ЕК представи 10 предложения за борба с трафика на мигранти

ЕК представи 10 предложения за борба с трафика на мигранти и възпиране на кандидатите за имиграция да рискуват живота си с прекосяване на Средииземно море.

Обратно в новината

Коментари - ЕК представи 10 предложения за борба с трафика на мигранти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Значи отново и все така: пак и пак.... Продажна и страхлива паплач. Ееееееее... Не мога да повярвам!... иде ми не знам какво да я направя тая клавиатура.... Как може? Щели да продължават да се борят? Та те винаги са се борили. Никога не са декларирали, че стимулират и съучастничат в имиграционното нашествие в Европа. Резултатите? Градовете, техните предградия и по-малките населени места? Колко от тях вече не са европейски поселения, а населени места в Европа? Фронтекса след толкова години, толкова милиони и борба, до вчера не успя да залови нито един каналджия, да нула! Но затова пък е силно загрижен за .... политиката. С тая политика брюкселската антиевропейска сган се приготвя да мачка по точки за отклонение от техните им ценности всяко национално правителство, което евентуално дръзне да се изправи срещу поредната вълна нашественици. Меркел преди години проломоти нещо нещо за мултикултурализма. Пак измама. След това последваха мощни прииждания на бежанци и практически всички останаха във все още формално ланда на дойчетата, а реално отдавна територия на Атлантизма. След зверското разрушаване на Либия небивал пролив на имигранти, болшинството в млада репродуктивна възраст достигна Италия, много шумотевица, много нещо, но в крайна сметка всички останаха в Европа, най-вече във Франция, успявайки в последствие да примъкнат голяма част от родата и платежоспособни нуждаещи се.

Лани Камерън също се отчете, предлагайки местен план за действие срещу криминалната имиграция, с предложения по точки и според очакванията скандален и нелеп. Или както може би вече се казва в дипломацията хубаво предложение, ама лондонско. Нещо нямало да дават веднага помощите, а малко по-късно, но ако избуташ някой англичанин от работното му място, с цел по-малка заплата и корпоративна радост, проблеми няма. Относно България това също означава, че взимането на готово на образовани и трудоспособни ще продължава с пълна сила. Това е много негативно и само по себе си, и заради обратната му страна, защото вземаните трябва вече сами да дойдат, а не както преди. Но тогава какво трябва да става в България, за да поискат множество българи да се преместят да живеят от България в Англия, че дори и в Лондон!? Ето така от вътрешно политически тезиси, следват насоки за страшни и ужасни корпоративни и външни политики. Но най-важното в чуруликанията на Камерън в решително-амбициозното бъдещо такова химерно-политическо време е че нямаше никакъв смислен звук, относно настанилите се напоследък на острова незаконни имигранти, т.е. те остават, някакви предложения са направени и регистрирани, поредният цикъл е завършен, може да започне следващия... Това също е основната задача на ЕС сега с тези точки от намерения: незаконната имиграция в Европа през последните 1-2 години да остане в Европа няма нищо по-важно от това за есовския елит. Депортациите биха обезсмислили усилията им от толкова време. С оглед на поставените им амбициозни бъдещи задачи, също ще се постараят да екстраполират триковете приложени спрямо Италия и Франция върху цялата подчинена им част на Европа. Изобщо когато се касае за демография и миграция: Колко това е въпроса. Брюксел изглежда е категоричен и ще направи абсолютно всичко възможно отговорът на въпроса колко ще бъдат върнати там, откъдето са дошли? да е 0.

От 10 точки само една (9)е за борба с незаконните емигранти, останалото е в полза на същитте. Е, ми те останалите ще се юрнат още утре. Наглост от страна на европейските политици!

