Имало ли е агенти на беларуското КГБ на борда на отклонения към Минск самолет?

Главният изпълнителен директор на "Райънеър" нарече случилото се "отвличане, извършено с подкрепата на държавата"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако се базирате на приказките на катето със ''сигурност'' е имало както побърза да се похвали и българин да сложи сред пасажерите оповавайки е на ''голямата си осведоменост''...Стига вече с това непрестанно плюване по Русия че плюенето е срещу включен вентилатор.

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

На КГБ не знам дали е имало , но на ЧК сигурно.

И най вече нс ЦРУ

Така е, като лети с компания Али Баба...

Пък и пусто нс 26 г. Със сърдечни проблеми момчето...га яди краварски кифтета бе шебубуу, ама батката мачка здраво

Ако измежду пътниците наистина е имало хора от КГБ на Батьката, допуснали са сериозна грешка при планиране на операцията - след кацането в Минск на борда на SP-RSM трябваше да бъде открито нещо което поне външно наподобява взривно устройство .. а дали разполагат и с достоверно доказателство, документиращо бомбена заплаха което да издържи на евентуална проверка - туй отделен въпрос. По наше времето не се допускаха подобни лекомислени пропуски

.. а иначе обстоятелството че за Вилнюс са се качили 4-5 човека по-малко, не издържа доказателствена теза че именно те са били агентите от КГБ - м/у Атина и Минск няма директна въздушна връзка по редовни линии, и напълно е възможно някои от пътниците на полет FR4978 просто след принудителното кацане да са казали "Мерси че ни докарахте директно до вкъщи" ..

Браво.Ще се плаща американския слугинаж.

А самолета на Ево Моралес в Австрия!? А как арестуваха и най-важното на какво основание Джулиан Асанж!? Как САЩ и Израел арестуват тайно хора по цял свят!? Защо искат да арестуват Сноудън!? Изброените две световно известни личности, за разлика от този не са призовавали за размирици в никоя държава.

Това момче и приятелката му кого са убили, насилвали, поругали религиозно, на коя държава са откраднали по Интернет секретни данни, в кои тайни служби са служили и избягали от тези служби, че да се обявят за терористи? Преди да тролиш от Трафопоста на Жан Виденов на "Имко-2", първо мисли 5 минути!

Абе пусю маринкин. Тоя е призовавал да хвърлят бомби по полицаите,призовавал е към размирици, публикувал е имена и адреси на роднините на полицаите, спомагал е за опит за държавен преврат. Като си несведущ, поне тъп не бъди.

тия са по-зле и от нашата мафиотска държава

Всички руски граждани на територията на ЕС следва да се считат за терористи. Всички компании работещи с Русия следва да подлежат на гигантски санкции и глоби за финансиране на тероризма. Балкански поток следва незабавно да бъде спрян от експлоатация. Путя и Памперса му яко закъсаха.

От Атина за Вилнюс са излетели 126 пътника. В Латвия пристигат 121. В Монск остават задържания екстремист Протасевич и още четри човека. Верочтно операцията е добре подготвена и изпълнена.

А също и приятелката му!

географ, не са пристигнали в Латвия, а са пристигнали в Литва! Вилнюс на коя държава е столица?

Имало е! 4а руски граждани са изчезнали в Минск!

Докато Путин е там Колхозника ще получава пари. Въпреки че и в Русия не са мнго доволни понеже им струва няколко милирада долара на година. Но са наясно че ако ги спрат губят зоната си на влияние както Путин загуби контрола над Украйна.

Това са относителни взаимоотношения!?

Същият този беларуски дисидент писал в телеграм канала адресирано до Батката: - Ще ме хванеш зааа..! Е, хвана го.

И това ще струва главата на Батката. Защото дори и на Путкин му дойде в повече...

Скрий се, бе! Няма те в нашата задруга. ...Ще ми предсказва тука...!?

Лъжеш!

Сега ще му я хване отреже и ще го накара сам да си прави свирка.Много демократично джендърско самозадоволяване.И после ще послужи за храна на прасетата -нещо полезно.

"Провокатор, примамващ хората да изпълняват чужди задачи." Точно същите опирки се спускаха за навални. Това съвецката комунистическа пропаганда е голяма гнус. Както казах снощи: Лукашенко е боклук и ще яде дарвото накрая и е последния комунистически диктатор в европа държан на власт от друг боклук твърде дълго задържал се на власт в русия, но така е с боклуците... Това си е отвличане на граждански самолет и е тежко престъпление за което беларус ще търпи наказания.

А ти мене що не ме фанеш...?!

