Опетнен съдия: Дайте ми факти, за да ви дам право

Твърденията в доноса са плод на болно въображение и не е много трудно за непредубедения читател да разбере истинските им автори, заяви зам.-председателят на Върховния административен съд и кандидат за съдия в Конституционния съд Венета Марковска.

Обратно в новината

Коментари - Опетнен съдия: Дайте ми факти, за да ви дам право | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не можела да се чувства отговорна за хора, които са извън кръга на нейното семейство! Чиста работа!

НЕ, ТЯ НЕ Е ВЪВ ФАКТИЧЕСКО СЪЖИТЕЛСТВО С ТОЗИ ЧОВЕК. ПОНЕ ВЕДНЪЖ В СЕДМИЦАТА ЧОВЕКЪТ НЕ СПИ С НЕЯ, А С ЖЕНАТА И ДЕЦАТА СИ...

Във всяка лъжа има известна доза истина. За нашите съдии, политици и баровци това е съвсем нормално да се случи.

Kalin

Дали е права или не не мога да преценя.А иначе анонимен сигнал може да е от страх пред.....евентуални проблеми въпреки че е гадна история.Едно нещо ми прави впечатление -увъртането и около това какъв е въпросния човек-че не е кръвен роднина никой не твърди а че и е близък приятел с който имат близки отношения.

Драга госпожо, то тогава можем и без вас, ще назубрим наизуст законите и ще раздаваме правосъдие. Голямото изкуство е да обвържеш в едно факти, закон и морал и тогава да съдиш !

Ха-ха-ха! Поправка на думите й: "Дайте ми пари, за да ви дам право". Що е честен съдия и има ли то почва у нас?

Най после-честен съдия,отлично.Но все пак не отговаря-живее ли с този човек,защото май да.

Тази персона не беше ли най-личния човек в Съдебната система първо на Мултигруп, после на Маджо и съдийката, основен прототип на Таня Стоева от "Седем часа разлика"?!?

"...Целта на авторите била с измислици да опетнят името й, което градила повече от 35 г., използвайки коварството на анонимността.." много сполучливо е излязло това изречение. винаги съм се възхищавал от подобен начин на изразване. Браво

Жената е права. Доколкото разбрах от статията, искат от нея да коментира нещо анонимно - появило се незнайно от къде. Явно някой се страхува в Конституциония съд да има принципни хора. Принципа на анонимките е - ние ще кажем, че има сестра к*рва, а той/тя нека обяснява, че няма сестра.

Ма що така с лошо? Тя госпожата съвсем ясно и категорично твърди, че въпросният човек не й е нито съпруг, нито брат, нито друг някакъв роднина. Е, може би трябва да я питаме изрично за всички възможни близки връзки между жена и мъж, за да разберем какъв точно й е, но това са подробности. Какво има да се разследва и доказва. Оценява се стойността на материалната среда, в която живее съответният съдия, пресмята се заплатата му за съответния период и се тиква зад решетките, щото отговорът на задачката е ясен. Ама кой да го отсъди това, като всички са в кюпа, както правилно отбелязхте.

Корумпиран съдия в България - а стига бе ! Значи дали да вярвам на съдийката, или да вярвам на журналистическите разследвания ? Не врявам на нито едно от двете, просто виждам с очите си как убийци, мафиоти и крадци са на свобода, а съдиите тънат в охолство и си пият кафето с мафиотите и техните адвокати. Няма нужда от обяснения - за мен няма съдия в България, който да не е корумпиран ! И кое точно им е висшето на тези съдии - взимали са най-много рушвети или най-малко ? Нещастници в тоги ... крадливи мижитурки, които се крият зад закона, писан от същите олигофрени като тях !

13 лв. за кв. м?

Искам и аз, ако може в Приморско в квартала на другите социално слаби