УВЕРИХТЕ КОЙ Е ОКТОПОДА- ГЛАВАТА Е БСП ,А АЛЕКСЕЙ ,РЗС ,ДПС И ДР ОТРЕПКИ СА САМО ПИПАЛА!!!НАИСТИНА ТИЯ РАЗБОЙНИЦИ НЕ ЯДОХА БОЙ КОГАТО ТРЯБВА ,НО ОЩЕ НЕ Е КЪСНО! Повръща ми се от самите им физиономии ,от цинизма ,наглоста и безочието!Но ако трябва кръв ще се лее !

Цецко глупака една декларация не може да сътвори като хората,а камо ли оперативна разработка.Като е толкова голямо ченге какво стана с аферите на Доган,Е.Етем,Масларова,Гагаузов,Мутафчиев?Защо не се бори с престъпленията на Делян Пеевски или Иван Колев-Марица -изток?Контрабандата май доста се увеличи и някой гушка парите но не са от тройната коалиция.Кога ще арестува Тиквата за далаверите с алкохолните босове и за държавните пари в частните банки.Кога ще се самоарестува за сегашните далавери в пътищата?Боко е крадец и Цвъцко е неговия касиер.Крадците нямат партия-те са производни на БКП(БСП),ДПС и ДС.ГЕРБ са еманация на всички.Това в нормалния свят се нарича МАФИЯ.Жалко че няма смъртно наказание за да може крадците да смажат куршума.

ти май искаш комунягите отново на власт ....те не са се извинили за геноцида който извършиха над бълг. народ 45г.

ха ха, какъв геноцид бе тъпак, сега е геноцид, сега намаляваме с бясни темпове, тогава се увеличвахме. Ей от простаци ми дойде до гуша. Заслужаваме си съдбата като има толкова прост народ наоколо.

Ако някой е против ГЕРБ значи е комунист - така смятат членовете на ГЕРБ? Да погледнат техните редици - 90% бивши комунисти, ченгета, военни и "бизнесмени", които са с всяка власт! Без собствено мнение. Послушковци и кариеристи. Ще надминат и задминат комунистите по алност, популизъм, некомпетентност и лъжи. Ето някои факти:През 1990 год. Яне Янев е председател на младежката организация на БЗНС, докато ББ и ЦвЦв са членове на БКП . Дори ББ напуска пожарната и МВР защото отказва да се деполитизира с думите: За мен партията-майка която обичам безрезервно е по важна от моята служба. И става пазач на диктатора Т.Живков. Е кой е комуниста в случая. А знаем, че бивши комунисти, бивши негри и бивши курви няма. Фактите не могат да се променят, а когато фактите говорят и Господ /и членовете на ГЕРБ/ трябва да мълчат. ФАКТ !!!!

Как тяма да искат отстраняването на Цветанов ,като им разкри далаверите. Крадците надодоха вой "дръжте крадеца".Давай Цветанов обикновените хора са с теб и те подкрепят във всако твое начинание.

ЗНАЧИ АХМЕТЧО МОЖЕ, А ЦЕЦКО НЕ МОЖЕ ДА ИМА ПАРИ !? Голяма излагация се получава г-да политици.Вижте кметчетата по селата и в малките градове какви имоти имат и с какви пари разполагат,а за някакви си 100000лв. за един министър какво са.

От къде са му парите.От ЦРУ и ФБР!!!За откраднатите ценни метали от летището се мълчи.За тях трябва оставка на министъра.

Уважаеми госпожи и господа пишещи тук. В голямата част хората които пишат тук имат вродена злоба или някои нещо е сбъркал и сега му се вижда нещо нанагорно.Защо аз която си плащам редовно данъците и всички сметки към държавата ми се струва,че всичко е така както трябва ,ами защо ли просто не чакам държавата да ми е длъжна, а Вие все сте засегнати, все някой Ви пречи, все сте недоволни.А сега кажети вие работите ли, вие честни ли сте към тази държава от която искате, сигурна съм ,че не.Спрете да искате оставки и какво ли не а се вгледайте в себе си.

Абе,скъпа"Човек",незнам дали си такавали си някой заблуден караконджул ама защо не изчезнеш от форума?Много изперкал народ се навъди напоследък,ей!

А ти водишпарада на тъпаците. Вземай се хапчетата редовно. Успокой се, няма да се върнете на власт!

Абе, редовната, нещо си се чалнала изглежда! Щом при това положение в държавата всичко ти е наред, не знам тогава какво да кажа! То, бива, бива, заблудени овце, ама чак пък толкова!

до Дойде вече време (; Ти човече да не си бил в кома последните 2 години та не си в час.Н е е трудно да си отговориш на въпросите - възход на световната икономика,голяяяям балон - строителния бизнес - защо да обяснявам - и децата знаят - а да не забравяме, че се сключваха договори без обезпечение и миналата и тази години че и догодина ще плащаме - а те си събираха парите като излишък защото иначе не могат да харчат и за 48 часа опухаха 2 млрд.За това сега се гърчим - ако имаше пари Борисов нямаше ли да се пъчи както той обича и да вдига пенсии и заплати сряда и петък.А то какво тиглавата ламя се налапа и сега гледат сеир, че са и недоволни.