Както евреите използваха разрешени и неразрешени методи да ловят нацисти и анти-ционисти защо беларуските служби да не ги използват да ловят, арестуват и защо не убиват "демократични" отпадъци? или за Израел може , за Беларус - не защото гей-"демократите" и кандидати за господари на света са решили? Стига с двойния аршин, че на Запада малко му остава.... Когато се разруши войствения и двуличен Запад, тогава ще настъпи истинска демокрация без кавички.

Защото това 26 годишно момче не е убило милиони, а е казвало мнението си!

Той открито призоваваше към тероризъм! За мнго по-малки провинения в САЩ направо растрелват на улицата

Един терорист и екстремист има в Беларус и това е Лукашенко. Господ да го убие! Да гори вечно в Ада дано!

Е, па ти само за един си се разкахърил?! ...

Перфектна операция на белоруските секретни служби. И необходимо !

Перфектна!! Чуждите диспечери молят Минск да кацне там. Батката нищо не е направил .

Когато украинците искаха да отвлекат по подобен начин 33 антимайданици – международна тишина. ТО Е ДРУГО, викаха… САЩ отвличат хиляди по цял свят в Гуантанамо и тайни затвори – защото им е изгодно… Не, ТО Е ДРУГО! Турците изпратиха изстребители и принудиха сирийски самолет да кацне в Анкара, защото подозирали, че превозва оръжие… ТО Е ДРУГО! Същите американци заставиха самолета на ПРЕЗИДЕНТА на Боливия Ево Моралес да кацне във Виена, защото очаквали там да е Сноудън… ТО Е ДРУГО! Белорусите задържаха гражданин на Белорусия. Провокатор, примамващ хората да изпълняват чужди задачи. За които нему плащаха… П.П. - пък и тактиката на изтребителите не бе ли въведена в държавна политика на 11,9? Пък после се борихме срещу главния враг - Ал Кайда? А какви са сега наследниците на Ал Кайда - съюзници и правилни революционери в Сирия.. Щото там УЖ борим вече Ислямска държава..

Друго е разбира се. Мустакатия колхозник трябва да е зад решетките...

Очертава се единственото направление за полети от Минск да бъде Москва. Лукашенко спокойно може да засади около пистите картофени полета.

..и Пекин!

Ние българите, сме на страната на Белорус и президент Лукашенко

Ама ние мургавите българи - не сме !

Поздравления за перфекнвата акцшя,такива действия се очакват само от ЦРУ и МОСАД ,това е изненада и за тях. "Демократична"Европа не знае как да реагира.Най вероятно Путин е виновен.

Колкото по-нагли стават режимите в Беларус, Россия, и т.н. толкова по-близко е края им. Не е вечен нито Лукашенко, нито Путин. Колкото по-скоро, толкова по-добре за народите на тези две страни, а и за Европа и света.

Аха. Не може да не си отидат. При кой президент на САЩ ще стане? И всички папи в Рим са или умрели или ще умрат.

Гледай само от кахъри по тези народи да не ти отекат мадете. По- трудно и от на Коронката е лечението.

Кучето си лае а кервана си върви. Крим се върна в Русия, Украйна клекна, Северна Корея тества балистични ракети, Иран върти центрофугите, Майдана в Беларус не стана, Руснака направи база в Средиземно море,Севрен поток скоро ще бъде завършен, Турция купи С400... Още да изброявам ли?

Може да добавиш и че в резултат на тази политика на Путин, минималната заплата там е 180 долара. И то в страната с най-големи природни ресурси в света. Има и още много за добавяне, ама от мен да мине - ходи да ти платят рублевата надница.

Путин лично е бил в самолета, казал Байдън и се спънал на стълбите.

Батката май прекали!!

Яко настъпи мотиката тоя път.

Луд умора няма нито акълтова геройство не са памислили до къде ще ги докара пред нормалния свят

Кефи ме как безпомощно квичат еврогейските меки пи.ки.

скоро ще ви изметем от пределите на България! Ходете си при Путин!

Терористи и агенти на КГБ! Вън от България!

Голем праз!!! Разквичахте се като че ли са го свалили!! Ае кротко!!! Дирници

Литовската авиолиния "еърБалтик" (airBaltic) повече няма да използва беларуското въздушно пространство за полетите си, каза днес говорителката Алисе Бриде, предаде Ройтерс. Супер, един замърсител по-малко.

Беларус се оправдава с бомбена заплаха, ама заради този журналист май са го поотвлекли!

Не е журналист а терорист.

И кого е убил, ранил или нещо е взривил?

"отвличане, извършено с подкрепата на държавата" - азбучен пример за държавен тероризъм.

Тези още живеят в 19 век.