Симеон: По-прозрачни имоти едва ли има

Аз не се чувствам герой, а всъщност съм потърпевш заедно с около два милиона сънародници, които са си получили имотите по реституцията.

Обратно в новината

Коментари - Симеон: По-прозрачни имоти едва ли има | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

прав е и управлението му беше толкова прозрачно,я вижте какви юпита отгледа.

Ние сме от планетата на маймуните. Прекланяме се и боготворим разни мутри и маймуноподобни. Оправдаваме ги и се учим от тях. Хора от класата на Симеон не са за нас, не се вписват в пейзажа. Една грешка има Симеон и тя е , че даде шанс на Борисов. Не го прецени правилно. Вече започнахме да се връщаме на зад. Дано не стигнем до положението през 1990-1992г

Моля, ако някой знае, кажете какво е работил Симеончо преди да се навлече в България. Имаше някакво някакво американско военно училище, но къде и какво е работил след него, по какво е специалист, откъде е получавал заплатите си толкова години? Питам, защото вчера по телевизиите някой постави този въпрос риторично - т.е.май е назначен на работа у нас без никакви документи за трудов стаж.

...Ами то по неговата логика наследниците на бай Тошо могат да си поискат обектите,стопанисван от УБО.Откъде се появиха тези имоти,след като нито един от фамилията не е българин?Къде са им нотариалните актове,на чие име са и къде за договорите за продажба? Точно така,повечето от реституираните имоти от мадридския мошеник са собственик българската държава и номинален собственик държавния /военен/ орган на бившето Царство България - Интендантската служба към министерството на войната...Но Софиянскиркато кмет на София, и правителството на СДС си затвориха очите за тази подробност...

дядоооо...ние те назна4ихме,не си ли спомняш.....дядоооо. дойдохме с куфарчетата с пари и ти спасихме правителството/ дори и БТВ ни разкри/ дядооо...още ли искаш от БГ ДА КРАДЕШ

хора, има си инститции, които а решават какво се случва! стига с тия зрелища и всевъзможна компетентност!хайде всеки да прави - каквото може! моля ви, вижте си положението! аз се плаша като си глеам своето. мисля че този въпрос отново е на невен ред, защото на тоя народ му трябва замазване на очите - за да не гледа в реалните проблеми. да се осъзнаем!!!!!!

НЯМА ПО-КРАДЛИВ И ЛЪЖЛИВ ОТ ТЕБЕ, СИМЕОНЧО. ЗА 800 ДНИ ТАКА НИ ОПРАВИ , ЧЕ СЕГА НАТЪПКАНАТА ТИ ГУША СЕ ВЛАЧИ ПО ЗЕМЯТА. ТИ НЯМАШ НИЩО ТУК!!!! ТРЯБВА ДА ТИ ПРЕДЯВИМ ПРЕТЕНЦИИ, ТЪЙ КАТО СИ НАСЛЕДНИК НА ФЕРДИНАНД И БОРИС, ЗА НАЦИОНАЛНИТЕ КАТАСТРОФИ, ЗА УБИТИТЕ, ЗА ИЗПЛАТЕНИТЕ РЕПАРАЦИИ... И ЗА ТВОЯ ГРЯХ- ЗАТВАРЯНЕТО НА АЕЦКОЗЛОДУЙ, ПРОДАЖБАТА НА БЕЗЦЕНИЦА НА БТК, ПРЕВАЛУТИРАНЕТО НА ВЪНШНИЯ ДЪЛГ. САМО ТИ ДОНЕСЕ НА БЪЛГАРИЯ НАД 10 МИЛИАРДА ЕВРО ЗАГУБИ, НЕКАДЪРЕН ЛАПАЧО! ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ!!! АНАТЕМА ЗА ТЕБ И ЦЕЛИЯ ТИ РОД!!!! ГРЯХ Е ДА ГАЗИШ ТАЗИ СВЕЩЕННА ЗЕМЯ, ЧУЖДЕНЕЦО!!!

