Когато хора с големи сърца се уплашат

Нека ви кажа за моята лодка. Тя има само една мачта и кабина близо до кърмата. Боядисана е в бяло, с червена лента по ватерлинията.

Обратно в новината

Коментари - Когато хора с големи сърца се уплашат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега пък нямало лидери в Европа и в САЩ! Когато най-после разбраха, какво им гласят лидерите на ЕС узряха за ПРАВИЛНИТЕ ДЕЙСТВИЯ!ДО СЕГА БЯХА МУХЛЬОВЦИ ,ЗАЩОТО ВЯРВАХА НА ТЕЗИ УЖ БЕЖАНЦИ БЕЗ ДОКУМЕНТИ И СЪС ЕВРО ПО 6000ЕВРО.КОЙ ИМ ГИ ДАДЕ?ТУРЦИЯ, КОЯТО ПОЛУЧИ 350МЛН. ЕВРО ОТ "НАШАТА ПРЕХВАЛЕНА И НАГРАЖДАВАНА "КРИСТАЛИНА ГЕОРГИЕВА.Много правилно е да им вземат тези пари и ценвности след като били без средства и отиват в чужда страна като нахлуват нагло нарушавайки суверенитета и. Стига вече доверие на лъжци! СЕГА ТУРЦИЯ ОТВРЪЩА СЪС ЗЛОБА, ЗАЩОТО ВЕЧЕ НЯМА ДА ИМА КОЙ ДА И ВЯРВА ЗА "ГРИЖИТЕ" КЪМ ТЯХ. ОБАМА, КОЙТО СЪЗДАДЕ ТАЗИ ВОЙНА ВЕЧЕ ЩЕ СИ ОТИДЕ.Защо срещу Тръмп? Разбира се срещу кого други ?Толкова обичана Меркел от тях всякакви иранци, иракчани, афганистаници либийци, всякакви африканци и всички представете си били "сирийци".

Камъкът си тежи на мястото . Човек трябва да живее и се развива там, където е роден.

Мисля .че все още са останали дървета повсички континенти, за да направим клада на този демагог и на останалите като него! Когато цивилизованият свят се отърве от попълзновенията на исляма можем да говорим за разцвет на нашата цивилизация! Нищо добро не очаквайте от хора които искат само да смучат от благата, които са създадени от други и са готови да изколят (подчертавам клане с ножове) съсевдите си, колкото и добре да се отнасят стях само защото са друговерци! Хора, помнете историята и бдете!

Към всички възмутени от тази статия - Не се сърдете, това е така наречената "демократична" пропаганда която се излива всекидневно на Запад. Прилича много на комунистическата по времето на социализма - колкото повече възхвалява нещо което трябва да се наложи, толкова повече хората които могат да мислят се настройват срещо нея.

Не е страх, а Мислене за бъдещето на Държавите. Който е подценил Мюсюлманите и не ги е изклал, след това е бил ПОРОБЕН и ОГРАБЕН от Мюсюлманите. Така са поробили- Персия(Иран), Испания, Португалия, Египет, Либия, Тунис, Пакистан, Афганистан, Византия, България, Сърбия, Гърция, Румъния, Босна, Албания. Убиствата и поробването на други народи им идва от самата Религия- Исляма.

Когато хора с големи сърца се уплашат - значи има за какво. Особено ако са и с големи умове.

,,толерастията,, няма ,,сърце,, колкото и за ,,хуманна,, да се смята!!!

ами ас от все сърце пожелавам на тоя със лодчицата попътен вятур кум наѝ близкото дъно на световния океан амин

Ненавиждам хора, които никога не са им рязали главите заради вярата им, не са виждали майките и сестрите си разчекнати ,а бащите си набучени на кол от фанатизирани ислямоизповядващи да ми дават акъл и да ми размахват поучително пръст!!! Евреино, колко голямо и добро е славянското сърце ние си го знаем, защото ако не беше, до сега щяхме да сме им видели сметката, така както мюслитата биха видели нашата, ако ние нахлуем в земите им!!! Предлагам Израел да "отвори широко сърцето си" и да приеме бежанци мюсюлмани, да им построи джамии, да им създаде кибуци и да ги приобщи!!!!

