Има задъжани под стража за разпространение на порнографски материали с деца в интернет

На 18 ноември 2022 г. в София бяха задържани петима мъже при мащабната операция, провела се в няколко града в страната

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е добре....навремето по гари авто гари имаше разлепени снимки на джепчййки..и сега мисля че добре е да има снимки навсякъде на подобни типове...друго защо не никой не за държа дилърите на дрога ..

В САЩ даже и регистър има ОБЩОДОСТЪПЕН. а буква о е Огнян, може и Орхан ако е *

Има,ако са осъдени и то за директен допир с деца,а тези са сваляли порно да гледат,даже още не са осъдени и не е на 100% доказано,че са те,какви имена искаш? И в САЩ преди да е осъден някой имена не се показват.

Може и Олег или Орлин също да са,не гадай!

много сме назад в регистрите и след 100г няма да ги направят общодостъпни, щото видиш ли нарушавали им се правата, ала бала ница...

Kоито изглеждат като ненавършили 18 годишна възраст?!? Изглеждат,като или са под 18 годишна възраст?!? Защото може да са на 30 и да изглеждат на 17 или по малки,не може да има такава дефиниция "изглеждат като",или са или не.

В момента има страница в dir.bg посветена на Йеронимус Бош. Тох е средновековен художник, който е рисувал ада и неговите мъки. Приканвам всеки върпил подобни неща да рагелда картините, д асе предаде и започне лечение. "Мистериозният художник на страшни и пророчески картини" https://impressio.dir.bg/portret/misteriozniyat-hudozhnik-na-strashni-i-prorocheski-kartini

И аз ги разгледах. Чудех се Бош дали не е ял халюциногенни гъби. Преди 700 години такова въображение е аут ъф спейс.