Страсбург: Мислете за споразумение за царските имоти

Съдът в Страсбург даде срок до 13 септември българското правителство да се споразумее със Симеон Сакскобургготски и сестра му или да даде възражения.

Обратно в новината

Коментари - Страсбург: Мислете за споразумение за царските имоти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ало, до всички балкански аборигени с червената кръв, лишени от благородничешка синкава кръв и доброто име на Нас, на западоевропейската аристокрация. Та, вий незначителни твари незнаете ли, че в Аристократична и Демократична Европа, където се натискате да полазите, не може да накърнявате доброто аристократично име на мушеницте, лъжците и крадците които вас учат на тарикатлъци? Вие цървулковци и вий подражаващи ни новобогаташчета не знаете ли, че Ний сме неподражаеми аристократи-демократи и нашето име не може да петните, щото вие дължите парички Нам от по рождение и Ний (Наши Демократични Величества) ще да си ги вземем било то со кротце, со благо, или со маце кютек? Ферщензи бите?

Или си правен в жегата,или си направен от редка с..рма или маикати и бащати са брат и сестра със синя кръв- киртак!

Е кой управляващ да даде възражение от Името на България ? Правителството на Борисов , царския слуга ? Не разбират ли в Страсбург ,че сме най - корумпираната стана управлявана от Мафията !

В България няма царски имоти, има държавни и те са на държавата.

В годината на рекордно не- събран ДДС - 2011 г. На- ционалната служба за приходите е раз- пределила 42 000 000 лв. бонуси на своите служители. Общо за трите години управле- ние на кабинета Бори- сов 1 допълнителното материално стимули- ране, което уж беше спряно от министър- председателя точно тогава, е 150 000 000 лв., личи от отговор на данъчната инсти- туция до в. Сега по За- кона за достъп до пуб- лична информация. За какво са били сти- мулирани, след като не са си вършили добре работата? Все пак по онова време сметки- те показват, че 8000 служители на НАП са вземали една тога- вашна заплата плюс още една във вид на бонуси. Интересно е, че ми- нистър на финансите по онова време е Си- меон Дянков, който се прочу с воплите си на Брад Пит с очила за пестене. Както и с факта, че премести на практика незаконно отне, частния здравен резерв от 1,4 млрд. лв. и си го сложи в бюдже- та, където бе разпре- делен за големи нужди като селски стадиони в места, където няма кой да играе на тях и бутафорни крепости на места, където не е имало калета. Само тези две неща струват на хазната 800 000 000 лв., като не е ясно дали изобщо е одобрено европейско финансиране, наред с националното, или всич- ко е останало за наша сметка при корекциите в края на програмния пе- риод по еврофондовете. Заместник-минис- тър по приходните агенции пък бе Вла- дислав Горанов, който в момента е титул

А може ли народът да даде възражения? Къде да ги подадем всички ние, че ако може да върви на фитка си лелина псевдоцарчето? Да възстанови щетите нанесени от предшествениците му на България, да плати имотите, щом ги иска и да е жив и здрав да ги ползва. Може и наем да плаща ако иска, няма проблем.... Баце и той ли ще иска Бояна като спре да сере из политиката? Или тя се води на Бай Тошо? Ако гражданинът Сакскобургготски докаже, че по турско и преди това е имал имоти, а не са подарени на парашутистите-предшественици след Освобождението, то да заповяда да си ги ползва. Не знам да има кръвна връзка с истинските Български царе обаче, а туй, че са ги спуснали отгоре да управляват България не означава, че са царе на България ...

Мутрите и царистите мразят комунизма и го плюят, защото не можеха да крадат в особено големи размери , да се разминават винаги с правосъдието и да експлоатират работници

Според Търновската конституция монархията / царя няма право на собствени имоти а ползва такива предоставени му за ползване.

Че мастити хотелиери са искали да го купуват мястото и дефакто да го унущожат. Сега поне ще си е на човек който ще се грижи за него...

какво стана с упитата ?

Срамувам се от това, което върши този самозван ,,цар,, - освен това алчен и крадлив! Но господ си знае и го подкара вече - жена му разбра, но той не! Това старче е нагло, противно и алчно и срами България!

Какво иска този идиот.Все едно Тодор Живков да си иска резиденциите от негово време. Малко ли имоти си взе.Колко дървесина продаде.

