Вдовицата на Самоковеца осъди България в Страсбург

Вдовицата на убития през 2003 г. в Амстердам Константин Димитров-Самоковеца осъди България в Страсбург.

Обратно в новината

Коментари - Вдовицата на Самоковеца осъди България в Страсбург | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НАГЛОСТ!

Sm3hurk0

Може да я наричате .урва и каквато си поискате, но и .урвите имат права. Ако някой не знае, че жена му е .урва е друга бира. Всеки има право да бъде защитен, ако не е спазен закона. Неясните правила и меренето с двоен аршин води до това. Същото се отнася и до казусите на расова и етническа основа. Преди няколко дена, чух за предложение да се легализира проституцията. Може би някой ще бе убеди, че такава не съществува в България. Лека вечер на всички и прилични сънища.

Заради такива, едно време са трепели роднините на престъпниците до 9-то коляно.

А бе Вие от ДИр-а, да не би да служите на ДЯВОЛА( от части като на тази КУ*ВА да си върнат ОКРАДЕНОТОоооо....??? Искам ПРАВОСЪДИЕ, искам ГРАБИТЕЛИТЕ - НАРКОДИЛЪРИ, КРАДЦИТЕ на човешко щастие ДА БЪДАТ ОСЪДЕНИ, а не да им се плаща за КРАЖБИТЕ на народ, Родина и на децата ни!!!

БГ присъдите са като чиста вода ненапита в сравнение с тези в Страсбург. Ако случайно вземем да накажем някой престъпник, те светкавично реагират и го оправдават. Ако това са права на човека, аз съм трамвай... Абе важното е да откраднеш много, тогава никой не те пипа, но за стотина лева ти заминава главата. Единственият ми коментар е, че това е позор за хомо сапиенс!

сега и моите жени ще ви осъдят ... ха-ха........

В България, няма правосъдие.

Искаш да кажеш в Европа няма правосъдие. Чети бе.

Четем, бе! За толкова години ни един нормален закон не са сътворили тиквите.

Някой да знае случайно дали дамата си има някой да я ....? Мисля да се кандидатирам, ако не е опасно разбира се.

Курвата на някакъв наркопласьор осъди държавата !

Бахти и гражданското общество, бих казал.

Еми... евроатлантически ценности...

законите в България, като си назначават марионетки в парламента. И затова са ни такива законите, че всеки престъпник да може да бъде изкаран невинен. А ако по невнимание го осъдят да осъди държавата в Страсбург или да избяга. Корумпирани са по цялата верига, а не са неграмотни. Ако бяха само неграмотни, понякога щяха да имат и добра работа. Мафията си е направила държава и с това няма как да се бориш. Само се сменят едните мафиотски групи с други по време на избори, а народът си мисли, че избира и назначава управляващи.

добре де, защо тези толкова прости и елементарни неща, са трудно усвоими от населението обитаваща тази, иначе толкова красива страна?! дали не сме най-простият народ на континента!?

Има как да се борим: Можещите, честните, прогресивните, професионалистите, патриотите (от всички националности и религии) се обединят и изметат чрез избори тази самозабравила се пастмина, която смучи всички сокове на собствения си народ. И няма сила, която да я спре да си пише законите, за да спечели, да си назначава чиновници и магистрати, за да я пазят, да богатее и да векува. Това е! Няма друг изход! Ще бъде трудно и страшно, защото гадините няма да се дадат без бой. Да, вярно е, размечтах се, но пък ми стана хубаво:)

Предлагам да се направи журналистическо разследване за всички съдии, прокурори и следователи заради които България е осъдена в Страсбург. С имената им, с имотното им състояние на тях и семейството им, с какви коли се возят, на чие име са, някой сакционирал ли ги е за лошо свършена работа, уволнявани ли са за несправяне с работата. Само така може това безобразие. Следващите, които ще осъдят държавата са Кадурина и Тонев с аферата във ВМА, защото с такива магистрати това ни очаква престъпниците хем един път са ни окрали, хем втори път ще им плащаме компесации.