Господине, Българск народ засади 12-13 милиона декара гори през мрачните 45 години...За да се опазва българската гора се разкри огромно предприятие за добив на дървесина в Коми...на въпроса - Вие сам си отговаряте...

Направо не мога да повярвам, че все още има такива кретени, които да се изказват в подкрепа на Симеон Сакскобургодски. Какво ли изкривено съзнание и извратено милсене трябва да има човек, за да защитава този нискоморален индивид?!

Тази фамилия ни ограбва от години ипродалжава докъто не ни съсипе държавата скакви пари ги е купил и къде му са нотариалните актове на негово име а не на царската институция

А да е плащал някога данъци в България измамника?

Споко дедо Мони.

Наглостта на този човек е безмерна!Горите не са твои,а парите от тяхната експлоатация влизат в джоба ти!Не ни прави на глупаци,Андрешко...

КРАДЛИВ ДЕДИ ОТ МАДРИД Е СРАМ И РЕЗИЛ ЗА ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ ХОРА СЪС СИНЯ КРЪВ.ХА-ХА ХА.АБЕ ТЕЗИ ДА НЕ СА ПРАВЕНИ ОТ НЛО.И ТЕ СА ХОРА КАТО ВСИЧКИ НАС.НАБИЙТЕ СИ ГО В ТЪПИТЕ ГЛАВИ.БИЛ ЦАР- КОЛКОТО АЗ СЪМ АДМИРАЛ.ТОВА Е ЕДИН КОМАРДЖИЯ ПРОПИЛЯЛ И ПРАХОСАЛ ПАРИ -МЕДАЛИ НА СЕМЕЙСТВОТО.ЖАЛКО САМО ЗА БАЩА МУ ЦАР БОРИС КОЙТО Е БИЛ ОБИЧАН ОТ НАРОДА.А СИНА МУ ОСТАВИ НЕГАТИВИ В ЦЯЛАТА ДИНАСТИЯ-КОБУРГ....

Великия Дървосекач Симо Крадливий е най-жалката твар на Планетата. Мястото му е в зоологическа градина и да се показна . Невиждана алчност и наглост.

АКО ТРЯБВА ДА СЕ ВЪРНАТ ЗЕМИТЕ НА ВСИЧКИ ПРЕТЕНДЕНТИ-РЕСТИТУТ БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА Е С ПЛОЩТА НА РУСИЯ. АЙДЕ, СТИГА ГЛУПОСТИ, ВСЕКИ ЗНАЕ КАК СЕ ВРЪЩАШЕ ЗЕМЯ С ПОДПРАВЕНИ НОТАРИАЛНИ АКТОВЕ И ЛЪЖЕСВИДЕТЕЛИ.

Шапки долу! Тези дето пишат могат само подметките да му лижат.

има ,има по-прозрачни имати господине,но от такива като вас и мафиите ви хората си останаха без имотите или са им върнати само частично за да остане да грабите всичките лешояди...

Ако си видите парцалите преди влизането си в ЕС, друго ще говорите. Късогледството на никой народ не е помогнало. Симеон изигра правилно играта при приемането ни и трябва да сме на ясно с това. Отделно са горите, които в милион пъти повече изсече Тодор Живков; които БСП и ДПС раздадоха преди само по-малк от година; горите, които и днес се изсичат поголовно - но вие не можете да го разберете, селяндури такива! И лаете по едного, който и да не е читав, все тая. Щото той е малкият проблем, с който ви замазават очите и ви затъкват - да не видите от къде ви крадат десетократно. Ето за тази простотия става дума...