Лицемерието на Европа е безгранично!!!! Ничия съдба не може да трогне дебелите масонци от ЕС, за тях човешкият живот е НИЩО!!!! Измислили 10 точки с които осигуряват работа и спокойствие само на себе си, но не и ефективна защита и помощ на бедните хорица! На тези нещастници не им трябват европейските "грижи", а ДА СЕ СПРЕ ВОЙНАТА В АРАБСКИЯ СВЯТ, САЩ И ЕС ДА СПРАТ ДА БУТАТ ПРЕВИТЕЛСТВАТА ИМ И ОРГАНИЗИРАТ "ЦВЕТНИ" РЕВОЛЮЦИИ, ДА СЕ ОСИГУРИ РАБОТА, ХЛЯБ И ПОДСЛОН В СОБСТВЕНИТЕ ИМ ДЪРЖАВИ ЗА ТЕЗИ НИЗВЕРГНАТИ ОТ СВЕТА ЧОВЕШКИ СЪЩЕСТВА!!!! Докато ЕС и САЩ разпалват война в Украйна и измислят "санкции" срещу Русия, на юг от Европа, оттатък Средиземно море, земята гори, заедно с милиони невинни хора! И пламъците на този ужасен пожар идват към европейските граници! СРАМ И ПОЗОР ЗА ПРЕЗАДОВОЛЕНА ЕВРОПА, ЧИЕТО САМОДОВОЛСТВО, ВИСОКОМЕРИЕ И ЛИЦЕМЕРИЕ НЯМАТ ГРАНИЦИ!!!!!...България е съучастник във всичко това...

До сега България му беше виновна на Международното положение, а вече и цяла Европа! Защо не целия свят? Почти всички са умни и красиви като българите.

ЕК представи 10 предложения за борба с трафика на мигранти,с което си изтри ръцете!!!!!!!!!!!! А какво трябваше да се направи,поне на първо време? Защото сега се борим с последствията,а оставяме да действуват причините! А те трябва да се анализират ограничат и елиминират: 1. Да се въздейства в-ху ИД и се ограничат нейните действия срещу населението! 2. Да се елиминира възможността на ИД да се финансира от петрола и търговията с него! 3. Да се принудят правителствата на Турция и Израел да спрат закупуването на петрол от ИД, колкото и да им е изгодно това! 4. Да се принуди правителството на САЩ да спре да оказва нерегламентирана финансова и оръжейна помощ на ИД! 5. Да се засили контрола на личностите,които отиват на територията, контролирана засега от ИД, като наемници джихадисти...Защото те са и жители на страни както на ЕС, така и на Европа, така и на САЩ и Австралия! 6. Преследването на включилите се в редовете на ИД да се облече в законова форма! 7. Да се върне държавността в страните, в които тя бе унищожена от имперските амбиции на САЩ ! 8. Да се принудят САЩ и страните членки на НАТО да изплатят РЕПАРАЦИИ на страните които пострадаха през тези години... ! 9. В бъдеще да се процедира строго със всички страни, извършващи геноцид срещу населението,защото после това води до агресия от съседна или общност от други страни! 10. За тази цел да се създаде световна организация, която да замени компроментиралата се ООН! -Ако тези, и още много други мероприятия не се извършат в близко време, считайте, апокалипсиса, ще настъпи, спромоциран от нашето бездействие и ...разделение... Хората на земята не са членове на ФЕНКЛУБОВЕ ! ВСЕКИ ЖИВЕЕ САМО ЕДИН ЖИВОТ, И ТОЙ Е НЕПОВТОРИМ !!

6+!!!Точно!!!

На всеки средно интелигентен човек му е ясно, че това няма да работи. Около 80-90% от т.нар. "бежанци" са икономически имигранти. Да се каже това обаче не е политически коректно, т.е. ако някой политик го каже може да бъде изхвърлен от сериозните политически партии с всички последствия от това (огромни доходи срещу работа без гарантиран резултат, няма много такива възможности в света). За да се реши проблема трябва с бежанците да се заеме Комисариата по бежанците към ООН. Всички кандидати за бежанци да се събират в специални пулове под егидата на ООН. Тези, които получат убежище, да бъдат разпределени в страни, където най-бързо ще могат да се интегрират, включително арабските държави като Саудитска Арабия, ОАЕ, Катар, Бахрейн, африкански държави като ЮАР, Сенегал, Кения и др. Ще видим тогава кой ще плаща по хиляда и повече долара на каналджиите и ще рискува живота си при положение, че може да бъде изпратен бежанец в Сенегал например...

