Раниха с нож 17-годишен сириец

17-годишен сириец на име Юсуф беше ранен с нож снощи, близо до общежитието в столичния квартал "Военна рампа". От МВР заявиха, че това не е сериозно нападение и дори не става дума за намушкване. Лекарите обаче обявиха, че момчето е с прободна рана.

Обратно в новината

Коментари - Раниха с нож 17-годишен сириец | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Първо виновен е министъра на вътешните работи, че не си организира нещата още с първия "бежанец" стъпил на българска територия. Второ Юсуф също си е виновен, задето не се държи по-обрано и кротичко. Все пак като си в чужда държава не го раздаваш бабаит, за да не ти счупят главата някъде. Още повече след инцидента с българското момиче, за което сигурен съм този малдеж е разбрал. Така че не преекспонирайте новината, но проблема трябва да се реши бързо другари управляващи!

че ще се изразя грубо но като е дошъл в България ще приема правилата на играта тук.Ако беше прочел нещо преди да дойде щеше да знае че тук е нормално да те убият на пешеходна пътека да те блъснат и да катастрофираш да те одраскат с нож/особенно ако си чернокож/ да те изнасилят и т.н.При нас няма съд и присъди ! Корупция дебне от всякъде! СЪЖАЛЯВАМ!

val55

Нещата неотиват надобре. Че то е, като със камерите. Тях ги пишат къде са, та същото е, и с полицията да знаят къде е..... за да непретисняват кримитата. Нещата отиват, както във филмите на Клинт Истууд......

Срам! Днес цял ден се бие барабана за този мангал , че бил ранен(наръган) Защо не се отрази толкова серизно само преди два дни случая на Вики ! Заради тази толерантност стигнахме до тук ! Бълагрия е за българите !

В смисъл, не се ли усещате, че ви натрапват още едно малцинство да мразите? Що не почнете да трепете наред цигани, сирийци...да си спретнем една гражданска война с черни хора? Хем ще е забавно, хем нямаме по-важни неща за оправяне в държавата.

Другият проблем, свързан с бежанците е, че с ужас откриваме, че нямаме граница и то с Турция.

Правиш си една драскотина на ръката, отиваш в полицията и почваш да ревеш: Расисти ! На другия ден си с зараснала рана и статут на бежанец :)

Абе и двамата сте за заведението, намиращо се в съседство със сервиз "Изток", на 4 километра от "Орлов Мост". Има един термин в психиатрията: Folie A Deux, Лудост за двама. Дано се намерите вътре, мили сродни души!

Ако планът е "таен", ти как знаеш за него? И ти си вътрешен човек!!!Провокатор мръсен!!!!!

Хасан боцна Юсуф и вече са жертвии.

Така се изкарва статут на бежанец по бързата процедура. А разни глупендери са готови да се откажат от рода си за да ги защитават. Тъп народ сме ! Много тъп !

И какво пречи да са се сбили вътре и да твърдят, че е наръган навън? Леката рана точно за това ми говори! Ама нашите медии ще си скъсат г.за да ни "информират"

Проблемът с нападението над Вики не са бежанците, а фактът, че всички полицаи са заети с това да охраняват депутатите и министрите от народната любов, а не с преките си задължения да охраняват обикновените данъкоплатци от криминално проявените лица от всякъква националност (вкл. и българска). Не може в пешеходната зона в центъра (каквато е ул. Пиротска) да няма нито един поицай, а всички охранителни органи да са струпани около Народното събрание, където са МИРНО протестиращите граждани. Така всички бандити могат да си вилнеят необезпокоявано из София.

Искаш да ми кажеш, че преди протестите нямаше престъпност ли? Или, че из цяла Европа арабите не са основната причина за високата престъпност? Я спри и помисли малко, а?

Искам да кажа, че полицията трябва да си върши работата, за която и плащаме с нашите данъци, т.е. да ни охранява от престъпниците от ВСИЧКИ националности, а не да е охрана на политиците. Престъпници има и те са не само чужденци. Или смяташ, че ако са българи, то имат право да ни избиват (нали са си наши). Ти говориш глупости, защото си заслепен от омраза. После да не се възмущаваш, че в западните страни говорят за нас и децата ни със същата омраза.

Ясно е ,че вие направихте тая криза,за да изгоните много българи от България.Сега пък прибирате,турци,араби,африканци и искате да изгоните и малкото българи останали в работоспособна възраст!Вие унищожавате България умишлено!Само,че тогава от кой ще крадете?Или ще ви робуват арабеските!