Като му чета на тоя статията и започвам да ставам антисемит...

Я се разкарай.Тия приказки не на нас . Този филм сме го гледали 500 г.Ние се връщаме от там където ти отиваш .Ти се разнежвай колкото си искаш .София не вярва на лицемерни сълзи...

защо прекрасните хора с големи сърца като теб от Израел, Саудитска Арабия и Манхатън например, не приберат по 5-6 милиона изстрадали "бежанци"??? Ей тъй от кумова срама. А???

БРЦК

А 'когато на идиотите с големи черни дупки между ушите' им дадът да пишат 'статии' ?

наистина! "Чакайте малко. Нека съобразим какво става" -- съсипаха ирак, либия, сирия, украина...все с приказки за велики хуманитарни принципи! не е ли време да се освести малко тази европа! разбира се има криза с бежанците, но кои и как я създаде? я се вижте! нека спрат да ми четат лекции по морал хора, които подкрепят лицемерни убиици!

Хора, които живеят на чужда земя...

"датчаните конфискували бижута и други ценности на сирийци и други мигранти" - ДРЪН-ДРЪН! според закона мигрантите трябва да ги ПРЕДАДАТ ДОБРОВОЛНО след като ги опишат, а миграционните власти ги питат дали имат ценности. Никой не ги пребърква и проверява какво декларират! Разчитат на тяхната ЧЕСТНОСТ. От човек без документи, който си измисля че е сириец, а е от Ирак или Сомалия, каква честност искаш? Така че никой нищо не конфискува на практика!

Приемането на неограничено количество мигранти не е признак на голямо сърце, а на голяма глупост!

ДА ИСКАШ ДА ПОМОГНЕШ НА ЧОВЕК В БЕДА, А ТОЙ ДА ДОЙДЕ С ЦЯЛАТА СИ РОДА И ДА ТЕ ИЗГОНИ ОТ ДОМА ТИ !!! И ДА НЯМАШ ПРАВО ДА СЕ ВЪЗПРОТИВИШ, НЕЩО ПОВЕЧЕ, ЗАКОНЪТ ТИ ЗАБРАНЯВА ДА ГО ОБСЪЖДАШ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Не разбрахме какво е общото между евреите през войната и икономическите емигранти без образование сега? Може би някой е тръгнал да ги убива и те не могат да избягат? Или сами идват и то не носят мир.

Продължава пропагандата на толерастията и мулти-култи малоумието. дирници, спрете се!

Аз не се страхувам, но прости ми Господи - не понасям войнстващата простотия на автори като този! Аз съм бил достатъчно дълго в досег с този вид муслими...те носят агресията и неуважението към хората в душата си! Ако си мислите , че ще има милост към невинни... при най -малката възможност да ви сторят зло - те ще го направят така, че ще надминат и най-мрачните ви предположения!

ЩЕ СЕ УПЛАШАТ ГОЛЕМИТЕ СЪРЦА, НО ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НА ДЕЦАТА НИ !!!! НИЕ ВЕЧЕ ОБРЪГНАХМЕ ОТ ПРОСТОТИЯТА НА ВЛАСТИМАЩИТЕ И НАГЛОСТТА НА ПРИИЖДАЩИТЕ !!!!!

е писал тая простотия.Да ги натовари на лодчицата си и да се пръждоса в джендема.Не е вил на умряло явно,да "съжителства "с неграмотни ,изостанали ,с малоумна психика маймуни.

ТРЯБВА ДА ИМАШ, ЧЕ ДА ГЛЕДАШ КАК ЯКИ, МЛАДИ ШОКОЛАДОВИ МОМЦИ НАСИЛВАТ ЖЕНИТЕ И ДЪЩЕРИТЕ ТИ, ЧЕ И ДА ИМ ДАВАШ ПОМОЩИ ЗА ТОВА ?!?!?!?!? ЗАМИНАВАЙ НА ОКОЛОСВЕТСКО ПЛАВАНЕ С ТВОЯТА ЛОДЧИЦА, ТА ДА НЯМАШ ВРЕМЕ ДА ПИШЕШ ГЛУПОСТИ !!!