Аз вече знам защо народа е беден- ами защото е прост бе:)

Ден не минава без да прочетем за безобразията на т.н. " съдебна система ". И на децата е ясно , че е добре организирана престъпна групировка . Никакви малоумни реформи не могат да помогнат. Само незабавно закриване на въпросните институции в този им вид. В случая на спечелени дела срещу България е справедливо виновните " магистрати " да изплащат обещетението от личните си средства , а не от хазната. Когато гореспоменатите бангии пуснат доказан рецидивист с 100-200 висящи присъди и последва ново престъпление или колегата им бандит , хване пътя , да се привличат като съучастници в престъплението . Същата мярка да се прилага и когато " случайно" проснат процесуалните срокове и България е ощетена с милиони - случея драшков , най-пресен пример .Не могат да бъдат недосегаеми и независими , след като ги издържаме всички ние , Българските данъкоплатци. Ей къде е Румъния , там има реални действия . Китай ни е по-далече , ама и техните антикорупционни практики заслужават внимание. Мега ефективни са : )))

Драги сънародници, Всеки ден четем, че някой си, чиито права били нарушени по някакъв повод, осъдил България в Страсбург. Какво на практика означава това. Че сумите, които са присъдени в полза на тези тъжители (ищци), се предвиждат за плащане от бюджета за следващата година, т.е. от джоба на данъкоплатеца. Та, вместо тези пари да бъдат използвани някъде, където има нужда, се дават за това, че някой държавен чиновник (в общия смисъл на думата) си е свършил работата през пръсти и е бил тотално безхаберен. Това ще продължава докато лицата, станали причина за осъдителните присъди срещу България (т.е. срещу всеки от нас) не понесат директна имуществена отговорност за нанесените на държавата щети. В по-голямата си част тези, които съдят България си ги знаем - хора, които наистина мястото им е в затвора, но това трябва да се прави професионално и обмислено, а не на юруш и каквото стане. Тогава и правораздаването ни ще ни е по-добро и ще гарантира спазването на човешките права. Правото на бандита е да е в затвора, законно осъден, а на обикновените хора - да живеят спокойно в собствената си държава.

Незнам колко картофо производитела имат вила до пистите на Боровец по пода инкрустации с над 20 кг чисто злато а на покрива казино с освежителки? На царя киларите си свършиха работата на 50% ако се беше задържал само още 5 години

Скъпи мои сънародници, не е виновна жената, че ПАРЛАМЕНТАРИСТИТЕ НИ, създават ТАКИВА ЗАКОНИ!!!Когато един наемен работник, създаде некачествена продукция, той заплаща на работодателя!!!А, ТЕЗИ хорица, в Българския Парламент, се отнасят към всички нас, като че ли те са ни работодателите!!!ОСЪЗНАЙТЕ СЕ ХОРА!!!

Още веднъж всички българи ще плащат за несвършината работа на Бг.съда.А тази к..ва с тези пари свещи да купува и да не и стигнат.

Бе тя да ги вземе тези пари, че да си покрие дълговете на мъжа си. Те така или иначе са си мои.

еврогейският съюз и еврогейският съд полагат много големи грижи за спазване на правата на престъпниците в целия съюз и извън него. Да си спомним че престъпничката Тимошенко беше закриляна и беше направено всичко необходимо, за да бъде извадена от затвора, където беше справедливо осъдена и вкарана. Последният пример е голямата грижа и истерия около убийството на престъпника Немцов, както и преди това за всички престъпници олигарси, които чрез кражби и далавери бяха станали милиардери за една нощ. Списъкът е безкраен.

Човека е забогатял с "честен" труд, а лошият съд му отне спечеленото. Лошо, че няма персонална отговорност за прецакани дела, не само в този случай.

ПАРИТЕ ЩЕ БЪДАТ ИЗПОЛЗВАНИ ЗА САДЕНЕ НА КОМПИР И КОНОП!

Да се провери дали платените данъци на семейството отговарят на придобитотоимущество и тогава да им се изплащат средствата.Ако не отговарятт, следователно имат незаконно имущество.

Осъдена е България.Т.е. - всички ние да заплатим бездарието, скодоумието, личните интереси, интриганството, бездушието, невежеството и безотговорността на всички присъствали в Парламант и Правителство през последните 25 години!ПЛАЩАЙ БЕЗУМНИ НАРОДЕ!

когато в булгаристан държавата, съдът и полицията започнат да спазват закона, тогава няма да има възможност престъпниците да съдят успешно държавата. от цялата новина наи голяма далавера имат престъпниците които са ни управлявали тогава защотот по този начин обясняват виждаш ли колко били сгрешени западните ценности и че ако някои е престъпник, за него закона може да не се спазва, точно това е вратичката която използват всички престъпници да съдят държавата и точно това е разликата между булгаристан и западните ценности - 2ните стандарти за престъпници и нормални хора

И искат увеличение на заплатите наглостите. Сега всички магистрати , следователи и полицаи , заети по това дело трябва да бъдат уволнени , както и по всички дела в Страсбург по които държавата е загубила. Няма народа да плаща за некадърността на магистратите.

можете дир да не скривате избирателно...такива са ..мутреси ку..ви

Сега става ясно какъв ще е резултата от търсенето на извън трудови доходи на чиновниците които живеели луксозно .

