Оставиха в ареста адвокат заради имотни измами

Софийският градски съд постанови мярка "задържане под стража" за Васил Петров - Бахамата и адвоката Константин Томов, обвинени че са част от престъпна група, занимавала се с имотни измами.

Обратно в новината

Коментари - Оставиха в ареста адвокат заради имотни измами | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТЕЗИ ПОХВАТИ ЗА ОТВЛИЧАНЕ НА ВНИМАНИЕТО, НЕ ВЪРВЯТ, ВИДЯХМЕ ВИ И АКЦИИТЕ И КОРУПЦИИТЕ, ИДЕТЕ СИ ЗАВИНАГИ, КРАДЦИ-ПОКРОВОИЕТЛИ, СХЕМАДЖИИ, НАГЛИ

да се провери парво занонността на дипломата на този "адвокат".саминявам се , че минал през истински университет човек сте се занимава с такава деиност. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Hай-после! Dори ги има във в с е к и град! Dобре че почнахте, продължавайте!!!! Yспехи!

Искаме си БСП,БСП,искаме си БСП,тралала,БСП.Искаме да мамим и да не ни търсят сметка!Искаме си БСП и моят скъп другар Станишев.Искаме си БСП и царят господарят и любимият хидролог Доган бей.

Как така затворниците - тия болни хора, едни страдалци, ги пускат в отпуск да се лекуват, те изчезват, и повече никой не ги търси, а те си живеят спокойно, правят си новите престъпления, издирват живи и умрели, участват в схеми и драми, техните приятели и другари - адвокат, прокурор и престъпен вожд в едно лице, ги подкрепят и укриват от лошите момчета на Цецо ... мила родна картинка, кой ли би повярвал, ако му разкажеш?! Няма такава държава!

Тук е от ясно по ясно. За какво става реч. Нахални ,алчни и арогантни това са нашите съдии

Не може да е истина.

Бивш служител на МВР, действащ адвокат и дългогодишен престъпник. Ееее, нема такава комбинация 3 в 1.