Браво. Народът ни се надига

Срещу 17 годишни деца ли? Браво на народа ;). Скоро и бебета!

браво наистина! сигурно ще кажеш пак браво,когато същите тия боклуци пребият сина ти щот им заприличал а гей,когато изнасилят дъщеря ти щот "си го е търсела"... тоя народ и тия патриоти защо еди път не излязоха да протестират за това че на децата им се продават наркотици примерно?

Интересно а някой друг да е протестирал до сега пред офисите на ТИМ или Божков примерно..хем протестиращи колкото искаш и леви, и десни

До колкото знам нарко пазарът в България се държи само от българи. Също така и износът на проститутки и бели робини.

Вижте сега да ви обясня евро-атлантическите ценности! Според тях, престъплението опит за убийство над Вики от вносен мангал е криминално деяние, а шамарите набити на тоя мангал от неизвестни лица са престъпление на расова основа.

Не ми обяснявай ЕВРОПЕЙСКИТЕ ценности а твоите ;).

Аз предлагам да им се издадат паспорти на всички бежанци. По този начин всички ще заминат доброволно в Германия Белгия, Великобритания и т.н. Така ще си решим проблема с бежанците.

Напротив! Много е сериозно, защото е престъпление на расова основа. Омразата поражда омраза. Ако властите не го кажат яно, ако не кажат че ще се вземат мерки, подобни инциденти като този и нападението над Вики, да не се случват повече, значи или някой не си върши работата, или има полза от всичко това.

Ти откъде знаеш на каква основа е? Може да са били цигани (или българи, турци, арменци), които са пробвали да го ограбят? Може да са били други "бежанци"? Ти кой си? Шеф на следствието? Кажи, ако знаеш нещо, за да сме информирани :)

И как разбра, че е престъпление на расова основа..или по презумпция ако вържа два шамара на някой с различен цвят на кожата не може да е по други причини ? С тия евтини адвокатски номера относно нападенията на расова основа, знаеш ли от кога запозна ромите БХК ?

"МВР: Нападението над сириеца не е сериозно" това сериозно ли е?не мога да повярвам!сега чакаме да стане сериозно или какво?

Чакаме Болен и немуподобните серсеми да вземат отношение...

Не НАС не ни искат на запад.Да не споменавам кои не ги искат. Ние сме интелигентни,образовани ,бели и християни,отиваме в ХРИСТИЯНСКА Европа.Тези ,които ни се натрапват са несъвместими с нас.Не са от нашата религия.Ако не си просветен просвети се малко.Тези същите убиват с камъни жени и момичета,само защотоо имат GSM и или им се виждат косите.Те са фанатици-НЕСЪВМЕСТИМИ сме и престанете с лигаво милосърдие.

Това точно казвам,че ако нас ни приемат на нож,че сме отишли да работим другаде,добре ли ще ни е? Изключвам циганите. Сирийските бежанци се борят да са живи,затова бягат от войната, а ние бягаме от хубавото ни отечество, и колкото и да сме успели навън,винаги сме чужди.

Симпатизантите на "Мюсолмански братя" също бягат от Египет за да запазят живота си, това означава ли, че трябва да ги приемем?

Е, ние може да не убиваме с камъни жени заради притежание на GSM или разпусната коса, но пък в доста случаи си ги поступваме, като процентът е значително по-висок от този в Християнския Запад. Освен това, гоним прасенца за забавление в чалготека, трошим им кокалите и тричаме кучета! Уникален културен принос за европейската цивилизация!

С много лека ръка политиците започнаха да ни наричат ксенофоби! Никой не би имал нищо против да приеме бежанци , НО СПЕРД БЪЗМОЖНОСТИТЕ НИ. Ясно , е че вече лимитът е отдавна надскочен , както и толерансът на българите. Не е нормално при липса на всякакви условия да продължаваме да приемаме по 100 човека на ден!! Имайте жал и към нас българите!!!!

ВСИЧКИТЕ ВИ НОВИНИ СА ЛЪЖИ!

Някой от правителството да отговори какво ще ги правим тези хора, дошли от къде ли не, като им даде статут на бежанци. Работа ли ще им намери, жилища ли..., при положение, че за българите работа няма.

ЗАДАЙ ВЪПРОСА КЪМ КРИСТАЛИНА ГЕОРГИЕВА И ЕС.

Как така при такъв всезаещ и родолюбив народ, от какъвто прелива форума, все сме на последно място?!?

