17-11-2017 20-11-2018

Коментари

се запитаме, как допуснахме шлаката да ни управлява!? само като им гледам вида - ... не е за коментар!

Има ли изненадани? Това са истинските резултати от управлението на гробарите. После защо емигрантите били най-големият инврститор в бг икономиката....

Баце каза на конференцията, че цъфтим и просперираме благодарение на него, какви са тия цифри, какви са тия спадове?

Баце е осъждан за лъжа.

Какво върховенство на закона? Съдии с дузина две наказания за неизпълняване на задълженията си, продължават да са съдии. Да не говорим че ако трябва да бъде съден един, всички си пускат отвод. Прокурорите не са по различни. Делата пък са абсолютен цирк! Всяко убийство на пътя се наказва само с условна, ощетяването на държавата с милиони се наказва само минималното. Дела за седмица две се влачат с години без видима причина. А полицията с нейното разследване и лошо попълнени документи ... Преди седмица две някакъв министър ни обясняваше, че институциите и закона ще борят корупцията, а то веднага след това се видя обратното!

Какво върховенство на закона бе глупаци? Ние конституцията не си спазваме!!!

и защо не я спазваш, бе радев? ми спазвай я! клел си се да я спазваш и браниш, пък напъваш да я променяш! що тъй??

Ха ха ха ха ха

Ама и тия вървят като чадър подир дъжд.. За какво си мислите че са хората навън толкова време??? От колко време хората негодуват от двойния аршин не само при върховенството на закона дето властващите не им дреме за него че си имат своите мафиотски закони.

ми точно тия "хора" дето са навън влошават тия показатели! ред и сигурност изпълнение на регулациите безопасттност и сигурност условия на живот лична свобода повишаване на безработицата! трябва да впишат и мръсотията и боклуците които натворихте!

Бойко се счупи за 10 години да реже ленти и да прави пътища,магистрали,тунели, спирки,заводи и да докарва в България инвеститори пък рейтинга пада с 7 % заради протестиращите.Обясняваше от ТОЛ таксите по няколко милярда щели да влизат на месец, но то като влизането в Шенген само на думи.

Класическа фалшива новина . Няма как да се " влоши индекса " на нещо , лоето изобщо не съществува в България , поне от 2-3 десетилетия . Върлуващата антиБългарска хунта ежедневно гази Конституцията , а " законотворчеството " на менталните инвалиди в парламента е в абсолютен разрез с Върховния закон . В пълна сила са правилата на джунглата и на пачките /кюлчетата , придобити чрез брутални престъпления . Само от нас зависи докога ще е така ... Със здраве :)

конституцията я гази само радев, но и това ще е довреме!

ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННАТА групировка ДПС я има доста преди генерал Радев.

има я я!! много преди герб да се появи! чий мандатоносител е дпс?

ми близо месец разни безчинстват, тормозят хората - а от закона - никакви действия. до днес... сега колко време "законът" ще трябва да "работи", за да се оправи индекса? и кой ще плаща извънредният труд?

Раболепния български роб на труда, кой

Защо търсите и замервате индекса при така наречените съдилища? Закона се прилага само от един!

Информация за Розовото трио - отровените, които вършат черната работа на Радев, който явно е без идеи и в застой. Кои са те? Видният протестър и един от водачите на опита за метеж срещу държавата - адвокат Николай Хаджигенов се оказа семеен приятел на банкера-беглец Цветан Василев, разкри Блиц, позовавайки се на източници от юридическите среди. За първи път Хаджигенов лъсна в публичното пространство именно покрай Цветан Василев през горещото лято на 2014 година. Тогава на 14 юни той се изпъчи пред медиите като защитник на един от тримата задържани за подготвяното убийството на депутата от ДПС Делян Пеевски - Георги Христов. Това даде повод на Хаджигенов да се настани в удобното кресло на "120 минути" при Светльо Иванов и напоително да се изказва като експерт за съдебната власт. От тогава до момента Хаджигенов е сред любимците на кръга "Капитал" и е обгрижван старателно от bTV. Покрай "протестърските" си убеждения Хаджигенов бе нает да защитава арестуваната и осъдена на две инстанции кметица на "Младост" Десислава Иванчева, а след това и на сърдечната приятелка на Васил Божков - певицата ЛиЛана и нейния брат. Преди месеци Хаджигенов стана редовен събеседник в студиото на скиора Сашо Диков заедно с другите двама участници на "отровното трио" Арман Бабикян и Велислав Минеков. Не по-малко интересен е и Бабикян, който се превърна в прислужник на обвинения в 19 престъпления хазартен бос Васил Божков и не спира да го защитава пред медиите на олигархията. Помага му и Мая Манолова, която лъсна на снимка до Васил Божков, но упорито твърди, че не е била финансирана от него. Нещо, с което съпартийците й от БСП не са съгласни. Според тях Манолова от години е захранвана щедро от Божков, но след това, за да си спаси кариерата, му обърна гръб. Предполага се, че точно за това Божков си отмъсти и в медийното пространство се появи нейна снимка в служебния му офис на столичната улица "Московска". Третият участник от "триото" Минеков произхожда от кървавочервен комунистически род. Облеченият във вехто елече склуптор е любимец на същия кръг "Капитал", на който вече обърнахме внимание и не спира да се кипри на телевизионния екран. Колкото и да се представя за демократ, Минеков не може да избяга от миналото си, колкото и упорито да се опитва да го прави. Вероятно Хаджигенов, Минеков и Бабикян се надяват, че след протестите могат да се уредят с министерски постове, но както се казва в една поговорка "Мечтите са безплатни".

Добре ви плащат мутрите на дума явно щом непрестанно едно и също пускате навсякъде

неможе да бъде. все слушаме как някой син на прокурор/депутат/бизнесмен убил 2-3-4 човека с колата докат кара пян, надрусан и обезумял винаги ги съдят незнам защо имаме спад вярно винаги излизат невинни от цялата тази работа ама са те какво са виновни искат да си карат жипа и някакво семейство решило да им се изпречи на пътя те иначе са добри момчета

Не че няма корупция в България ами правителството, Герб и институциите я прикриват. А сега като изкопаха материалите се оказа, че корупцията е много по голяма от предполагаемата и утива на мафия преоблечена с държавни премени.