А и ще върне ли и НЕЗАКОННО ПРИДОБИТИТЕ ИМОТИ?

Какъв цар е тоя самозванец Симеон? След 1946 вече не сме монархия. А той не е възкачен на престола, така че е САМОЗВАНЕЦ.

Абе а стана тя? Тоя нали беше дошъл да дава, а то се оказа, че не само че искал да взема, ами чак до Страсбург стигнал.

най лошото на кофтите хора е, че живеят дълго!

е те тая царска тиква нали немаше да иска нищо от държавата си???? Ма не мож избяга от потеклото си, я. Кръвта вода не става, не ли?!

и лъжлив "цар" Симеончо, дето за 800 дни щеше да ни оправи явно е дошъл тука да лапа от опоскана България - като лешояд. Лично с ушите си го чух в едно интервю да се зарича да не търси нищо от България. Платиха му борчовете по казината и явно пак направи нови - дошъл е като лешояд да граби

да си търси наследството,не е като новобогаташите от офшорките дето не могат да си докажат доходите/щото са от нашите сметки присвоени/.Колкото до войните-четете повече история, но не написана от комунисти. Имало е войни и болни амбиции за разширяване на държавната територия,а сега ние сме само една територия на която няма държава, защото много "царе и велможи" се навъдиха след 1989 г.Тези които пратиха баща му на оня свят, те пратиха и сина му там. Неговото правителство беше съставено от орел, рак и щука, а народната поговорка гласи че те до нищо добро не водят, всеки тегли към майка си която го е пратила там и затова една птичка пролет не прави.

То щото пък неговите предшественици роднини не таковаха лелята на България през ПСВ и ВСВ, а? Тези щети той ли ще ги плати? Големи управници викаш, а? Бедните братовчедчета на саксите, дето са се чудили къде да ги пратят да си играят на царчета и след Освобождението хоп, я вървете за царе на Българите ... Та по коя Конституция имотите са негови? Сакскобургите са ни ги спуснали след Освобождението, Търновската Конституция е била валидна: Глава ХI ЗА ДЪРЖАВНИТЕ ИМОТИ 51. Държавните имоти принадлежътъ на Българското Княжество и съ техъ не могътъ да се ползуватъ нито Князьтъ, нито неговите роднини. 52. Начинътъ, по който ще се отстъпватъ и залагатъ самите имоти, а така също и распорежданието съ приходите имъ, ще се определятъ съ законъ. 53. Държавните имоти се управляватъ отъ надлежний Министръ. Техни друг път ... НИКОГА не са били техни, ВИНАГИ са били на държавата, те са ги ползвали просто. Търновската Конституция и Конституцията на Република България се взаимоизключват, единствено виждам да им се разреши ползване, туй то. Голяма лакомия ги гони и това е - нормално, не мисля, че нормалните хора това ги изненада ...

Питам:в коя държава са избрали за министър председател,човек от ЦАРСКО ПОТЕКЛО?Това не е ли с цел за да граби най-бедната държава БЪЛГАРИЯ в ЕВРОПА???

не му стигнаха 800 дни да ни оправя... иска още да клеца

Симеон се оказа един дребен търгашин!

В какъв смисъл "имуществени" ?

Кумунягите го докараха у нас, сега те да се оправят.Г-н Борисов тогава не е участвал в далаверата.

Преди да стане министър председател за първи път, Бойко Борисов бе главен секретар на МВР (2001 2005)...

Господ го наказа като му отне първородния син и той пак не се смири.

И с другите е така - Плевнелиев, Желев, Московски. Само Боков се позакри, че беше нагъл и той преди смъртта на децата му.

Богата държава сме !!! Всеки ни краде!!! Като се почне от политиците, полицаите, съдиите, митничарите, царя, сиганите, пардон ромите!!! Малей, ако всички спрат да крадат, к'во ще ги пра'йме всичките тия пари?!?!??!?!?!?!?! Чак главата ме заболя...

Симеончо скоро няма ли да умира? Крайно време е. После като започнат наследниците му да спорят за наследството му, ще се изпокарат и държавата ще си отдъхне от тях, а наследниците му ще се завърнат окончателно в Испания.

На един цар се предоставят държавни имоти когато държавата е монархия. Моньо комарджията няма нотариални актове за тези имоти.