В 24 часа пише,че апартамента в който полицаите са направили проверка, живеели между 30-40 сирийци ??? и всички били въоръжени!? Питам;СРЕЩУ КОГО ЩЕ ИЗПОЛЗВАТ ТЕЗИ НОЖОВЕ? В Гърция, чужденците ако нямаме АФМ (Осигурителен номер),по никакъв начин НЕ МОЖЕМ ДА СИ НАЕМЕМ КВАРТИРА ЗА ЖИВЕЕНЕ.!!! А там БЕЖАНЦИТЕ са настанени извън града в СТРОГО ОХРАНЯВАНИ ЛАГЕРИ. Трябва да сме НАЦИОНАЛИСТИ-но не като Сидеров!!

Че то по тая логика половината българи да са на улицата.

Това е работа на някои от тъпите расисти - скинхедс или някакви подобия. Те са шепа хора, но могат да направят поразии. Българският народ е достатъчно толерантен към всякакви хора, но това с влизането непрекъснато на НЕЛЕГАЛНИ имигранти трябва да се контролира, не може така.

Като четеш коментарите надолу струва ли ти се така?

Да бе, вижда се колко са толерантни.

Да, толерантни сме и сме го доказвали многократно. Сега положението е различно - в страната навлизат необезпокоявано групи нелегални емигранти, нещо, което е осъдително за една държава-член на ЕС и несъмнено ни отдалечава от Шенген. Не се заблуждавайте, че другите от ЕС са по-толерантни от нас. Те внимателно си подбират хората, на които дават право на пребиваване - образовани и полезни за обществото. Другите ни ги връщат обратно - Норвегия, Финландия, Франция и т.н.

Дано да е така! Иска ми се да вярвам!

Вече категорично мога да заявя, че новия ни министър на вътрешните рабоити Цв.Йовчев редовно и безсрамно ЛЪЖЕ, и също така е абсолютно неадекватен, към актуалната обстановка.

Според легендата през 1393 българин отваря вратите на Търново и великия град е превзет от турските орди. Като ви чета ми става ясно, че този предател е оставил много наследници. Плюете по България и българите, а още дори не е ясно какво се е случило. Едно е сигурно. Арабин намушка няколко пъти българската студентка Вики (къде ли са "ранобудните" студенти?), която в момента лежи в Пирогов !

Чакай малко, как в възможно човек,който е от легенда, както ти казваш да има наследници, все едно Херкулес да има наследници например

Ей, "българинът", я ми обясни къде са същите смелчаци, когато българин намушква с нож българина, когато български мутри пребиват и убиват българи, когато български бандити прегазват невинни хора по пътищата, когато български младежи убиват студенти пред дискотеки в Студентски град? В момента хората, които протестират в университетите и по улиците, протестират точно срещу това. Ако държавата ни беше нормална, всеки престъпник, българин, циганин, богат беден, олигарх, кокошкар, щеше да получава заслуженото. И нямаше да има корумпирано правителство, което да пуска нелегални имигранти в България, за да си намери удобен вътрешен враг и да използва промити мозъци, като твоя, за свои си цели.

Престъпност има навсякъде. Което не значи, че трябва да съберем боклуците на цял свят, нали? Разберете, че покрай истинските бегълци се промъкват голям процент терористи, ислямисти и всякакви други престъпници. Самият факт, че този арабин се води, че живее в Пъстрогор, а е в София е достатъчен да разберете, че няма никакъв контрол над тези ПОТЕНЦИАЛНО много опасни хора. Никой не знае какви са ! Може да са терористи. Може да са изпратени да дестабилизират страната. НИКОЙ НЕ ЗНАЕ НИЩО !

Вярваш или не, ти си първият човек сред драскачите в този сайт, който схваща реално кое е истинския проблем.

Знаеш ли какво е "жидов гроб"?

Знам, естествено :) Стихотворение на Иван Вазов. Легендите са много. Човек сам избира на коя да повярва.

съвсем сериозно си мисля, че някой е платил/принудил алжиреца да иде да наръга момичето. историята е лишена от смисъл - отива в магазин, в който ходи всеки ден, не носи маска, уж отива за оборота, а тръгва да напада - ако погледнете статистиката на грабежите ше видите, че те почти никога не свършват с нараняване, защото обирджиите са там за да вземат парите и да изчезнат, а продавачите нема да си рискуват живота за да спасят некой лев.... и точно в магазинчето на вмро...хм... дали има някъде видеото от магазина?? не мисля. В никакъв случай не искам да омаловажа случката...просто изглежда нагласена и жалко за момичето.