Тая още ли диша?

Отглеждането на картофи и дело в Страсбург са най-печелившият легален бизнес! Междувременно може да си харчиш парите от наркотици и да ги изпираш в неприкосновено от закона имущество. Така е то, защото пишман юристи като Радан Кънев, Цецка Цачева, Атанас Атанасов и останалата невидима паплач в НС, коват законодателство - храна за адвокатската гилдия. И като капак, протестери от рода на Христо Иванов се слагат за министри на правосъдието, а "специалисти" в правото, като Близашки, даже премиери.

Не станах бизнесмен, поисках да се преквалифицирам на портиер. То не било лесно - здравен лист, психотест, свидетелство за съдимост, препоръки от предишен работодател и още куп изисквания. Отказах се, много по-лесно станах депутат-законотворец. Вече научих 200 нови начина за партийно израстване и вмъкване в избирателните листи.

Отче наш, моля те дай светлина на всички заслепени от парите, моля те покажи им полко е грешно да са роби на дявола. Нека всеки върши добро, нека сме всеодайни. Амин

Кой дава право на престъпниците да съдят и да печелят от държавата, която лично те са съсипали?

Tая като я гледам много картофи е произвела ...нещастница...скоро ще лежи между тях

това бизнеса-от пролетта всички на картофите-трябва споразумение за сорта

Няма справедливост на тоя свят - надявам се само на Господ!

Има един, викат му "Дървен господ". Ама спи.

Сега е момента всичи пострадали хора от Косьо Самоковеца и бандата му да направят сдружение и колективен иск да подадат, за нанесени морални и имуществени щети така както направи Ангелинка. Та като говорим за нея много странно, тя защо не тръгна да съди Маргините, Йоско и компания. Знае, че ако го направа друг ще изхарчи милионите на Самоковеца. Най-добре е да съди държавата, защото такава няма.

Чудя се как имат очи да искат ,да се пазарят за увеличение на запрати като всеки които е поискал е осъдил България. Тези какво правят какви закони прокарват какви университети завършват .Но сега трябва не заплати да им увеличат ,а да им удържат поне разноските по делата след като не са се справили.

Който не е отишъл той не е осъдил държавицата в Страсбург ,не е виновна самоковката ,че институциите са неграмотни.

Институциите, де.

Една мутра откраднала на друга мутра имота. Сега държавата ще плаща на ощетената мутреса.

Не се притеснявай народе,Тиквун Първи(да се свети Името Му)и дипломиралия се от Свищовската финансова школа,гурутУ на 16 милиардният заем от Плевен...,господина В.Г.,ще оправят масрафа,няма страшно:)))!!! За твоя сметка,де:)))!!!

какви картофи ма вдовичке,,,,,ътровихте децата ни!!!!!!!!!!!!!вцичко да и вземат.............. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

за тия десетгодишни съдилища съответните държавни органи (съставени от тъпи и корумпирани кадри) са изхабили повече 10 млн.лева - който не си е свършил работата да връща народните пари

Оказва се, че има голямо разминаване между Европейското законодателство в частност това на Европейския Съюз и нашето. Нашите съдебни органи не са добре запознати с тези разлики и не могат да предвидят къде ще има "пропукване" в заведените от Държавата дела срещу нарушители в придобиването на собственост, както и ощетени от Държавата ищци. Крайно време е да се ревизират тези разлики, иначе България т.е. ние всички, Народът ще плащаме безкрайно.

За сметка на това наште "органи" са добре запознати с крадене на фирми, имоти по морето и всякакви други далавери.

То такъв е бизнеса. Един заграбва имотите, ощетения съди, и държавата плаща. Такава е схемата за източване на държавни пари...

А съдът в Страсбург защо не попита госпожата как се изкарват тия пари от гледане на картофи

Никой не е повдигнал иск по този въпрос. А исковете не се повдигат от съда. За друго е делото.

Придобитите имоти и богатство след 1989 се национализира , а собствениците в Белене - това е пътя на истината...

не става.... трябват ни още острови по Дунава :))

да искаш по Дунава!

Сигурно е решила да ги дари за превенция на наркотиците в българските училища?

Не, ще купува още картофи.

Все по-абсурден ми се вижда този закон, според който се осъжда ДЪРЖАВАТА. Нима по-този начин не се размива отговорността?! Няма ли начин законът да бъде атакуван от компетентни юристи? Със сигурност може да бъде променен така, че да бъде търсена ПЕРСОНАЛНА отговорност за всеки конкретен казус. Осъждането на държавата, т.е. на ВСИЧКИ НАС, силно накърнява чувството ми за справедливост. Ако бях юрист, щях да предприема стъпки за промяна на закона.