ВЯРНО Е,ЧЕ НА МНОГО ХОРА НЕ ВЪРНАХА ЗЕМЯТА,ЗАЩАТО СА НИКОЙ -НО ВИЕ ДОЙДОХТЕ И ВСИЧКО СИ ВЪЗСТАНОВИХТЕ.ПРЕСТЪ ОЩЕ ОБИКАЛЯМЕ ПОЗЕМЛЕНИ КОМИСИИ, ОБЛАСТА УПРАВА И МИНИСТРЕРСТВО НА ЗЕМЕДЕЛИЕТО -ДО МОМЕНТА НИЩО. СРЕДНИЯТ ЕШАЛОН НА МИНИСТРЕРСТВОТО Е ГАДНИ КОМУНЯГИ И НИЩО НЕ ПРАВЯТ.

По-прозрачен мошеник едва ли има!

Ти си още по-голям простак! Това, че циганите режат дървета и крадат дърва от общинските гори изобщо не означава, че е законосъобразно да си внесем още крадци от Европа, па било то и псевдо-царе от Мадрид. Най-малко Кобургите имат право да крадат, защото комунистите са раздали горите на приятелски кръгове. Такива като теб оправдават кражбите по презумпция, само защото и други крадат! Ти, простако си за затвора не по-малко от тях!

Затова съм републиканец, привърженик на демокрацията от древна Гърция през френската революция и американската свобода на бизнес отношения, която я има и в Германия Италия навсякъде където хорат са умни.

Този човек нанесе най-голяма вреда на българския морал. Както между впрочем и дядо му. Ненапразно са били толкова западнали, че да дойдат в България - както дядо му, така и той. Наистина единственото правилно решение за такива като тях е руското!

V nego mi beshe nadezhdata da stegne stranata i ia slozhi na pravilnia pyt, no uvi. Ne znam dali toi samiat e za vinene, ili obkrazhavashtite nemu, ili prosto celia Bylgarski narod s neumenieto si da razbere negovite deistvia i mislene, syveti i t.nt. Prosto e trudno da se kazhe sys sigurnost. Sega veche v nikoi niamam viara. Osven vsichki trezvo-misleshti ot chuzhbina da sformirame edna partia, da se vyrnem v stranata, da izrinem segashnite iscialo, i da povedem rodinata kym normalno bitie, mai drugo nema da e. 20-se godin mai stiga, a?!

По прозрачен крадец от него нема, вервайте ми...какъв сънародник е този Мадритски бандит, комарджия и крадец, да се МАХА ОТ България.

и трябва да слушаме журналя, които две изречения не могат да съставят без правописна грешка???

Ако бяхте толкова загрижени за общинските паркове и имоти, колкото за тези на Симеон грешка нямаше да имате. Не само, че ги приватизираха за жълти стотински и ги заграбиха местни бизнесмени. А що българи и цигани крадат дърва и сечат необепокоявани от горите, които не са на Симеон.

Между Стамболов и Сакскобурготски има голяма разлика. Общото е направеното от тях и отношението на манипулираната тълпа. Оценките от постигнатато се дават от следващите поколения. Само искам да припомня, че малко преди да убият Стамболов са му преписвали такива невероятни измислици и са го вкарвали в далавери, а след смъртта му се оказва, че единствения доход, който остава на вдовицата му е от наем от малка къща. Затова не бързайте да съдите без да сте сигурни. Не си копувайте билет за ада, за да угодите на политици, които направиха кариера на гърба на Симеон. Други окрадоха България, а вие се плюнчите с човека, който доказа, че единствен от нашите политици уважава българските институции.

Kakvo iskate ot edin komardjia,prosto v momenta koito si doide toi doide to4no za tezi imoti da profyka i tyah,ili si mislite 4e mnogo my e ma4no za Balgaria.Idiot da si otiva ot kadeto e do6l i kakto e do6l

Немам думи.

ТЕЗИ ИМОТИ СА ПРИНАДЛЕЖАЛИ НА ЦАРСКАТА ИНСТИТУЦИЯ, А НЕ ПЕРСОНАЛНО НА СИМЕОН ИЛИ НА БАЩА МУ!!!!!