На Боко и федералният резерв на САЩ да му бяха оставили, пак нямаше да е доволен. Тройната коалиция започнаха с двойно по-малък фискален резерв. Не знам какви балони ви се привиждат, но тогава живеехме по-добре!!

изкат защото им разкри далаверите. САМО ЦВЕТАНОВ.........!!!!!!!!!!!-----и аз съм на същото мнение-САМО ЦВЕТАНОВ

но да направим простата сметка.Ако това, което се пише е вярно/защото може и клевета да е/, то124000за 2 год. =62000 на година, делено на 12 месеца = повече от 5000 на месец!? Кой държавен служител е вземал такава заплата? Как като министър декларира 5 пъти по - голямо състояние?Ами парите за ежедневни разходи на зялото му семейство?Нека всеки си направи сметката.

На шефа на ДКЕВР заплата беше 10 000 лева ако си забравил :)))

Нещо на комунягите започна да им пари под краката.Борисов и Цветанов им разкриха и продължават да разкриват мръсните им финансови игри.

изкат защото им разкри далаверите. САМО ЦВЕТАНОВ.........!!!!!!!!!!!

Един път се подписваш като Ал, а след това Симо, ама се познава като не знаеш, че искам се пише със "с", а не със "з". Хайде неграмотнико, не се подписвай с различни имена и не е чудно, че подкрепяш Цветанов - все неграмотници...

Лично аз на ББ никога не съм му вярвал, защото той по начало си е патологичен лъжец. Ще ви дам прост пример: За пред наивниците които все още му вярват, пожарникарят твърдеше, че лично бил намалил стойността на изграждащата се в София спортна зала с 9 млн. лева. Да наистина има намаление, но то е за сметка на рязкото редуциране на капацитета на залата с 5 хилади места, което на практика си е сериозно оскъпяване на обекта. Така е и с редица други негови евтини популистки изхвъряния. Познайте от раз в чия банка ще отидат "спестените пари"! В едно съм абсолютно сигурен, че няма да отидат за увеличение на пенсии и заплати.

Моля, модераторите на постовете да изтрият платените съобщения, хора много е грозно всичко това, което се пише за Цветанов, това че има такива нападки към него е поредното доказателство , че е настъпил интересите не на честните хора, което му е работата. Защо ли изведнъж се захванаха всички да вдигат врява за неща изсмукани от пръстите, при положение, някой хора направо се подиграват с целия народ . .хора като "консултантА" и селскостопанската машина. . .не сме народ . . .а мърша

Дойде вече време да попитаме: защо при Тройната коалиция, която Бойко денонощно обвиняваше,че краде, имаше пари, пенсиите се увеличиха, заплатите не се намаляваха, съкращения нямаше, фискалния резерв растеше и беше спокойно, а при негото правителство, уж честно и почтено, което не краде, изведнъж парите изчезнаха, заплатите се намаляват, пенсиите се замразяват, фискалният резерв наполовина се стопи, и всеки ден кавги, разправии, шумотевици? Не е ли време вече някой да обясни тази разлика?

От партията на Яне Янев пък заявиха, че комисията трябва да разследва действията на Цветанов, свързани с основателни, според тях, съмнения за "укриване на данъци, търговия с влияние, пране на пари, изготвяне на документи с невярно съдържание и участието му в спекулативни имотни сделки пряко или с подставени лица". ЗА ДОГАН ЕФЕНДИ ОБАЧЕ, И ЗА НЯКОИ ДРУГИ -ТОВА НЕ ВАЖИ. НЕ СЪМ ФЕН НА Ц.Ц., НО МАЙ НАСТЪПИ МНОГО ГОЛЕМИ ИНТЕРЕСИ. И ДА СЕ Е ПООЦАПАЛ, НЕ СЕ Е ОЛЯЛ И ОС.АЛ КАТО ДРУГИТЕ. ЖАЛКО!!

Който неможе да чете и мисли да не коментира. Никой не иска оставка а да излезе в малко неплатена за да се проведе проверката. Така постъпват с всички които ги проверяват защо той да е изключение? Деменцията ви лови и за Доган имаше комисия

Основна теза е,че ако Джак изкормвача е лекар,трябма да се остави ,,намира,, защото е добър хирург и спасява животи...Голяма работа,че когато не работи има странни действия:-):-):-) С такава защита,на милиционерчето ЦЦ врагове не му трябват:-):-):-)

предполагам че паричките които е натрупал са от времето когато е бил в МВР човешки ресурси защото знам такъв човек на служба в граничен участък Свиленград служба човешки ресурси какви пари натрупа за всеки новоназначен си искаше по 5 хил лева казва се Е П а какво остава за ЦЦ питаите Е П

Основна теза е,че ако Джак изкормвача е лекар,трябма да се остави ,,намира,, защото е добър хирург и спасява животи...Голяма работа,че когато не работи има странни действия:-):-):-) С такава защита,на милиционерчето ЦЦ врагове не му трябват:-):-):-)

Добре де,защо толкова настоявате Цветанов да напусне поста си?Предишното правителство колко пари откраднаха? и никой не настоя даден човек да напусне поста си нали така? а тук цветан цветанов си купил имот и веднага:Цветанов да се оттегли от поста си, Цветанов да се оттегли от поста си,но само от левицата започнаха да му искат оставката.пък и от каде левите знаят,че имота е незаконен? или просто искат да се покажат,че и те взимат някакво участие....колко неща направиха ГЕРБ до тук?-Инфра структура,"размразени"евро праи и други,все пак има и минуси,но мисля,че плюсовете са повече от минусите.