То по твоята логика, нападението над сирийчето също може да е инсценировка, но на БХК за покаже колко са лоши националистите;)

Братле, на прав път си ! Марсианците го накараха по телепатичен път. Звездите ми го говорят ! И още нещо, колега. Едно въпросче. Зеленото хапче ли беше в 2, или розовото ?

прав си.може и нашите деца да се зарибят и помагат на родителите си,като спрят дрогата и проституцията.

Мястото им категорично не е тук! Те са ни чужди като манталитет, вяра, разбирания! Не се готвят изобщо да работят, а само ще искат и ще създават проблеми!Колкото до наръганият - мисля че това си е тяхна постановка, в отговор на справедливото възмущение на хората от нападенито над момичето в събота, от типа: и нас ни ръгат и колят.Като не им харесва - да си ходят там, от където са дошли!

а бе и ние с тебе сме различни и манталитета ни със сигурност се разминава, че и опита в живота, ама ето - от една нация сме.... искаш всички да са еднакви ли?

Манго,манго.Сурите са една,да не кажа най-древната цивилизация на света.Прочети книжки,ако искаш писани от руснаци,ако искаш писани от американци.Дамаск е най-стария град на света.Дамаск преди войната беше перла.Тези хора имаха уреден живот ,доста по-добър от на българите.Говоря обобщено.Те не са икономически емигранти.Те бягат от война.Само един тотален урод и ограничен мозък,може да пише подобни глупости.Сирийците ако им се даде възможност,ще работят.Така ще са по-полезни за себе си и за държавата.Волен е платен от руснаците.Но да знаете,че ако нещата стигнат до второ Косово,руснаците не ги търсете.Политиката а България трябва да е балансирана.Но Америка е по-силна.Значи на нас ние по-добре с Америка.

Във форумите на Дейли Мейл и Дейли Екпрес пишат същите неща за българите каквито тука пишем за сирийците приликата е голяма.

щото и профила на коментиращите там е същият - дребни комплексари без щастие в живота, обвиняват всички и всичко за техната мизерия.

Е, и? Излиза, че никой не е питал местните какво искат! Политици и едрия капитал имат сметка - безпрепятствено да грабят пазари и ресурси!

кого да питат? джон, кварталният алкохолик с двата златни зъба дали кралската академия има нужда да внесе химици от друга държава ли? Или дали болниците имат недостиг на лекари и трябва да ги намерят от вън? тва да не е племенен съвет??

И те са прави, и ние сме прави. На никой не му трябват навлеци и крими елементи в собствената му държава. А и има разлика, българите са граждани на ЕС, а арабите и негрите от Африка НЕ СА !!!

Как така и те са прави, да не би да искаш да кажеш че си съгласен за нещата които оня Фураж и английската жълта преса пишат за нас

Не пишем за сирийците изобщо- истинските сирийци дори са много подобни до нас като външност, а с християните сме едноверци. Дразнят ме пришълците с ниска култура на поведение, които още повече влошават състоянието на хигиената в и без това не много чистия ни град.

"Бедна" Германия ще приеме между 1000 и 2000 сирийци. И то такива, които са стигнали до там с редовни документи и имат роднини там. "Богата" България вече храни 10 000 араби и негри, които безпроблемно проникват през турската граница. Очакват се още 60-70 000 !!! Ами ще изчезнем от картата и си го заслужаваме. Жалко за дедите ни, които умряха за да имате държава... която да провалите !

Пич, сърди се на правителството, подкрепено от Атака, че ги пуска в България. На имигрант се взимат по около 1000 евро за "вкарване" в България. В тази далавера са замесени гранични служители и политици и от Турция, и от България. Нашето правителство в момента има сметка да ги вкарва, за да създаде изкуствен проблем и да моли ЕС за пари за справяне с "бежанската" криза. Освен това, имигрантският проблем е отлична уловка за отклоняване на вниманието на по-семплите мозъчно съграждани от другите големи простотии и кражби, които се извършват Южният пАток, предстоящо Белене, заемите, Пеевски и т.н. За капак, всичко това е поръчано и организирано от Москва, само и само да се клати лодката вътре в ЕС, а и да не вземе случайно да стане някоя истинска промяна в тази държавица.

забравихме че емигрантите имат роднини по страните където има и наши хора. но какво ни пука за тях нали?