Няма нужда от 10 точки. Една е достатъчна. Да не се събарят законни правителства и да не се предизвикват граждански войни. Тогава няма да има имигранти.

охрана и загрАЖДАНЕ НА ГРАНИЦАТА В бУЛГАРИСТАН Е ЕДНА ОТ НАЙ-ВАЖНИТЕ МЕРКИ СМОТАНЯЦИ

Аз ще ви дам едно предложение - спрете да им продавате оръжие и спрете да им давате пари на всякакви видове разбойници. И емигрантите ще намалеят драстично. Ама не ви е угодно нали? Пък и не стигат до САЩ. Евроатлантическите ценности, основната от които е лицемериеи алчност, са причините да има толскова емигранти, като целта е европейците да поискат тотален полицейски контрол.

Посочените 10 мерки потвърждават още веднъж безхаберието на западняците. Необходимо е да има патрулиращи кораби и самолети на ЕС по морските граници на африканските държави на Средиземно море и да бъдат връщани обратно всички плавателни съдове с бежанци, още преди да са излезли в открити води. Също така, след установяването на движението на тези съдове, да се иска от правителството на държавата от която са тръгнали, да приложат техните закони. Няма как да се счита за законно отплаването на плавателни съдове натъпкани с икономически емигранти, без документи за самоличност и напущащи съответната държава нелегално, без паспортна и митническа проверка. Лошото е, че след т.н. арабска пролет в тези държави не остана почти никакъв държавен ред. Но все пак, проблемът може много лесно да се реши по този начин. Дано в Брюксел да прочетат написаното.

Защо мислиш че това са икономически емигранти. Държавите от който произлизат върлува Боко Харам, някой от нещастниците са и християни

Остави тази песен за "африканските християни", защото звучи като вица за негъра ескимос.

почнаха да се усещат европейските лидери,че няма да стигнат средствата за изхранване на тази популация ,която очаква безвъзмездна помощ ,целта е не само да се ислямизира европа ,а да се унищожи бялата раса!Трябва да бъде заставена да се смесва с други раси ,докато накрая изчезне...това е окултен план ,който Хитлер е искал да осуети,но...

който слага минуси е или циганин или рептил

Глобалистите имат намерение да ПРЕСЕЛЯТ в Европа до 50 милиона африканци следващите 30 години!Ще има ЗАЛИЧАВАНЕ на суверенни държави и промяна на етническия статус!!!

Нито дума за състоянието на икономиката,образованито,здравеопазването и т.н. в Африка.И защо е така.И какво ще предприеме ЕК за реално икономическо и обществено развитие там.В близък и в по-далечен план.И какво нпр. це стане с урановите залежи в Мали.Френските компании ще спечелят.Но е добре някой да обясни какво,колко,кога и как ще спечели Мали.Примерно де.

Защо само мигранти от Средиземно море?

ЕК поема настаняването на орки в Европа, не вярва вече на местните власти след като оставят ценните орки да се давят.

Джагаля джугаля не ще да работи, той иска социални помощи... И с нашите и със всички е така... Оправията е...........

А с какво са по-различни от българина, който с години лежи и чака държавата да му направи фабрика и да го покани на работа?

по минусите си личи, че са същия матрял.

Все се чудя кой ги пише тия материали. МИГРАНТИ? Тия да не са птици, че да мигрират сезонно? От ден на ден ставаме все повече неграмотни. Първо научете смисъла на думите, после пишете. ЕМИГРАНТ - човек, който се преселва в друга държава. ИМИГРАНТ - човек, който се преселва от едно населена място на друго в рамките на собствената си държава. Тия са ЕМИГРАНТИ.

Забравих да добавя: МИГРАЦИЯ - пристигане на ново местоживеене. Тия хора никъде не са пристигнали. Какви мигранти са? Има ли такава дума въобще?

ама и ти си един начетен! Емигрант - човек който се мести от собствената си държава в друга държава. Имиграт, човек който идва от чужда държава в твоята. Българин в Германия - за германеца е Имигрант, за българина е Емигрант.

Първо се ограмоти и след това ограмотявай другите! Емигрант - който мигрира от вътре навън! Имигрант - който мигрира отвън на вътре!