Прав си Симо. Никой от правителството и депутатите на ГЕРБ да не мърда от мястото си, поне докато не откраднат колкото и предишните. Е, предвид кризата и лошото наследство, може и малко по-малко, ама ако става въпрос за някакви си 10-20% отгоре, простени да са им.

Каква чест от мутри и гангстери ?? Идването на ГЕРБ на власт е най-големия провал в 20 годишната нова история на България. Толкова простотия , некъдърност , крадливост и типигьозлък не е имало никага на власт. Дори - в края на управлението на Жан Виденов... За съжаление днес вече българската популация няма съпротивителните сили от 1990 и 1997 г. да изрине тия фашкии от власт. Демографския срив , изпростяването , далгогодишната мизерия и чалгата , са направили мнозинството от плебса безкритичен към средата и самодоволен от кората хляб. А за зрелищата - няма проблем ! Цирк "ГЕРБ" бълва представления едно след друго.

До платените писачи на ГРОБ. Моля, кажете ми каква ви е надницата и ако сумата е добра, готов съм веднага да се включа в борната със световния заговор срещу ББ и ЦЦ.

Господа, колкото и неприятен да ми е министър Цветанов с ГЕРБ вкюпом, считам обвиненията към него за тъпи. Имал къртица в НАП? Да нямаше някопко, не биваше да е Министър на вътрешните работи! Имал пари? Да нямаше - пак същото! Как се е сдобил с тях? Нелепо! Защо не питат откъде и колко са парите на българските мутро-мултимилиардери? Помня един - рязал подводници за скрап. Друг - продавал недвижими имущества с разрешение на Тато. Цветанов имал 460 000 лв.? Скромен човек в сравнение с Кинга, с фин-министъра му продал неизгодно държавния дълг или с РОвчаров, нали?

И да им го нарисуваш пак ще си останат с същия цвят и мирис.

Zimbabwe

ББ, ЦЦ, Дянков и компания са хора вредни за България. Те не управляват, а изпълняват програма за заграбване на цялата власт в държавата с цел установяване на трайно влияние на САЩ в страната ни. Тези хора е време да се махат от властта и от държавата. Не ме интересува по какъв начин ще бъдат изметени. Ако ще да ги завържат в чувал и да ги пуснат по Дунава да отплуват, но трябва да се махат. Не искам държавата ми да бъде управлявана от вредители ренегати.

Крайно време е безчестните мошеници и злоупотребяващи с власт ченгета/ като Цветанов/ да се махнат поне от ръководни постове в държавата. Само плюе другите, а той се е омазал и омерзил до ушите с какви ли не долни игрички.

Когато нямаш солидни аргументи, теглиш една майна на комунистите и си готов. Да ама тоя номер вече не минава. А забравяте, че вашия любимец пожарникаря отказа да се деполитизира и да напусне любимата БКП

Абейййй! осъзнай се бе народе Гуньо.

отдавна бсп трябваче да бвде забранена свс закон, а неините функзионери-прествпнизи - в панделата. заедно с мекеретата - предатели от дпс !!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

до Таня: Танче Танче , много си си зле мила - нали трябва да има последователност - а то няма - тук пишещите напомнят за далаверите на предишни - те може да са от едно котило всичките ама ГОЛЕМИЯ ВЪПРОС Е ЗАЩО ВСИЧКИ МЪЛЧАХА ДОСЕГА - ИМОТИТЕ НА ЦВЕТАНОВ НЕ СА ОТ ВЧЕРА ?ИМА ЛИ ВРЪЗКА С ДОМАШНИЯ АРЕСТ? ИЗЛЯЗОХА НА СВЕТЛО И ПОКРОВИТЕЛИТЕ НА НА ПЕТРОВ - БСП И ТЯХНОТО ОТРОЧЕ РЗС.Да - нека да има анкетна комисия но да се състави списък на хората за проверка - те също са избранници на народа - в парламента са.Заедно със Цветано/може идруги от ГЕРБ/ да видим Овчаров,Миков Петков Нинова и компания.И големи апартаменти имат и яки коли карат и депозите с 5-6 цифрени суми имат и по чужбина почиват.Нещо не се връзват нещата.ПРОВЕРКАТА ДА Е ЗА ОПОЗИЦИЯ И УПРАВЛЯВАЩИ - ДА СЕ ВИДИ КОЙ КОЙ Е.

Иване,Иване-да те е...бе кой те хване!Пък после мини през нас-та да ти го туря и аз...