хубаво е да имаш познания преди да коментираш-правиш ли разлика между бежанец и емигрант?

хубаво е да си човек преди да коментираш.правиш ли разлика между човек и животно или огледалото ти ти вика само едно?

НекакъФ алахакбар се скарал с мангали и вече отвсякъде ще се нададе вой как българите са лоши и как убиват нашествениците!

много добре знаеш, че те са отишли там с цел да направят точно това... да наръгат некой чужденец. ако не си убеден, то треа да имаш съмнения в интелекта си

Аз лично единствено имам съмнение, че Вие работите за БХК

Брей, платените драскачи са мобилизирани яко, виж ти! Никого няма да накарате да вярва, че тая измет е добре дошла тук. От нас, хората в тая държава зависи дали тия джихадисти ще останат тук, или ще бъдат принудени да се махнат. като им обърнем гръб, не им даваме жилищата си под наем, не ги взимаме на работа, правим се, че не съществуват, сами ще си идат. Беднотията ни ще им помогне допълнително да се изнесат по-барзо.

ти верно ли мислиш, че те са дошли в бг с цел да се настаняват трайно и да черпят от благоденствието на тази преуспяваща република??? сушаш ли се кви ги говориш?

Няма да останат всички. Тези с пари ще си изкарат документите в България, където ще е най-лесно и най-евтино и после тръгват към Западна Европа. НО в България ще останат най-бедните и криминални типове, които няма да бъдат допуснати в Западна Европа. Иди в Атина. Има цели квартали унищожени от тази напаст. Гърците са вдигнали ръце от тях. Затова имат толкова силни националистически партии.

я прочети вести.бг и ще разбереш къде са настанени бежанците в ковачевци /национален ецологически детски компекс/ и са казали че им харесва и там ще останат.за бедните българи няма място никъде.

Голя резил за Българската Полиция!!! Един НЕОБРАЗОВАН 20 годишен Алжирски безделник и престъпник да се гъбарка така със СУПЕР ОБУЧЕНИТЕ НИ И СНАБДЕНИ СЪС СУПЕР ТЕХНИКА КОМАНДОСИ.

Кои са командоси? Тези с 600 лв заплата, които ти обясняват че "скоро ти изтичат документите и това е лошо" и пр. глупости за да изкарат 10 лв? Тия които когато разследват те пускат по пързалката и казват "Няма данни за престъпление, човека е с 10 висящи но е неосъждан и ние го оставяме на мира"...тия ли са добре обучените полицаи? :)

ОТ ЯСНО ПО-ЯСНО НЕ Е ВЪЗМОЖНО, НЯКОИ СЕ ПРИТЕСНИХА, ЧЕ ЩЕ ИМ ВЗЕМАТ ЗАНАЯТА И ТРЪГНАХА ДА ДЕЙСТВУВАТ, ДА НЕ БИ ЧУЖДЕНЦИТЕ ДА ГИ ИЗПРЕВАРЯТ

Момчето е било в неподходящото време на неподходящото място и е жертва на обстоятелствата....НО...пък същото важи и за Виктория. Дано схванат съобщението и да си направим взаимно живота лесен.

СМЕ ВИНОВНИ!!! НИЕ не сме си направили държавата демократична - законите да важат и да се спазват от ВСИЧКИ! НИЕ нямаме работещи институции, които да НАЛАГАТ законите да се спазват и ЕФЕКТИВНО да наказват нарушителите. НИЕ предпочитаме да си изгоним децата в уредените държави, вместо да си подредим нашата Родина. А сега се сърдим на другите народи като нас...НИЕ сме си виновни за ситуацията...

С дивашкото отношение към тези хора,булгаристанската паплач отново показа,защо е най-бедна в Европа.Защото си заслужава.Трябва веднага да се върнат визите за нас.Хората пропищяха от наркотрафиканти,крадци на коли и фалшификатори...

Да им изпратим още хора, влезли в ЕС като нелегални емигранти ли? Още повече ще ни заобичат.

Не бе,човек.Въпросът е ,че се занимаваме с тези 5-6 хиляди(предимно жени и деца) а не,че Ахмед Башев,Хасани и Мюмюни са областни,министри и заместници..''Националистите'' просто изместват проблема,толкова ли е трудно?

Свобода тук бъркаш къде отиват нашите сънародници в държави от арабския свят или в християнски държави? Ако не дай си боже стане нещо например в Англия и англичаните станат бежанци на 100% съм сигурен, че нито един българин няма да има нищо против, НО тук идва голямото но за мюсюлманите е нещо различно. Така че примерът ти е много тъп.