То и Търновската Конституция, според която те са ги получили, си го казва абсолютно ясно: Глава ХI ЗА ДЪРЖАВНИТЕ ИМОТИ 51. Държавните имоти принадлежътъ на Българското Княжество и съ техъ не могътъ да се ползуватъ нито Князьтъ, нито неговите роднини. 52. Начинътъ, по който ще се отстъпватъ и залагатъ самите имоти, а така също и распорежданието съ приходите имъ, ще се определятъ съ законъ. 53. Държавните имоти се управляватъ отъ надлежний Министръ. Никога не са били техни да се разпореждат! Страсбург могат да ходят да скочат от някоя скала ...

Само от сградата на БТК на" Руски паметник",който прибраха като инвентар, сем. саксови се налапаха с 27 млн евра от Дойче банк за да им я продадат за офис. Като дойде, бай симо викаше- не съм дошъл да ви ограбвам!

Значи български съд просто трябва да излезне с решение, че след като семейството на Сакскобурготски се е ползвло с пълната власт и е разполагало с всичките ресурси на хората, то всичко строено докато са на власт реално е държавна собственост. А при смяна формата на управление те остава за държавата! П.П. и да върне 1.5млрд за БТК!

Ма то си е така бе! Тези имоти не са баща му и на дядо му а на институцията " цар". По тази логика английската кралица да земе да продаде короната а? Щото е нейна!

няма институция цар, няма бедни царе и имотите на английската кралица са си лично нейни. Хем нищо не разбирате, хем не четете, ама пишете

Върнете си ми и на мен цялата държава. Тя беше на дядо ми.

така си мислеше правешкият свинар. Всъщност като каза Горби и другарите му му биха шута.

да ти върнем, малък тошко, дълговете ли?

ревете тука за 2 селски къщи, а мръсночервените "бизнесмени" колко окрадоха и съсипаха не ви възмущава. В статиите, където пише как се подиграват с нас за КТБ, 5 коментара, тук 1005 ще станат.

Другарите окрадоха страната, а плачат за две селски къщи Червени кхмери

Този за 800дни нанеси такива вреди на България ,каквито турците за 500г.не нанесоха. Този направи от една мутра генерал ,а се оказа ,че той също е мутра.

"Страсбург отхвърли жалба на Симеон за Кричим"... "Страсбург: Мислете за споразумение за царските имоти"... А съдържанието на самата статия е... :::))) Ха, ха, ха... :::))) Пълна шизофрения...!!! Дааа...!!!

ГЕРБ произхожда от НДСВ, Борисов дължи всичко на царя, така че правителството няма да направи нищо, дори в църквите вече се молят в литургията за "нашия цар Симеон", а той по време на празничните богослужения седи пред царския трон, на Великден най-напред на него запалиха свещ от Благодатния огън и вървеше плътно след Патриарха.

sawo

Глупости. И царя и борисов са проекти на едни и същи кукловоди.

vasil

Пълноправен цар трябва да е помазан от париарх - т.е. последният ни такъв е Иван Шишман.

Дедо Симо, известен като мадридския лъжец дошъл с крилатата фраза "да ни оправи за 800 дни" целеше единствено да заграби бившите царски имоти. И кво сега? Човека толкова усилия положи

Колко е НАГЪЛ С.САКСКУБОРГОТСКИ! Тоя престъпник, който дойде само да краде от нас. Освен това, той не е и българин! Неговата религия се оказа мюсюлманска! Постоянно го награждават мюсюлманите.Така беше и миналата седмица на празника НЕВРУЗ.Турция в лицето на посланика, на отговорни министри в Турция отново го наградиха за"голам принос". Живял толкова време в Египет, в Мароко направо не ми изглежда на българин ,нито син на Борис Сакскобурготски. Да не забравяме какви продажби на държавни и при това печеливши предприятия бяха извършени при неговото управление. Ами Закона за енергетикат ДВ бр.107/2003г. който ДО ДНЕС НЕ Е ПРОМЕНЕН Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СПРЯМО БЪЛГАРИТЕ.КАКВО КРАДЕНЕ Е ПРЕДВИДИЛ С НЕГОВОТО ПРИЛАГАНЕ. САМО ,КОЙТО НЕ РАЗБИРА НИЩО НЕ МОЖЕ ДА ПРЕЦЕНИ КАКЪВ престъпникИМАМЕ НАСРЕЩА СИ. НИКАКВИ ИМОТИ НЕ ЗАСЛУЖАВА ДА МУ БЪДАТ ВЪРНАТИ!