Самия факт че си получил десет плюса говори за средната интелигентност на писателите тук. Дали не и за средната им възраст?

Абе лагери за тия , и да работят за държавата 10 години без пари в лагери

Лагерите все пак предполагат някакви грижи за тази паплач, което означава допълнителни разходи. По-добре - по един здрав бой за добре дошъл, марш в трюма на товарния шлеп - е обратно в Африка или където и да е. Вариант 2 - пак на шлепа, но да ги стоварват в Манхатън - та американците да изсърбат попарата, която сами са надробили!

и двата са добри но някак имам слабост към 2...

...интересно, трябва да си малоумен, за да не прозреш следното - САЩ по отношение на военните въпроси и Натовските операции са първи в Европа, като че ли са европейска държава и народ с многовековно минало. Те са навсякъде и във всичко.По отношение на огромния бежански проблем за Европа обаче ги няма никакви. Само хвалят някои лидери, включително и нашия, че били "пример за толерантност" ?!?.... какви 10 мерки, "кви пет леа"?? трябва само една основна мярка - САЩ да си изсърбат попарата, която надробиха в Северна Африка и Близкия Изток.Сиреч, да пратят конвои кораби и да приютят няколко милиона бежанци.Около Вашингтон и Ню Йорк има достатъчно място за хуманитарни бежански лагери. Жената на Обама и дъщерите и например могат да вземат ролята на милосърдни сестри и да работят в тези лагери.Ще бъдат пример за толератност и човешко милосърдие. А старшата сестра може да бъде Хилъри Клинтън.Поне така малко може да си изчисти гузната съвест.

11.Картечни гнезда през 100м. по дължината на границата

целта на занятието се изяснява. да се демократизира либия,да се изселят либииците из краинините на демократична европа(не на север)и в освободена либия да се настанят американски и европеиски демократични петролни компании.елементарно........... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Приятел, напразно усложняваш нещта с научни постулати. Това не помага в тая ситуация. Тук има друг бърз и ефективен начин. Който се опитва, да нарушава граници, следва огън без предупреждение. Запада даде достатъчно доказателства, че е неспособен да решава проблемите си. И току ни набутва и нас в купа на самоубииците. Според приятелите от ЦРУ, нашето самоубийства ще се състой през 2050 год. И процеса е необратим, добавя проф. Петър Иванов. А в същото време нашите инфатилни политици се пулат от екрана и ни радват с новината, че започват ремонт на вчера откритите магистрали. Неадекватни хора, водещи страна ни към гибел.

Синьоре, може ли да се понаучите на правопис и след това да ни заливате с постулати? Обзалагам се,че сте над средна възраст, но правописът ви е на третокласник.

социално-икономически ..."Количествените натрупвания ...водят до качествени промени !"... Физически : "Движението е от среда с по-високо ,към среда с по-ниско налягане" ... Гравитационни ..."Пада е от по-високо ...към по-ниско ниво" и т.н. Човек овладява последствията от противоположността на тези диспропорции или като изгради здрава преграда или намери начин за промяна на параметрите до нива на тяхното изравняване ...но плавно ,а не бързо и ...взривно !

"..нямат и идея, даже как се дефинира понятието икономическа емиграция но пък "знаят", че трябвало да се спре... това е като твърдение на извратен примат, който е убеден, че еволюцията му пречи. Вече не е нужно само теоретично, рационално решение, необходимо е ефективно действие без оглед на последствията за негативните елементи. pационалното действие, е рамка на разбирането и често формалното моделиране на социалното и икономическо поведение. Това е често доминантна, теоретична парадигма. С безподобните боклуци зад лицето на представителната псевдодемокрация, няма и не може да съществува реална справедливост възоснова на която е възможно да се гради развитие в мир. Подобна свинщина в "мисленето" вече не е съизмерима даже и с най-развихрените фантазии на самият Адолф Х... Комбинацията от толерастия и простащина убива, точно така както убива комбинацията от омраза и интелект, ЗАПОМНЕТЕ ГО!"

Не се постъпва ,по този начин.