Монка,аз представих всички документи за наследствената ми земя: оригинален нотариален акт,записка за вписване на нотариалния акт,оригинална скица на имота /всичко това от отдалечената вече във времето 1942 година/.А ти се позоваваш на смътните спомени на филанкишията,някой си градинар.

Беше ми ...цар,докато не допусна една огромна несправедливост към семейството ми да се случи.Той просто...премълча.А знаеше че е несправедливо.....Дн е ден на справедливостта,царю

Prozrachni kato izsecheni gori.

Ще си ги вземе имотите, нали затова назначи шефа на административния съд, Костадин Пенчев, с хора всичко става

Е те ли е срам заради баща ти поне да си толкова нахален????? как не те е срам. Изобщо не приличаш на него. Каква е тази жилка не знам. Борис е трябвало повече да го шамари.

Прав е царо, той извърши най-прозрачните, най-наглите кражби на имоти!

Този хитрец , който продаде БТК , изигра ни с външния дълг и как ли не ни прецака заслужава да бъде изгонен позорно. Но защо никой не говори за дворците му , а още повече пък да му търси сметка за далаверите. Ако днес в България има свестни политици , то на този хитрец трябва веднага да му се търси сметка.

Този Комедиант уж се прави на пострадал от комунистите, обаче точно повтаря техните методи - не ме гледай какво правя, а какво приказвам.

Nie o6te vodim dela , vupreki , 4e ima me notarialni aktove ...! No nie sme prostosmurtni ... , a ne ...li4nosti...!!!

Обвинявам комунистите след 9 септември в престъпна хуманност към царското семейство! Досега си мислех, че причинените злини от монархофашизма е комунистечска измислица, а то се оказа вярно!

А,бе Муньо защо не декларира сегашното си финансово състояние,както направи когато дойде,макар че го беше много преувеличил.Разликат е ОГРОМНА........

Само като му се види мошенническата физиономия е достатъчно , човек да предположи и какви са били действията му.Има доказателство, показано хиляди пъти по телевизията, когато този мадридски хитрец казва, че ако се върне в България, няма да има никакви имотни претенции.А още като се върна и през цялото му управление това беше единствената му цел.Освен това заблуди милиони хора у нас , а най-вече съпартийците си , като образува най-некадърното управление у нас, докара от чужбина други хищници и съвместно се пукнаха да крадът.Веднъж за винаги трябва народът да го изгони от България и да не позволява на никой от потеклото му да стъпва у нас.Те винаги са били чужденци за България.

Тази гадина нанесе най-големия удар по българския народ.Като участник в сценария той унощожи морала на българина,като му внуши,че всички са като него.Той нанесе и най-големия удар вурху зараждащата се политическа система у нас,като непрекъснато повтаряше,че партии не ни трябват,а само гражданско движение и т.н. и т.н. - просто една ненаситна и лакома кукла на конци !

Плаши и заблуждава гаргите само. Никакъв Страсбург няма да му помогне и той го знае. Затова се крие зад гърба на два милиона сънародници. Ако делото стигне до Страсбург, ще ни кажат, че този няма никакви имоти на българска територия, освен къщата в с. Баня. Ако мното знае да ни краде, ние сме тези които трябва да го съдим в Страсбург.

Ами то по неговата логика наследниците на бай Тошо могат да си поискат обектите,стопанисван от УБО.Откъде се появиха тези имоти,след като нито един от фамилията не е българин?Къде са им нотариалните актове,на чие име са и къде за договорите за продажба?

Нашият цар мисля ,че постъпи доста нетактично!Ако искаше да запази авторитета си,трябваше да направи някои жертви от имотно естество,защото горчивият опит на баща му и дядо му е показал,че българите са силно завистливи същества!Дори и да е имал правно основание,той трябваше да е наясно,че злобата и завистта ще избухнат с всичка сила и ще затрият добрият му имидж!