Нали ''КАЗВАШЕ'' че не иска нищо да взема от земята на България /като дойде/ ,... а после посегна и на планините . Не ви ли е срам , царю ! Не случайно сте изгонен от България , сега трябва да се случи същото , да бъдете прогонен за ВИНАГИ от България . Апетитът ви е преминал в ЛАКОМИЯ !

И не сме опаквали.Горите в Рила му върнаха в двоен размер.Онея нукога не защитават държавата.Лежеца ,,800дни та сега тази бедност е негова заслуга.Народът никога не е обичал Кобургите,,символ на пословична бедност,,

И какво като му ги върнат? И какво като ктане по богат? Много по лошо е ,че е презрян от българите,че се изгаври с доверието на възрастните които му целуваха ръце и го смятаха да месия. А ,какво се оказа ,че не е нищо повече от един алчен индивит ,който мрази народа си.

Следващото поколение ще е забравило и току виж посрещне някой от наследниците като спасител и пожелае монархия като манна небесна.

Първо неговият случай няма нищо общо с другото одържавяване. Дори имоти да са били на "царската" фамилия, а не на Интендантството, те са отнети заради престъпленията на "царя"! Както сега има закон за отнемане на назаконно придобитото имущество. Това отнемане може да не е само местно решение. Да е решено, че на виновните за ВСВ се отнема имуществото, да е на международно ниво. Неспазването на това решение да е нарушение на международен договор! Борис Трети е престъпник и затова трябва да си плати. За Първата и Втората национални катастрофи. Че след ПСВ губим над 11 000 квадратни километра. Че сме платили реално някъде 5 милиарда златни франка обещетение. Че слез ВСВ се опростяват дълговете на Германия. А Германия ни е дължала десетки милиарда лева. Най-малкото немските войски тук са харчели на поразия без да плащат - по спогодбата Нойбахер. Царската фамилияни ни е струвала тогавашни десетки милиарди лева, територия и така нататък. Сегашна оцека само за парите ще е стотици милиарди лева. Ето затова му е отнето имуществото което е имал. Това е все едно да искат на роднини на Хитлер да върнат имоти. Отделно наследство се получава само с дълговете. Не плащаш дълговете - няма наследство. Така че Симеон първо да си плати стотиците милиарди лева на България и после да спори за наследството си, кое е на Интендантството и кое на царската фамилия.

"Съдът в Страсбург даде срок до 13 септември българското правителство да се споразумее със Симеон Сакскобургготски и сестра му или да даде възражения." Ееее, ма не сте хора вие в Страсбург - че правителството сега е преЦедател до края на юни, после целокупно ще излезе в заслужен отдих да си отдъхне от работата и да обърне внимание на влошеното си от преяждане, препиване и много пътуване здраве. Ще почива поне до края на август и началото на септември! Кога, бе, да се готви за възражения?;) И поради липса на време тихомълком ще "пропусне" срока за възраженията... И така и горският цар сит, и горският пъдар цял! Народа ли - народа да извършва ветрови дейности!

Предлагам споразумение! Лицето Кобур крадлив Готски връща всичко откраднато, плюс законовата лихва. От страна на държавата му се осигурява луксозно помещение 5Х5 метра при бай Ставри. И парцел 2Х2 на затворническото гробище.

А защо "българското" правителство не е предявило пред съда възражения по казуса?... Или БОКо мълчаливо съдейства на некоронования комарджия без чип да открадне държавна собственост?... Ай сик.ир лакеи долни...!!! Дааа...!!!

В никоя страна няма реституция на царски имоти, само ние. Царските семейства са прогонени от страните си заради съглашателството с Хитлеристка Германия, някои от тях нямат право да се връщат в страната си. В Румъния на бившия крал милостиво му разрешиха да ползва един от кралските дворци докато е жив, след смъртта му дъщеря му реши, че имота ѝ се полага, но я изгониха. Сещам се, че и гърците като нас направиха някаква реституция и кралят започна да го съди, докато го направиха милиардер.