в Либия няма криза. Тя от няколко години е най-демократичната държава. Просто хората идват от там да ни предадат евроатлантическите си ценности и да ни научат на демокрация- как се дават права и свободи и пари, докато кажеш "раз".

Положението е като в 14век. Чума, обезлюдяване и Балканите се ислямизират. Сега няма чума, но толерастите вършат нейната работе. само застудяване ще ни спаси. Арабите и негрите на студ не издържат.

Директно Тия Където надробиха Кашата да изпращат самолети и да си ги прибират в САЩ . Нали това сътвориха .

СМ

Всички страни участвали в нападението над Либия солидарно трябва да си поделят и последиците. Италия да не реве толкова, а да измисли как да ги препраща на Англия, Германия и Франция.

мисля си ако ние тръгнем да бягаме по техните страни дали ще ни приемат така - да ни хранят ,да ни настаняват в тризвездни хотелчета,да ни дават джобни ......май ще ни избият още преди да сме влезли- работих в арабски държави - взимат ти паспорта още на влизане и ти го връщат преди да се качиш в самолета,подписваш хиляди декларации ,че ще спазваш техните правила на обличане и живот ,и я си взел да ги нарушиш не може да си тръгнеш щото ти държат паспорта......ехх,а ние тука ги приемаме и ги оставяме да си правят каквото си искат,повръща ми се от тази криворазбрана хуманност и толерантност

не знам какво е това фронтекс , но знам рецептата за спиране на набезите . та фермерите в австралия за да спрат динго да копае под оградите и напада овцете , застрелват динго и го закачат на оградата ! действало безотказно !

овце не ни липсват , но нямаме динго... измисли нещо друго !

те не бягат от никъде ! те са завоеватели ! армия без обоз , защото знаят че ще ги храним !

е,и ние преди 25 години бягахме като завоеватели в демократична западна европа но,маи го забравихме а.......... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Oбратно в Aфрика! Tова е !!!!! Tова е !!!!!! Tова е !!!!!! Tова е !!!!!! Tова е !!!!!! Tова е !!!!!! !

Pesh0

Много кораби , взеха да потъват . Идил да не ги товарят християните на кораби , да залагат бомба в кораба и да ги пускат да отплават .

Чакай сега, наистина арабеските се изучиха на методиката на бомбен тероризъм от евреите, ама чак пък да повтарят историята на Патрия, взривена от ционистите в Хайфа, ще е прекалено голямо подражателство дори и за тях.

Прочетох, че някои плащали около $15000 на каналджии.

ТЕ ще идват ,докато ги приемаме ! А както е известно - погрешната и безгранична толерантност води до огромни грешки ! Половин Европа е в черно-жълти тонове и тенденцията занапред е повече от плашеща . ТЕ няма да се интегрират ....ТЕ идват ,за да се възползват от всичко онова ,което така щедро им се предлага !!!

ами ще идват,като в Италия ги настаняват в тризвездни хотели и ги хранят безплатно, виж обаче ако българин отиде ще го изгонят

Правилно ще бъде, ако най напред си зададем въпроса - защо тоя проблен го нямаше преди време. И още по важното - кой направи така, че той се появи? Един жокер-едва ли е Путин.

а защо не бягат към господаря ти путкин?

Арабската пролет не е инспирирана от Путин и Русия. И не Русия проведе намесана на НАТО в Либия, която доведе но разрастващия хаос там, за съжаление....

А откъде са тия към 15 милиона арабески в Европа - някои вече 2-ро поколение! А нашите цигани от коя война избягаха! Тия пълчища пъплят към Европа от векове - като скакалци, превърнаха големи части от нея в образ и подобие на собствените си цигански страни!

деер

ЕС иска да има такива имигранти и естествено и съответните инциденти! Ако не го искаше, нямаше да черпи ресурси от Африка безплатно и няваше да поддържа армии там - Френски легион, британската армия и НАТО естествено.....

Директор на европейка агенция по външните граници.... Какви са тия агенции,директори и т.н. Много администрация бе! Не знаех че и агенции имало вЕС...бог знае още какви структури има и са се накачулили чиновник до чиновник.

Юруш на маслините. Сичкото сиган в европа.