ПП: бедният англичанин не е нито по-богат, нито по-малко рисков от бедния арабин.

А вярващия мюсюлманин е винаги рисков за една светска държава независимо дали е богат или беден .

Не съм ксенофоб - имам добри приятелки - арменки, полякини, украинки, с които животът ме срещна. Но не съм съгласна с политиката относно бежанците. Искам отговорните институции да определят на колко човека може да се осигури прилично пребиваване и да си свършат работата както трябва. В сегашната ситуация чужденците наистина се превръщат в проблем, който може да ни струва много скъпо, не само в пари.

тогава кажи че нападението е срамно за българия.можеш ли?

Atanas Gelezov

Защо за цяла България ?

Още една причина да сме толерантни към бежанците: през последните 50 години стотици хиляди българи са работили в арабските страни, приети са добре и са припечелвали. Едно изключение бяха сестрите в Либия, но и те се завърнаха. Та да не злобеем все пак.

Е, и аз нямам нищо против дошлите да работят тук чужденци - законно, с уредена работа и легални документи! Или много обичаме да правим глупави и несъместими сравнения!?

e, та?! сигурно същата тази нощ и българи са нападани от крадливи индо-българи, само че за това се мълчи. ЗАЩОТО Е ЕЖЕДНЕВИЕ ЗА БЪЛГАРИТЕ! лигавенето с тая незначителна история е отвратителен толерастиен опит да се противопостави дивашкото нападение над и опит за убийство над Вики и одраскването, неизвестно от кой и какво, на поредния нежелан и НЕЗАКОННО домъкнал се навлек. споко, толерасти-тоя "страдалец" е здравно неосигурен. сетете се кой ще му плаща търкалянето в Пирогов!

Това си е чиста ПРОВОКАЦИЯ.....

Много е жалко това,което се случи на Вики,но не стават ли такива неща в България,без да са замесени бежанци? Малко ли обири имаше,убийства на невинни деца,а за битовата престъпност да не говорим.Не знам колко организирани банди крадци имало. Да не стане,че виждаме сламката в чуждото око, а гредата в нашето не. И дали не е режисиран този случай от Атака,така си дигат рейтинга, иначе ще са аут от следващия парламент

И по този случай дай да си внесем терористи и убийци, защото "и преди имаше такива работи в България" ? Понякога си мисля, че българите са единствения народ без рефлекс за самозащита. Всеки тъпак идва и проповядва нещо, а вие му вярвате с широко отворени уста и блясък в очите. 45 години строихте комунизЪма, сега пък сте се запътили към толерастката "демокрация" :)

само, че ти не се усещаш, че използваш един много познат похват от комунизма - герерализацията - не можеш да поставяш всичко под общ знаменател и да правиш некви безумни заключение. всеки случай се преценява със здрав разум според законите. тва, че някой е приет като бежанец, тва не означава, че е престъпник, нито пък, че няма да бъде преследван от закона за своите действия извън него...това, което би трябвало да е шока в обществото е, че в бг некой си излиза и си намушква някого с нож ежедневно - липсва основно положение на конституцията - непрекосновеността на личността. всичко останало е тъп популизъм, в който вие се въвличате доброволно и се оставяте да бъдете отново пружинките под подметките на тъпи политици. в бг няма расова и религиозна нетолерантност - нея я насаждат политиците, които ви лъжат, че заради еди кого си те не са успели да направят нещо.-....

Тези натрапници са нагли. Дошли са на наша територия, храним ги с парите, които трябва да дадем на нашите възрастни хора и болни деца. А мършите и претенции имат. ЗАТВОРЕТЕ ГРАНИЦАТА ! ИСКАМЕ РЕФЕРЕНДУМ !

а дали си помисли същото и за командировките на волен сидеров в брюксел и париж - тея пари можеха да бъдат дадени на възрастните. а също, когато всички се осигурявате на мин. заплата, укривате данъци и лъжите обществото, тогава не се ли сещате, че взимате от парите за пенсии на възрастните хора и, че заради вас те не получават увеличение на пенсиите си? Винаги винага в другия, никога ние не сме криви....

И за влизащи и за излизащи... ИЛИ???

добър въпрос - надявам се да затворят границата след нова година, защото смятам да прекарам празниците на ски в бг.... и не ми се иска да променям плановете в последния момент.